Sista dagen

Har legat på latsidan med update här, så får väl slänga in några rader nu.

Lyckades få feber lagom te Julafta. Trots det, så vart det en mysig dag me mina pojkar :)
På lördan därefter pyste jag & Isak 35 mil längre ner i landet. SJ sög rätt hårt den dagen, vilket innebar att vi fick stå och vänta på buss i Åmål i 3 timmar. Men slutligen nådde vi vårt mål, och tillbringade 4 mysiga dagar hos släktet. Lite shopping på Gekås, fika med mobro, färgning av hår, familjekvällar med spel & filmtitt hann vi med där nere.
Landade i KD igårkväll igen runt 6-tiden. Skapade mysfaktor på lägenheten & pussades med Totte-älsk.

Idag vaknade jag självklart redan innan 7. Bara för att Isak kunde sova länge för en gång skull. Får väl se om jag orkar hålla mig vaken te natta ;D Blir en lugn nyår, med god mat & raketer här hemma. Passar mig ypperligt. -18 ute idag, så Hemma bäst stämmer bra.  

Nu ska jag nog ta mig en livlina & Ringa en vän ;)


Klappjakt

HoHoHo. Tomten har varit & shoppat loss på stan. Nu är nästan alla klappar klara.
Får se om jag hinner det sista imöra, annars får jag ta det efter jul. Kommer ju ändå inte se mina människor innan så, hehe.
Kan inte fatta det är julafton i övermorgon. Vad fort den här månaden har gått. Eller ja, hela året har bara rusat förbi känns det som. Men det har varit ett relativt bra år ändå tkr jag.

Senare får jag nog börja slå in lite paket. Och när Totte kommer hem från jobbet, så har han all julmat med sig, så då kanske jag ställer mig & gör lite köttbullar.
Och efter det får det bli soffmys med älskot <3



D fina pepparkakshuset ;)




Jag sågar granen, hehe :)



Strålande

Heyy :)
Har precis stoppat barnet i badet & när han är klar där, så är det dax att klä granen.
Den som jag sågade ner helt själv igår. Jo, det e sant. Bildbevis slänger jag upp snart ;)

Vetskapen om att det bara är 2 dagars jobb kvar innan ledigheten, gör mig på ett minst sagt strålande humör!
Och vetskapen om att lönen alldeles snart trillar in på kontot, gör mig på ett superstråligt humör!!

Jag lyckades trycka ihop mina jobbpass imöra, så jag slutar såpass tidigt att jag hinner köpa dom sista klapparna redan då. Slippa springa som en tok på onsdag med andra ord. Skönt. Får se vem jag drar med mig som packåsna bara ;) hehe.

Men ska tvätta kalufsen på min lilla galning nu.
-Pusski på Ståråliga Världen <3

Ibland knr man att man lever

Jag har nog kommit in i fas 2 av min förkylning nu. Ögonen & näsan rinner som bara den, jag nyser som en tok och halsen har börjat ömma. Enligt min planering lär jag vara i slutskedet imorgonkväll, och på måndag morgon vaknar jag upp frisk som en nötkärna! Så måste det bli om inte annat.
Inte för att jag förstår hur en nötkärna kan vara så jädra kry, men wtf..

Hmm, den här veckan då. Vad har hänt..?
Jao. Jag har väl jobbat. Jobbat lite till. Jobbat lite ännu mer. Släng in lite hetshandling, racerstäd, ett x-antal telesamtal för att stilla mitt sociala liv en aning, lite svimning, panikspring på stan, utestunder för att rasta barnet, massa nattplanering som resulterat i alldeles för få timmars sömn, personalmöte & julfirande med jobbet; Så är nog bilden ganska så klar av veckan som gått. Nämde jag att jag jobbat..?

Julstöket med klappar,mat & gran kvarstår. Tänkte ikväll fixa lite knäck & annat dylikt. Alltså egentligen inget av det viktiga, men orka! Det finns en morgondag för sådant. Blir väl att vi ruschar med det mesta på onsdag. Då jag slutar 5 & Totte 8. Blir nog superbra detta!

Slänger in lite mixade pics:


Lussetåg. Isak e han me den Röda mössan ;D



Kalas hos Maggie :)


Käk med Jobbet


Emma & Åsa :)


Bea & Jagen :)


Nu ska jag snora vidare här hemma. Kanolds Eucalytus-Menthol tabletter, blandat med varm mjölk får det bli!



