Tjöött

Oj, vad trött jag e. Blev bara 4 timmars sömn inatt. Eller ja, 5 då kanske eftersom klockan tappa en timme där ;)
Nu ska jag orka masa mig iväg till affären, sen bort till lägenheten, och träffa Carro en sväng. Och jag vill ha maat!

-Pussss

Halloween

E ju snart Halloween. Får se om det blir att vi firar något i år.


Förra året gjorde jag & Isak en snygg pumpa ;D



Och han var utklädd till Liemannen. <3



Hej älskade helg!

Åhh, lika gott med helg varje gång! *Lycka*
Det är ju inte lika lyckligt att jag har ungefär 25739 saker jag måste hinna göra under helgen då, men det tänker vi inte på nu :D
Målarna är färdiga i vår lägenhet också. Var där och kikade förut och såg riktigt fint ut. Vill dock se det i dagsljus me, med tanke på att vi inte har några taklampor där än. Nu är det bara projekt inredning som ska påbörjas där borta. Har fortfarande inte hittat någon modern kökssoffa, men hoppas på att det dyker upp snart.
Ikväll får det nog bara bli mys med Isak. Känns inte som vi hunnit umgås på hela veckan.
Så vi ska mysa ihop det med täcken & kuddar på golvet (har ju inga möbler kvar här (; ), massa godis & dricka, och lite barnprogram.

-Puss på Fredag!


Goderafton..

.. välkommen var gäst.. *trallalalla*
Jag har ingen lust med jul överhuvudtaget, men ändå har jag gått och nynnat julsånger hela dagen. Hehe, störande!
Jag har precis slängt i mig lite bränd pyttipanna, och ska strax ställa mig i regnet och vänta in Ronja. Blir eftermiddag på kontoret idag.
________________________________________


Jag är riktigt sugen på att dra till Gekås!! Här är Jenny, när vi va där för, hmm.. 2 år sen kanske :)




Compakt Living

Hej. Jag heter Veronika och jag kan trycka in en hel lägenhet i ett kök.
Ja, det är precis vad jag fick göra direkt efter jobbet. Akelius hade ju sagt att målarna förmodligen inte skulle hinna börja förrän om en månad, så vi fyllde ju lägenheten för att göra den beboelig. Vid 1 idag ringer målarna och säger att dom ska börja greja NU. Dock var ju vårt beboeliga hem lite väl överfullt för deras del, så jag fick välja mellan att flytta alla saker eller inte få något gjort. Så jag gjorde mig hulkig helt enkelt.
Undra jag om hulken nån gång har ryggvärk..?

Jag ska väl få i mig en nattmacka nu, innan jag kryper ner i sängen. Har vart på sista delen av kursen nu på kvälla och är lite slut i huvudet.

Puss på allahopa!


Flytta, flytta, flytta

Tjipp hej.
Jag är makabert öm i musklerna jag inte har i kroppen. Efter jobb & utvecklingssamtal, lämnade vi av pluttis hos Maggie igår, sen blev det flytta grejor. Ericsson och Nogge kom hit med lastbil, så vi flyttade över hela förrådet till det där borta. En del möbler och massa lådor som skulle upp hann vi med också. Så efter 6 timmars bärande, slocknade jag i soffan redan vid 10 igårkväll. Och där sov jag hela natten. Vi måste verkligen köpa en soffa som är bekväm att däcka i! Haha.
Men nu har jag faktiskt inte tid att sitta här alls. Måste fortsätta packa pappas kappsäck.
Vårt mål är att hinna flytta över ALLT innan helgen är slut. Får märkas om vi är realistiska eller bara väldigt optimistiska ;)

-PUSSS

God natt

Nu har nog jag och hanen kommit överens om vad vi ska kladda på för färg på väggarna. Hämtade ut färg- och tapetböckerna idag, och ska jag vara ärlig så fanns det inte mycket fint att välja på. Så vi fick helt enkelt ta det som var minst fult, så får vi se hur det blir, hehe. I värsta fall får vi väl köpa eget och göra om det sen ;)

Den här dagen har inneburit lite jobb, en hel del fläng, lite fix i andra lgh & personalmöte. Nu har jag fetingont i magen. Vet inte om det beror på pizzan eller katarren. Men återkommande är det iaf.

