20/4-10

Tjosing. Humöret & magen är mycket bättre idag. Försökte ändå få bokat mig en tid imorse, men det gick ju så bra att komma fram i den kön. Inte! Dom hade nån timme senare idag, så jag får testa då med. Skulle vara skönt om dom hade några tips & råd på vad man kan göra när det krampar sådär som värst.
Dessvärre har jag lyckats dra på mig nackspärr idag. Är det inte det ena, så är det d tredje. Sitter från axeln upp till nacken på vänstersidan, och kan knappt ens vrida huvudet. Himla tur att jag bara hade ett kort pass i förmiddags, annars hade jag nog börjat grina.
Så nu är jag alltså ledig resten av dagen. Ska se om vi drar till Kil en sväng och hejjar på mina männsikor.
Först får vi bara hitta på en bra maträtt.

-Puss Hej

Icke

Ingen bra dag idag.
Ingen bra mage idag. Hoppas läkarn hittar felet som är trasigt imorgon.

Behöver träffa mina flickor snart så jag inte heller blir trasig. Bara garva åt absolut ingenting, en hel dag. Den magvärken kan jag lätt utstå.

Blää! Näe, inget bra idag alls överhuvudtaget. Ett täcke över huvet & hoppas på en bättre morgondag.

Opuss på Världen


Super Mario

Japp, igårkväll kom Ronja & Niklas hit med spelet of all time, 8Bit. När vi väl hade lyckats fått tag på sladd och allt var igång, så blev det spel hela natten. Sjukt kul! Runt 4 fick vi väckt Niklas (som däcka på soffan efter en timma).
 





Idag startades ju dagen genom gympa med Isak. Jag fick mer eller mindre dra han upp ur sängen strax innan 9, trötta barn! Men när vi väl kom dit piggnade han ju till. Sen har vi varit hos Maggie & käkat. Potatis och älgkött bjöds det på, Mumma! Var iväg till kyrkogården och gjorde lite vårfint runt Tottes morfars grav & lite så me. Och nylingen däckade jag på soffan, medan mini testade spelet.
Nu är jag snuskigt sugen på nånting att äta. Vete fan vad bara, men ska se om jag hittar nåt gott.

-Puss på Lördan


16/4-10

Tja sköna fredag.
Veckan har bara rusat förbi tycker jag. Fortsätter det i den här takten, så kommer ju min ledighet vara här på nolltid :) Idag har schemat innehållt jobb, ärende på stan & häng med älskade Ericsson & hennes Nogge. Nu har jag och mini landat här hemma, fått oss lite mat i magen & börjat vika gårdagens tvätt. Snart kommer älskot hem, så då tar vi helgen.
Hoppas på sol imorgon också, så vi kan dra iväg till M-Skogen. Får se om det snöar, eller om det bara blir allmänt konstigt tack vare den jädra vulkanen som fick utlösning. Det spörs. Var ett tag sen jag slängde upp nån bild nu (jag som e så kamerakåt menar jag), så här kommer några från häromdagen:


Ronja, Maja, Jessica & lilla älskade :)


Andra Jessica & suddiga barn.


Klättrarkungen :)


Henrik agerar klätterställning.



Spring! (i bena)

Heyy. Har precis fått i mig lite mat. Mumma.
Och vårvädret fortsätter vara stabilt. Hörde av en bekant att det väntas komma snö på söndag, men det vägrar jag tro på. Inte mera sånt.
Tänkte sätta mig i solen på balkongen & invänta Totte nu. Senare blir det att hämta korven från Barntimmarna, sen ut med Jessica & barna till lekparken, så dom får rastas lite. Isak blir som en ko på grönbete. Och jag förstår honom ;) 
I helgen vill jag grilla. Och sticka iväg med fikakorgen till Mariebergsskogen. Får se om jag hittar någon följeslagare till detta. 

-Puss så länge! 

