Friday Night

Bättre sent än aldrig. Väldigt återkommande när det gäller mig.
Ja tog ju nästan inga pics i fredags märkte ja. Och systemisen vågade jag inte dra me ut, så allt e bara kasst egntligen. Hehe.
Ronja, Niklas & Åsa hann med några klunkar dricka hemma hos oss iaf. Sen tröttnade vi ganska snart på mina skivor ( Ja, jag kör fortfarande CD), så vi stack vidare till Hanna & CO. Därefter blev det ju Nöjes, där halva Karlstad verkade ha tryckt in sig. Trångt & varmt, men Linnros var iaf toppen :D Kvällen avslutades med ett stycke mig & Totte på Sibylla, innan jag slocknade så fort huvet hamnade på kudden.


                                     Hanna & Ronjis :)


                 Jag & en jääättenykter Åsa, haha!


                                         Grabbera.


En jädrit suddi Linnros. Resten av alla bilder består av armar, så orka!


Söndag

Oj, vad sleten jag var igår. Slocknade nog redan vid halv 12 skulle jag tro (efter att ha kollat EM i konståkning för herrar, underbart!). Har sovit lite halvdant i natt. Min axel gör fortfarande skitont, störit.
Nu på morgonen hängde jag och mini med Ronja & Niklas till Kaviar, där vi käkade frukostbuffè. Mumisch. Och bra mättande. Isak åt dock bara ett enda ägg, skitongen. Dyrt ägg iaf ;P
Nu tänkte jag försöka ta tag i städningen här hemma. Disk, tvätt å grejer precis överallt och man ser dammet fara runt. Hej Söndag, liksom.

-Pusss

Poem

Hittade en dikt på min bilddagbok, som jag skrev till Isak för jättelängesen. Haha.

Om jag kunde skulle jag ge dig allt i världen,
men jag vet att allt i världen inte skulle göra dig lycklig.
Om jag kunde skulle jag ge dig evig lycka,
men jag vet att evig lycka inte finns.
Om jag kunde skulle jag skydda dig från all smärta på denna jord,
men jag vet att all smärta kan man inte skyddas ifrån.
Om jag kunde skulle jag hålla dig i min famn för alltid,
men jag vet att jag någon gång måste släppa dig fri.
Om jag kunde skulle jag göra allt du ber mig om,
men jag vet att jag ibland måste säga nej.
Om jag kunde skulle jag älska dig gränslöst hela livet,
och det tänker jag göra-No matter what!!
                                    //
Till Isak från mamma 28/7-07



29 Januari 2011

Shit vad den här lördan har gått fort. Jag vaknade upp vid halv 9 imorse, men låg och drog mig en timme. Man hade ju lyxen att göra det idag när barnet sov borta ;P
Sen stack jag ner på stan och köpte mig en jacka från HM. Inget vidare speciell, men den kostade bara 150:- så jag slog till. Därefter blev det bort till Emelie för att hämta upp skruttis. Fastnade där och tjöta med Ania & Håkan ett par timmar. Sen skulle jag bara in till Ronjis för att hämta upp en tröja, men blev kvar där ett par timmar också. Och nu har jag & min gubba precis fetat i oss massa tacos. Kvällen kommer nog få bestå av chips, dricka & soffliggande. Skönt!
Slänger upp bilder & sånt från gårkvällen imöra, har inte orkat lagt in bilderna på datorn än.

-Puss på lördag!

Älskade fredag!

Jag hann me en tur till stan även idag. Behövde byta strlk på kjolen jag köpte igår. Tänkte ha på mig den ikväll, men det är så jädra kallt, så tror jag kör på en byxa istället.
Nu har jag fått i mitt barn lite mat, så får bli att packa sova-över-väska och sen lämna av honom hos Emelie. Första gången han sover hos en kompis helt själv nu. Spännande! :) Men det kommer garanterat gå jättebra.
Jag & Totte har bestämt att vi dock tar det lite lugnt me drickat ikväll, utifall att vi skulle behöva hämta honom eller så. Men annars ska vi slå klackarna i taket och njuta av Oskar Linnros ljuva stämma på dansgolvet om ett par timmar. Great!


