Ullared!

Godmorgon.
Övernattade i kära Boda. Vi har nu varit uppe sen 5-tiden och ska snart fixa till oss det sista innan vi beger oss. Idag blir det roadtrip till Ullared! Jag, Ericsson, Jennie & Ellekari. Kommer bli massa roligt. Lagom pigga är vi allihopa, men jag som inte behöver tänka på körningen kan ju sova på vägen. Fast det brukar jag ju inte kunna göra ändå.
Men nu har jag faktiskt inte tid å sitta här, måste klä på mig och sen drar vi :)

Sömnit

Kl. 5 imorse vaknade jag av att Isak tassade ut till oss, och ville ligga breve oss i sängen. Efter några om och men, lyckades vi få ner han i sin säng igen. Men så mycket mer sömn därefter blev det dock inte. Klockan ringde 6 och jag snoozade en stund, men trött tvingade jag mig upp. Mörkt, kallt & ingen lust på att jobba.
Vilken tur att man äger en del av egenskapen: självdisciplin, för annars hade jag nog skippat en hel del saker i livet.
För ett par år sen gjorde man ju det också. Resulterade i att man fick gå i skolan tills man va 21 istället för 19, haha. Man lär sig av sina misstag antar jag.
Önskar jag kunde ha egenskapen: sova en timme på dan & bli pigg, också. Det kan mina guttar iaf. Snarkar ikapp jämt nu.

Men nu ringde min Error; blir att ryka en ryk & hålla sig vaken te natta..

-Puss

Soft

Har softat lite nu på kvällen. Är så slut i kroppen varje dag nu för tiden. Och sen måste jag erkänna att jag är en grymt lat människa överlag, haha. Skulle du se Veronika susa förbi utanför ditt fönster kl. 23 med träningskläderna på, så kan du räkna med att du vaknar inom en snar framtid^^.

Jag och Ericsson försökte planera ihop våran Gekås-tripp när hon var här förut. Vi kom fram till att lördag skulle passa bra :). Får se om vi får tag på någon mer med körkort bara, så hon slipper köra 70 mil själv. Jeanette blev det ju inget med tyvärr, så nu hoppas vi på att Ellekari kan istället.
Är väl dags att skriva upp en juklappslista i så fall. Är ju ett x-antal människor man ska köpa till, och det skulle vara guld värt om man kunde fått gjort det i tid för en gångs skull. Så man slipper panikhandla sista veckan som vanligt.

Den där stora hanen har nu däckat i sängen. Ska nog krypa ner där jag med. Och kika på Scrubs innan John Blund hälsar på...


Lite soffmys. Vinterchokladen var inte så god som jag hoppats "/

Landar på en onsdakväll

Har nyligen hämtat upp plutt från dagis. Blev långdag för honom där. Så han kommer nog somna sött i sängen inatt.
Den andra hanen slutar också snart, och då får det bli Mat! Har lite dålig fantasi jämt nu bara, så jag har ingen aning om vad. Är sugen på tacos. Får se om det kan falla honom i smaken också.
Men ska pussa lite på min lilla kille så länge!

Puss från en sleten Veronika

Tisdagar..

..betyder frossa i 5:ans sköna program.



We Like!

Annorlunda konst. Men vackert!

Det finns en massa typer av konst. Men jag har aldrig sett något som detta.
Hon för verkligen sandkonst till en högre nivå. Jag blev helt förbluffad när jag såg detta klipp.
Spektakulärt är väl rätt ord!
Titta och njut:





Jag undrar hur folk kommer på såna här saker. Tänk om en annan kunde vara så kreativ.. ;)

Worka snart

Halva dagen redan gjord då. Resultatet av det är en ren disk, en halvren balkong, ett golv man kan gå på, mätta magar, en hane på jobbet & en hane på dagis. Och snart försvinner jag så då står lägenheten tom ett par timmar.
Jag hatar att börja jobba mitt på dagen. Hade hellre börjat kl.6 imorse.
 