Och hallå, vad är det jag hör & läser om på FB. Snö!! Redan?!! Nej, jag vill inte. Är verkligen inte redo för vinter. Låt det vara höst en månad till iaf.


Färg

Tapet- och färgkris råder här nu. Vi ska välja tapet till Isaks och vårat sovrum, och färg i vardagsrummet & hallen. Jisses! Det finns ju minst tusenmiljoner förslag som är snygga. Och vi har ju inte hunnit (haft råd) att köpa nya möbler än, så man vet ju inte riktigt vad som kommer matcha heller. Shit vad svårt. Vi får hämta en bok med tapetförslag från Akelius imorgon iaf, så jag hoppas det underlättar lite. Har legat vaken många nätter och försökt skapa mig en bild i huvet på hur jag vill att allt ska se ut, men det är ju inte det lättaste. Jag skulle behöva minst 20 rum för att få plats med alla stilar jag vill ha, haha.

Den här bänken hittade jag på Jysk, och den skulle sitta fint i hallen. Fanns med fler lådfack också. Men vilken färg ska jag ha på väggen till den da? Ne, jag får se om min gubba vill hjälpa mig med idéer när han kommer hem ikväll.

Simon och Tomas! I need er!!


Modern kökssoffa?

Oj vad det blåser ute idag. Är ju helt sjukt! Det gäller att hålla barnet hårt i handen, annars flyger han väl iväg med alla löven som yr omkring. Och trött är jag också. Var snortrött när jag gick upp vid halv 6, och har väl gäspat mig igenom princip hela dagen. Ska väl dola mig igenom kvällen. Vi fick ju hjälp av Niklas & Ronja igår att flytta över alla lådor jag packat te andra lägenheten, så nu får jag väl fylla på med nya igen.
Har försökt hitta en kökssoffa jag vill ha med, men hittar bara såna där riktigt gamla, slitna träsoffor. 

Liknande sådär ska den vara. Fast jag vill inte ha den mjuk. En hård, så slänger man på lite dynor och grejor, så blir det mys. Nästan som en utemöbel liksom. Vart tusan ska jag hitta det??!!


Reunion

Igårkväll blev det en liten nostalgitripp tillbaka till låg- och mellanstadiet. Jag stack iväg och träffade 3 av mina bästa kompisar från den tiden. Det bjöds på en kväll med massa minnen, en hel del garv & även seriösa samtal. Usch vad hemskt att så många av dem vi kände redan gått bort. RIP :(


Här kommer en riktigt snygg bild från när vi gick i 2:an, haha!




Och igårkväll:



Vetefan vilken som var snyggast egentligen, men... ;D
Skoj iaf! Man kan tro att det börjat spåra ur på denna bild, men det var faktiskt den första som togs under kvällen.



                                                             Trevligt värre!


17/10-10

Gomorron gomorron!
Eller ja, morgon var det väl för nästan 3 timmar sen, men ändå. Det är så skönt att alltid vakna upp utvilad på helgerna. Eller inte, hehe. Min gubba ligger fortfarande och sover dock. Förstår inte hur han kan göra det med världens gapigaste barn i örat. Måste vara en övernaturlig kraft han besitter.
Idag ska vi börja köra bort lite grejor till lägenheten. Äntligen! För nu bor vi mer eller mindre i flyttlådor. Dom står precis överallt. Jag är riktigt sugen på att börja plocka och dola där borta. Vill tapetsera om i ett par rum med, men får se om vi gör det snart eller väntar ett tag.

Om en snart kommer det upp ett inlägg om vad jag hade för mig igårkväll :)

-Pusss

Kommunikation

Jag och Totte måste nog vara såna där tvillingsjälar. Vi förstår varandra till 100% och är bäst på att kommunicera. Denna sms-konversation tycker jag är bevis nog för det:

