13-03-23

Tjenare solen.
Vi har den lysandes rätt in i sovrummet på morgonen och då märks det va värdelösa persienner vi har.
Hörde Isak tassa upp imorse och det var så dretljust att jag trodde Totte försovit sig till jobbet. Tills jag upptäckte att klockan bara va 7. Härligt!
Har segat mig igenom morgonen lite nu, men har svårt att vakna till liv känner jag. Ömmar i den sabla bröstkorgen hela tiden. Har haft ont av det hela veckan och tog mig ett besök till läkarn igår. Trodde att det var nån nerv som hamnat i kläm, nån muskel som släppt eller liknande. Vad visade det sig vara? Gastrit. Den förbannade jädra magen som allti ska krångla med mig. Får hoppas det blir bättre fort, fort.
Om en stund ska jag och mini kolla in den årliga Barnmässan. Kramjakt med andra ord ;)
 
So long!
 

Diet

Det här är mitt år, det känner jag. Nu är det dags.
Alla andra satsar på dieter; Gi hit och LCHF dit. Jag ska köra min egen diet.

På insidan. På riktigt. Rannsaka mig själv på djupet. Släppa loss, släppa ut. Befria. Berika. Skapa nytt.
Jag har redan börjat, även om jag inte vet hur långt jag kommit. Yogan var ett steg på vägen, en fin start att fortskrida framåt på.
Jag har ingen handbok eller någon deadline, jag får ta det utefter hur mycket jag klarar av. Vad, när, hur jag klarar det. Andra kanske inte kommer se resultatet, men det viktiga är att jag känner att det sker en förändring. Inom mig. I jaget, från botten.
Grunden är så halkig ibland, jag måste bygga upp mina egna pelare.

Annars får jag snart anmäla mig till gänget med gå-stavar som spaltserar runt Lambergssjön. Och det ser ju så förbannat lamt ut..  


 


RSS 2.0