Jämt nu känner jag att lite ledighet skulle sitta fint. Jämt en vecka, eller en halv. Så man kan passa på att åka ner till det där släktet i Varberg och bara vara lite. Känns som en liten fristad där nere, där man kan släppa allt och bara koppla av.
Jag får försöka telepatera till chefen att han ska ringa och säga att nån annan tar mina pass ett par dagar. Tror vi det fungerar? Njee..

Nu får jag och mina ben se till att vandra iväg till ännu ett pass. So long!

Bananflugor

Vart kommer dem ifrån från början?
Hur bara uppstår dom i rutten frukt?
Jag har aldrig riktigt hajat det där..
Något jag kommit fram till är att dom är flockdjur. En jävla flock!

Pic

Några av sakerna vi köpte:


Handlat diverse

Mätt Veronika anländer till datorn. Gjorde hamburgare, pommes, beasås & sallad efter våran shoppingtripp. På den lyckades jag hitta en utklädnad till Isak på Barnens Hus. Tror det ska föreställa döden eller något liknande, hehe. Och så fick han en djävuls-stav också. Så nu kommer killen vara snygg (läskig) på torsdag.
Jag och Totte har inga planer inför Halloween. Inte för att jag brukar fira det något vidare annars heller, kollar väl mest på lite mer skräck än vanligt kanske. Han hittade någon sida med recept på halloweenmat och tilltugg som vi kanske borde testa. Sen får det märkas vad som sker.

Och vad ska jag nu hitta på resten av kvällen då? Känner mig lite rastlös. Och all denna mörkhet lurar ju mig att tro att klockan är så mycket mer än bara halv 9.
Får se om jag hittar på en liten görningssak.

-Puss Puss


Zoombiemumie...?

Har jobbat färdigt för idag. Fick dela upp jobbet eftersom Isak skulle iväg till ögonmottagningen på förmiddagen. Men det gick bra där. Han hade perfekt syn på högerögat, men vänster hade dock lite nedsatt. Oftast var det inget märkvärdigt dom brukar behöva göra något åt, men med tanke på att i princip alla (på både min & Tottes släktsida) har glasögon/läsglasögon, så tyckte hon det vore bra om han hade det ett tag också.
För tydligen kan synen vara dålig på barn fram tills dom är 8 år. Och under den tiden kan det liksom fixa till sig själv. Så om Isak har brillor ett tag snabbar vi bara på förloppet.
Undrar dock hur bekväm han kommer vara med det. Men förhoppningsvis vänjer han sig fort. Kommer ju bli himla ovanligt att se honom i det, haha. Ja, det blir nog väl till slut.

Snart hade jag tänkt pysa iväg och se om jag hittar någon rolig utstyrsel han kan ha på sig på Spökfesten dom ska ha på dagis på torsdag. Förra året glömde jag totalt bort att den var, så jag hade inte hunnit köpa något. Så i ren panik lyckades jag slänga ihop lite grejer, och resultatet blev detta:



Såg fruktansvärt hemmagjort ut, och jag vet inte om jag ska kalla det zoombie eller mumie.^^
Men SÖT är något jag vet stämmer!

Seegt drygt tråkig dag

Shit vilken dryg dag!
Har i princip inte gjort något vettigt alls. Varit iväg och kollat upp stället jag ska jobba på imorgon bara. Så jag inte hittar vilse kl 8, och får råpanik för att komma för sent. Lika bra och vara förberedd.

Hanarna kom hem idag, runt 2-tiden. Totte hade med sig hummer hem som vanligt. Eller heter det krabba..? Hmm, jag kommer aldrig lära mig skillnaden på det där. Kräfta och räka vet jag vad det är, men resten av alla skaldjur har jag lite svårt för. Blir väl iaf att äta lite sånt ikväll. Inte för att jag känner mig så sugen på det, men det går väl ner ändå.


Min lilla snyggve för ett tag sen, när Totte målat honom.