Scrubs lr Vänner nu

Eyy ohh, Lets go!
Dagen har innehållit jobb, ÖB & födelsedagskalas.
Och självklart; Snö!! Ligger ett par cm på marken nu, och vi håller väl en tumme för att det stannar några dagar. Jämt bara så man kan dra fram pulkan te plutte :D

Imorgon väntar flyttstäd. Icke sugen på det. Så himla omotiverad att jobba överhuvudtaget nu.
Men en vecka kvar, sen har Veronika över en veckas ledighet!! Då blir det bl.a Varberg <3

-Veckas.. Säger man så? Lät fel.. Hmm..


3 öppnade luckor till :)

    


Fobi för dockor

Och jag råkade väl somna på soffan inatt igen, så ryggen känns helt sne idag.
Jeanette & Robin var här igår & drog sig hemåt runt halv 2. Vi käkade lite middag & kollade på en film som hette Dead Silence, tror jag. En skräck som var rätt B. Handlade om en kvinna som hade massa buktalardockor som sina barn typ.
Det enda läskiga i filmen var väl just dockorna. Uu, hatar dockor! Speciellt såna där porslinsdockor.

Jag minns att Ericssons mormor och morfar hade ett s.k finrum på övervåningen hos sig. Tyckte det var jätteläskigt att sitta där & kolla på tv, för dom hade värsta samlingen med dockor i hela rummet.
Och när jag skulle sova inne hos Cassandra när hon var liten, så behövde jag alltid vända på hennes porslindocka, för det kändes som den satt & stirrade på mig. Precis som om den bara väntade på att jag skulle somna, så den kunde mörda mig i sömnen eller nåt. Nee fy! Jag får rysningar bara jag tänker på dem *brrr*..


Visst har man väl konstiga fobier.. Men usch vad dom ser äckliga ut!!
Stirriga ögon & likbleka, som om dom vore små mini-zombies..

Härliga Lördag

Åhh vilken härlig lördag det har varit. Om man bortser från huvudvärken jag haft hela dan; ända fram till nu :).
Jag fick sovit till halv 11 (med några väckningar med jämna mellanrum inräknat), sen tog jag & Isak oss en liten brunch. Jag har tassat runt med pyjamasbyxor i stort sett hela dagen & slöat, varvat med lite disk & plock här hemma. Det har varit en soft & skön dag med andra ord.
Idag är Isak feberfri igen. Skumt att det hoppar så fram och tillbaka. Därför han har utegångsförbud idag, så den håller sig borta nu med. För är han kryare imorgon, så går vi till kyrkan så han får vara med på Luciatåget där. Tyckte så synd om honom för att han missade det på dagis igår. Han är ju så stolt att han lärt sig sångerna, så självklart måste han väl få visa upp det oxå! :D

Här kommer lite pics ifrån gårdagen:


Kalasfolket hos Jeanette


Lisa, Ronja, Zamba & Jeanette


Isak var ju inte allt för pigg, men Jea va glad ändå :) <3


Underbart goda Sushin jag avnjöt!

Fredag Kl. 21.49

Morrn, morrn höll ja på å säga. Men det är ju kväll nu så ja får väl säga kvä, kvä lr nå istället.

Har precis stoppat lilla barnet i säng. Febern steg återigen uppåt, nu har han 38.6 igen. Under dagen har han ju varit pigg, men skenet bedrog tydligen där.
Vi kom ifrån Jeanetti för en dryg timme sen. Kalas för pinglan vettja <3 Riktigt mysig lägenhet dom flyttat till, även om den just idag kändes aningen trång. Beror nog på folksamlingen skulle jag tro, hehe.
Hann förbi stan en sväng efter jobbet & fixade present till henne emellan mina ärenden.

Nu är Tottish nere och hämtar våran Sushi som vi ska njuta av :)
Och jag tänker inte göra det framför Idol, bojkottar skiten som sagt!!

-Pyss på mysiga Världen

Jeanettis Dag <3

Ska strax bege mig mot jobbet. Känns som en seg uppförsbacke idag. Men man får tänka att det är fredag & sista passet för den här veckan, sen får man njuta av helgen :)

Min älskade människa fyller massa år idag också. Grattis på flickan!


