Efterlyst

Har nyligen vaknat ur min eftermiddagslur. Somnade när jag kollade IceAge3 med Isak. Var helt slut efter jobbet, så det behövdes.

Och det fortsätter i seghetens tecken nu under kvällen också. Närmast ska jag kolla på Efterlyst och se om dom får några tips om den s. k "Bussmannen".
Ger man sig på min underbara flicka, så ska man fan få ta sitt straff för det också!!

A-K me familj :)

Jag låg och drönade i sängen te klockan va närmare halv 10 imorse. Sen fick jag mess ifrån A-K att dom skulle dyka upp tidigare än väntat. Så det fick bli lite raketstädning där.
Det är faktiskt himla bra när man ska få lite besök, för då blir det städat jädrit fort ;)



Håkan, Totte, Emilia, Anna-Karin & min guldklimp.



Sötisarna leker <3



Jag & gulliga lilla Viktor <3

Riktigt kul att träffa dom igen. Vi ska få tummen ur att åka & hälsa på dom i Götet inom en snar framtid har jag bestämt!

Änglarna

Igår blev det utgång med några av brudarna från jobbet. Riktigt trevlig kväll, och känner mig alldeles lagomt sleten idag. Ingen huvudvärk, så det tackar vi för :)



Förfest hemma hos Bea. Emma, Hanna & Linda där :)



På väg till nästa förfest. Emma, Bea, Hanna & Linda.



Hanna va ju inte görstabil ;) Dominoeffekten ^^



Jag och Linda.



På radiostationen där Ronja jobba.



Ronja längst te vänster.

Därefter drog vi till Nöjes. Great.

Friday, I´m in Love

Hola.
Har varit ett par bloggfria dagar. Så medan Totte är i duschen får jag väl slänga in ett inlägg ;)

Precis slutat jobbet och är trött som stryyk. Men ska bli en tur till Bergvik när hanen är färdig och barnet lite mera vaket. Blev ingen afterwork idag. Vi kom fram till att vi var för trötta hela bunten, så vi ska ses imorgon istället.
Bra det, för då hinner jag kanske sortera reklamen redan idag, så går jag ut med den på morgonen imöra.

Och på söndag kommer ju Anna-Karin & dom hit :D. Ska bli jättekul att få se lilla 5-månaders Viktor live. Jag kommer förmodligen bli så himla bebis-sugen bara. Sådär jobbigt puttinutt och känslig i hjärtat.
Liite sugen på en pluttis till är jag att. Men bara ibland.. Vill att Totte ska få jobb innan, så vi kan skaffa större lägenhet & lite såna grejer.
Men en vacker dag; då ska Isak få en liten lillebror.. En liten Nomy förmodligen.. <3


Kvalitetstid med barnen

Jag har tänkt lite på det här; kvalitetstid med barnen. Hur folk tycker det är svårt att hitta tid att hinna umgås med sina barn efter jobb, måsten och vardagliga ting som dagen innehåller.
Jag förstår inte riktigt vart problemet ligger. Det handlar väl inte om att hitta tid, det handlar väl om att göra dom till en del av vardagen från början.
Som Isak. Förutom jobbet är han med mig i princip på allt jag gör. Träffar vänner, handlar, tvättar, lagar mat o.s.v. Under tiden man gör detta har man gott om tid att umgås, prata och även leka.
Sen finns det stunder då man vill vara ifred, men ärligt, barnen behöver också lite egentid ibland.

Man ska liksom inte behöva sitta och knåpa ut ett schema för hur man ska hinna umgås med sitt barn. Då mister man väl själva meningen med att ens ha barn. Dom är och ska vara prio ett, fram tills de är stora nog att ta hand om sig själv!
Iaf i mina ögon.

Äntligen kvälla

Idag har jag nog rört på benen tillräckligt för ett helt år. Man kan väl se det som ett + med att inte ha körkort, om man nu ska dra det till något positivt.

Var på föräldramöte under kvällen, och det togs upp genusdiskussioner och jämställdhetsfrågor. Dom har börjat bli riktigt måna om att arbeta mycket med det redan nu, så barnen lär sig att våga vara sig själva och lära sig acceptera olikheter. Tycker det är bra att dom lägger energi på såna frågor. Det behövs sannerligen, då samhället ser ut som det gör. Det är trots allt vi som skapar nästa generations beteende, och bryter vi inte, ett ganska dömande mönster, så blir dom ju likadana.

Dom har ett bra uttryck på dagis. Ett indianskt ord, som står för att göra en god gärning till någon annan. Självklart har jag väl glömt bort vad tusandet hette bara.. Hmm.. Störande.. Får se om jag hittar ihåg det senare.

