Onsdag 28/9

Jag har legat en dag före hela veckan. Ja, hela halva veckan alltså.
Igår var jag helt övertygad om att det var onsdag, och idag har det känts som torsdag. Blev lite besviken när jag insåg att det inte är fredag imorgon, hehe. Men morgondagen går nog säkert fort :)

Min lilla skrutte hade uppvisning på simskolan idag. Jobbade ju självklart då, så Totte fick kika själv. Och som tur var tog han med kameran, så jag fick en lite inblick i hur mini hade det.

                         
                         

Jag får ta mig i kragen och gå iväg me han dit lite oftare. Han trivs ju ändå som fisken i vattnet. 
Nu ska jag ta och natta det lilla grynet. Sen blir det bort till Ronja och packa lite. Snart drar dom från Haga till sin snygga lya i Klara istället.  

-Puss på torsdag/onsdag!

Tisdag

Nu har jag förnyat min hall lite :) Vi va iväg till Tottes gudföräldrar idag, som ska flytta från stort hus till lägenhet. Vilket betydde att dom hade massa grejer till övers som dom skulle göra sig av med. Måste bara få tag på bra borr, så hatthyllan och spegeln kan komma upp på väggen. Får försöka rensa ur all onödig skit vi har me, men det får bli en annan gång (=aldrig förmodligen).

Och igår fick jag inhandlat första julklappen för i år. Jo, det är faktiskt lite dags att börja tänka på sånt nu. Sjukt vad tiden går fort! Det blev iaf en grej från ljuspartyt hemma hos Corolla. Och det blev till min hane, hehe. Måste komma på vad jag ska köpa till resten av alla tusen människor med. Hmm.. Skulle nog behöva göra en tripp till Gekås. Allt på ett ställe liksom, skönt. 

                  Gekås ett år me Jennie, Ericsson & Ellekari. Visit hos mamma me såklart :)
                               
                    
                                   


                   


Nöjes

Och snart var även den här helgen över. Invänta underbara Dexter bara, sen är söndan slut för min del. Helgerna går alldeles för fort! Jämt för en månad skulle man byta veckodagarna mot helgerna. Jobb 2 dar, ledig 5 dar. Förutsatt att samma lön rullar in på kontot då ;)

Hela eftermiddan har tillbringats på Leklandet med mini, Lotta & Bias. Håkan var där med Emelie & Wilgot också, så det blev dubbelt härjande för godingarna. Stället e perfekta barnvakten! Hur ofta kan man fika & prata i flera timmar annars liksom? :)

                            

                             

                            
                                                           Puss på mysiga människor!


Innan ni sussar sött denna natt, så lyssna på Melissas nya Innan jag kände dig.  
Njut dubbelt mkt av "Under löven", "Mardrömmar" & "Nåt annat än det här".
Hjälp, vad jag är förälskad!!


Valpis

Skönsköna lördag! Efter helgsfrukost med mini & en uppiggande dusch imorse, så styrde jag kosan mot Gruvlyckan. Hem till söta Carro (och för tillfället inneboende Jimmie) och pussade liiiten vovve.

              

Mamma Mimmi och lilla bäsen Maja. Hon va knappt större än två händer. Lite svårt att få bra kort på busfröet.
Efter promenad med dem och lite fika, så blev det en tur till Bergvik. Fick tag på supergod parfym. Brukar alltid ha Tommy Girl, men när man får köra lite budgeteffekt funkar Adidas lika bra.
Fick med lite smycken hem också, det råkar alltid trilla med tycker jag.

Lyssna på Melissa Horn`s nya album nu, innan vi funderar på vad vi ska fylla tarmen med ikwell.

-Puss på Världen


Boooring

Åhh, va tråkigt ja har! Barnet bara sover. Bra det iofs, men jag blir ju helt rastlös av å bara va hemma. Har vart det lite för mycket på senaste känner jag. Vill faktiskt jobba.
Har städat undan lite, saniterat bort lite baciller förhoppningsvis, diskat, rensat högar med papper, torkat dörrar & bäddat alla sängar. Lät som vi hade skitmånga sängar där, men vi har ju faktiskt bara två.
 
Jag vill nog flytta också. Till en 4:a. Vore jätteskönt med ett datarum/gästrum. Och vill ha en lägenhet med lite mer mysfaktor. Nån lite kringelikrokig och inte bara helt fyrkantig som vi har nu.
Vill dock ändå bo kvar här på Haga/Herrhagen, och att hitta en 4:a här som vi kan ha råd med känns tveksamt.. Hmm, jag får nog kolla runt lite tror jag!