4 luckor till öppnade

      

    

Fika & Nobeldan

Sitter här och smuttar på en Aquatini & kikar på lite bloggar :)
Tottes pappa åkte precis härifrån. Han har kört lastbil till KD idag, så han stanna på fika & lite kvalitetstid några timmar. Isak var lycklig när ännu en sagoberättare kom hit, hihi.
Med honom är det förövrigt bättre. Fortfarande feber, men bra mycket piggare. Han brukar bli sån; få värsta topparna, sen sjunker det & blir inge värre. Tur att det inte var svinis iaf. Vi har ju inte vaccinerat honom mot det, och kommer förmodligen inte göra det heller.


Fika & bus me fafa :)


Och varför är det förövrigt nödvändigt att sända Nobelbanketten på över 4 timmar? Finns det verkligen någon i hela vida världen som orkar kolla på hela det?! Middagskäk & nån snubbe som kommenterar klädseln.. Kör ihop en snabbgenomgång på vinnarna & motivering, så blir väl folk nöjda bara.. Gud alltså..


Sjukling

Mitt lilla pyre kom upp vid halv 12 inatt & la sig i fotändan av Totte som hade somnat. Jag frågade varför han inte låg kvar i sin säng. Då kom han fram till mig & sa att han inte mådde bra. Ögonen blänkte & han var helt rosig om kinderna. Och när jag tog febern på honom visade det sig ligga på 39,7. :(
Idag verka han dock lite piggare, och febern har gått ner till 38. Så vi får hoppas han är feberfri imorgon, så vi kan vara med på Luciafirandet på dagis en sväng.

Festen jag & Totte planerade att ha imorgonkväll, kan vi nog dock hoppa. Vill inte ha barnvakt till honom när han inte är riktigt kry så.. Och Maggie vill nog undvika sjuklingar för den delen också.
Lite synd, men får väl bara skjuta fram den lite.

Nu ska jag gosa lite med min sjuk, och se om jag kan få liv i den andra slöhögen nå me..!

-Puss på Världen

Tacos & Cola - Me like :)

Tjo på lill-lördan.
Har inte orkat uppdatera nå värre här direkt. Min julkalender gick d ju bra med oxå. Men orka! Hehe..

Här har vi precis mumsat i oss lite tacos. Satt fint i den halvtomma magen de. Totte e iväg och fixar startkablar te bilen och diverse nu. Han råkade missa att stänga av lamporna igår, så batterierna va ju heldöda på den lilla kraken idag.
Imöra väntar det ett härligt kort jobbpass. Sen får jag ta mig en runda på stan och se om jag hittar nån bra present te lilla Jeanetti som fyller stort på fredag.
Har inte fått ihop alla klappar heller, så får nog kolla lite på sånt också.

Jag är stentrött och skulle gärna vilja lägga mig en kvart eller två. Men då kommer jag inte kunna somna inatt så det känns rätt meningslöst. Förvisso är jag nog vaken till närmare 1 i vilket fall, men a ja..
Ska fixa mina fiskar på FB nu. Har gett upp FarmVille-skiten & hakat på nytt meningslöst spel istället ;P

-Puss på Världen

Sjätte luckan öppnad


Andra Advent :)

Ericsson hade med sig Alex & Rickard hit igår. Blev bus, tv-spel & pizza fram till 8-tiden. Sen drog dom hemåt och jag nattade pluttis.
Totte var iväg på julbord med jobbet, och kom väl hem tidigt imorse nån gång. Så jag räknar med att han kommer sova i stort sett hela dagen. Själv ska jag nog börja dra fram julen helt & hållet. Tomtar och hela kitet kommer få pryda lägenheten :)

-Puss på Världen


Fjärde & femte luckan öppnad

Tjo Hej :)
Det gick bra å få hem bilen igår. Var väl nere där runt halv 4. Fikade & tjötade lite.
Sen drog vi oss hemåt runt 5. Var i KD vid 8, sen hos Maggie och lämnade av lite grejer innan vi kom hem, åt lite middag & hann kika på Idol.
Tänker bojkotta att se finalen, eftersom Calle tog Toves plats. Jävla skitprogram! Måste vara fusk i röstningen, för inte fan kan Calle sjunga iaf. Lika värdelöst som förra året då PicassoFanskapet vann över Amanda, helt otroligt. Mm, nu har jag väl morrat klart om det.

