Lusselellee

E så jävla glad att jag har min Cassandra! Någon som vet precis hur & vad man menar en sak.
Guld värt till min största Guldklimp! <3

Med det sagt så hade jag tänkt avsluta en snorig måndag genom att stoppa i mig en lussebulle & lite julmust. Hade ju adventsmys här hemma igår :)

                            

                            

                            

                            

                            

                             

                                                                          -Pussss!


Mammas dag :)

Grattis på födelsedagen älskade mami!
Får fira henne nästa gång vi ses.
Älsk dig!! <3



-Pussor & kramor!


1:a advent :)

Jag har en sån mysig unge. Redan halv 7 kom han in och började tjata på att jag skulle gå upp. Och det är bara mig han tjatar på också, aldrig Totte. Och idag tänkte jag sova lääänge, eftersom vi inte hade någon tid att passa in. Bestämde att hoppa skridskoskola idag, då hostan inte försvunnit helt på honom. Men tji fick jag, hehe. Drog mig en stund iaf, men lite mör är jag.

Blev en riktigt trevlig kväll igår. Gott käk, cosmopolitan, margaritas, vin & babbel in på småtimmarna.

                               
                               
                               

Första advent idag, och det regnar. Jag är inte så sugen på snö precis, men höstrusket kan väl ge sig lite iaf. Jag fick julpyntat här i fredags, så lite mysfaktor blev det här hemma :) Får ta mig en frukost nu och tända det första ljuset!

-Pusssss


26/11-11

Snörvel! Mini smittade mig med förkylning och jag är helt tjock i huvet. Han har dock lyckats bli kryare. Sinnes vad fort det svänger på de små alltså.
Har änglat på stan ett par timmar denna lördag också. Idag blåste det apmycket, så hälften av mina ballonger flög iväg dit vinden bar dem. Undra vart dom landade..?

Om en liten stund kommer Åsa & Markus hit och ska hänga med mini ett par timmar, tills Totte kommer hem. Själv ska jag bort till fina Ania på tjejkväll. Hon ska fira att hon gått ner 17 kg, genom att trycka i sig flödig pizza & dricka massor me drinkar. Känns som just den biten kommer bli lugn för min del. Men.. Man ska ju aldri säga aldri ;)

-Puss på Världen!


Zyx e bra skit!

Den här veckan har ja inte haft nåt liv känner jag. Har gått hemifrån mellan halv 7, halv 8 och kommit hem vid 6 varje dag. Så efter mat, prat me Isak & dusch har jag liksom bara gjort nödvändigt ont innan jag däckat.
Usch, det är inte min grej att vara så osocial. Därför ska det bli riktigt skönt med helg snart :) 
Har dock känts som jag är på väg att bli sjuk idag. Igen! Haft ihållande huvudvärk och det har bränt & gjort ont i näsgommen. Blö!
Mini e redan förkyld, snoris och ont i halsen han med. Så idag orkade han faktiskt inte musikskolan.
Ska nog bara ta en disk, innan jag kryper ner brevid honom i soffan. Tjött.


Snart är det jul, jul strååålande juul! :D

-Pusss på Världen!


Sundays great

Har precis avnjutit lite lunch här hemma. Skulle allt ha velat tagit mig en liten middagslur på det me ;)
Mini lät mig faktiskt sova till halv 9 idag. Då behövde vi ändå upp iofs så vi hann förebereda oss för skridskoåkning. Idag haffade han nån spelare i FBK & prata lite me. Sociala unge, hehe.

Strax kommer Jessica hit med barna, så de små får härja lite. Tycker söndagar är ganska sköna nu för tiden faktiskt. De känns lugna & mysiga. Om man bortser från att det är måndag dan efter då förstås.. 

                              Förra året vid den här tiden, så va Ida & Bengan på besök :) 

                        
                        

                                                                     -Pussss

Ballong

Gårdagen blev bättre än dagen innan gårdagen :)
Lite handling med älskona, sen fredagschill med fina Carro. Lite lasagne, massa babbel & ett färgat hår hann vi med. Isakis busade loss med Maja. Han är bra sugen på att skaffa vovve alltså. Jag och Totte vill också, men det får bli när vi bor lite mer lägligt och känner att vi har tid att engagera oss fullt ut. För det måste man ju när man ska få sig en ny familjemedlem. Och så måste vi ju kunna komma överens om vilken ras vi ska ha. Svårt, när det finns så många att välja mellan. Jag vill iaf ha en STOR mysig sak :)

Nu blir det ringa röka med otåliga fröken Ericsson. 


