nyklippt

Ska nog strax ta och chilla lite i soffan och invänta min hane innan jag parkerar mig i sängen. Har sån värkande huvudvärk, uscha. Kanske beror på en lång dag på kontoret, med alldeles för lite luft.
När jag kom fick Irene sätta saxen i högsta hugg på mig. Försvann sisådär 10kg hår eller nåt. Fixa lite lugg & uppklippt, tar ett kort nån annan dag om jag orkar. Känns skönt att kunna dra fingrarna igenom håret utan att trassla in sig iaf ;P

-Puss på Världen!

blomma!

Har varit en alldeles vanlig och skön söndag :)
Fixat lite ren lya, haft 3 högljudda men skrattande ungar springandes omkring, fikat, vart en tur till Bergvik och Totte har varit i farten med tången igen. Isaks lilla bisse, mer eller mindre hängde i en tråd, så då ville han att Totte skulle dra ut den. Hehe, snygg tradition vi börjat med där. Alla med lösa tänder, kom hit!, så fixar vi bort dom på en sekund. 

                         Kan inte sluta älska Heartless-The Fray. Så guld!! Nörda för guds skull! <3


             
                                                                     Maj 2011



Körkort nästa?

Ville bara uppmärksamma alla på att vi i lilla familjen Johansson/Kristiansson lever! Trots att jag skrämt skiten ur Isak idag ;)
På väg hem från ÖB kom Totte med förslaget att jag skulle testa att köra lite. (Note: Jag har övningskört 1 gång innan; då hamna bilen i diket & framkanten hoppade av lite..)
Så vi letade fram en av de största och mest öde parkering vi kunde hitta. Sen bytte jag och Totte plats och Isak var på väg att gå ut.
- Nej Isak, sitt kvar, vi ska bara byta plats lite.
Ett hysteriskt och gallskrikande barn: NEEEJ! Jag vill inte sitta kvar. Jag vill ut! Jag vill inte åka med mamma!!
Haha, han lugnade ner sig till slut. Stackars miljöskadade barn <3
Hur det gick med själva körandet behöver vi inte gå djupare in på.
Jag förstörde inget iaf! ;D





Lite morr & frust!

Vete fasiken hur jag ska agera ibland alltså. Ska jag bli ledsen, arg, förtvivlad eller förbannad?
Jag gör som jag brukar; sopar det lite lätt under mattan, för jag orkar inte slösa energi på skit & människor som beter sig som idioter. Bättre att lägga energi på det som ger en nåt istället.
Men som vanligt ligger det ändå där under ytan & tryter. Gnager lite lätt & vissa stunder kan det göra en tokig!

Så många saker.

Men det värsta är nog som vanligt du.
4 veckor. 4 veckor av tystnad. För fan människa: skäll, grina, va tyken, slöddra, skrik! Vad som helst är bättre än den jävla tystnaden.. Än att bli ignorerad.. Fattar ju inte va du begär av mig, så den här gången kan jag inte ens sänka garden och ta på mig skulden.

                          


fotboll

Idag har jag och Isak haft flyt med vädret. Vi traskade bort till hans fotboll runt halv 9 imorse. Sen spelade dom mot Manchester City. Bra match, men tyvärr förlora dom med 4-3. Precis när vi kom innanför dörren här vid halv 12, så bara öste regnet ner. Nu e det uppehåll igen, så kunde välla passat på att gå ner på stan. Men funderar på om jag ska hinna med en liten powernap först kanske..
Kom i säng strax efter 2 inatt så är lite mör.

Fick precis reda på att det är i2-marten den här helgen också, så där kommer vi befinna oss imorgon. Mys med marknad & tivoli :)

                               
                          Tog inga kort igår så snodde från Ronja ;) Jag och Åsa på mysiga Guldapan :)


Frreeda

Tjaloo. Ubergott med helg nu!
Känns som man kommit in i dem vanliga rutinerna igen efter semestern. Det tog sin lilla tid, men nu e ja där, hehe.
Under helgen får det bli lite handling till Isakalack. Införskaffa det sista inför skolan, som börjar på måndag. Stoora killen! Idag fick han sig en snygg frill efter fritids.

Trött som stryk e jag också. Mini va lika gullig som vanligt och väckte mig strax efter 5 imorse. Sen när jag skulle upp så hade han somnat om, så vi körde lite ombytta roller där. Får ta mig en dusch så jag vaknar till liv lite tror jag. Blir nåt glas gott med tjejorna ikväll. Men först köpa lite fredagscandy till mysis.