-Puss på Helg!!


Dusch nästa

Tjosing. Dagen vände lite allteftersom till det bättre. Åsa fick vara så vänlig att dela sista jobbpasset med mig. Därefter hann vi med en snabbtur på stan. Fick köpt mig en mascara, lite alkohool & hämtat ut biljetterna till Oskar Linnros imöra. Gött! Sen bort och hämtade upp barnet, som vart hemma hos tjejen sin hela eftermiddan. Snosisar.

Nu måste jag verkligen in i duschen! Orkade inte igårkväll, så tänkte ta det imorse. Men att gå ut me blött hår i -15 kändes inte så frestande. Så nu ska smörbunken försvinna iaf.

-Pusss


Tjött..

Lika trött varje morgon nu för tiden. Kom upp ur sängen en timma efter kl ringt. Inte ok. Skönt med kortdag ida iaf, hade inte pallat hel. Min axel är muppig oxå, efter att ha bärt hylla på jobbet igår. Och -15 grader ute.
Ne , den här dagen känns redan blööh! Får hoppas det vänder...

               
                                      Ge mig soliga dagar, ledighet & lycka!


Miljonär

Jag satt bänkad framför 5:an igår kl 21. Första avsnittet av Den hemliga miljonären var ju då. 

  
Gud vilket bra program! Man vet ju om hur folk har det och hur dom lever, men när man ser allt sådär rakt på sak och hör människor berätta om sina livsöden, blir man verkligen berörd.
När Ola gav dom pengarna i slutet av programmet så satt jag och lipade som en liten unge.
Jag vill också vara miljonär. Så jag också kan skänka dom pengar, och lite mera hopp.




Skoltajm

Och återigen har måndagen kommit. Och gått. Man kommer liksom aldrig ifrån den, hur man än beter sig..

Bara jobb hela dan. Hann med en tur till affären, innan kvällen bestod av möte. Info om skolan Isak ska börja på i höst. Herregud! Han ska börja skolan snart.. Eller ja, förskoleklass, men ändå en stor förändring. Känns helt jättekonstigt. Han börjar bli stor. På riktigt nu.
Vilken tur att jag inte varit en sån förälder som tagit tiden med honom för givet, och prioriterat helt galet. Jag har varit med om allt, hela tiden. Känns extra skönt att veta faktiskt!

Nu ska jag och mitt skållande face,(har vart jättevarm i ansiktet heela dan) ta me Trocaderon & Maraboun in i sängen och sussa en skvätt eller två.

-Pusss

Bored!

Jag är så fett uttråkad! Började känna av rastlösheten redan igår, efter att halva dagen gått. Pyret har hostat hela natten, så får hålla honom inne idag me. Och gubba jobbar väl som vanligt, & är inte hemma förrän 10 ikväll. Jag är inte skapt för att bara sitte inne och göra ingenting. Kan väl vara gott nån timme eller två, men inte hela dagar.
Har slängt in en fiskgratäng i ugnen, så snart blir det lunch iaf.
Va ska man göra för att fördriva tiden da!! ?


Februs

Isaks milda förkylning har nu resulterat i feber. Damn! Hostar som en gud gör han också, lilla smulis. Så nu har jag iaf löst jobbet för idag. Inge kul när man måste krångla där. Skönt ändå att det är helg, så jag slipper missa mer än 1 dag. Min gubba ska jobba helgen lång, så det ser ut att bli en Isak-Veronika helg. Va mkt helg det blev där...
Ska väl nu försöka få i honom lite kräm, sen vika gårdagens tvätt och försöka sysselsätta mig så gott det går.