-Puss



Virrpannor te chief ;P

Mhmm.. Alarmet väckte upp en yrvaken mig kl.6 imorse. Steg upp, duschade, åt frukost och cyklade iväg till dagens jobbpass i regnet. Väl där framme visade det sig att dom bara beställt tid en gång i månaden, och inte varannan vecka som jag fått info om. Hade blivit lite missförstånd när cheferna gått om varandra på semestern. 

Lämnat av älskling på dagis och Totte kan man väl bara gissa vad han gör :O..
Så ja, nu sitter jag här helt planlös. Ska möta Carro vid halv 3, 3.. Men vad tusan ska jag göra fram till dess då..?
Alla människor jobbar ju eller är i skolan nu!
Får väl se om den dära Error e kvar i Skattkärr & har lust att joina mig lite kanske..

-Puusss

Sista Dexter för säsongen :(

Har precis slängt mitt trötta barn i säng. Var i Skattkärr på en liten kvällsvisit hos Solveig & Ericsson (som jag nu döpt om till Error ;) <3).



Själv ska jag försöka masa mig in i duschen, men har ingen ork till det egentligen.
Senare blir det iaf att kolla in säsongsavslutningen av Dexter. Sorgligt. Ska se om det går att ladda ner nästa säsong kanske, för det kommer garanterat sluta hur spännande som helst så jag inte orkar vänta flera månader på att se hur det går.
Jag tycker Desperate Housewifes borde börja snart igen också. Kan jag ju byta ut en följa-serie mot en annan i så fall :)

Ne, blir nog att farma lite, sen trycka i mig paj med massa vaniljvisp & höra av mig till Carro, så tar jag den där behövliga duschen imöra istället. Står inte Totte ut får han väl bekanta sig med soffan under natten liksom ;P


Morrn på Måndan

Tittade ju på Män som hatar kvinnor igår. Och jag måste ärligt säga att jag blev ganska besviken. Den har fått så mycket bra kritik och blivit så förstorad liksom. Jag själv tyckte den var överskattad. Långdragen och vidrig kan man beskriva den. Inte alls vad jag förväntat mig. Men jag vill ändå se 2:an, och se om den kan göra det hela bättre. Har för mig mamma sa att det skulle komma en 3:a med, men det lär nog dröja.

Ja ja, nu har det redan hunnit bli måndag igen. Hänger inte riktigt med, hehe..
Veckan ser iaf hittills ut såhär:
Måndag: Ledig. Blir att kolla i affärer & tvätta.
Tisdag: Jobbar till 12.30. Föräldramöte på kvällen. Under dagen spörs va som blir.
Onsdag: Jobbar till ca 16.00. Sen blir det förmodligen fika med Koster.
Torsdag: Jobbar till 12.30. Sen inga planer.
Fredag: Jobbar till 16.00. Afterwork vankas om alla brudarna kunde :)
Lördag: Får nog finbesök från Götet ;)
Söndag: Sånt där nödvändigt-ont-dag säkerligen.

Dagens andra frukost ska nu intas, sen drar jag med älskling & handlar :)

-Puss på Världen

Skogsmullar idag

Har suttit här och stillat mitt kvälls-sötsug-begär med lite smulpaj & massa vaniljvisp :).
Framför en grymt värdelös film på 4:an tål att tilläggas. Svensk-dansk-tysk dubbad skit. Haha, att man ens får lov att visa sådant. Och jag, mitt ägg som fastnar för något dylikt. Men Totte övertog tv:n med att spela tv-spel nu, så då slipper jag kolla på dreten.
Ska kanske göra det bekvämt inne på Isak´s rum och kolla på Män som hatar kvinnor. Den lilla grisen ligger ju utspridd över hela sängen och sussar så sött ändå så..
Sliten efter en dag i skogen med svampplockning och grillning.




Men den filmen får det bli. Hoppas den är lika bra som alla sagt.
-Puss på Världen



Söndag 20/9

Hajjlå.
Det blev varken utflykt eller handling igår. Jag och mina planer kommer sällan överens ;) 
Istället åkte vi till Boda till älskona. Lånade lite tv-spel, babblade, Ericsson fick utlopp för sin pyromani med eldning i tunnan och so on..
Sen blev det Freaky Friday när jag kom hem och slumrade till i soffan.

