Å regnet d bara öser ner..

Hola.

Den här förmiddan har jag vart ganska effektiv faktiskt. Var as-trött när jag vaknade, men orkanvädret som var utanför väckte mig till liv när jag tog morgon-kaffet & ciggen. Huua, vilket jädra väder. Det kan vara mysigt när man sitter inne och kollar på det, men inte om man tvingas vara ute i det. Och jag ska iväg till Carro sen när hon har slutat jobba, så jag måste iaf ner till bussen i stan. Håller en tumme på att det blir uppehåll 10 min då ;).
Vi kanske skulle åka till Ericsson sen också, annars vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Det får märkas. Ska iaf sminka mig och fixa lite lunch innan.

-Puss på Världen

Family

Äntligen börjar jag bli torr och få upp värmen lite.
Jag skojade med Cassis tidigare under dagen och sa att det skulle börja spöregna när vi skulle gå till bussen. Och ack, så jävla rätt jag hade. Så fort vi klev utanför dörren var det som alla himlens portar öppnades och dränkte oss i 20000 ton vatten. Åskade och blixtrade lite också. Stackars plutta som tvingas sitta dyngblöt på en buss i flera timmar nu då.

Känns så sorgligt varje gång hon åker ifrån mig. Eller jag ifrån dom i Vbg. Hatar att dom ska bo så långt bort. Var skönare när dom fanns i Skattkärr,20 min härifrån. Då kunde man iaf välja när man ville ses, och inte behöva planera flera veckor i förväg. Värdelöst. Älskar min familj massa mycket!

Och min lilla familj verka slöa idag. Totte är precis klar i badet och Isak har somnat i fotöljen. Jag räknar med ett vaket barn inatt. Vilken tur att vi är lediga imorgon båda två ;D

Pokerface

Idag hade jag nog världens kortaste jobbpass; med tanke på att jag redan är färdig, hehe.

Igår blev det att vi bakade kärleksmums. Hälften är nog redan uppätna; så jädra gott. Sen satte vi oss och spelade lite poker. Men efter 2 timmar utan att någon av oss vunnit, så la vi ner. Vi får spela färdigt idag istället. Spelar om massage istället för pengar. Mycket skönare det :)



Syster har inget pokerface iaf ;D

Blir nog att göra lite mat snart. Är redan as-hungrig. Men e ju snart lunchtid så. Får gå och vara lite social med Cassis innan hon åker vid 5.

-Puss på Världen

<3


Onsdag 29/7

Strax innan 6 imorse var det god morgon för mig. Vilket betydde godnatt för Totte. Haha. Han gick verkligen och la sig precis när jag hade gått upp. Bra rutiner så fort han är ledig^^

Blev cykeltur till Isak´s dagis & sen jobbet. När dagen var slut där, mötte jag upp Cassis i stan och fixade biljett till henne. Imorgon drar hon hem igen. Kommer garanterat bli massa tomt :(. Men, men.. Vi ses väl om några månader igen.

Har precis lunchat lite och nu ska vi hitta på något att göra. Vädret är soligt, så får se om vi drar iväg nånstans.



Dagens lunch.

Ge mig en ny kamera med bättre skärpa, zoom och alla tillbehör, tack!


Tisdag 28/7

Väcktes upp av min lilla sötnöt imorse vid 9-tiden.
Vi segade och gjorde oss iordning innan vi åt middag. Sen bar det av till dagis med honom & till jobbet för min del. Slutade vid 5-tiden. Då hann jag inte mer än innanför dörren, innan vi skulle ner till Kroppkärrs-sjön så Isak & Totte fick doppa sig. Iskallt var det! Bortsett från idag så har det typ regnat i en vecka, så det har inte hunnit värmts upp än.
Men dom var i ett bra tag. Det var först när Isak hackade tänder som en tok och vibrerade sönder hela sig av köld som vi bestämde oss för att dra oss hemåt igen. Syster hade redan kommit hem & ockuperat datorn då ;D
Jämt nu kollar hon igenom några filmer ihopp om att hitta något vi missat att se, hehe. Slöpotatisar ska man vara på kvällen. Totte har köpt lite sushi, som jag förmodligen kommer smaka lite på. Mumma!
 -Puss på Världen

Dexter blir!

