Sistaste Maj

Gääsp! Tröttast i kommun. Ja, det är nog folket i KD idag iaf. Vi har suttit & gäspat ikapp. Och för ovanlighetens skull så slumrade Snickarn till en stund.
Men jag är ändå rastlös på något sätt. Ska kanske ta och vika den där tråkiga tvätten. Eller nåt. Borde tvätta grillen som har stått ute på balkongen sen jag och Carro grillade förra veckan oxå. Det har jag tänkt göra varje gång jag varit ute och rökt. Lathet? Vete tusan. Jag får det helt enkelt inte gjort bara. Som om jag har nån slags bakåtvänd tvångstanke.
Jag kan sätta mig i soffan och se att en tavla hänger snett. Stör mig som fan och tänker att den måste jag rätta till. Och samma sak tänker jag nästa gång jag landar där. Men jag gör liksom aldrig något åt det. Bara stör mig på det, haha. Det är nog därför Isaks ballonger hänger kvar i köket sen hans kalas. Som var för 3 veckor sen.. Det blir bara inte gjort! Att man är så medveten om hur man beter sig, men inte gör något åt det. Weird.  

           
              Gott me grillat :) Får nog kika om det finns något ätbart i kylen nu!

Helgen som varit

Hej hopp. Har precis lagat mig lite mat. Hoppade över lunchen på jobbet förut, så vi fick slutat lite tidigare istället. Men nu har jag inte lust att käka alls. Mår illa. Och jag som alltid brukar ha lust att äta. Skumt, hehe.

Har iaf haft en bra helg. Jag och Isak följde med Ericsson hem efter jobbet i fredags. På kvällen blev det sista-rycket i hennes lägenhet. Vi var väl inte klara förrän närmare halv 1 men.. Det var ju lätt den roligaste flyttstädningen jag varit på. Jeanette har en egen stil när hon rengör badrum om jag säger så, hehe.



  

Därefter blev det övernattning i Boda, för på lördan var jag med Isak, barnvakt åt Alex & Rickard. Ericsson och Nogge jobbade på marknaden i Arvika och kom väl hem runt 5-tiden igen. Hängde med Jeanette en stund, innan vi fick skjuts hem på kvällen. Jag slocknade rätt gött i soffan vid halv 9 då, hehe. Vaknade dock vid halv 1 igen och var skitpigg, så kolla film och lite sånt me älsket ett par timmar.

Och igår var det ju ingen vanlig dag :)
Det var min namnsdag. Det var Mors-dag. Och så var det Tottes födelsedag. Firades med frukost på sängen, god mat, lite fläng & en nyinköpt dammsugare från ÖB, haha. Isak hade ju sin avslutning på Barntimmarna då också ja. På onsdag blir det större avslutning, genom en stund på Mariebergsskogen med gänget där. Då beställer jag sol!

Snart ska jag hämta upp plutt från dagis & gå till vårdcentralen med honom. Hoppas verlkigen dom kan luska ut vad den rysliga hostan han har, beror på. Kraken hostade nästan lungorna ur sig inatt igen :(
Därefter får det bli att fylla i lönelapp, så jag kan langa över den till Ronja, när hon kommer förbi på smörgåstårta ikväll.

-Puss på Världen


Håll

A, shit va håll jag har. Och inte beror det på lunchen jag nyss kastade i mig. Det är kvarstående sen min stressiga morgon. Jag hatar att ha bråttom på morgonen. Vilken annan tid på dygnet som helst, men inte då. Morr!
Har iaf avverkat ett jobbpass, och ska snart springa iväg till nästa. Lika motiverad som alltid. Not..

Ikväll blir det iaf roligare. Stan & bio med Bea. Hoppas att jag lyckas hitta en present till Totte. Det börjar bli lite ont om tid känner jag. Sen blir det Sex and the city 2 på vita duken. Får hoppas den är bra :)

Pyser nu! -Puss

Hej Orkan

Ja, det kan man ju lätt kalla det. Efter att jag & Isak gjort ärende imorse, så begav vi oss till lekparken. Var ute nån timme, sen pallade vi inte med blåsandet nåt mer. Kändes ju som man höll på att flyga iväg, hehe.
Igår dock, då var det riktigt fint väder. Totte skjutsade ut mig & skruttis till Ericsson & Nogge där vi spenderade hela dagen. Hängde med Therese & Jeanette & bara njöt av solen. Gottit :)


    Jeanette, Therese, Ericsson & jag nere hos mamma för nåt år sen :)

Idag är det mer en städ-dag. Jag har hittills hunnit tagit disken & satt upp tvättid iaf. Ska snart börja med övriga lägenheten. Måste nog stoppa i oss lite lunch först bara. Kurr i magen. Sen får jag nog se om Isak tillåter oss att ta en lite nap också. Hade stökig hane under natten, så bra sömn blev det inte ;) Han bjöd mig på mat vid halv 12 inatt iaf, haha.
Men som sagt; Lunch nu!

-Puss på Världen


Vill ha ny tele!

Sitter just nu och letar mobil. En Nokia vill jag ha såklart! Och ingen jädra toutchscreen eller såna avancerade grejer. Bara en mobil man kan ringa, messa, ta kort & lyssna musik på. Och där det finns plats för minneskort. Yes, det behövs. Har hittat 2 st som jag skulle kunna tänka mig. Den första är 5130 Xpress Music, och den andra är 2730 Classic.
 

Jag och Ericsson skulle ta en telejakt nu till veckan, så vi får se vilken det blir :)
Och här bara regnar det heela dagen. Igår åskade det, mullrade & blixtrade som bara den. Riktigt mysigt faktiskt. När vi väl var inomhus då förstås. Känns säkrast så, hehe.