-Opuss på feber


Dag 13 - Den här veckan

Den här veckan har jag varit extremt trött. Hela tiden. Fattar inte varför, men får hoppas det blir ljusare ute snart så kanske man piggnar på sig lite. Har inte hänt något vidare häftigt, men kör väl i korta drag:
Måndag: Jobb 8-17. Körde lite spinning på kvällen med Emma & Ronja. Gott!
Tisdag: Jobb 7-16.30 typ. Pojkarna hade myst till lgh när jag kom hem, så blev mat & häng med dom :)
Onsdag: Jobb förmiddagspass bara. Möte, sen Leklandet med Jenny & Teo. Datanörd & slumrade in till Nomys ljuva stämma sen.
Torsdag: Ja, idag började jag med att försova mig, så förmiddan blev liksom förskjuten med en haltimma. Tog igen det genom att skippa lunchen. Efter jag sluta vid 4 var Jessica & Linus här på lek och fika. Och nu är det tvättning som gäller, blööh!
Helgen: Har faktiskt inte planerat in ett dugg, så man får se vad som sker. Fredagsmys med chill & gotta vill jag ha iaf :D 

      
                        Idag. Min lilla prins är så snygg när han äter ;D


Dag 12 - I min handväska


Jahapp, då ska vi se vad min väska innehåller idag då.



1. Plånboken. Mest av inga pengar där ;) Kort i bött dock.
2. Parfym. Bra när man är i behov av raggarduschar.
3. Halstabletter. Mest för att det är gott när sötsuget sätter in.
4. Kameran. Man vet aldrig när det dyker upp ett ögonblick att föreviga.
5. Glasögonfodral. Eftersom Isak inte är rädd om dom, så är mamma beredd.
6. Idominsalva. Ja, vad kan jag säga.. Beroende!
7. Kalender & penna. Lite ordning på livet måste jag ju ha.
8. Busstidtabell. Skyll mig själv att jag inte har körkort.
9. Jobbtelen. Inte mkt att tillägga..
10. Vattenflaska. Alltid med typ.
11. Tic Tac. Gotta!


Baciller

Morrn. Vaknade av en mini som hostade så han nästan spydde. Japp, han börjar bli förkyldis. Nu var det ett tag sen han var sjuk, och jag hoppas det bara håller sig som en mild förkylning. Och att han inte smittar mig! Jag har nästan fobi för att bli sjuk nu för tiden. Spec när alla människor runtomkring verkar drabbas av vinterkräkan. Det tänker jag INTE få, inte en endaste gång. Blä!

Idag står det jobb och Leklandet på schemat iaf. Skulle behöva tvätta också, men när behövs inte det egentligen..
Borsta en tand & klä på barnet får det bli nu.

-Puss Heej!

Cleean

När jag kom hem efter en rörig dag på jobbet, så möttes jag av ett riktigt välstädat & mysigt hem. Mina pojkar hade gjort snorrent överallt, och tänt upp ljus & skapat mysfaktor. Dom kan om dom vill ;)

Så det fick bli lite mat i magen & prat med min lilla prins. Gott :) Skulle precis anmäla mig & Åsa till fotokurs med, men den var ju självklart dretfull. Många i KD som vill lära sig antar jag.
Har hittat en del andra kurser och lite sånt som jag får kika på istället. Finns mkt kul att göra :)

                      
                                                                Varde ljus!




Ej redo för månda..

Sitter och har lite söndagsångest för att det är måndag imöra. Igen! Försöker få tankarna på andra håll. Hallelulja för Spotify!

Imorse ville jag helst sova heela dan kändes det som. Men efter att ha sagt till barnet att jag skulle gå upp snart, strax & om en stund i nästan 3 timmar fick jag hoppa upp. Då var kl 9. Yeyy!
Resten av dagen har Linnea & Tindra varit här och härjat med min mysboll. Gott med liv och rörelse i hemmet. Jag hade nog trivts på hippietiden, med kollektiv och hela kitet tror jag. Kvällen inleddes med mig, Ronja och en barnkanal. Catån Nättvöök, som Isak skulle sagt, haha.
Nu e ja lite rastlös, men alldeles för trött för att orka börja med något projekt. Tack för att gubba flytta rumpa härifrån :D 

                 
                                 Glömde ju ta kort ida, så old pic på sötisarna :)