Eftersom jag är urkass på Photoshop, så brukar jag använda mig av picnik.com istället. Det finns väl inte lika avancerade metoder att välja mellan, men det funkar för min del iaf :)

Min älskade Isak <3

Sitter nu och inväntar Dexter. Älskar´t!
Hinner nog ringa & ryka med någon innan dess. Och hämta något gott i köket. :D

Tjo

Nu har jag precis vinkat av syster. Hon skulle spendera natten hos en polare. Så det får bli att umgås med mina hanar ikväll.
Idag har jag inte hunnit gjort så mycket. Jobbade 8-15, sen hämtade jag Isak från dagis. Han går på ett annat dagis denna vecka, då hans vanliga har semesterstängt. Så det tog oss 45 min att gå hem därifrån. Inte för att det är vidare långt, men Mr Mas visade sig tillkänna. Lite enveten och trotsig är han ibland. Ganska ofta. Haha. Får hoppas den perioden snart går över. Iallafall en liten stund. Nu sitter han dock så lugnt i soffan och kikar på tv. Ska snart stoppa ner han i badet när Totte är klar där. Sen blir det dusch för min del också. Efterlängtat!

-Puss på Världen


Morgontrött

Min lilla älskling kom och väckte mig vid 10-tiden idag. Då ville han se på barnprogram & äta frukost. Lite trötter är man, för även igår blev en sen natt. Totte och Cassis kollade You Tube- klipp. Väldigt ljudligt, haha.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vi har inte planerat nåt, så får väl se hur dagen fortlöper.

Återigen lite onödig fakta ;) :
¤ Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
¤ Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
¤ Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års
   ålder.
¤ Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte
   nedför.
¤ Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
¤ Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.
¤ En snigel kan sova i tre månader.
¤ Inget ord i det engelska språket rimmar med "month".
¤ Ögats storlek är detsamma från födsel till död, men näsa och
    öron slutar aldrig att växa...
¤ Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare.
¤ Alla isbjörnar är vänsterhänta.
¤ En struts öga är större än dess hjärna.
¤ Typewriter är det längsta ord som kan skrivas med tangenterna i
   en rad på tangentbordet.
¤ Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33.
¤ En krokodil kan inte sticka ut tungan.
¤ Cigarettändaren uppfanns före tändstickan.

Höstig sommardag

Idag har regnet bara öst ner i princip hela tiden. Så va har väl mestadels hållt oss inomhus & varit sega tack vare natten. Tänk att man kan bli sleten bara av att höra på folk som festar ;D haha.
Men vi drog oss iallafall ner på stan en stund, jag & syster. Kom typ ner när det stängde, så vi drog vidare till Bergvik en sväng därefter. Hittade för ovanlighetens skull bara ett linne idag med. Nu har jag fått min dos av klädletning ett tag framöver, dryygt.

Totte & Cassis har intagit soffläge och babblar just nu om MJ:s näsa; samtidigt som dom kollar på Excorsisten. Har bara sett den första filmen. Urkass. Får väl se vad som görs närmast.

-Puss


Dagens Ris!

Folket i den trånga tvåan i Karlstad-City är trötta idag.
Orsak?
Grannar som börjar spela musik precis när man lagt huvet på kudden kl. 02.40.
Och för att ett barn vaknar kl.5 på möran och är hyperpigg. Anledningen till att han vakna så tidigt beror säkert på att dessa jävla grannar fortsatte spela musik ända fram till... hmm.. Ja, dom har inte slutat än. Jag är grymt trött på låten; "Reeleeeease meeee" kan jag lova.
Så fort dom har gett sig med detta spelande & hade tänkt sova lite, så ska jag fan vända våra högtalare mot golvet, sätta på högsta volym & bas och spela den mest irriterande låt jag kan hitta. På repeat i sisådär 3 timmar! ^^

En stor jävla risbuske till dom!!

Ändrat lite

Oj, vad tiden sprang iväg nu då.
Har försökt ändra om lite på bloggen igen. Det kanske blev lite väl mörkt, men orka. Jag är ingen hejare på sånt här direkt. Får ha det så här nu tills jag får en stund över, för att sitta ytterligare 2 timmar framför datorn, haha.
Vi har inte världens bekvämaste datastol iaf.
A ja. Röka nattciggen blir.