Söndag 25/10

Godmorgon.
Återigen har helgen bara susat förbi. Har knappt hunnit förstå att det ens varit helg. Nu väntas en vecka med en hel del jobb. Både för min och Tottes del. Så Isak kommer få vara ganska långa dagar på dagis. Men där går det nog ingen nöd, han trivs ju som bara den där.
Vi får se om dom kommer hem idag som planerat, eller om dom stannar på kusten till imorgon. Var lite krångel jämt nu, så vi får se om det löser sig.

Idag vet jag inte vad som händer riktigt. Har ingen större lust med nånting. Känner mig lite av för tillfället. Förhoppningsvis går det över...



Nostalgia-2 år sen. Då rullade det nästan..

Vintertid :)

Snart börjar lyxen att få sova en timme längre :)


Kl 3 i natt ska klockan ställas tillbaka en timme. Den kära vintertiden är äntligen kommen!
Oftast resulterar det i att jag är vaken längre istället, så sömntiden brukar dock bli densamma ;)

Hur är det med er, känner ni någon skillnad på sommar- och vintertid?


Orka komma på rubrik

Hoola.
Regnrusk & höstigt denna lördag.
Har fikat och kikat runt lite på stan, men hittade inte ett förbannat pip jag ville ha. Fast det gör väl iofs inget om lönen får vara kvar på kontot några dagar till ;)

Nu har min andra sida av nacken/axeln börjat strejka. Var inte längesen vänstersidan gjorde det ju. Och ingen hane finns det här hemma som kan kleta på en tigerbalsam. Får väl helt enkelt göra det själv (!).

Känner mig aningen trötter. Har blivit tillfrågad att bli med ut ikväll, men har verkligen varken ork eller lust med det. Shit vad tråkig jag är. Men jag har haft min beskärda del av utgångar i mina dagar, så folk får helt enkelt inse att jag tröttnat på det. Man gör ju det så småningom. Inte alla, men en Veronika iaf.
Jag sitter nog hellre här, under min korkek och luktar på blommorna. -Och Ferdinand slutade det ju bra för! :)

Hemma efter en mysig kväll :)

Funderar på om jag ska bädda ner mig under massa täcken och somna in till någon skitfilm.
Jag hade glömt att stänga fönstret när jag gick hemifrån förut, så nu är det vinterkyla inomhus också, Burr!

Bion var iaf riktigt bra :)



Nästan hela gänget från Smala Sussie gjorde entrè. I helt andra roller, vilket var kul att se. Pölsa var ju lika skön som vanligt. Lille Starboyen da ;)

Köpte med mig en baugette när vi var på Sjökvistens, men den är redan slut.. Skulle tagit med någon burgare också, Damn! ´


Frugan & Jag på väg in <3



Bio ikväll

Härmed sätter jag punkt för dagens måsten & tar helgen!

Har tagit mig en uppfräschande dusch och väntar nu på att Carro ska komma hit. Vi ska iväg och se Bröllopsfotografen vid 9-tiden. Blir lite försnack här hemma och kanske även en matbit innan.

Mina grabbar åkte till kusten vid lunchtid, så det blir en hanfri helg. Dom kommer tillbaka på söndag-kväll eftersom Isak har tid hos ögonläkaren på måndag. Och sen på tisdag börja Totte äntligen jobba :) Både bra för inkomstens skull, men även för att han verkligen behöver komma in i rätt vardagsrutiner igen.

Stereon tjuder på nivå Hög decibel och jag ska nog ringa ryka lite med Ericsson i väntan på att Fru Carro anländer :D <3

Hoppas alla har/får en bra fredag!


Systers dag idag!

Grattis till min älskade systra som fyller 15 år idag! <3
Riktigt synd att hon bor 30 mil bort, hade ju velat vara med och fira henne.. Men får ta det dubbelt upp när mamma fyller i november antar jag.



Är lite trött i huvudet för tillfället. Kan bero på att jag inte ätit sen klockan lunch. Vilket var närmare 5 timmar sen. Det gick iaf bra på introduktionen jag hade för den nya tjejen idag på jobbet. Men jag och engelska är väl kanske inte bästa kompisar direkt, hehe. Men lite roligt att göra något annorlunda faktiskt.

Imorgon är det den efterlängtade fredagen :) Ser ut som det blir bio på kvällen. Sen ska jag bara njuta av att vara leedig! Me like!