-Puss

Dag 11 - Mina syskon

Jag börjar väl med den största i syskonskaran. Min bror Kristoffer aka Tåva. Han är 3 år äldre än mig, men agerar väl inte efter sin ålder alla gånger ;)
Vi har haft våra konflikter, gräl och bråk, oftast värre än sån där "syskonkärlek". Vi har gått igenom en hel del i våra dagar, vilket har tärt lite på oss. Men också lärt mig att han faktiskt alltid finns där och ställer upp när det väl behövs. Han är oftast missförstådd av många, men menar egentligen bara väl och har ett gott hjärta. Vi träffas väl inte allt för ofta, men jag vet att vi ändå har ett såpass starkt band som gör att vi kommer hålla ihop livet ut. Vi har väldigt olika personligheter, men funkar bra ihop ändå. Han är en riktig sportnörd. Både genom att träna själv och kolla på. Spel, mat & pengar är väl kärlek för honom ;)
Och han är en stolt morbror som älskar Isakis massa mycket.


Bild från telen, därför kvaliten suger.


Och nu kör vi den minsta i syskonskaran. Stora lillasyster Cassandra, som är 8 år yngre än mig. Trots ålderskillnaden har vi väldigt mycket gemensamt och vi älskar att umgås. Jag har alltid försökt ta hand om denna lilla varelse, och mamma har många ggr fått påminna mig om att det är hon som är mamma, inte jag. Nu är vi dock mer som bästa kompisar :) Vi har gått igenom en hel del ihop, och det fortsätter vi dagligen att göra, trots att vi nu bor 35 mil ifrån varandra. Jag kommer alltid att ställa upp och finnas där för henne i alla lägen, precis som jag vet att hon gör för mig. Det finns så många kommande stunder som jag helst av allt vill dela med henne, och jag är fruktansvärt stolt och lycklig över att hon är min syster.
Hon är till en början lite blyg, sen social och vääldigt pratglad människa. Lite rastlös av sig, gillar att klinka på gitarren, fota och är faktiskt riktigt duktig i skolan utan att klassas som nörd.
Jag tror det kommer bli något stort av dig en vacker dag min underbara!
Du är en av dem viktigaste personerna i mitt liv. Älsk dig!



Älskade freedag!

Bästa dagen på hela veckan :D
Har avverkat 2 intensiva jobbpass fram till 4. Sen blev det bort till sköna Jenny. Fick med mig barnet hem också, färdiglekt & lugn :) Här hemma fick vi i oss lite ris, beasås & snitzel. Gött sa jag!

Sitter och lyssnar på The Pojknsopps - Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan. Haha, att jag aldrig tröttnar på vissa låtar alltså.

                      
                  Old pic på mig & systra. Bara för att jag älskar henne lite xtra mkt just idag <3


Torsda = Långda

Jag vill att imorgon ska vara idag. För efter jobbet då ska jag bara vara. Och det ska bli hur skönt som helst.
Vart en rätt stressig vecka & vissa personer har betett sig, så mitt humör har väl inte direkt varit på topp.
Igår fixade dock Bea till mitt humör så dagen fick ett fint avslut. Och idag får Ronja, Emma & ett skivstångspass fixa biffen. Vart tusan jag har lagt mina träningskläder var en annan femma. Får rota lite till och sen stoppa barnet i badet.

-Jag vill åka iväg en stans. Vart kvittar litegrann, bara det är borta.

Pusss

Gääsp!

Oj vad segt det var att komma upp ur sängen idag. Måste snoozat iaf en timma innan jag orkade mig upp. Men nu är det ju onsdag, så snart har halva veckan gått :D

Igår blev det jobb till 5 och efter det tacos, möte & mys hos Åsa. Vi kom fram till att vi nog ska gå en kurs genom Medborgarskolan, så vi lär oss våra systemkameror lite bättre. Att köra på auto hela tiden känns lite meningslöst när man ändå har resurser att få till snygga pics liksom. Jag hittade även lite andra kurser där som vore skoj att gå. En matlagningskurs med älsk vore. Lite thai, maylasisk & nån mer. Vi får se vad det blir framöver :)

Nu är det dags att packa ner lite jobbgrejs sen ut i snöandet (!) och bege sig till jobbet. Låt klockan gå väldigt fort till 4 tack!

-Pusss


Mååndag

Måndagar känns nästan eviga. Speciellt när pyre vaknar 4 på morgonen och vill träna svenska.
Suktar efter en skön dusch med tillhörande musik.
Och blä på allt slask!