Idag måste jag ut med helvetes-reklamen. Skjuter upp det så långt det bara går, men att undvika det helt går ju tyvärr inte..
Skulle kanske åka till Maggie sen också, och dra ut i skogen å plocka svamp med Isak. Beroende när min hane, a.k.a zombie, behagar stiga upp.





Byggde koja med Isak igår, och han njöt därinne :) <3


Äntligen helg!

Idag vill jag: Åka till Hälsomässan i Arvika och ta kort på min aura.
Idag kommer jag förmodligen: Ha utflykt med Isak och dra iväg & handla med hanen.
                                                                                            

Känner mig sådär skönt lycklig och tillfreds med livet!!

Djungelvråål & Hallonsoda

Dagen har bara rullat förbi idag känns det som.
Nu på kvällskvisten har jag avverkat Idol & pizza.
Får nog bli att vi slänger på någon mer film, om vi hittar nåt sevärt. Min kropp pallar ingen mer ansträngning idag känner jag. Old kärring. Njee, kan väl börja undra ibland kanske.

Tänkte jag skulle slängt ihop ett sommarkollage, nu när hösten är här. Men sen kom jag på att vi tagit bort alla bilder ifrån datorn när vi omformaterade den. Damn. Orka sitta & kika igenom tusen skivor. Inte jämt nu iaf.


***Always look at the bright side of life***
_______________________________________________________________

Dagens lärdom: Jag har insett att jag har ett enormt tålamod. Nästan så jag blir irriterad på mig själv att den där droppen aldrig kan rinna över. Bägaren blir bara halvfull, sen infinner sig lugnet hos mig. Störande. Men jag är iaf medveten om det nu.

Jorden går under 19/9-09

Ja, imorgon smäller det. Jorden kommer gå under. Iallafall enligt vad Jehovas Vittnen har räknat ut.
Jag personligen är inte ett dugg orolig för detta. Men jag kan inte sluta undra på vad som rör sig i deras huvuden en dag som denna. Va gör, tänker & känner man, om man är stensäker på att jorden upphör att existera imorgon..?

Jag själv skulle förmodligen ta med mig Isak, Totte & mina närmsta vänner och åka ner till mamma å sitta och vara känslig. Berätta vad mycket dom har betytt för mig & hur mycket jag älskar dom. Sen skulle jag hålla Isak i min famn och aaldrig släppa taget. 

-Hur skulle ni spendera eran sista dag på jorden? 


Fredag 18/9

Godelimorgon.
Igår var jag väl relativt effektiv. Jag fick dammsugit, torkat golven, slängt 20 ton sopor & leksaker, räknat ihop in-och utgifter & gjorde en budget (som vi alltid spräcker, men ändå..), burit upp reklam o.s.v.
Så när jag slutar runt 4 idag, så behöver jag inte börja med en massa skit iaf. Så himla skönt med helg nu! :)
 
-Puss på Världen


Försöka vara effektiv idag

Åhh idag känner jag att jag bara vill få gjort så mycket som möjligt, så man har hela helgen på sig att bara vara ledig, njuta & hitta på något skoj.
Ett jobbpass och ärende på stan är redan avklarat. Nu har jag typ bara 3 driljoner saker kvar att göra.

Fast att slita mig ifrån den här dumburken kan ju vara en bra start ;D Jupp, får bli så.
-Datorn avklarad me!



Onsdagkväll 16/9

Sitter här och lyssnar lite på Spotify. Försöker hitta några bra låtar med Metallica, men blir galen på att jag knappt hittar någon original-låt. Är bara en himla massa instrumentskit & liknande, blä! Och att internet är segt som aset gör inte direkt saken bättre.. Tålamod Veronika, Tålamod!

Nåväl. Min lilla plutt tyckte iaf det var roligt på Kyrkans barntimmar förut. Som vanligt störtade han in, helt oblyg, och fann sig tillrätta på en sekund. Att man kan vara så trygg i sig själv som han är, precis som han kände till allt och alla i princip överallt.
När han blir större lär jag få hålla korpgluggarna öppna dygnet runt vad gäller honom, om han ska fortsätta vara så orädd för alla. Så det inte kommer nån sån där "snäll fabro me godis".. Huuua.. Får lära honom att inte vara för naiv och godtrogen iaf. Men så länge jag är där han är dygnet runt, så väntar jag med det samtalet tills han är lite äldre och mer mottaglig för sånt snack.



Ett litet kik på hur dem roade sig där borta.

Är fortfarande ganska mätt av pizzan vi tryckte i oss för en stund sen, men är riktigt sugen på nåt ändå. Vet inte vad bara. Jobbigt när det blir så, för jag röker som en tok för att dämpa det suget då. Ska kolla om jag hittar några bra låtar med Nirvana istället, sen får jag se om jag hittar nå gott att stoppa i tarmen.