Puss

KvällsWalk

Jag och Cassis har precis varit ute på en kvällspromenad. Var ganska lugnt här i området, men hade vi gått mot stan-hållet hade det säkert varit mer livat. Är ganska skönt att bara vara ute och gå & tjöta lite.

Direkt efter jag kom från jobbet förut, så drog vi alla ner på stan en sväng. Totte ville ha sig ett nytt spel till datorn så... Själv hittade jag mig bara ett linne ifrån Gina. Därefter blev det hem & käkade flöt. Mumma.



Isak hugger in ;)



Stora lillasyster & Lilla storasyster <3



Cassis smygsuper ^^

Det får väl blir natta om en snart. Jag ska verkligen försöker mig på att somna i sängen den här gången. Soffan är verkligen grymt obekväm efter 4 nätters sömn där. Hörnsoffor suger.

-Puss på Världen

Charta 77 sjuder i bakgrunden :)

Har precis gjort iordning lite brunch till mig, syster & Isak. Ska börja jobba vid 1 idag så jag hinner inte äta någon riktig middag.



Hatar att börja vid den tiden. Känns som hela dagen blir sabbad. Men jag får vara tacksam för alla tider jag får. Pengar, pengar :)!
Ericsson och Emelie skulle dyka upp en sväng innan jag börjar också, så nu får jag sätta tänderna i pannkakorna, så man hinner babbla med dom en stund.

-Puss på Världen

Vår lilla hemlighet

Det blev aldrig att vi gick ner till stan förut. Vi passade på att gå ut till lekparken med Isak när det var uppehåll. Vilket det inte var i mer än 10 minuter visserligen, så vi hann bli genomblöta innan vi kom in en timme senare.

Vi drog dock iväg till Bergvik en sväng på kvällen istället. Där finns ju allt under ett och samma tak, så man slipper vandra runt i rusket. Hittade bara ett svart halternecklinne. Får kolla lite mer på kläder under helgen, för imorgon kommer den efterlängtade lönen :). Har så svårt att hitta kläder bara. Jag är förmodligen den minst modeintresserade människa som finns. Så oftast kommer jag hem med enfärgade vanliga linnen och en ordinär munktröja, om jag ens köper något alltså. Shoppning är ingen stor passion i livet, men jämt nu behöver jag verkligen kläder.

Har börjat läsa en bok jag lånat av syster nu också. Har bara kommit 6 kapitel in i den, men jag pallade inte att läsa mer just nu. Fick en otäck äckelkänsla och det bara ryste i hela kroppen på mig. Jag tycker om böcker som bygger på sanna historier, men denna handlar om en tjej som heter Toni Maguire och hon berättar sin livshistoria om hur hennes pappa förgriper sig på henne under flera år och mamman bara struntar i det.



Vet inte om jag kommer orka läsa färdigt den eller inte. Kanske går bättre om jag gör det på dagtid, så man inte ska lägga sig direkt efteråt så tankarna kan flöda fritt liksom.
Sen jag fick Isak har jag verkligen blivit ännu mer känslig för såna här saker. Jag kan börja grina hur lätt som helst för ingenting och läser/ eller ser jag något jag blir berörd av på tv, så vill jag bara hålla om honom och säga att jag ska beskydda honom från allt ont i hela världen. Jag kommer nog bli ganska överbeskyddande när han kommer upp i åldern lite. Nej, nu måste jag nog gå in och krama om honom där han sussar sött i sin lilla rallysäng. Bara så han vet att jag finns där även när han sover tungt. Att jag finns där, alltid, för alltid & att jag aldrig ska göra honom illa på något vis.

Fy vad en bok kan få en att känna obehag...!

IsakaLina ;D

Nu har den där systern stigit upp ur sängen och vi har käkat lite middag. Nu väntar vi bara på att det ska bli lite uppehåll i detta envisa regnväder, så vi kan traska ner till stan och kika lite. Kommer väl sluta med att vi får gå och bli dyngblöta ändå, men..

IsakaLina ;P

Jag och Cassis gjorde om Isak till IsakaLina häromdagen. Hur sööt då!!? haha

Hårig Bil

Det var ju Wheels & Wings i Varberg när jag var där. Jag och syster var nere och kollade lite på alla tusen bilar som cruisade runt. Kameran dog självklart precis när jag skulle börja fota alla udda fordon. Men hittade en bild på en av bilarna som väckte mest uppmärksamhet.