Totte: Hej älskling är det något jag ska köpa med hem sen? puss
Jag: Ja, gröna pringles och diskmedel behövs. Puss
30 min senare
Totte: Chips och tvättmedel var du puss
Jag: Diskmedel. Puss
Totte: Vad skrev jag då
Jag: Tvättmedel. Puss
Totte: Jaha. Så det var det jag skrev. hur är grannarna nu puss
Jag: Ne, du skrev tvättmedel och d va diskmedel jag behövde, haha. Dom har inte spelat nåt nu iaf, så får hoppas dom inte gör det sen heller. Puss
Totte: Kommer mig strax innan jag kommer hem eller strax efteråt. ska vi åka till öb och se om vi hittar fler ljus puss
Jag: Va, vad mena du me det? Ja det kan vi göra :) Puss
Totte: Ja, att dom börjar spela innan eller efter jag kommit hem puss
Jag: Jaha okej. Köpte du diskmedel lr bara tvättmedel nu då? Puss
Totte: Inget än. va vill då ha mer har vi dricka puss
Jag: Ja, dricka finns hemma. Resten fatta jag ingenting av :S Puss
Totte: Va fatta du inte nu då fan
Jag: Fan fattade inte sista meningen du skrev
Totte: Vad skrev jag då? orka puss
Jag: Nåt jag inte förstod iaf. Men vi orkar d sen istället. Puss
Totte: Japp

Jag tycker förövrigt att Tottes svenska är på topp också. Jag får nog förklara att vi använder oss av PUNKT och FRÅGETECKEN emellanåt i detta land.


Datakväll

Nu har jag precis avverkat veckans avsnitt av Desperate Housewifes & väntar nu in Kenza & Tyra Show.
Ja, det fick bli en slö kväll igen. Känner mig mycket piggare i sinnet nu, men kroppen säger fortfarande emot.
Var uppe på kontoret förut, och förberedde lite. Kommer bli skoj när det sätter igång om några veckor, men det känns allt lite nervöst. Fast jag har ju min kicka där som får guida mig i den djungeln ;)

                        
                                                Bara för att vi såg såå glada ut ;P


Vill soova

Känner mig ungefär lika pigg som ett utsketet päron idag. Trots att jag somnade i soffan 7 igår, runt 9 förflyttade jag mig över till sängen och sov lika gott där. Usch, vad feber gör kroppen förstörd. Jag hoppas jag kryar på mig under dagen idag, så jag orkar bort till kontoret efter jobbet.

Totte ska få hämta nycklarna till nya lägenheten idag me! :) Va gött, kan vi kanske börja lasta in saker där redan under helgen. Där försvann en del stress iaf. Snart ska jag lassa på mig massa kläder, för att bege mig ut i kylan, på cykeltur till la jobb.

Ha en skön dag!



Har ett huvud

Någon som vill ha en megaond huvudvärk? Den har följt efter mig hela dan på jobbet, och jag blir snart tokig! Bara den hinner försvinna innan jag ska iväg på kursen ikväll så e jag nöjd. Sitta och lyssna på en tanta i 3 timmar, med dunkande skallebonk känns inte som en hit.
Var glad för att du har huvudvärk. Det är iaf bevis på att du har ett huvud. -Så brukar allti mamma säga.

Fundilerar på vad jag ska göra för mat idag me. Ingen fantasi som vanligt. Att ha en egen kock hemma vore ju. Då skulle jag nog roffa åt mig Jamie Oliver. Allt han gör ser underbart smask ut. Och så verkar han ha rätt charmig humor me. Mmm, men ska jag vänta på att han trillar in genom dörren, hinner jag nog svälta både 7 å 17 gånger. Så lika bäst att slänga ihop lite pulvermos & steka en korv medan jag väntar.

-Pusss

Sötboll



Efter vi kommit hem idag:
Isak: Åhh mamma, jag e så trött. Jag vill bara sitta i soffan, titta på bolibompa och vara tyst.
Jag: Haha, du kan väl inte vara tyst heller.
Isak: Jo det kan jag visst. Följ med in så ska du få se.
Jag: Nej, ja ska göra lite mat. Men gå in och gör det du.
Efter ca 30 sek.
Isak: Hör du hur tyst jag e mamma?
Jag: Mmm...
Isak: Mamma! Lyssna vad tyst jag e då.
Jag: Mmm..
Isak: MAMMA!! Rusar in i köket. Hörde du inte vad tyst jag va eller?!


Haha, tji fick jag.


En lek

Isak, Teo & Linus är ju The Gang på dagis. Häromdagen när vi var hemma hos Teo, fick jag och Jenny bevittna en egenkomponerad lek:
Isak slår till Teo, vilket gör att han faller ihop på golvet. Isak räknar då till 10 och sen tittar Teo upp och frågar vad som hände. Isak svarar: Du svimmade. Sen dör dom av garv.
Måste jag ens tillägga att dom gjorde detta typ 40 gånger, och varje gång var det minst lika kul.