                      Idag har vi delat ut ballonger & flyers på stan med jobbet. Heja oss!
                

               


Better than yesterday

Igår. Ja, vad kan man säga. Det var liksom en sån där dag. Inte bara för att jag hade sovit ungefär 3 timmar, så jag var trött, stressad och allt bestod av missförstånd och felsägningar. Nej, det var verkligen en sån där dag helt enkelt.

En sån där dag då jag glömde värma kaffet innan jag drack, då jag hade hunnit halvvägs till skolan med Isak när jag kom på att jag fortfarande bar på soppåsen, då jag skulle spara in tid på lunchen & käka en baguette på vägen till bussen men efter 5 tuggor tappar hela skiten på grusig mark, då min buss inte alls tog sin vanliga rutt utan jag fick gå av flera hållplatser senare, då jag ställde mig i fel kö i affären & när jag väl bytte kö började den dryga, då när jag väl kom fram till kassan försökte betala med busskortet, då jag satte på fel platta på spisen & brände spislocket, och när jag väl fick på rätt platta glömde av den & tvingades äta överkokt spagetti. Sen att jag spelade Bingolotto och inte vann ett jota behöver jag väl knappast nämna. 
Precis en sån dag hade jag igår.

Men optimist som jag försöker vara, så kan väl den här dagen bara bli bättre :) Visst!


Oonsdag 16/11-11

Idag vill jag flytta till hus. Nu, på studs! Massa rum, uteplats, bara ett eget garage. Inga grannar precis vägg i vägg, utan sitt egna space. Åhh vad underbart. Idag känner jag så.
Imorgon kan jag tycka helt tvärtom.

Det brukar ju liksom vara så. Att ena dagen känner man något jättemycket, och nästa dag fattar man inte hur fan man kunde tänka så. Skumt det dära. Och lite jobbigt.. Att det svänger så fort.

Igår var jag jättesugen på att ha en liten bebis.
Idag känner jag inte alls för det. 

Häromdan ville jag byta jobb på direkten.
Idag trivs jag riktigt bra.

Så mja. Man ska väl hålla tyst om allt man vill & känner kanske, eftersom det förmodligen inte håller allt för länge ändå.

Idag vet jag att jag älskar min lilla mini. Det gjorde jag igår med, och vet med all säkerhet att jag kommer göra det alla dagar som oändligheten består av. Det är ett som är säkert :) <3

                            
                                  Just nu sitter min lilla Spiderman & Ninjan och nördar tv-spel ;)


Need a shower

Hajjlå i stugan!
Den här dagen har bara svischat förbi. Wrooom sare, så hade klockan gått från halv 6 imorse till halv 6 ikväll.
Å då hade jag ändå bara hunnit med jobb och en tur till Corolla för att hämta mina ljussaker.
Slängt i mig en bit mat & slängt barnet i badet har gällt precis nu. Och avslutningen får bli en date med Åsa & underbara Desperata :) Då, nu & sen alltså.

Jag & Ronja ska se till att få våra fötter lite vinterfräscha en dag snart me. Sitta instängd på ett kontor hela dan, med skorna på är inte popoulärt för fötterna. Och Foppa-tofflor i all ära, men att springa omkring med dom dagarna i ända är ingen lyx det heller. Så mja, lite tant-varning kanske, men gott skare bli :)

                                                          
                                                        Vissa dar känner jag mig så fräsch ;/


Twilight

Alltså, jag i princip, hatar fantasy-filmer.
Har aldrig fastnat för påhittat, överdrivet, onaturligt dravel så som Harry Potter, Star Wars, Sagan om ringen m.m
Men jag bara fullkomligt älskar Twilight-filmerna! Det är så vackert & underbart så det finns inte. Jag tror inte någon kan titta på dem och lämnas oberörda.
Igår tvingade jag Totte att titta på det med mig. Ja, filmnörden hade inte sett det än! När vi hade avverkat första filmen, tittade han på mig och sa: Men du.. Ska vi inte kolla på den andra också?
Haha, han fastna han med :)
Vi hann inte med att se Eclipse, så den ska vi kolla ikväll.
Och det är inte långt kvar tills den fjärde kommer på bio! Jag längtar :D Världens finaste film!