Ska ta och beställa mig en mat nu, innan jag kreverar.


Nu tar jag kvällen

Har haft en helmysig eftermiddag med Jeanette och Ronja. Mötte upp dom nere på stan, sen drog vi vidare mot Bergvik & IKEA.


Färdigshoppat på ikea. Ryk- & korvpaus ;)

Jag lyckades hitta mig en billig hylla. Den jag har upphängd på väggen nu är bara provisorisk. Eller ja, den har varit det det senaste året. Färgen tog slut efter halva hyllan, sen tänkte jag att jag kunde hänga upp den tills jag köpte ny färg. Vilket alltså ännu inte blivit av, hehe. Ofärdiga projekt som läggs åt sidan, brukar oftast förbli oklara också har jag märkt.

Nu har jag tvättat bort ansiktet och dragit på mig pyjamasbrallorna. Så nu ska jag ryka nattciggen, ínnan jag kryper ner under täcket och kollar på Scrubs.
Och kanske flörtar lite med Totte, så man kan få lite massage på den ömma ryggen ;)


LillLörda

Halva veckan avklarad. Det gillar vi! :)
Har nyss ätit kokt & stekt makrill. Min älskade hane gjorde iordning det till mig igår, så blev en perfa lunch nu när jag kom hem ifrån jobbet.
Ska strax iväg och hämta Isak från Barntimmarna. Sen hoppas jag Jeanette får tag på en bil, så hon och Natta kunde komma hit en sväng. Jag går ju verkligen om alla mina männsikor nu för tiden. Slutar jag tidigt någon dag jobbar dem sent o.s.v. Jäkligt störande iaf.
Nu har jag ju, som tur är, helgerna lediga framöver. Göttt!
Och på fredag kommer ju även den efterlängtade lönen. Känns som det kommer bli en skön avslutning på denna vecka.

Imorgon ska jag introducera en ny tjej på jobbet också. Hon är från Ryssland, så det får bli att snacka engelska för min del. Wish me good luck ;D. Jag kan visserligen förstå engelska riktigt bra, men att prata det var ju en annan femma.
Hoppas den lilla kraken kommer förstå något av min halvdanna svengelska..

-Nu shell I kasta some sopor before jag pickar up min little barn.


Fotbollat

Har varit ute och sparkat lite boll med min gud nyss. Han har bra kondis den lilla människa ;D
En annan, dock, känner att träning skulle behövas. Men det är ju så fruktansvärt tråkigt, så ingen idè att ens försöka komma igång känner jag. Jag har försökt börja med all möjlig sport; fotboll, badminton, innebandy, tennis, ridning, gym o.s.v. Men fler än 3ggr har jag inte stått ut på det mesta. Fotboll och ridning när jag var mindre då.
Kanske skulle ta och testa yoga nån dag, det verkar ju rätt soft, men ändå jobbigt. Får kika lite på vad som finns.

Nu ska jag kolla upp om det finns några roliga kvällskurser på Folkuniversitet som jag kan anmäla mig till. Anna inspirerade mig förut, så nu blev jag riktigt sugen på att hitta nåt kul :)




Roast på Berns

Gud vad svårt det är att vakna till liv när det är så mörkt ute. Har varit uppe sen 6 och det har inte ljusnat till något än ju. Snart kan man räkna med natten hela dagen. Kaffe, kaffe.

Kollade på Roast på Berns igår.
Vad var det för jädra tomte som tyckte att Cecilia Frode passade in där då? Och varför tackade människan ens Ja till att vara med?? Hon hade tydligen missat hela konceptet med programmet. För man kan väl iaf inte kalla det hon gjorde, för roasting. Hon stod ju bara och klankade ner på komikerna, OCH publiken. Utan någon som helst humor. Där fanns väl iaf definitionen av bitterfitta.. 

Nej, tacka vet jag Petra Mede. Go Girl!!

The Hills - Fejk eller inte?