Kanske något man borde testa när man har lite tråkigt en kväll. Totte är nog på ;D




Måndag morgon, ingen hit

Morrn. Skulle bara ha haft eftermiddagspass idag. Så tänkte sova ut lite & sen bort till Akelius och fixa sakoor. Men får ta ett kortpass här på mörakvisten me. Blir ju en liten peng av det också.
Har fortfarande så himla ont i axlarna. Har vart så nästan en vecka nu, så snart borde det väl ge sig. Får be hanen vara så snäll att massera lite ikväll. Lycka till me det, hehe.
Nu ska jag kolla in destinationen för jobbet, sen greja klart mig.
Blä för måndag, men ha en bra dag :)

-Pusss


Kvälla







Blev en skön kväll & midda och nu har vi precis vinkat av syskonen.
Ja ska nog kolla in andra avsnittet av Kenza & Tyra Show, sen får det bli nattning för min del.

-Puss


The Sims

Jag tycker att xbox 360 som vi skaffade var ett jädrit tråkit inköp. För det finns knappt några roliga spel att köpa till. Medstadels sport, pang pang eller mördazombiedret känns det som. Men tidigare idag lyckades jag hitta ett roligt spel till mig också :D

                                 

Haha, jag får sätta mig och nörda lite ikväll. Får ta och skaffa en till dosa också, för man kunde köra 2-player på det. Nice!
Nu inväntar jag folket, så vi kan fixa till lite söndagsmys. Totte & Pelle är fortfarande på banan, och Åsa kommer väl strax förbi. Då blir det maat. Funderar på hemmagjord pizza. Va ett tag sen nu.

-Puss


101010

Nu har jag packat 5 bananlådor fulla med böcker, fotoalbum & diverse. Vi var precis iväg till Rusta och införskaffade lite vanliga flyttlådor med, så det får plats nåt! Så ja, jag kommer nog ägna även denna dag åt att försöka styra upp lite här hemma. Min gubba ska snart styra kosan mot golfbanan. Han har nog blivit beroende skulle jag tro. Bra att bli det på den här årstiden, hehe. För det känns ju att det snart är vinter. Och jul. Dem har ju redan börjat sälja julgrejer lite varstans. Vi fick med oss julkort & julpapper hem idag. Lika bra att börja i tid liksom ;)

           
                                               En liten julbild från förra året. Mys!


Filmtips



Kollade på filmen Mask igår på tv8. Den bygger på en verklig historia om Rocky Dennis. Han föds med en sjukdom som gör att skelettet i hans ansikte växer alldeles för fort, vilket gör honom vanskapt. Sen får man följa honom och hans mamma, som spelas av Cher, genom tonårens gång.
Riktigt bra faktiskt. Något alla bör se!


Lördag=Fixardag

Hola.
Idag har jag hittills rensat ur 2 sopsäckar ur mina garderober. Tänkte köra lite förberedelser inför flytten redan nu, och gud va skit jag samlat på mig. Eller oss. Så känns skönt att det blir lite tommare :)
Nogge och Ericsson har varit här en stund och förgyllt också. Så nu får väl min paus vara slut, så får det bli att varva tvättstugan med att rensa ur resten.
So loong.

-Pusss

Fredag :)

Oj vad gott med fredag :D Är sådär fränt trött, så ska bli skönt med sovmorgon imöra! Om man nu får sig nån vill säga.
Blev jobb till strax efter 3 idag, sen var jag på stan en snabbis innan jag hämtade korven.
Har nyss varit på affärn och inhandlat gotta tills ikväll. Fixar iordning lite ris & vårrullar till käk. Får hoppas hanen kommer hem direkt efter jobbet, så vi kan namma! Alltså, äta maten jag gör ;)


                   -Sådär trött är jag jämt nu <3


Eller Hur

Varför säger man så? Eller hur?
När någon säger något, om man instämmer i det dom sagt, så säger man ju: Ja, eller hur.
Vad konstigt det låter egentligen. Är ju inte ens nån mening. Typ som; När var. Bara 2 ord som inte ens bildar en fullständig mening ju. Är mer som en fråga..
Eller hur. Eller hur. Eller hur. Eller hur.
Nej, ju mer jag säger det, ju dummare låter det.