                          

Tottes dag

Och han får den äran att jobba stängning. Skräll! ;)
Vi hann iaf väcka honom, och dra med han till skridskoskolan imorse. Mini är så duktig, även fast det liknar Bambi fortfarande. Får skaffa mig ett par skrillor också snart, så vi kan Bambia ihop istället. 


             Mini serverar och jag sjunger vackert; Idaag är ingen vanlig dag, för det är pappaaas daaag!
                          
                         

Nu har jag precis ätit julskinka, och längtar lite ännu mer tills jag får börja julpynta här hemma. Får se va länge ja orkar hålla mig....


11.11.11

Schööna fredag :)
Jag är slut som protes; nästan som min kära mamma skulle sagt.
Har dukat upp med godis, chips, dricka och en Isakis här i vardagsrummet. Kör på Idol kl. 8. Me like!
Blir kanske att färga en Ronjas hår me.

Jag & syster yster har förövrigt braa planer. Nu ska här smidas och betalas, så kommer det nog bli lyckat kan jag tro. Och förhoppningsvis blir någon glad av det ;)

Jag vill julpynta nu!! Är jättesugen på att sätta upp adventsstakar, glitter och sånt. Tomtarna kan vänta ett tag till. Och jag är riktigt sugen på att baka allt göttit julgodis. Ska nog dra ihop ett gäng till första advent och fixa detta.
Apropå bak, så var min hane i bakar-farten igår. 50 kanelbullar slängde han ihop. Nu finns 5 kvar..
Nej da. Liite fler finns det att. Men jag åt bullar som midda igår.




-Pussor på fredag!




Winter

Jag tror den där John Blund leker snyltgäst hos oss. Igår somnade jag fint på soffan halv 9, och nu ligger Totte där och snarkar. Har precis läst saga för mini också, så det dröjer väl inte länge innan han däckar heller.
Jag ska allt hålla upp mina små bruna tills Desperata börjar. Underbara serie!

Man märker verkligen att vintern är på ingång nu. Sådär ruggigt, härligt kyligt. Och det är lika mörkt när man börjar jobba som när man slutar. Hinner liksom inte se dagen något. Men det funkar ändå. Bara mitt sabla "håll" kan lägga ner och lägga av, så är jag supernöjd. 

                                       
                              Alex, jag & Cassis testade mössmodet på stan i lördas ;)

                           

                         
                            
                          

                                                                   -Pussssss!


Back home

Hemma i verkligheten igen. Eller ja, vi kom hem till verkligheten närmare halv 1 inatt. Vi fastnade på Gekås lite längre än beräknat, så vi kom inte ifrån Varberg förrän vid 8. Jag fick inhandlat en hel del roliga grejer. Mestadels julklappar, så nu är det mesta klart till mini. Gött!

                                               Brudarna på fikatajm på älskade Gekås
                            

Har gått lite på tomgång på jobbet idag känner jag. Fick bli att ta en veckas disk när jag kom hem också (hjälpsam hane jag har, haha) och snart ska jag ner och plocka upp den sista tvätten. Sen göra det mys för lilla mini som fortfarande har en lovdag kvar.
Och icke att förglömma så är det ju redan helg imorgon, Wihoo! Då blir det häng med 2 små fjortisar ;)

-Puss på Vääärlden!


Varberg Okt-Nov 2011

Har precis fått i mig god frulle ihop med mamma & mini. Sista dagen här, sen bär det av hemåt igen :( Blöö! Skulle gärna stannat en vecka eller två..
Lite pics från dagarna:
Om en snart kommer Jea & Ericsson hit, så ska vi till Gekås innan vi påbörjar den dryga resan hemåt.
Så krama familjen en stund, låter topp :) <3
-Puss

RSS 2.0