Vaarmt

The summerheat is heere! Jag och mini spenderade största delen av dagen ute igår. Lovely.
På morgonen kom han på att han saknade sin gympa (brukade ju gå till Friskis&Svettis på lör förr med honom), så vi körde helt enkelt lite gympa igår. Lite tennis, balansgång, kondition, hinderbana m.m. Det uppskattades. 
Sen drog vi upp Totte & begav oss till Alstersjön så han fick svalka av. Gott!

Idag sticker dom till kusten. Dom har ju en veckas semester kvar, grisarna! Så min syster yster kommer hit & håller mig sällskap ett par dagar :)

             
                                   Sommar med min Carro vid Pråmen, 2 år sen tro...?


 

status

Åhh så skönt det var med en dusch. Känner mig nästan som en ny människa :)
La vecka har inneburit långa arbetsdagar, och sommarmys på kvällarna. Sol, bad, grillning & shopping. Idag hann jag med att se solen innan den försvann här bakom husen.
Är hungrig som få, har glömt bort att käka sen den tidiga lunchen. Får se vad vi hittar på för gott.
Tror att hamnfestivalen börjar nu under helgen, måste kika vidare på detta. Har bara blivit sämre med åren det där, men kan vara värt att se vad dom hittat på iaf.

-Puss på hela världen!


Gråbo

Lite pics från onsdan & torsdan hos A-K, Håkan & barna :)
Finfina Universeum & diverse kommer senare.





















-Pussss!


Lycka är..








Köplust

Gud gråter idag. Varför?
Jo, för att det är sista dan på min semester :(
Imorgon återgår man till arbetet & vardagen.
Har dock inte lika mkt ångest som jag trott. Man får ju tänka att det bara är 5 dagar kvar till helg igen :D

Och hur kan man egentligen vara ledsen en dag som denna, då älskade underbara fantastiska Dexter har säsongspremiär!! Klockan 22 sitter jag iaf bänkad.

             

Nu får det bli en tur till IKEA. Känner mig inredningssugen, så får se om jag hittar nå skoj.
- Pussss!

Kidnap

Ja, igår stod det kidnappning på schemat ;) Fina Åsa hade ju fyllt 25 år, så vi bestämde oss för att överraska henne lite. Mötte upp Emelie utanför Markus lya vid 9-tiden. Han hade då lyckats sätta ögonbindel & hörselskydd på henne, samt bakbundit hennes händer. Sen stoppa vi in henne i bilen & styrde kosan mot Karlskoga & BodaBorg. Själva bilfärden var det absolut roligaste, stackars människa satt där & var helt nojig och fattade ingenting, haha. Tjejen i McDriven kollade lite konstigt hon me :P











Vi fick bara en stämpel där borta, men det spelar väl ingen kvitt. Skoj vare! :D


Carwash





Killarna i Skt igår. Det blev att vi sola, fika, tvätta bil & så. Va hemma igen runt 6-tiden. Då planterade vi lite blomma & käka, innan Åsa dök upp. Fick henne att spela lite Mario Kart med mig ;) Jag kommer nog aldrig tröttna på det, hehe.

Började få ont i halsen igår med, och idag känns den ännu lite tjockare. Köpa Zyx & vila lite kanske vore nåt. Men nu får det bli frulle, en dusch & sen sticker jag ner på stan och möter upp Emelie, för lite hemlig shopping.

-Pussss


Love it!

Vad skönt det är att inte jobba! Dra sig i sängen på morgonen, äta sen frukost & göra precis vad som än faller sig in, när man vill :)
Har avnjutit lite lunch med mina pojks, och strax ska vi bege oss mot Skattkärr. Och det verkar som solen börjar kika fram nu med :D




Vbg-Pics

Good Morgon. Vaknade upp i min egna säng idag. Vi drog ju direkt till Varberg efter vi hade varit i Götet, och kom hem därifrån igårkväll. Lite vemodigt, för det har varit en riktigt rolig & skön vecka med underbart folk :)
Och det var första gången som Totte följde med till mamma också, kändes annorlunda men mysigt. Förutom att ha umgåtts, spelat spel, badat, käkat gott & skrattat i massor, så har vi bl.a hunnit med att vara på Kräftfestival i Glommen:


                                 Den fina hamnen där det låg vid.


                               Massa kustmat & lite marknad fanns där.


                                                         Göbbera <3


                                     Mini hoppade bungystudsmatta.


                             Och körde krockbilar så Cassis blev skadad ;)


                                                  En liten paus.

På söndan var det tråkväder ute, så då fick det bli en tur till Varbergs Fästning & kolla in Museet där:








                                           Älskar er min underbara familj!




                                                                    -Pusss!


Kan det bli bättre?