Höst

Idag blev det en väldigt kort jobbdag. 7-11, sen behövde jag hem och byta av Totte som skulle till jobbet.
För igår small sjukan på min lilla mini :( Jättepigg på förmiddan, och sen sa det poff så låg han med 39.4 i feber när klockan va 6. Och idag klagar han på ont i halsen med. Jag hoppas till högre makter att mitt streptokocker-virus inte har smugit sig på honom, utan att det bara är vanligt förkylnings-ont-i-halsen.
Detta är det absolut sämsta med hösten. Att alla blir sjuka. För i princip alla jag känner går runt och är bakteriefyllda just nu. Läste i Metro att v.36 var den veckan hittills i år, då flest folk sjukanmält sig.

Förutom det, så älskar jag att hösten äntligen kommit :D Den friska luften, de virvlande röda löven som faller, alla mysiga tjocktröjor man kan burra ner sig i, de mörka kvällarna då man bara kan mysa ner sig under en filt i soffan med tända ljus.. Mys!

                         
                    Jag & mini i vårt stökiga kök, när vi hade fått myströjor av mami förra året :)


Ekoo

Hoho, lite tomt var det allt här. Men sånt får man leva med ;) 

Denna sköna lördag har spenderats i Boda. Böna & Nogge hämta upp mig & skrutte här. Sen har barna härjat på för fulla muggar, och jag har doserat min bästaste vän.
Om jag fick bestämma en sak som alla människor bör har, så vore det en Ericsson.
En alldeles egen världsbästa Ericsson.
Simpelt, okomplicerat, naturligt och ingen fundering på om det kommer vara så för alltid. Man liksom vet att det håller en hel livstid. Ja, helt enkelt en fullkomlig vänskap. Jag tackar min lyckliga stjärna för det :)

                           

Ikväll får det bli chill med Totte & Pelle i en soffa förmodar jag. Lagom trött då mitt söta barn väckte mig tio över 6 imorse. Skräll! Vi hoppas på lite längre sovmorgon imöra.

-Puss på lördag!


Grisit värre

En fullt normal sms-konversation mellan mig och älskade syster:

Jag: Hej gumman. Hur går det med dig?
Cassis: Hej. Jag är fortf sjukis men känner mig piggare nu :) Sj? puss
Jag: Okej inge bra. Skönt om du orkar va uppe lite iaf :) Blir ingen skola imöra lr? Jodå, ja har fortfarande huvet i en burk, men inte så mkt å göra åt, hehe. Puss
Cassis:Nej, jag blir hemma imorn, så gris är jag inte :) usch då. Jädra virus du fått, din hårddisk verkar ha dåliga säkerthetsprogram ;O <3
Jag: Vore du en gris om du gick te skolan då? Haha. Jo tack ja vet. Ja borde lätt hålla mig frisk fram te nästa vår när d här gett sig :D Puss 
Cassis:Ja, det låter som en bra plan, gör det :) haha, asso pigg, pig=gris, tihii :D <3
Jag: Japp, ja sätter det i verket så fort viruset gett me sig ;) Jaha, den va ju riktigt kass. Tappa du humorn när sjukan tog över lr, haha.
Cassis: Bra de ;) haha, nja lite kanske. men i vanliga fall skulle mitt skämt varit grymt, grymt sa grisen .D (mitt liv suger, haha)
Jag: Jämt lite va. Ja tror du har umgåtts me för många svin på senaste tiden :P Din lilla sugga. Puss
Cassis: Din humor ligger på samma nivå tror jag ;) hur är det hemma i stian då? :) <3
Jag: Nivå har vi väl aldri haft direkt. Joda, gubbens tryne visades precis här hemma, och har nyss nattat bökit barn. Rätt lugnt alltså. Sj då?
Cassis: Haha, det låter riktigt bra :) jodå, är ju lite grisig som sagt men svinen där ute har inte satt någon knorr på dagen faktiskt :)
Jag: Ne ok, tur det då. Men du får väl fläska vidare, så kan vi höras senna :)
Cassis: Ja, det kan vi göra :) nöff så länge
Jag: Nöff på dig min lilla kulting <3



Lördag 10/9-11

Jag lever här. I min lilla burk. Ja, alla ljud blir burkifierade tack vare mina öron nu.

