Sista rycket

Jag lyckades somna igår. Kapten Nemo med Cecilia Wennersten fixade det. Guld!

Ska bli himla skönt med en låånghelg nu :) Vi inleder den ikväll genom att dra iväg på Halloweendisco för mini. Tråki som han e så väljer han att vara Spiderman. Jag tyckte han skulle va nåt riktigt läskigt, men icke. Han har aldrig nånsin gjort en ansiktsmålning eller nåt, så nej, han är inte mycket för utklädnad. Men, men, han kommer nog få skoj, hur han än ser ut.
Och imorgon rullar tåget mot Varberg kl.7. Härligt!!

Så nu måste jag ju vara lite nyttig och jobba ett par timmar, så jag kan njuta senna.

-Puss på fredag och alla människor som kommer finnas med i den :)




i-lands dagen?

Min telefon mår inte riktigt friskt. Den har ju vart lite masig ett tag och jag har inte kunnat radera sms, för varje gång jag har försökt så har telen stängt av sig. Så jag har haft typ 10000 sms, och fått radera nåt enstaka ibland. Men idag blev det överfullt i inkorgen, så jag försökte sakta men säkert ta några i taget. 5 raderade, 7 raderade, 6 raderade, 5 raderade... Sen dog den saten igen. Och när jag fick igång den var hela inkorgen rensad! Wtf!
Alla mina sötis-sms av alla mina söta människor, totalborta. Buhu!

Och igår pajja våran sov-tv :( Jag låg och va precis på väg att somna, när den dåna till och blev totalsvart, sen brumma den bara konstigt. Idag vill den inte funka. Fuck! Hur tusan ska jag kunna sova om nätterna nu da..?

Jag får försöka se det från den positiva sidan. Min kyl funkar ju fortfarande. Jag <3 äta.
Och du karma.. Rör du kylen inom det snaraste, så ska du döden döö!
      
                                          

                                                                                                                                                                                                                                                          
                                                                   -Puss ändå!

Lungt

Fasikan vad skönt det var med en dusch! Känner mig som en halvt ny människa igen :)

Väntar på att tvätten ska bli klar, så jag kan sätta mig i soffan och göra ingenting en stund. Kan va rätt gott ibland.
Idag fick det bli lite storhandling. Det behövdes i våran ekande kyl kan jag lova. Jag och Jeanette har börjat få in en vana på att alltid ses runt den 25:e och spendera lite pengar ihop, hehe. Det, tillsammans med massa babbel gjorde min onsdag.
På jobbet förut lekte vi fotomodeller också. Skulle ta kort till vår nya hemsida som kommer upp inom kort. Det är inte riktigt min grej att stå framför kameran känner ja. Trivs mycket bättre bakom den. Apropå det så har jag varit riktigt kass med att ta kort på senaste. Det går liksom i perioder. Och nu har jag glömt den lilla kameran hemma hos Ania också, så den får jag hämta upp innan lördag, så jag får med mig den till min underbara familj.

                             
                                                              Puss på min älskade Jea!


Ont i magen - Dag 3

Att det inte kan gå över! Störande att somna och vakna upp med det. Kan ju försvinna under natten tycker jag.
Var iväg och kollade upp mitt "håll" för nån vecka sen, och då trodde dom det kunde va gallan som krångla me mig. Skulle få en remiss te röntgen, men den tiden var inte förrän i slutet på nov. Drygt. Hade gärna kollat den nu, så jag vet om det beror på det eller om jag bara har magkatarr.
Men nu är det fredag, så klarar jag mig bara igenom den här jobbdan också, så är det underbar helg sen! Dagens planer får nog bara bli att dola hemma och vila.
Under resten av helgen har jag som vanligt tänkt mig alldeles för mycket, så jag får se vad som blir av.  

Men först blir det att få upp mini så vi kan göra oss iordning :)

- Pusss på Världen!


Toorsda

Godelimorgon.
Fast det känns som mitt i natten, eftersom det är så extremt mörkt ute. Tar ett bra tag innan man vaknar till liv då tycker jag.
Har käkat min tallrik med havregryn och fixat klart mig, så snart ska jag väcka skrutte & få iväg honom till skolan. Har ont i magen me :( Somnade med det igår, och hoppades det skulle gått över tills nu, men icke. Sabla mongomage. Får hoppas den kryar på sig under dagen.
Hoppas allahopa får en toppentorsda iaf! :)

                         
                          Åsa va här igår. Och som vanligt tvingades hos spela spel med mini ;)

                                                                     -Pusssss!