Glömde ju öppna min kalender igår, så får ta två idag :D





Så fina bilder så, haha.
Nu ska jag ner & lasta in dom första maskinerna med tvätt. Sen måste jag iväg en fortis & fixa en jobbgrej. Får ta affären på hemvägen där också, så vi får en mat i magen. Och senare kommer min älskade Ericsson hit <3

-Puss på Världen


Sundet nästa

Har precis kommit hem ifrån jobbet nu. Äter lite rester från igår.
Snart ska vi åka ner te Hamburgsund och hämta hem Tottes nya bil :).
Kommer väl hem nån gång ikväll.
Mkt intressant inlägg som jag la ner en massa tid på.
Men skit sam.

Over and out

Fan va kristyr är kul :)

Jag & pluttis har bakat lite pepparkakor. I bakgrunden sjöd Amy Diamonds julsånger :). The Pinks och Nicke & Nilla har också spelats. Kände att barnet inom mig tog över där en stund, haha.



Totte kommer snart hem ifrån jobbet och jag håller på och lagar lite mat (läs: Jag har slängt in en färdigfryst fiskgratäng i ugnen). Ikväll får det bli någon skön film & lite soffmys med honom <3


Torsdag

Imorgon är det redan fredag :). Hell vad veckorna bara flyger förbi.
Efter jobbet idag solade jag för första gången på flera månader. Så nu sitter jag här och luktar pigment. Och förmodligen kommer det inte synas nån färg efter rodnaden gått ner heller. Så egentligen kändes det väldigt nödvändigt..



Ibland är jag faktiskt För barnarbete ;D

Tredje luckan öppnad


Göra Jul?

Welcome to my Freakshow, This is who I am.. Älska!

Har precis avslutat samtal med modern. Lilla snyggve spelar tv-spel & den stora hanen jobbar te kvälla.
Orkar inte färga håret idag som jag tänkte imorse. Va på stan en sväng efter jobbet, bl.a för å köpa färg. Men blev att jag hitta några klappar istället :)
Tycker om när dom har öppet lite Random-affärer under perioder, som Jul och sånt. Finns lite annat att välja på då, och priset är inget att gnälla över heller. Blir nog ett par fler trippar dit skulle jag tro.

Jag kliar mig i skägget och funderar på om jag ska göra något juligt nu. Har varken snickrat ihop huset än, eller bakat katter lr något annat jul-gott. Snart är det ju faktiskt bara 2 veckor kvar!

-Julpuss på Världen

 

Andra luckan öppnad


_________________________________________________________________________

Minusgrader ute & frost på marken. Nu börjar det ju likna lite vinter iaf :). Är glad att äntligen slippa det förbannade regnet!
Snart ska jag bege mig ner mot stan och till bussen som tar mig till dagens jobbpass. Som alla morgnar, så är jag mindre sugen på jobb.. Men det känns ju så bra när man väl slutat, så det är ju bara att masa sig iväg.

E sugen på att färga håret igen. Min utväxt är inge vacker för tillfället. Får se om jag orkar fixa det i eftermidda.
Ha en sköningdag!

-Puss på Världen

Första luckan öppnad


___________________________________________________________________________

-Fula Betty & Desperata nu, mina tisdagsnöjen ;)

Uppe me Tuppen

Morrn.
20 över 7 kommer min skjuts & plockar upp mig till dagens jobbpass. Jag har alltså en dryg timme på mig att försöka bli människa. Blev ju lite piggare av kaffet iaf.
Igår hade jag flyttstäd från 8 till halv 5. Va rätt slut i kroppen när man kom hem, huua!
Sen va Tottes Martin här igår & skulle övernatta, så dom satt och stre till närmare 4 imorse.
Därav en väldigt trött Veronika idag.
Känns så skönt att jag vet att lite ledighet väntar mig i mellandagarna. Då är det bara att jobba & stå i 4 veckor till, sen väntas en hel vecka av ledighet. Underbart!

Om min lilla Isak har lust i eftermiddag, så hade jag tänkt försöka mig på att bygga pepparkakshus :)
Självklart har vi köpt en färdig kartong för det. Att göra alla bitarna till huset själv går ju bara inte. Jag och Carro försökte ett år, men då blev det bara kras av alla bitar. När jag och mamma försökte ett annat år, så såg det snarare ut som Lustiga huset än något annat, haha.
Så vi får väl se vad det blir för resultat i år.

-Puss på Världen

RSS 2.0