Jag vinkar hit mycket spännande. Kommer det..!?



Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Ska jag fortsätta köra listan med den här farten, så är den väl avklarad lagom till nästa år.
Jag tar ju nästan aldrig bilder på mig själv, så orkar inte göra det nu heller.
Idag hade jag på mig ett par jeans från 1800-iskallt, långt lila linne från BikBok & Tottes fotbollströja över.

Nice klädstil va!?



Pulkat

Tjiipp. Jag hann städa hela lgh innan mitt pyre slog upp sina små blå imorse.
Efter han gjorde det har vi mest irriterat oss på varann halva dagen. Hehe. Tur vi älskar varann ändå <3
Träffade Ronjis en sväng & tvingade henne skriva uppsats ;) Därefter mötte vi upp Jocke & Teo & körde några vurpor i backen. Kom in för en stund sen, och måste bara ha mat. Nu! Min gubba e i badet efter sin jobbiga jobbdag, sen tvingar jag honom att fixa krubb. Bra plan!

              
                                          Vinter på Gubbholmen, 25/12-10


En vanlig lördagmorgon

Tänk när jag var 15 år. Då kunde jag slockna redan vid 11 på kvällen och ändå lätt sova till 2 dan efter. Inatt somnade jag runt 1 och tvärvaknade när Tottes alarm ringde vid 5. Så jag kommer väl vara pigg i typ tre timmar till, sen gå runt som en zombie resten av dagen. Jao, sömn är väl ändå bra överskattat.

Jag vill förresten ha en hammare. Våran har spårlöst försvunnit. Och jag har knappt fått upp en enda tavla här hemma. Är jättetomt på väggarna ju. Fast jag vill ändå köpa lite nya tavlor, så kanske lika bra å vänta så jag slipper göra tusen hål överallt.

Ne, nu ska jag nog hoppa in i duschen, sen äta lite frulle i väntan på att mini vaknar och håller mig sällskap.

-Pussss




Bort me julen

Oj vad det bara vrääker ner snö. Tar det aldrig slut liksom. Nu är jag ju redo för vår! Ljusa dagar, fågelkvitter och all sån skit. Komsi komsi våren.
Idag får det iaf bli att plocka undan julen här hemma. Passar sig utmärkt nu när jag är ledig en dag & känner mig ganska halvkass. Fick i mig ett ägg till frukost iaf, alltid nåt. Får hoppas halsen är återställd tills imöra.

                     
                                                      Vill ha soligt & grönt ute!


Resumè av 2010- Part two

Slänger upp andra delen av min lilla årsresumè.

Vänner:
På den här fronten har väl det mesta hänt.
Jag har tappat kontakt med gamla vänner & fått upp kontakt med gamla vänner. Hittat några helt nya guldkorn till samlingen. Och självklart hållt hårt i mina underbaraste <3



Framgångar:
Det här är väl inte typiska framgångar som så, men det är ett steg framåt för mig iaf.
Även om den blir kort ;)
- Skaffat oss en 3:a. Nästa gång får det bli hus!
- Fått kontorstjänst på jobbet och gått upp i tid.  
- Blivit bättre på att spara pengar. (Jo, jag sparar. Att jag använder dom för snabbt e en annan femma.)
- Börjat träna på gym. (Även om jag slutat nu, så jag tog väl ett steg bak senare under året, haha.)
- Dragit ner på rökningen. Nästa mål är att sluta helt. När det blir av återstår att se.
- Fått en liiiten vilja att försöka ta körkort. Nu ska jag bara få tummen ur att verkligen göra det med.
- Bråkat mindre med hanen min. Vi verkar ha hittat en ganska bra balans i vårat vi nu.