Bad Dream

Jag drömde om dig inatt. Usch, vilken dröm! Kunde knappt sova en blund.
Du blev jagad av 2 svartmaskerade män. Du sprang som bara den, men dom skulle till varje pris få tag i dig. Och dom lyckades till slut. Sen kedjade dom fast dig och kallblodigt, bokstavligen stympade dom sönder varje liten del du bestod av.. 
Och jag såg allt. Jag var fast i en slags glasbur och såg allt. För jag kunde inte blunda. Jag försökte, men hela min kropp var som förstelnad, så jag kunde inte göra annat än att se på och bli helt hysteriskt förtvivlad inombords.

Vaknade upp med hjärtat i halsgropen och var livrädd. Somnade om, men 3 jävla gånger drömde jag exakt samma dröm.
Känns som jag kommer ha svårt för att somna inatt. Rädd för att det kommer dyka upp fler psykodrömmar då..

Jag vill att du får ordning på ditt liv. Jag vill att du hittar trygghet & kan slå dig till ro någonstans. Att du slipper fly, och slutar beblanda dig med "fel" slags människor. Jag vill att du mår bra, helt enkelt.
Älsk dig!



Söndagsmys

Och ännu en helg börjar lida mot sitt slut. Som vanligt går dom alldeles för foort!
Umgåtts med trevligt folk, sett Bilar 2, hängt på skridskobanan & vart ute i det sköna höstvädret :)


Min älskling kan göra mkt gotta!



Snygging redo för Bio. Fick välja vilket mums som helst & han tog youghurt ;P




Samling för glidarna.


Min blåing skyndar skyndar.


Duttia killen.

Älsko jobbar stängning ida, som vanligt, så jag ska städa undan lite här och fylla lägenheten med massa skön musik. Ganska bra avslut på en ganska bra helg ändå :)




Tack..






















.. för att det finns så mycket bra i mitt liv!!
<3


Halvdag=Heldag

Tänk alla dom som jobbar halvtid, vad mycket liv dom hinner ha.
Blev att jag slutade runt lunch, och sen dess har jag hunnit med att göra ärenden på stan, plockat undan hemma, åkt inlines med Isakis, handlat, vart på minis musikskola och hejat på Ronja, fixat viktia papper & nu på kvällskvisten vart borta hos Åsa & Markus å babblat. Göttans!
På hemvägen svängde jag förbi affärn igen och köpte världens godispåse som jag tänkte dela med min hane framför en halvkass film.
Eller Teskedsgumman kanske. Älsk har laddat ner maassa avsnitt! Ja, barnprogram från förr är grymma :)

                                

-Pusssss


Skrille

Grejthöjta! Som Ko-Bo skulle sagt. Haha, han e bra skön faktiskt. Kolla in Djurgården om ni inte sett det ;)

Dagen idag har bestått av jobb, lite tvätt och en tur till Löfbergs Arenan. Mini ska få börja på skridskskola där, så idag fick man lite mer info om det. Vi hade tänkt att han skulle börja spela i FBK när han e större & bli hockeyproffs. Framtiden är säkrad! :D
Nej da, vi tänkte bara att han äntligen skulle få lära sig att stå på skrillor helt enkelt. Att träningen kommer vara på söndagar kl.11 känns ju lite mindre skoj. Gillar inte aktiviteter på helgerna, känns som man blir så låst då.
Så våran ev. tur till kusten flyttar vi nu te en annan helg.

Och om 3 veckor tar jag mig en liten ledighet och pyser ner till mitt fina släkte :) <3

-Pussss


V.40

Efter en helg med massa underbara människor är nu en ny vecka påbörjad. Och måndagen avklarad. Tack för det, för satan vilken seeg dag det var på kontoret idag.

Här hemma har vi myst extra mycket med skrutte. Det är ju trots allt internationella barndagen ida, så vi sa att han fick välja vad som helst som vi skulle göra ihop. Han valde att spela Tjuv (kortspel). Haha, inge kräsen den lilla mysbollen.
Sen gjorde min älskling god risotto med mumsig kyckling. Så nu är vi mätta och belåtna med. Skulle dock vara mer belåten om mitt "håll" kunde gå över nån gång. Har haft det sen i lördas kväll, stört! Känns som det krampar, värker & domnar på samma gång. Gud vad det känns som det alltid är nåt som strejkar i kroppen. Tur att mina obehag oftast brukar bekräftas som något, annars hade jag nog chansat på att jag var hypokondriker ;P
Ne, nu ska jag lyssna klart på Nomys nya album, sen krampar jag vidare i sängen.

- Pusss på världen

RSS 2.0