Det är riktigt omväxlande väder här i lägenheten för tillfället.
För nån timme sen frös jag som ett as och behövde kura ner mig under täcket för att få värme. Jag funderade på om jag skulle dra igång elementen. Som tur var gjorde jag inte det, och nu är det dunderhett här inne istället.
Undrar om det är luften eller jag som ändrar temp så fort..?

Jag måste (ovilligt) erkänna att dom senaste timmarna har spenderats framför The Hills.
En serie jag varit riktigt anti och fördomsfull till innan.
Jag har heller inte riktigt hajat om det är en realityserie eller bara påhittat.
För det känns som det ska verka reality, men samtidigt känns det som replikerna är skrivna och händelserna uppdiktade. Det känns liksom fejk på något sätt.

Nån som kan förklara vad det är som stämmer där? ^^

SDR- Aldri mer!

Vilken lättnad.
Vilken befrielse.
Vilken känsla!
Har precis delat klart den sista reklamen. För alltid.
Kommer aldrig, aldrig, ALDRIG göra något dylikt igen.
Helgerna framöver kommer nu innebära ledighet och kravlöshet.

Nu får jag försöka komma på ett bra sätt att fira detta på med ;)

Söndag 18/10-09

Godelidag.
Det blev att jag stöp i säng närmare 1-tiden natt. Fastnade för Wild Hogs å annan skit på tv:n.
Vaknade till vid 7 av att Totte fortfarande satt uppe vid datorn. Tänkte jag skulle gått upp och tagit mig morgonkaffet, men jag lyckades faktiskt somna om, och sov till halv 9. Yeayy!

Tänkte rota fram ett par vinterskor till Isak ur garderoben, och än en gång visades min oförmåga av att rensa ur saker. Visst fanns det skor, 2 påsar fick jag ihop. Men endast ett par var i storlek 29 som han kan ha. Dem resterande 30 paren var allt från 24-27. Och sen när kunde han ha strlk 24..? När han var 1-2 år tro..
Det resulterade visserligen i en väldigt tom garderob :). Men även i att jag måste iväg och köpa skor te pojken.
Varför ska det vara så jädra svårt att rensa ur saker? Likadant är det med kläder för min del. Jag har hur mycket som helst, men använder ju inte ens hälften av det. Så onödig man är ibland.
 


Sova lr Osova...?

Ahh. Jag är styggt trött. Men jag kan ju inte gärna krypa i säng kl.11 på en lördag.
Nej, nån måtta får det vara på tant-beteendet jag har för mig.
Fast iofs gick jag ju upp halv 7 imorse. Då kanske man har rätt att vara lite trött klockan nu.

Men innan jag lägger mig och blir varm som ett element, snarkar som en gris & förmodligen drömmer om äckliga ormar (vaknade upp av det imorse igen!), så ska jag nog ta mig lite rester från middagen. Thaikyckling och ris stod på menyn här idag.
Lite soffmys med den där sambon låter som ett bra avslut också. Yes indeed!

Natti Natti om en snart <3

Marabou Sensation

Det har ju kommit ut 2 nya Marabousmaker nu.



Jag har hittills bara hunnit testa den ena: Toffee Walnut.
Jag som älskar choklad med nötter i blev riktigt besviken. Jag tycker inte man känner nötsmaken alls.
Jag tyckte det smakade mer som bränd Plopp "/
Får testa den andra imorgon och se om den är nå godare.

Den bestående favoriten är; och kommer förmodligen alltid vara Schweizernöt! :)

Omotiverad

Nu har jag dom senaste timmarna vankat av och an till köket. Jag har slängt ett öga på den massiva reklamhög som ska ut innan helgens slut. Tittat, och önskat, att den på något magiskt vis ska traska iväg med sig själv. Hoppa ut i alla brevlådor av egen kraft och försvinna helt ifrån mitt köksgolv.
Men när jag går dit igen för att se om min önskan slagit in, så ligger dreten kvar och bara hånler åt mig.
Chansen att den skulle gå ut med sig själv, är förmodligen lika stor som att Håkan Hellström skulle vakna upp en morgon & fatta att han faktiskt inte kan sjunga. Lika med noll alltså.

