Sommarloov

Nu kan man börja räkna ner. Bara 1 vecka och 3 dar kvar tills jag har semester. Wihoo!
Låt nästa vecka gå dunderfort, tack!
 
Har precis lämnat av mini hos Hampus och gubba e och golfar, så ska käka en lunch. Senna får det bli lite klippning och häng med skönt folk. Är sugen på att köpa inredningssaker med. Vet inte riktigt vad jag vill ha bara.. Kanske ska vänta med det till Gekås, där finns ju allt.
 
Snabbare än snabbast, men här e bilder från Isak´s avslutningar. Sötnöten :)
 
 
-PuSsS
 
 

Möblera

Är i full färd med att möblera om här. Vi får väl se vad älsk tycker när han slutat sen. Att ha barskåpet i hallen känns väl lite sisådär, men det kommer nog flyttas till ett annat hörn inom en snar framtid ändå ;)
 
Det blev ingen kust under helgen; vi körde på härlig midsommar här hemma istället.
 
 
Nu ska jag fortsätta trööka, så all skit får plats!
 
-PusSsss
 

Seeg förkylning!

Hjälp! Mitt hem har förvandlats till en soptipp.
Jag har inte gjort ett endaste minidugg på städfronten den senaste veckan och jag kan bevisligen lova att ingen annan gjort det heller...
 
Tänkte visa Totte lite för och -efterbilder så han förstår vitsen me å plocka bort efter sig ;) (Precis som att det skulle ge nån effekt!)
 
Midsommar imorgon och vi har inte riktigt bestämt oss för om vi ska åka ner till kusten eller inte än. Känns bra att man har lite framförhållning.
För å va på den säkra sidan får jag väl köpa lite potäter, nån sillburk och en jordgubbe sen. Så man iaf har maten säkrad om det blir att vi stannar hemma.
 
Mjaa.. Nu får nog fröken Ericsson komma hit och motivera mig lite, innan jag drar igång med eländet där uppe..
 
-PuSssS
 
 

18/6-12

Sovmorgon! <3
Hörde inte ens när Totte gick till jobbet imorse. Synd att inte ens sovmorgon gör så man känner sig utvilad dock. Sabla förkylning!

Känner för att göra massa grejer idag. Vill åka till Kil & träffa Jea & Emelie, pimpla kaffe med Ania, tjöta med Carro, hänga med Lotta & Bias, träffa Elle och snosa bebis, shoppa med Bea.. A, jag har inte gjort upp en enda plan för jag vet inte hur jag vill lägga upp dan än. Får inleda med en förhoppningsvis uppiggande dusch, så får vi se vad mini tycker att vi gör senna.

-PuSsS


Stort brååk

Ledighet-sol-grilldoft-barfota-vindstilla hav-myggor-skratt-kubb-nyklippt gräs...
Så känner jag när jag hör en skön sommarlåt!






Kalajs

Haajk. Ska snart upp te förrådet och se om jag kan rota fram lite sommarkläder bland alla 750 lådor & påsar. För även om det inte har märkts den här helgen, så får man väl ändå kalla det sommar nu. 4 veckor kvar till semester, Jihoo! Hittade faktiskt sommarskor häromdan med. 2 par för 124:-, rätt taget. Me like utförsäljning. 


                         

                        

                        

                        

                        

                        

                       

Finfin helg som vanligt!
-PUssssssssS



6 Juni 2012

Nationaldagen har jag firat, genom att inte fira så värstans. Tror aldrig jag har gjort det direkt. Och när jag frågade folk om hur man brukar fira det, så märkte jag att typ ingen firar det. Man är bara glad att det är en ledig dag nu för tiden :D
Har iaf varit i Boda med mina människor hela dan. Om bara några veckor så flyttar min älskade flicka till stora staden, bara ett kvarter bort. Hur bra!!?

I häljas stod det ju golf & party på schemat. Och tro`t eller ej, men jag kom inte jättesist:

                            
                            
                            
                            
                            
                            

Och helgen som kommer nu, så blir det kalas för mini. Bättre sent än aldrig vare va.. Har precis googlat fram ett par bra lekar för de små liven. Haha, Fruktsallad älskade man ju som liten.
Nu får min hane snart ta och komma hem, så ska han få göda mig med lite friterad kyckling, mumma!

-PussssS


1 Juni - 2012

Sitter här & försöker få upp min energi lite. Älskade hanen fyllde ju år i onsdags och det ska firas nu i helgen, så jag behöver verkligen städa. Men efter heldag på jobbet & en stor midda här hemma blev jag helt matt.
Vet inte i vilket hörn jag ska börja.
Blev att jag rengjorde tangentbordet. För det är ju sånt som syns så väl och folk lägger märke till menar jag; inte all skit som ligger slängnas överallt.. Lr hur!

Om 2 veckor så har min mini sin allra första skolavslutning. Känns helt stört. Jämt nyss va han ju en liten plutte! Haha, igår hittade jag en skiva mamma gjort med massa olika filmklipp. Finns ett så himla roligt när jag skrämmer Isak när han är sådär 2 år. Skittaski, men uuu så roligt. Kan se om jag leker teknisk och slänger upp det senna.

                                                  Lite pics från dagarna som passerar:

                         

                         

                        

                        

                         

- Puss på Fredag!!

RSS 2.0