Japps. Vet inte vad mer jag skulle ha med egentligen. Kommer jag på det, så hamnar väl en part three här tänker ja :D 

-Pusss 


Beklagarnas drottning

Jag är så kopiöst hungrig! Skulle kunnat slita av mig armen, slänga den i mixern ett tag & sen sluka den. OM det inte vore för världens tjockaste hals jag lider av jämt nu. Mina fuckade tänder tyckte inte det var nog med att dom sprack upp som små granater på en sommaräng; nu måste dem låta min stackars hals lida också. Vilket i sin tur gör att jag knappt får ner mitt egna saliv i det trånga utrymmet.
Och mat ja. En risifrutti & en skål med purjosoppa, kallar inte jag mat för en dag. Snarare 1/10.
Jag kommer tyna bort. Dö ut. Det enda som ligger kvar vid min svältande kropp är 2 nöjda tänder & ett tjockt svalg...
Måtte det finnas god mat i himlen.

A-Team

Tv4-Guld är verkligen... guld. Dom visar ju hur många sköna serier som helst där. Senaste dagarna innan jag ska sussa har jag kollat in A-Team :D Hur bra!!? 
Jag och bror min kollade alltid på det när vi var små. Likaså McGyver & Knight Rider. Och eftersom vi varken kunde engelska eller läsa vidare bra, så fick mamma alltid sitta med för att översätta vad dom sa. Haha, underbart! 

                       


Hustankar

Aouch, vad tänder kan göra ont. Min sabla visdomstand har börjat muppa igen. Helt svullen på vänster mun, ansikte, öra, hals. Tacka vet jag Treo! Det kommer rädda mina dagar framöver iaf. Nästa gång jag ska till tandis så måste jag nog tvinga dom att dra ut den, för pallar inte det här mer.

Imorgon är det dags för jobb igen. Mindre lycka. Hade gärna varit ledig minst en vecka till. Men det är bara att gilla läget. E ju snart helg igen ;)

Och jag har idag kommit fram till att jag vill ha hus. Jättemycket, och helst igår! Har vart hos Ericsson och fick kollat in deras inköpta place, där dom förhoppningsvis ska starta eget i. Riktigt stort, med massa mysiga rum & vråer. Lite old school på stilen, och när dom satt sin egen prägel på det så lär det glänsa.
Ja, fatta vad underbart med något eget. Fast jag vill ju ha mitt en bit närmre stan. I typ Skåre eller på Färjestad eller liknande. Skulle sitta som ett smäck. Så jag behöver bara ett välbetalt heltidsjobb så min buffert kan existera, och sen hitta mig ett fynd. Åhh, jag vill nu, nu, nu!



Resumè av 2010- Part one

Mm, 2010 kändes väl som ett ganska vanligt år. Det hände inga vidare dramatiska hemskheter, eller superminnesvärda upplevelser direkt. Känns mest som jag jobbat & gjort vardagliga ting.
Jag får ta hjälp av vad kameran fångat upp, för att beskriva året i korthet.

Mina nya saker:
Jag började ju året så fint med att jag skulle göra en ny sak varje vecka. Det rann ju ganska fort ut i sanden, haha.

Funderar på att hitta på något liknande detta året. Men då får det typ bli En riktigt rolig sak, 1g/mån :D

Nöjen:
Jo, det hade ju varit häftigt om jag visade upp bilder när jag var i Paris längst upp i Eiffeltornet eller nåt, men jag har ju inte varit utomlands, så det sket sig ju!





Gud va mycket kort jag har. Orkar inte kolla igenom mer nu. Kör part two en annan stund.
-Puss


Nytt år

Ja, då var det nytt år då. Känns lite konstigt, eftersom det känns inte alls. Men julen kändes ju knappt heller, så det kanske är något som går nu, hehe.
Vi hade en riktigt mysig kväll/natt iaf. Älskar mitt underbara släkte!










Idag känner jag mig lite nere. Blir ledsen när dom drar hemåt igen. Man hinner ju aldrig träffas vidare länge, och sen vet man att det kommer ta flera månader innan man får ses igen. Usch, inge kul alls :(
Och min hane är på jobbet (skräll!). Man vill ju vara nära dom man älskar som mest. Men det gäller väl att uppskatta den tid man får ihop iaf. Och det gör jag! <3

Ska se om jag kan få ihop en liten resumè av året som gått. Slänger kankse upp det i ett inlägg om en snart.

-Tack mina människor för ett underbart nyårsfirande!


RSS 2.0