Har hunnit med avslutning på minis fotboll. Stolt mamma som såg honom ta emot en medalj. Underbaring!
Städat ihop 2 veckors nedskitande har vi fixat med. Jag måste verkligen lära min gubba hur man gör en vardagsyssla, haha.
En liiten vila hinner jag nog med innan systrarna Ericsson och Alex dyker upp. Har vilat i princip varje dag i 2 veckor nu. Får kanske försöka vänja mig av med det snart. Eller så får vi hoppas att alla onda baciller vill lämna min kropp nån gång. Och sen aldri komma tillbaka!

Kryar på min lilla systra oxå! Puss pårejjj! <3

               



Lyckodag

Ja, här sitter jag och väntar på något extra lyckligt tillfälle. Förra söndan när jag var helt dööd, så kollade jag inte bara på 11 avsnitt av Jakt & fiske (jag vet, skjut mig), utan jag köpte mig även en Frida-tidning och glanade igenom. I horoskopet där stod det att 9 september skulle vara en lyckodag för mig.
Så här sitter jag och väntar..
För besöket till vc förut var det inget flyt på. Har lyckats dra på mig nån form av öronifektion, så med mina konstiga trumhinnor får jag nu starta en ny pencillinkur i 7 dagar. Haft lock för öronen sen i lördags, och det får jag nu alltså bara vänta ut. Inom högst 3-4 v borde det försvunnit helt sa läkarn. Tjohoo! Stackars alla halvdöva människor där ute, jag lider med er. På riktigt!

Så kom igen nu gud, karma eller vem/vad det nu är som delar ut lite tur. Jag väntar :D



blabla

Såå tröttt! Känner verkligen att jag inte är helt kurant än.
Har vart en lång dag. Gick hemifrån innan 7 och kom hem här strax efter 7. Mini slocknade typ 2 sekunder efter att han la huvudet på kudden.
Jag hoppas veckan går fort, så det blir helg snart :) Längtar efter att få njuta av ledighet, och planerar att bli toppenkry tills dess! 

                                  
                                    Så här stolt va min gangster första dan när han skulle till skolan <3



När man är sjuk



...så får man hemmagjord milkshakesmoothie av sin gubbe.
Och när gubben drar ut på galej när man är sjuk, så ser han till så det finns en mapp på datorn som heter Veronikas myskväll fullproppad med massa komedifilmer. Har precis sett Hur många lingon finns det i världen. Så söt film!
Nu ska jag kolla vidare på Imagine That. Sen sover jag nog sött.

-Puss på min söta Totte! <3


Strepto

Var hos vårdcentralen förut, för inatt blev det inte många timmars sömn p.g.a den jävla skithalsen.
Visade sig att jag har streptokocker. Yeyy, vilken lycka. Not! Där sket sig kryssningen med jobbet som bär iväg imöra :(
Doktorns ordination: ät pencillinet, drick massa milkshake och sov så mycket du kan.
Mm, vill helst trycka i mig hela kartan på en gång, för jag är så hungrig så magen snart värker sönder & jag är så trött så jag inte ens kan somna. Och varje gång jag sväljer vill jag bara skrika rätt ut.
Nej, som Isak skulle sagt; Idag är jag INTE på mitt soligaste humör..

Men jag kan ändå inte släppa en fundering jag har.. Låter det något när stumma människor typ hostar, rapar & hickar? Det kan det väl inte göra va..?!


har som vanligt inte tid med detta...

Blä!
Så kan man kort och gott beskriva de senaste dagarna.
Varför ska jag alltid bli så jädra sjuk när jag blir sjuk? Det här är dag-3 med feber, halsont och makaber huvudvärk. Tisdan & onsdan sov jag i princip heela tiden, förutom när Totte butta till mig och tvinga i mig några klunkar vatten.
Idag tänkte jag ändra strategi och har försökt vart vaken iaf halva dagen. På så vis kanske jag kunde känna mig piggare & lyckas få i mig nåt att äta. Men det verkar nästan ha motsatt effekt, för nu har jag febertopp igen och halsen är så tjock att varje salivklump som åker ner där får mig att vilja gråta.
Fan,fan,fan!
Jag kan inte mer än att stoppa i mig ett par ipren och lägga mig brevid Isak i soffan & dö en skvätt. Igen..


RSS 2.0