En klarblå himmel, en packad väska, en drös med alkohol & mina 2 favoritpojkar. Vi styr snart kosan ner till familjen Niklasson i Göteborg för att tillbringa några dagar.
Ne, det kan nog inte bli bättre :D


Lunchtime

Hopp & hej.
Trots semester så va jag upp & studsa halv 8 imorse. Totte började snarka som en ett helt sågverk så kunde inte somna om. Lite bra iofs, då hann jag sno första tvättiden & få lite kläder rena. Har även hunnit städa här hemma också. Skönt att komma hem till en ren lya sen.
Nu sitter mitt friska barn i badet. Lite bra ändå att han blir sjuk i början, så det är avklarat sen :) Och han har återfått sitt "vanliga" humör, så det tackar vi också för, haha.
Nu skruvar jag upp musiken så drönnicke vaknar. Lite lunch på det me, sen till Kilet en sväng. 

-Pussss

sova sääng

Jag lyckades få mini att somna till slut. Runt tio stängde han igen sina blå, och jag hoppas till gud att han vaknar upp piggare & på bättre humör imöra. Verkligen ALLT har varit fel idag, och det är inte likt honom.
Massa brist på sömn å skit runtomkring har inte gjort mig till världens mest tålmodiga förälder idag heller. Älskar min lilla skrutte mest i världen ändå!

                       


Jag skulle behövt min Ulla igår. Saknad, du min mentor i livet. Du lärde mig så mycket och fick mig att inse sånt jag aldrig förstått. Men du glömde en sak.. Vad gör jag när allt rullas upp igen & du inte finns vid min sida? Ska jag stå på vänster eller höger ben, för ibland finns det inte ork att stå på båda.


Angry man

Hjälp vilket surt barn jag har idag. När han vakna till liv efter min dusch imorse, så hade han ju lyckats få feber. 38.6, vilket borde göra att han bara ska sova hela dan. Men icke. Han har varit tvärvaken & skitgrinig. Allt har varit fel & han har inte haft ett uns av tålamod. Bilarna har kört fel, gubbarna har slagit fel & legot har inte gjort som han velat. Jag har försökt sätta honom framför en film, men där har det gått 10 min sen ska han upp & sura igen.
Var bestämt att vi skulle på teater me Ronja & Niklas vid 4 & han skulle va hos Maggie. Men våran skitbil står ju död i kil, så det gick inte så bra att skjutsa dit han. Och vet inte hur mkt ro det hade blivit å ta med han dit heller, så det sket sig. Inge kul att göra folk besvikna, vet inte hur jag ska bete mig ibland.
Har fett ont i huvet som inte vill gå över heller.
Dretdag me andra ord. Nu kan det väl bara bli bättre får vi hoppas. Om vi får ordning på bilen & kan göra det vi planerat att göra under veckan.. Blööö!



Helgen

Har tillbringat första dagarna av semester i Boda. Stack dit direkt efter jobbet i fredags.
Då blev det grillning med barnen, Ericsson, Nogge, Ellekari, Jocke & Jimmie. Sen blev det ett glas vin, babbel & lite film innan vi slutligen slocknade. På lördan tyckte Isak att vi skulle vara uppe innan tuppen, så halv 6 väckte han upp hela huset. Det blev alltså en låång dag igår.
Efter lite krångel var vi slutligen här hemma vid 9 och mini somnade som en stock på en halv sekund.

                              


                   

                   

Nu får det allt bli en skön dusch, innan jag väcker min älskade hane!

-Pussss


Happyface

Hej hallå morgon!
Om 7 timmar är det färdigjobbat för 2 veckor framåt. Jihaaa!
Och sista dagen för snutte på dagis blir det med. Någonsin. Helt sjukt att han är så stor min lilla underbaring..
Jag är på topp och inget kan förstöra denna härliga dag! Vinet står redan på kylning, så jag e redo att skåla in min ledighet ikväll.
Slänga på mig ett face, käka lite frulle & cykla iväg & jobba järnet blir :D

-Pusss på wunderbara dagen!

                         



100 %

Värd dag rätt igenom!
Har skönaste gänget på kontoret, och idag var vi extra uderbara tycker jag :)
Hängt med älskade underbara, käkat gott med mina pojkar & att jag fick reda på att jag klarat kursen var bara ett plus i kanten. Awesome! <3


              
                                      Gammal bild på sköna änglar.

Måste verkligen fixa så jag kan lägga in bilder från kameran snart.

-Pussss!

vilodag!

Handlat. Så kan man väl kortfattat beskriva denna sköna söndag :)Nödigt som onödigt. Hittade fint fynd på loppis, och fick hem en massa skit från ÖB. Lyckas man väl alltid med iofs.

Våran sommarmusik detta år kommer lätt bli Hoffmaestro. Varje gång bilen startas körs den igång. (Alla som inte sett Sthlm Boogie, gört!) Bäst just nu:






Körde ett stopp vid Alster också, så mini fick hoppa i plurret lite.

En vecka kvar till semester! :D

-Pusssssss



Fredagsmys!

Superköna fredag. Äntligen är du kommen :)
Har smält bort lika mycket på jobbet idag som föregående dagar den här veckan. Luften har liksom stått stilla hur många fönster man än öppnat. Jag & skrutte powernapade ihop när vi kom hem vid 5. Lika sletna båda två.
Nu är vi vakna & hungriga. Sushi är beställt, och det kommer sitta som ett smäck! Ikväll får det bara bli lite tv-spel & chill med pojkarna. Perfa!

-Pussss




RSS 2.0