Isak på Bazaren igår. Han vann på chokladhjulet ;D



10-05-18

Jag har kommit fram till att tisdag måste vara min bloggdag. Merparten av mina inlägg är skrivna på just den dagen. Undra varför..? Kanske alltid har en lucka över att fylla ut med något antar jag. Men nu tänker jag då iaf inte göra ett endaste dugg mer vettigt idag! Så trött i både kropp & huvve.
En tallrik Chili Con Carne, lite chips & cola samt Kanal 5 hela kvällen, låter som en perfa plan just nu :)

             

                                                   -Puss på min älskling idag!


Måndag Done!

Ja, jag och mini stack ju ner till Varberg på en liten minisemester i onsdags. Vi hann med att göra en hel del. Bl.a träffa mormor & morfar, trampa runt med syster på stan, en tripp till Gekås, fika hos morbror Bertil, promenixa med mamman & massa mys med dom! Skitskönt att komma ner dit en stund.

       



   
 
Vi kom hem runt 8 igårkväll. Och denna dag har i princip bara bestått av jobb. Som resten av veckan kommer se ut. Lagom kul. Man får helt enkelt se fram emot vecka 27; Då är det semester som gäller. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på än, men vi har ju lite tid att luska på det ;)
Ska se om jag kan få den där hanen att massera min ömma axel lite nu..

-Puss Hej





Dagens To Do

- Jobba 8-16.30
- Göra schema te dagis
- Rota fram resväskan ur förrådet
- Packa inför morgondagen (Varberg!)
- Tv-kväll framför favoriterna på 5:an :)

Fruktansvärt effektivt, haha. Jag börjar med att väcka min sovande & förkylda lilla mini. Good luck Chuck!
 
                         


Isaks Dag! <3

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min-underbaraste-människas födelsedag!
Jo, för 5 år sen föddes en hel oändlighet av lycka. 5 år! Fatta vad tiden går sjukt fort. Jämt nyss var han ju en liten plutt som bara skrek, bajsa & åt. Nu är han ju nästan skolmogen.
Idag fick han ha sitt första riktiga barnkalas iaf. Innan har vi mest firat med dom närmsta vännerna & släkten. Men i år fick han bestämma själv vilka han ville bjuda. Har varit en riktigt mysig dag :)


Öppnar lite presenter.


Dags för tårta. ( Den ska föreställa en katt, haha)


Gullungar :)


Sätta knorren på Grisen. Lr som Isak sa: Snorren ;D


Fiskdamm!

Totte har ju jobbat hela dagen, så han hann inte vara med på kalaset. Som tur var hade jag Jessica & Lars hr. Men nu får det bli att fira skruttisen lite med Totte också.

-Puss på Dagen D


Tandis

Idag har huvudvärken vaknat upp tillsammans med mig, och jag är helt övertygad om att den kommer gå till sängs med mig också. Sabla visdomstand! (Sabla; vilket jävla ord!) Jag fick mig iaf en tandläkartid på förmiddagen. Dom spolade rent glipan där tanden sitter, och fixade bort lite tandsten & diverse. Men dra ut tanden behövdes tydligen inte. Den ska helt enkelt sitta kvar där och tillämpa mig smärta. Och jag som trodde att tandtrollen erövrat varenda lite bisse i hela munnen på mig stämde visst inte heller. Det var en enda jag behövde komma tillbaka för att laga. Kändes skönt att äntligen komma ivg ndå, var ju 5 år sen.
Låt tandvården kosta lika lite som vanlig sjukvård, tack!

Nu ska jag mumsa i mig lite thai-mat. Kvällen får bli slö! Fula Betty & Desperata kan förhoppningsvis lindra skallebonken en aning..



Våår :)

Tjaloo. Tar en liten paus i mitt lönerapports-skrivande.
Har en gapande unge inne i badrummet nu. Han tjatar som bara den att han ska bada, men 2 sekunder efter att karet fyllts så vill han upp. Jag kör på dålig föräldrastil och låtsas dock inte höra honom nu ;) Vi har faktiskt haft en heldag ihop idag. Startade det hela med gympa imorse. (Som han tröttnade på efter 20 min, men..) Därefter stannade vi ute i parken ett tag, innan vi stack hem på lunch. Sen blev det en tur nere på stan och handlade lite inför nästa helg, och sen hem till Ronja & ut med henne i det fina vårvädret. 
 
    

Redan måndag imorgon. Känns ju lite vemodigt, men veckorna går ju ganska fort nu för tiden som tur är. Hoppas på att kunna åka ner till släktet här nån vecka framöver. Bara jag får det att gå ihop på jobbet så.. Jao, back to annat skrivande.

-Puss


Lördag 1 Maj


Hej Hallå. Va ett tag sen jag kikade in här. Våran dator fick sig nåt flipp och fick åka in till datasjukhuset & kurera sig lite. Men nu är den tillbaka. Lika seg & muppig som innan dock, men ändå..
Under veckan har det väl inte hänt något vidare häftigt direkt. Jobbat, umgåtts med folk & samma vanliga. Tristess! Men det får väl funka ändå. Förra helgen var det i2-Martèn. Jag & lilla mini var såklart där och kikade.
På lördan drog vi dit med Ericsson, Nogge, Jimmie & Jennie.





Och på söndan var Totte ledig, så då drog vi dit med Ronja & Niklas.







Den här helgen verkar inte vädret riktigt vilja vara med. Tänkte gått och kollat på majbrasa igår, men regnet började falla på kvällen, så hoppade det. Blev chill här hemma med Carro istället.
A ja. Nu ska jag kolla hur det går med maten, kurr i magen! Sen blir det hem till Jessica & dom, så Isak får leka med Linus.

Puss Hej

RSS 2.0