Nej, jag får väl ta mig i kragen och masa mig ut med det nu.
Ska bara hitta en krage först...

Idol 2009

Kollade på Idol igår.
Tyckte det var synd att Camilla fick åka hem. Hade hellre sett Niklas göra det. Stör mig mest bara på honom. 
Men mina favvosar är iaf fortfarande kvar. Eddie & Erika. Och underbara Tove som ska vinna hela skiten.
Annars tycker jag inte att årets Idol är lika bra som det varit innan. Förstår inte allt snack om att det är större än vanligt. Dom kör lite nytt koncept och slängde in Jordin Sparks igår. Men i övrigt tycker jag inte standarden är så hög som det sägs. 

Något som dock är bättre i år; och förmodligen är det bästa med hela Idol är ju störtsköna Peter Jidhe



Jisses, vilken härlig människa!

Blää

När jag vaknade upp imorse var jag på relativt bra humör.
Efter jobbet var humöret en aningen sämre.
Någon timme senare ännu värre. AntiBlä!

Nu börjar det dock gå åt rätt håll igen känns det som.
Får hoppas jag vaknar upp på den rätta sidan imorgon, så humöret är strålande ;)

Mina pojkar blev kvar hemma över helgen. Kusten får bli vid ett senare tillfälle, när det finns tid & pengar. Totte har ju fått tillbaka jobbet på Willys igen. Fick det klart igår. Himla passande nu, när det snart är jul och allt.

Men nu rycker den där lilla nakenfisen Isakalack i mig. Får väl se vad det är som är så viktigt! ;D

-Puss antii


Lång dag

Ohoyy.
Idag har det varit en lång dag. En riktigt lååång dag.
Var uppstigning runt 6.
Jag räknar med nedstigning runt 11-tiden. Men kommer förmodligen skjutas upp till närmare 1, då tröttheten brukar trilla över till pigghet vid 10.
Intressant konstaterande. Ne, inte ett litet dugg.

Nåväl. Det är fredag imorgon. Underbart!
Sista helgen med reklam-helvetes-skiten. Dubbelunderbart!

Mina hanar kanske drar sig mot kusten under helgen, så då blir det HF (HanFritt) här. Får se om jag drar ihop en mysig tjejkväll i såna fall. Var ett tag sen jag samlade gänget ,)

Men nu ska jag och min kurrande mage se om vi kan snoka fram något mkt ätbart ur kylen!

-Pusski på den låånga dagen

AA på G

Min nacke har blivit massa bättre. Tigerbalsam är bra grejer! :)

Igår kom Tottes Martin hit och hotella över natten igen. Själv körde jag ett tv-maraton på madrass i Isak´s rum. Ugly Betty, Desperata & avslutningsvis Christine. Haha, mys.
Han åkte hem lagom till jag slutade jobbet idag.
Då kom Jeanetti & Ericsson hit istället. Vi gick igenom handligsplanen Jeanetti hade gjort på sin kurs (socialt företagande). Så nu är jag lite mer insatt i verksamheten som (förhoppningsvis!) kommer öppnas i framtiden.
Efter det blev det lite middag med dom och så.

Nu väntar jag på att reprisen av Andra Avenyn ska börja. Därefter blir det nog slökolla på Scrubs, sen tar jag natten så jag orkar upp imorgon. Jag förbereder mig på att cykla i ett par minusgrader då.
Vintern är sannerligen på ingång. Har t.o.m hört att det ska komma snö under veckan. Får väl märkas om det stämmer eller inte..

-Puss på Världen

Nackont som aset

Har precis lämnat av min lilla goding på dagis, och väntar nu på att kl ska bli 10 så jag kan sticka iväg till det första jobbpasset för idag. Har dock ingen som helst lust att jobba. Min nacke/axel har inte blivit ett dugg bättre under natten. Snarare sämre. Det räcker med att jag lyfter vänsterarmen eller vrider huvudet för mycket så strålar det smärta som bara den. Jag får försöka arbeta med enbart högersidan idag. Vilket jag troligtvis kommer misslyckas med.
Hade ju kunnat ringt chefen och bett att någon annan tar mitt pass i eftermiddag. Men jag vet hur mycket det är att göra för tillfället, så han kommer troligtvis säga att det inte finns någon möjlighet för det ändå. A ja..