Riktigt häftig :)

Torsdag 23/7

Morrn. Eller god förmiddag. Eller vad det nu blir. Försökte ligga och sega läänge imorse.
Somnade på soffan igår för ovanligetens skull. Vaknade först när älskling gick upp vid 6-tiden och gjorde sig iordning för jobbet. Sen vaknade jag till igen vid 7-tiden. Då flyttade jag över till sängen. Sen steg Isak upp vid 8 & satte sig en stund framför tv:en (med högsta volymen på), innan han började tjata på mig om att jag skulle gå upp. När telefonen ringde vid halv 10 hade jag inget val, utan fick kliva upp. Det var min chef som undrade varför jag inte var på ett jobbpass jag tydligen skulle varit på idag. Jag hade dock inte fått något mail om detta & var en aning chockad av samtalet. Jag fick ringa upp kunden och förklara hur det låg till, sen gjorde vi upp en ny tid.
Kollade mailen en extra-gång nu, och det visade sig att det hamnat bland skräpposten. Konstigt. Där brukar det bara vara reklamskit & grejer, så jag engagerar mig inte ens att kolla den. A ja, inte mycket att göra åt.
Huvudet är inte riktigt med idag, så skönt att vara ledig iaf.

Syster ligger fortfarande och sussar. Tänkte att hon kunde få göra det en stund till. Hon har ju ändå sommarlov liksom.
Själv får jag nog ta mig en kopp kaffe till & hoppas att människan i mig snart vaknar till liv.


Filmseg

Förkylningen täpper snart sönder mitt huvud känns det som. Febern är borta iaf, men nu ska det väl sega med täthet en vecka till eller nåt. Störit ^^.
Dagen får avslutas med att kika på film med syster. Hon var sugen på att se Wrong Turn, så den får det bli. Rätt fräsch film om jag får säga det själv. Men 2:an var ännu fräschare. Miffon ska inte ha sex. Iaf inte filma när dom har det. Haha. Uuuh!


Fruktansvärt O-snygga underkläder!

Visst kan det väl vara kul att klä upp sig lite inför sin partner emellanåt. Sätta på sig lite snygga underkläder då man bestämt sig för att ha en mysig kväll tillsammans.
Men dom underkläderna på bilden nedan är väl iallafall inte ett dugg sexiga!?



Och seriöst; vem tusan vill ha hela härligheten full av pärlor...!


Pics :)

Här kommer lite bilder från Varbergs-veckan :)

Isak badar

Isak badar (och utför någon form av karate tro ;P )

Joar,Isak & Cassis

Var nere & kikade på torget på onsdagen.

Isak i havet.

Älskling plaskar vidare. I havet på Getterön denna gång.

Syster & Jag

Efter en runda på långtorsdagen i stan, tog jag & syster en promenad runt fästningen.



Utsikt.

Grillning i grönt.

Grillmys! Jag diggar mammas hypergröna trädgårdsmöbler ;D

Jag,Isak & Cassis i hörnet

Och den här bilden får avsluta det hela. En dundersöt Isak & en alldeles för solbränd Veronika ^^

En vecka senare

Jao, nu är jag hemma igen.
Åkte ifrån Varberg i förrgår. Blev en data-fri vecka där nere. Vädret var underbart hela tiden, så vi passade på att sola, bada och bara njuta. Jag tog mina 2 första dopp för i år. Vilket säkerligen kommer vara dom enda doppen i år, då jag förmodligen är den största badkrukan som finns, hehe.
Syster följde med oss hem, så vi får väl se vad länge hon blir kvar.

Jag blev sjuk igår med, blä. Kände mig lite tung i huvudet när jag vaknade och efter jobbet så small det till. Låg med feber helt däckad i soffan resten av kvällen. Idag är det dock lite bättre. Så imorgon hoppas jag verkligen det har gått över helt, för nu är vädret fint här med. Vill ner på stan & se om jag hittar något kul på rean ju.

Nu ska jag kolla igenom bilderna jag tog i Vbg. Får väl se om jag lägger upp några här sen.