Jaysons sång ;)

Igår kändes det som halsontet var borta, men idag är det tillbaka igen. Störit! Får väl hoppas det försvinner till imöra igen då, haha. Ska snart klä på mitt barn & lämna honom på dagis innan jag drar till jobbet. Men tänkte bara slänga upp en låt jag hade på hjärnan heela dagen igår. Alla som har sett Torkel i knipa måste väl ändå gilla den skarpt. Och dom som inte sett den; Kolla! Stört rolig film :D

             

Inte bästa kvalitèn på videon, men hittade ingen annan.


-Puss Puss

Take me away

Jag känner mig fortfarande inte riktigt hundra, men iaf bättre idag än igår. Ingen kan väl ha missat det underbara vädret idag. Varit ute en hel del, solat & spelat fotboll med hanarna. Eller ja, dom spelade väl mest ;) Härligt underbart i vilket fall!
Ikväll ska vi göra något så häftigt som att hoppa bungyjump från taket, med Isak som livlina.
Njee ok, vi tänkte faktiskt spela Bingolotto, haha. Va flera tusen år sen, och vinna pengar är nåt jag måste göra. Så vi testar lyckan. Sen får det bli en tidig kväll, för imorgon börjar jag redan vid 7. Och jag som hatar att stressa på morgonen kommer nog gå upp vid 5 för att slippa det. Fan vad skönt det är med måndagar!
Uuhh, så less, så less..



Vecka 14; Årets första grill me hanarna

Okej, solen svek oss, men grillningen blev av ändå. Packade ihop lite proviant som burgare & korv med tillbehör, och åkte iväg till Kroppkärrssjön. Blåste som aset, men riktigt mysigt och gott var det. Får bli det nya för den här veckan. Inte att bara grilla med hanarna, för det har vi ju självklart gjort förut. Men att ta årets "oskuldsgrillning" med dom var nog första gången. Hehe, ja, jag har kass fantasi. Förra veckan blev ju inget av så.. Får rycka mig i tröjärmen & fixa till lite roligare saker framöver.

Slocknade iaf brevid plutt i soffan efter vi kommit hem. Bar in han på rummet & han sussar fortfarande sött. Känner mig också snuskigt  trött. Mer än vanligt. Har en sån där dum bacill krypit sig in i kroppen på mig anlitar jag en utdrivare på momangen. För orka! Får ta mig lite glass till min ömma hals, och återgå till soffläget.

-Puss Hej

Solig Lördag

Har precis ätit lite pannkakor med mini. Man behövde lite energi nu när vi varit på morgongympa. Faktiskt ett riktigt skönt sätt att börja dagen på. Och en gammal granne från Skt går också där med sin dotter, så det är skoj. Funderar på att se om man kan vila lite, innan vi drar ut i det fina vädret. Våra nattgäster kom hit igår, så mycket sömn blev det inte. Slockna dock en stund medan vi kollade film, men ändå ;) Jag fick äntligen färgat håret också. Lite mörkt, men det vänjer jag mig snart vid. Så bara jag är ute i solen och får lite färg så blire nice. Och slutar det blåsa ute tänkte vi köra första grillningen för i år. Gud vad skönt det är med vår! Helt klart min favoritårstid.

-Puss på Världen


Freedag :D

Åhh vilken underbar sol som tittade fram idag. Och det var väl på tiden, nu när det ändå är april liksom. Tyvärr har jag dock inte hunnit sitta ute och njuta av den. Jobbade ju till 3, sen hämtade jag upp mini och därefter fick jag som hastigast rota fram en lägenhet här hemma. Förstår inte att den gömmer sig vaarje vecka. Hanen borde gå på plocka-upp-efter-sig-kurs.
Nåväl, tänkte ta med Isak ut en sväng, men när jag tittade ut så hade den klarblåa himlen fyllts med massa gråa moln. Jaha. Kände mig ungefär som Peter Wahlbäck, när han sjunger låten om Ullared: "Och då vaa de stäängt!". Haha. Får börja förbereda maten istället.

Btw. Jag har nog världens vackraste barn. Och självklart har jag bevis på det också ;)

                   


Grattis Ronjat! <3

Jahapp, då var man tillbaka till jobbet. En heldag & jag känner mig lite trött i kroppen. Ledigheten går alltid så himla fort. Men imorgon är det redan onsdag igen :) Optimist, javisst!