Nu ska jag ringa på en lägenhet jag hittade på Newsec igår. Får hoppas den finns kvar, så vi kan sticka iväg och kika på den :)

-Puss på Världen

Ny vecka; 12/10

Sitter här och har dyngont i nacken för tillfället. Känns som det strålar från nacken ner till axeln. Hoppas verkligen inte att det är nackspärr på G. Kommer bli riktigt oskönt att jobba då.

Idag fick jag äntligen en liten dos av min Ericsson :). Vi har gått om varandra med livet på senare tid, så det har bara blivit några snabbisar vi setts. Men idag kom hon, Nogge & lilla Rickard hit en stund efter jobbet. Skönt!

Fick precis reda på att en annan kompis legat på sjukhus sen igårmorse. Hon hade vaknat upp förlamad i halva kroppen och åkte in. Dem tog en massa prover, och det visade sig att allt berodde på hennes migrän. Hon har haft det sen början på året, och tydligen en väldigt allvarlig och unik sådan. Stackars min lilla krake. Imorgon skulle hon förmodligen bli utskriven och börja på medicin, som jag verkligen hoppas hjälper!
Inge kul när det händer mina människor en massa dumt hela tiden. Känns som det alltid ska strula med något för alla.
Karma!; -var lite rättvis mot mina folk i fortsättningen Tack!

Nallekorv

Totte hittade ett himla gulligt pålägg häromdagen, nämligen Nallekorv:



Jag trodde Isak skulle tycka det var lite roligt, men han brydde sig knappt. Jag däremot, tyckte det var dundersött.
Nallekorv is the shit! Haha ^^

Höstig Söndag :)

Det blev en segarkväll igår. Somnade in till Skruva den som Beckham.
Blev irriterad när Totte kom stapplande in under natten, slog på datorn och brötade. När jag hörde lite rassel i en påse och kände doft av mat ändrades dock mitt humör ;). Blev en liten nattmidda i sängen innan jag vände dövörat till och somnade om igen.

Under morgonen så har jag varit iväg till kyrkan med Isak. På gudstjänst.. JAG; i en kyrka; på gudtjänst.. Första, och förmodligen enda gången skulle jag tro, haha.
Blev ju inbjudna dit eftersom Isak är med i Kyrkans Barntimmar. Så dom skulle sjunga lite sånger dem lärt sig, och ett par st skulle få sin första bibel.

Isak i Kyrkan ;)

Han var bra söt, min lilla charmboll, när han stod där och försökte sjunga med. Som tur var fick jag med det på film så jag kan visa folket! För Totte valde ju självklart att ligga hemma och sussa istället (vilket han fortfarande gör).

Och efter lunch har jag och pluttis varit ute på en cykeltur i höstvädret. Riktigt mysigt faktiskt!
Nu blir det nog en kopp te och ringa älskade syster. Saknar min halva massa mycket jämt nu <3


Lördag 10/10

Hallu Världen.
Va ett tag sen jag uppdaterade nu, men känner att jag haft en mer talande än skrivande period.
Under veckan har jag väl förutom jobbet hunnit med att handla, umgåtts med Emelie, varit på stan med Bea & lite sånt.
Idag har jag spenderat närmare 4 timmar utomhus, så nu får jag se till att hålla mig inne resten av dagen;
annars kan jag ju riskera att bli kallad hurtig snart! ;D

Ikväll ska Älskling dra iväg till en kompis och kolla på fotbollen. Det innebär mys med lilla killen <3
Hade ju varit kul att dra hit någon polare & kika på en film eller annat mys, men jag känner att min göra-upp-planer kapacitet är ur funktion idag. Känner mig så trött så jag t.o.m är varm om öronen. Sådär stickigt varm, som man blir när man varit ute i kylan & öronen börja tina igen. Skumt..


RSS 2.0