-Puss på världen


I Varberg nu :)

Nu är jag nere hos släktet i Varberg.
Jag slapp ta bussen för min älskade Ericsson & Jea skjutsade ner mig till Götet istället, där mamma & dom hämtade upp mig. Himla skönt och slippa maset med det iaf.
Har varit här i några timmar och har än så länge inte hunnit göra vidare mycket. Varit i Valinge en sväng, käkat, spelat kort, kikat på bästa Dexter & just nu sitter vi hos syrrans kompis Alex. Mammas och deras dator gick ju sönder på midsommar (den tålde inte vin ;D), så det får bli att man kikar in här när man får chans hemma hos någon istället.


Syster & Alexandra

Snart ska vi väl dra oss hemåt och kika på film. Jag e bra sugen på att titta på En fyra för tre, så får se om syrran vill detsamma,

Godnat på alla som ska nana -Pusski

Topplista på onödigt vetande

Har hittat en lista över onödigt vetande. Nr 8 var väl den enda jag hade koll på innan iaf.
 
1 - År 1994 släpades 36 021 felparkerade bilar bort i New York. 
2 - Så sent som 1820 menade man att universum var 6000 år gammalt. I dag beräknas åldern vara mellan 15 och
20 miljarder år.
3 - Världens längsta namn på en stad består av 167 bokstäver. 
4 - Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.
5 - I USA är det enligt lag förbjudet att dricka öl ur en hink i St Louis. 
6 - Hälften av alla män som växt upp på bondgårdar i världen har haft sexuella kontakter med djur. 
7 - I USA är det enligt lag förbjudet att knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska. 
8 - Gula sidorna finns numera på internet. 
9 - Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen. 
10 - 1995 sjönk ett japanskt skepp pga. att ett ryskt lastflygplan släppte en levande ko från 30 000 fot.
11 - Sköldpaddor kan andas genom rumpan. 
12 - På 60-talet kidnappades Frank Sinatras son. Sinatra erbjöd förövarna en miljon dollar, men de tackade nej, de ville bara ha 240 000. 
13 - Pentagon har erkänt att de försökte utveckla en "gaybomb" som skulle få fiendera att attraheras av varandra.
14 - Det finns 2 killar som har "Emma" som förnamn i Sverige.
15 - Människor, apor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.

Packar

Vi hann allt få lite solsken på oss. Men det var med nöp & näppe för dom där molnen lurade allt.. Nu ser det ut som det ska börja regna vilken sekund som helst.

Jag har hunnit tvätta några maskiner, och har börjat packa lite smått inför morgondagen. Då åker nämligen jag och Isak ner till Varberg för att hälsa på familjen. Ska bli så himla skönt att åka bort ett tag. Få lite miljöombyte och träffa mina människor :). Det enda jag dock har lite ågren för är resan dit. Dom ska hämta upp oss i Göteborg, så det innebär 4 timmar på buss dit. Och att åka buss med en överaktiverad 4-åring som har myror i brallan för jämnan, är ingen hit kan jag säga. Några tips på vad man kan göra stillasittande i 4 timmar kanske? Jag har tagit med böcker, block, kortspel, cd-sagor, och kommer packa ner lite godsaker att äta förstås. Hoppas iaf att han kan somna till en stund. Då går ju tiden lite fortare.

Nu ska jag ta mig något att äta innan jag packar vidare.

-Puss på Världen

Ny kula :)

Ja, nu har jag skaffat mig en ny blogg.
Jag har haft en annan som jag skrivit på, från & till, i närmare 3 års tid. Tänkte därför det kunde vara kul att börja om på nytt nu. En jag ska försöka uppdatera varje dag. Är skönt att skriva av sig lite ibland. Vi får väl se om jag har självbehärskning nog att fullfölja det också.

Skulle vilja få till en snyggare design, men min tekniska sida verkar inte riktigt vilja hålla med mig där. Får försöka ta det lite pö om pö och se hur det slutar ;). DesignaDinBlogg , har varit till lite hjälp iaf.

Men nu har jag suttit vid datorn i närmare 2 timmar. Ska nog ta mig en uppiggande dusch, sen gå ut med sonen en stund. Idag ser det ju t.o.m ut att kunna bli riktigt soligt. Så man får passa på medan regnet håller sig borta.

- Puss på Världen

RSS 2.0