-Pusss pårejjj


Birdie nam nam

Idag blev det fågeljakt på jobbet. Va inte på kontoret, utan ute på fältet idag.
 
Kunden bor i en takvåning, vilket blir typ 50 grader varmt när solen ligger på, så jag brukar ha öppet balkongdörren där. När jag bara hade golven kvar, fixade jag iordning dammsugaren och skulle börja i vardagssrummet.
Kviderivitt lät det. Åhh vad härligt med fågelkvitter, tänkte jag. Tills den lilla saken skrämde halvt ihjäl mig genom att flaxa till rätt över mig. Det var en sån där grå liten söt grej, sparv kanske. Jag tittade på honom (henne?) och pekade mot balkongdörren. Fast den vilsna lilla saken fattade inte min beskrivning, så han hamnade i köket istället. Jag gick in till köket genom en annan ingång och ledde in honom i vardagsrummet igen. Enveten som han var skulle han absolut inte ut genom balkongdörren, utan lekte studsboll mot en fönsterruta ist. Öppnade fönstret & till slut fattade han vinken och flög ut. Snabbt som tusan drog jag igen dörren.

Lagom till jag skulle börja moppa golven, blev det deja vu.
Kviderivitt. Åhh vad härligt med fågelkv... Hmm, vänta nu, jag stängde ju dörren..?
Från vardagsrummet går det en spiraltrappa upp till ett slags kupolrum, och där hade det också lyckats hamna en sparv. Men den här va ju störtgalen & flög bara runt, runt, in i fönstren, runt, runt. Jag fick väl öppna typ 5 fönster innan den fattade att det fanns en utväg.

Gjorde en genomkoll överallt och jag hoppas att ingen mer har gömt sig & skrämt livet ur folket när dom kom hem. :D

                             


Hoppet är det enda vi har när kraften tar slut..

När ska du inse och förstå
vad du slutligen kommer mista
om du stänger ute oss två...



Älskar dig..
Hatar att du älskar fienden mer..


Gråbo, part two

Min älskade Totte lyckades äntligen fixa så jag kunde lägga in alla bilder från systemisen häromdan :D Vart en hel del där, bl.a bilder från dagarna i Göteborg. Tyvärr var jättemånga för stora, och jag orkar inte fiffla med att ändra format, så supersöta apor & läskiga ormar får jag hålla för mig själv ;)




Det var finfint väder när vi kom dit.


Barnen testade Twister.


Viktor körde sina egna regler.. Haha.


Konstnärerna :)

På fredan blev det mysiga Universeum:


















Skaldjuur & Jäger

Satan i gatan vad det blåser ute. Nästan lika mycket som den här dagen har blåst förbi. Har vart ute & rastat barnet, sen plockat undan lite här hemma, sen är det redan Nu. Fick mig en sovmorgon imorse iaf :) Isak gick och terrade Samuel som sov på soffan ist för mig. Totte är som vanligt döv för det mesta :P

                                        Blev lite kräft-och räkfrossa med pöjkera igår.
                      

                      
 
                       

Fixa lite käk blire nu. Och försöka få mini i säng i tid för en gångs skull. På tisdag är det tillbaka till verkligheten för honom också. Fritids. Sjukt att han är så stor redan..

Pussar lite extra mycket på folk som har haft oflyt idag. Älsk er!

Onsdag

Ska alldeles strax hoppa i säng vare tänkt.
Jag & Cassis har varit iväg och hälsat på underbara Lotta. Har babblat om precis allt & ingenting i flera, flera timmar. Förr-tiden ligger varmt om hjärtat och det är skönt att minnen aldrig försvinner :)

Imorgon kommer hanarna hem igen. Ska bli gott att få snosa på min lilla sötnöt! Och Totte ska väl också bli skoj att se.. ;) haha

Nu måste jag nog hjälpa systra lite på Mario Cart, hon sabbar ju hela alltet! Sen blir hoppa säng.

-Pusss


tjöttis

Scheisse va trött jag e. Har dock sovit som ett barn inatt. Kan bero på min och Cassis milda promenad på 3 timmar igår. Hamnade på massa småvägar och landade slutligen på Hammarö.
                 
                 
                 

Vi lyckas med det mesta & igår var en sån dag. Allt gick rätt. Eller noot.. Haha.

Nu ska jag snart dra mig mot bussen & sitta inne på kontoret en fin dag som denna. Ikväll blir det stan och lite sånt :)

            
                               I söndags i solen på Gubbholmen :)

-Pusss

RSS 2.0