Igår vårstädade jag balkongen lite. Riktigt skönt. Nu måste jag bara få tag på nya utemöbler, så jag kan sutta dom fula plastsakerna jag har. Senare på kvällen drog vi och grattade Ronja lite. Hon blir ju stora tjejen idag ;)

                               

Nu ska jag & Ericsson dra till affären & köpa lite nödvändigt, sen blir det väl bara lite soft här hemma. Ska tvinga henne att se Desperata ikväll iaf.

-Puss på Världen

"Söndagsångest" & viljan att uppleva

Inatt drömde jag mycket om andra länder. Jag mötte ex. en gammal kompis från gymnasiet som hade rest jorden runt. Hon berättade om vilken upplevelse det varit. Så nu sitter jag här och har lite ångest, dels för att jag aldrig varit utomlands, och dels för att det här året handlat väldigt mycket om just upplevelser för mig. Jag känner verkligen att jag vill UPPLEVA saker. Göra massa nya, spännande, unika grejer, som jag sen kan blicka tillbaka till och minnas. Att man kan sitta om 10 år och tänka: "Kommer du ihåg år 2010; det var ju då vi klappade tigrar i Afrika". Haha, ja men typ nåt sånt iaf. Det skulle vara så underbart.
Jag försöker ju ta tillvara på dom vardagliga tingen (för jag kommer väl aldrig ha råd att åka till Afrika). Och visst, dom är väl mysiga och förgyller livet dom med. Som igår, när Ronja & Niklas var här och käkade påskmat & satt & babblade inpå småtimmarna. Det kommer man säkert se tillbaka på och tycka är trevligt. Men jag vill ju ändå få den där känslan när man upplever något riktigt mäktigt och annorlunda. Som att sätta foten i ett annat land. Men allt sånt känns så himla avlägset.. Hur tusan ska jag ha råd med det..? Hur ska man få ihop tiden till det..?
Att byta jobb vore kanske en början. Till ett jobb där jag har heltidsanställning & rätt till betald semester.

Ja, nu har jag nästan som lite söndagsångest. Vad ska jag göra med livet liksom!? Jag är ju ändå 24 år, så nåt måste väl hända. Börjar känna mig aningen stressad här.. Jag får väl göra som jag alltid gjort. Ta dagen som den kommer och hoppas på det bästa. Gaah!

                         
                                                Ja, att vara i Miami vore inte helt fel nu..


Påskafton 2010

Nu har vi precis mättat våra magar med den goda påskmaten. Det blev lite senare än beräknat, men vi har ju haft så fullt upp med massa annat mys idag. Imorse for vi till Skattkärr för att gå på Påskparad. Så vi hämtade upp Maggie & gick iväg på det. Skoj för Isakis :) Därefter blev det hem till Maggie igen, för lite lätt lunch & så. Sen vidare hem till Tottes gudföräldrar och hälsade på. Underbart väder har det varit heela dagen också!


Världens sötaste Påskgubbe <3

När vi kom hem sen igen, så hade påskharen visst varit här & hälsat på. Så det innebar ju äggletarjakt för Isak.
Och han hittade ett par st...



Tror nog jag ska gå in och tigga lite godis av honom nu. För tro`t eller ej, men vi glömde faktiskt spara undan lite gotta till oss själva. Eller ja, påskharen mena jag ;)


Isak ska hem idag :)

Åhh, förstå vad gott det känns att vakna upp och inse att man är ledig. Jag blir som ett barn på julafton. Ja, helt enkelt en Veronika på påsk :)

Igår inledde vi ledigheten genom att bowla lite med Åsa & hennes brorsa Pelle. Var bra längesen jag gjorde det nu. Och självklart var jag den som förlorade, haha. Men jag lyckades få in en strike iaf ;) 

              

               
 
            

Och Totte var ju nöjd eftersom det var han som vann. Trots vurpan ;D
Nu ska jag försöka få upp honom ur sängen, så vi kan åka och hämta våran mini. Som jag saknat honom!

-Puss på Världen


RSS 2.0