Oväntat ledig

Idag har jag vart ute på morgonpromenad :) 
Blev väckt av jobbet 20 över 7, för att jag skulle hoppa in för en ängel som var sjuk. Lagom till att jag hade stressat mig ner mot stan fick jag samtal om att kunden valde att ha uppehåll. När jag sen istället var påväg till kontoret för att hjälpa till på ett annat pass, så fick jag samtal om att den kunden också valde att ha uppehåll, så jag kunde gå hem istället. Blev ändå en tur till kontoret för att fixa lite papper, men uu så gött det hade varit att legat kvar i sängen en stund till istället. Cred till folk som orkar gymma på morgonen!
 
Eftersom jag blev oväntat ledig, så haka jag på Anna-Karin ner på stan en sväng. Hittade inte värstans mycket, men lite fynd iaf.
Nu tvättar jag lite och ska väl packa med, för under helgen blir det en tur till fina Varberg. Så imorgon hoppas vi på halk- och snöfria vägar. Tackarrr!
 
En annan del av Varberg!
 

En annan dag

 
Godelimorgon. Idag fick jag ställa klockan för att orka upp. Tänk vad fort när man vänder på dygnet när man är ledig ett par dar. Kommer nog kännas tungt att gå upp till jobbet imöra, men är ju bara 2 dar tills man är lite ledig sen igen :)
 
Julen har passerat, och det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Efter halva dagen hamnade Isak i feberkoma. Han orkade knappt äta någon mat, se Kalle Anka och han var alldeles för slut för att ens öppna klappar. Det fick vi gjort igår, när han var lite mer med i matchen. Får hoppas han är något piggare idag när jag väcker honom, för vi ska iväg på bio runt 12 och se "Sune i Grekland" med Anna-Karin, Håkan och Emilia.
 
Uppesittarkväll i söndags.
 
Aftonen.
God fortsättning!
 
 
 
 

Freedag!

Här sitter jag nu; snorkråkan. För det kan man börja kalla mig. Är nog 5:e gången jag är förkyld nu i höst. Stört värdelöst! Men jag känner mig inte lika febrig som igår och jag har fått dela mina jobbpass idag, så kurerar jag mig bara ikväll kan jag nog vara piggare sen.
Måste hinna köpa dem sista klapparna nu under helgen. Vilket förmodligen halva Karlstad tänkt göra, men det får man stå ut med.
Julmaten och allt sånt är fixat iaf :) Kommer bli massa mys!
Var tänkt att min kära broder skulle kommit hit och julfirat lite med oss innan, men han åkte på att göra en tenta ida så det sket sig. Synd. Saknar att fira med mitt släkte faktiskt.. Det får bli när vi skaffar ett stoort hus. Då bjuder vi in allahopa, typ som i "Tomten är far till alla barnen". Inte riktigt på samma sätt då alltså, mest själva grejen att dom e många. Ja.. :)
 
Lite klappar från mina söta kunder. Me like choklad ;)
 
Nu ska vi se om jag pallar ta disken. Sen får det allt bli soffhäng för hela slanten.
 
-Puss i kram

Hongri

En riktigt julig helg börjar nu dra sig mot slutet. Pepparkakor, knäck, tomtar & en alldeles egensågad gran från Boda-skogarna har fått äran att fylla lägenheten nu :)
Mina armar är helt riviga efter att ha klätt den jädra granen nyss. Plastgran vore tycker jag!
 
Tipsar om att alla borde skaffa en Ericsson, så får ni se att livet blir aningen mer händelserikt och skrattigt ;) 
 
Nu ska jag ladda inför sista hela veckan på jobbet, sen får man lite småledigt under 2 veckor, så skönt!
 
-Puss
 

Hälja

13 dagar kvar till julafton! Men helt ärligt så tycker jag inte att självaste aftonen är det viktigaste med julen, utan i princip hela december. En dag är inget att vänta in, utan alla dagar då man pysslar, pyntar, bakar och bara är med varandra i en julkänslig period. Mys och dubbelmys :)
Igår var min lilla kille pepparkaka i luciatåget på skolan. Hans ljuva stämma hördes i salen vill jag lova ;)
 
Och under helgen var vi självklart på den traditionsenliga marknaden i Mariebergsskogen:
 
 
I söndags snoosade jag bäse heela dagen. Var hos Erika på söndagsmys och lilla Lowe är bara 7 veckor imorgon. Tå liten ått töt, tå ja döör! Puttinutt som allti me små bäsar.
 
Nu får vi skynda oss iväg till Musikskolan, sen blir det kvällsmöte & lite julamat på jobbet.
 
-PuuSssOr
 

Marknad

 
Älskar stressfria mornar! Sitter här i min morgonrock och ska väl snart göra lite frukost. Lite typiskt att jag vaknade halv 9, när mini ändå fortfarande låg i sängen.
Totte har laddat ner "En fyra för tre", så det kikade vi på halva natten igår. Härligt med gamla serier :)
 
Senare idag ska vi iväg till M-Skogen på julmarknad. Brukar få ännu mer julkänslor när man är där och nu är det ju massa snö med. Mys!
 
 
-PusssSSS
 
 

Julhelg

Hallooj.
Redan inne i december. Sjukt vad tiden går!
Vi firade första advent - helgen nere i fina Hamburgsund.  
 
Fredagsmys med allahopa.
 
Kylig promenad med Älsk, Ida & alla vovvarna.
 
Liten fördrink innan julbordet.
 
Julbord med släktet Totte.
 
 
Idag har jag mest grejat hemma efter jobbet. Ska nog kolla lite klappar på nätet snart med. Har en hel del kvar att köpa och jag är konstigt nog inte vidare sugen att shoppa loss på stan som jag brukar, hehe.
 
-Pussor
 
 
 
 

RSS 2.0