Fan, nu kommer jag gå runt och störa mig på det resten av dagen!


Maat!

Åhh vad min mage kurrar. Min man står nu i köket och kokar ihop detta till oss:

                    

                                             Thaikryddad fläskfilè med stekt ris.
Luktar massa gott! Och är mycket purjolök i, som jag älskar. Har blivit sen middag hela veckan nu. Får ta och rätta till det lite efter helgen tror jag ;)

DH!

Jag lyckades hålla mig vaken under mötet. Var faktiskt riktigt mysigt, att få höra vad dom håller på med där under dagarna, deras mål & lite pedagogist prat. Sen fick vi se ett bildspel med våra små pyren <3
Efter det blev det kvällspromenad med Ronja i stormen. Höst = Underbart! Mysigt att gå runt ute bland virvlande löv och bara babbla om allt mellan himmel och jord.

Och nu har jag bunkrat upp med lite nyponsoppa (älskar!, det finns ALLTID hemma) och Dunder Salta godisar, för nu blir det Desperate Housewifes! Jag missade det ju igår tack vare kursen, så idag kör jag det på play :) 

                     


Onsdag 6 oktober

Hej Världen!
Nu är jag trött på allt vad telefon heter. Iaf en stund. Har suttit med den sen jag kom hem vid 2. Ringt allt möjligt som måste flytta med oss den 1 nov. Yiihaa! Sen behövde jag självklart prata lite med mina människor där emellan också :)
Har hunnit duscha och fått i mig lite mat. Ska iväg och lämna Isak hos Teo & Jocke om en stund, för min del blir det föräldramöte. Är fett trött, så hoppas inte jag somnar där borta bara.


                          K`Naan - Take aminute


Dom första 7 sek är bäst i hela låten. Noosii noosii, så gulligt.


-Pussss

På Topp :)



Idag bara flyter det!
Mötet imorse gick topp, och jag kan lite smått börja kalla mig kontorsråtta framöver.
På lunchen dansade jag & Isak Happydance, då vi fick besked om att 3:an på Haga är vår!
Första november bär det av, så vi har mkt som ska hinnas med innan dess. Men det blir det värt.
Och nu närmast ska jag iväg och få lite kunskap inprintat i huvet, genom en handel- och säljkurs.
Yihaaaa!


Gääsp

Shit, vad segt det var att vakna imorse. Kändes som jag inte hunnit somna, innan det var dags att kliva upp. Har fått i mig morgonkaffet & lite frukost, så snart ska det väl bli människa av mig också.
Alldeles strax ska jag iväg på möte, sen blir det jobb till 16.
Hoppas ni får en fin dag!


Karlstad i mitt hjärta

 
           

Nej, jag får nog ta och kasta in handduken nu tror jag. Blev sen middag ida me, pannbiffar & potatismos. Eller ja, moset var mer likt klister, men det satt som ett smäck i magen ändå :)
Hade min Ronja här en sväng också, och Mysak har tjatat sönder mitt huvud. Nu har han somnat gott och det tänker jag med göra. Kommer bli en låång dag imorgon.

                                                            -Puss & krams

Nomy Live vore värt guld!

Hold your head up high


I am god


I hate


I will die in your place



Vad tusan ska jag bli när jag blir stor??!

Jaha. Där slängde jag 250 spänn käpprätt. Bara för att jag, som annars är bra på planering & att ha koll på vad som ska göras, nu för tiden verkat skymta en släng av demens, glömska, blivit senil eller vad man nu vill kalla det.
Mina tankar är på så många andra ställen nu för tiden, så min planeringsförmåga vagas liksom ner. Den största tanken är: Vad vill jag? Jag har min älskade sambo & min livsglädje på 5 år, så på den fronten är det klart. Men vad tusan ska jag bli när jag blir stor!? För när jag om ett drygt halvår uppnår en ålder av 25 (Gaah! Redan?!), så känns det som jag borde veta det. Eller iaf ha ett hum om inom vilket område jag vill försöka bygga upp en karriär.
Men det är liksom tomt. Black. Ingen aning. Nada. Niet. A ni förstår.

Hur ska man komma på det? Hur har alla andra kommit på vad just dom vill?
Jag har ju inget brinnande intresse för något.
Det finns inget som någon annan gör, som jag också önskar att jag gjorde.
Det finns mycket jag vet att jag inte vill, och det finns en del jag kan tänka mig att pyssla med. Men någon större dröm och en vilja att kämpa hårt för att nå ett resultat existerar inte.

Vad passar jag som? Vad skulle jag kunna lyckas med?
- Är du en sierska, så varsågod att svara!



Tha forest

Mums, sitter här och smaskar lite päronnougat som jag köpte av Ericsson förut. För dagen har spenderats i Boda hos älskaste.


Hennes kuckelikuer blir bara större & större.


Tog med oss Kiro & traskade ut i skogen.


Där vi letade efter...


.. svamp. Vilket vi hittade massa av :)


Min Bästa & Jagen <3


Efter 1 & 1/2 timme hittade Kiro något slemmigt som han började smaska på.
2 meter efter hittade vi detta kadaver, förmodligen attackerat
av lodjur eller varg, så vi beslutade oss för hemfärd då. Kändes säkrast så!

Så vi körde på Skogsmullelivet idag med andra ord. Har hunnit haft besök av Terese & Per en sväng, och käkat potatis & fiskbullar sen vi kom hem vi 8. Nu känner jag mig ganska redo för sängen. Det är ju trots allt redan måndag imorgon igen. Jädra återkommande dag!

-Puss & godnatt på alla söta!



Min lilla kung! (lr va d drottning?)

Godeliförmiddag!
Har vart vaken ett tag nu. Ätit lite frukost, duschat, pratat morgon med min människa & dolat. Göbben vaknade precis ur sin snarkande törnrosasömn. Ska se vad det blir till lunch, sen får vi hitta på något skoj.
Hoppas alla får en mysig söndag!



-Pussss


Ljus i mörkret




Gud vad tråkig jag är som nästan aldrig tar kort nu för tiden. Får se till att skärpa mig på den fronten.
Här leker Isak iaf spöke på Earth Hour förra året. Tända ljus & soft blir det nog här ikväll. Hockey på tv nu. Vi får se till att sticka iväg till Löfbergs Arena och kolla en match snart :)
Imorgon är jag sugen på bowling eller något. Var ett tag sen.

-Puss


Rent Hus!

Tjo bo.
Sitter här i en väldoftande och ren lägenhet. Idag har det varit storstädning! Var väl sisådär 5 mån sen jag dammade sist, så det var på daxen kände jag. Tvätten är tvättad, och lär väl bli vikt om typ en vecka. Dutti kicka jag e :) Under dagen tog vi en break och stack ner på stan en sväng. Införskaffade lite leksaker till mini & gottedricka till mig och hanen. Hann med en lunch på Sibylla också, nam.

Jag har verkligen fastnat på Bacardi Breezer melon, farligt god!


Närmast blir det att ta en ryk & ringa min marknadsbrud för att höra hur dagen gått.


Spott

Halleluja moment!
Jenny lärde mig häromdagen att jag kunde fixa spotify ändå, utan invite.
Och det kosta gratis, så nu jädrar är vi på G igen.


Totte visar upp en glad jag ;D


Hej Planering

Jag är så mongotrött på våra jävla timjobb. Man kan ju inte planera ett skit när man har det så. Eller jo, planera går ju, men att det blir som man planerat är en annan femma.
Jag överraskade Totte med 2 biljetter till Magnus Betnèrs show Livets ord häromdagen.
Nästa lörda.
Bara vi.
En middag innan, sen dö av garv resten av kvällen.

Jahapp, självklart måste han jobba stängning den lördagen. Igen! Och att lyckas hitta någon att byta bort den tiden med kan man väl fetglömma. Han tyckte jag skulle försöka hitta någon annan att gå me, ha lite skoj ändå.
Men jag tappar liksom lusten. Ville ju gå med honom, för hur ofta hittar vi på nåt ihop. Never..
Ähh, får väl försöka göra mig av med dom, och sen skita i att planera nåt framöver.

Nu ska jag vara bitter en stund.
Sen ska jag påminna mig om att det trots allt är helg nu, stoppa in en potatisgratäng i ugnen, pussa på min livsglädje en sväng, och sen svulla i soffan!

                                               -Opuss på dretjobbet han har

RSS 2.0