-Puss på Världen




Going to kyrkan

Nu har jag precis fått i mig lite lunch, så jag ska allt orka med ett par timmar till av dagen ;)
Har jobbat ett pass nu på förmiddan. Tänkte jag & Totte skulle hunnit ner på stan en sväng också, men den dryga saken ligger ju fortfarande och sover. Och lättväckt är något som inte finns i hans vokabulär tror jag.
Så det blir bara jag & Isak som går till Kyrkans barntimmar snart. Det är första gången där idag. Vi får se om Isak tycker det är kul eller inte. Jag tror han kommer gilla det iaf :)
Ska plocka upp han på dagis om typ en kvart, så jag kanske borde krypa ur mjukiskläderna och slänga på mig något mer.. Ja, va ska man säga.. Kyrkligt eller så..^^

-Puss på Världen


Jea & Jobb idag :)

Dagen har börjat. Har lämnat av plutten på dagis, och tagit mig en morgonpromenad.
Nu ska jag plocka undan lite bröte, sen kommer Jeanette hit och umgås innan jag kör ett kort jobbpass i eftermiddag.

Har fått en del nya kunder, så det flyter på med jobb nu. Riktigt skönt! Jag har på senare tid börjat känna ett behov av att vilja köpa massa saker. Jag har annars varit en ganska omateriell människa. Men nu finns det en hel lista med grejer jag verkligen vill ha.
Skulle varit ännu skönare om Totte kunde lyckas få tag på något jobb också, så vi har lite pengar att kunna "slösa" med om man säger så. Men det kommer väl inom sinom tid får vi hoppas.
Tänka positivt är bra grejer ibland ;)

-Puss på Världen

Lördag 12/9

Har inte orkat uppdatera på några dar. Men eftersom jag och Ericsson pratade bloggar nyss, så behövde jag ju göra det ;).
Har väl inte hänt så mycket, i mitt annars så intressanta liv, haha.

Igår jobbade jag 8-4. Direkt efter det fixades lite jobbsaker. Sen hem och cykelrunda med Isak innan affären. På kvällen blev det en tripp till Bergvik me Carro. När jag kom hem därifrån vid 9 fastnade jag i soffan framför Flight 93 och därefter stupade jag i säng. Dyngtrött!
Min kära lilla piggelin vaknade halv 5 imorse och tyckte att det var morgon. Efter många om och men, fick vi han till att somna om. Sen kom han upp vid 7 och sen dess har det vart full rulle på honom.

Idag hade jag väl tänkt vara lite effektiv på förmiddan. Reklamsortering och ta disken så man kanske kan hitta ett kök där inne. Sen ska jag dra te Carro en sväng, och ikväll blir det väl bara käk med pojkarna tänker jag.

Men först lite Farmville och frukost :D!



Jag och Carro på bussen igår <3

No words

TjobeliBobeli.
Brist på ord & engagemang att komma på vad jag vill förtälja med detta inlägg. Får helt enkelt bestå av korta meningar som beskriver dagens innehåll.

Jobbpass på förmiddagen hos en kund med en ubersöt unge.
Hem & gjorde basbehov som mat & dusch bl.a.
Snabbvisit till Cissi, där jag plockade upp Mulle som jag nu är hundvakt åt.
Tottes Gbg-polare hotellar här över natten, vilket innebär att jag kmr nana breve min lilla skrutt idag.

Nu blir det sista rastningen med Mullisen, sen paketerar jag väl iordning mig.

-Puss på Världen


Konstigt lagförslag

Politikerna i Honolulu har nog kommit med ett av de märkligaste lagförslagen jag hört talas om.
Dem vill bötfälla folk som luktar illa på bussarna.. Skulle man åka dit för "stinkeri" på en buss där, skulle man få allt ifrån 500 dollar i böter, till 6 år i fängelse.

Men hallå, hur hade dom tänkt sig det då..? Vem ska ens bestämma vad som är illaluktande. En person med 500 kg parfym kan ju anses som illaluktande av någon, medan en supersvettig armhåla kanske inte ens stör vissa.

Som tur var nekades förslaget av kommunfullmäktige, men politikerna vill att det ska omarbetas. Vi får väl hoppas till gud att det inte går igenom.
Måste väl ändå finnas bättre lagar att kämpa för!

Källa: Aftonbladet 6/9-09

Dröm en söt

Efter en dag innehållande mkt skratt, spring i trappor, snabbvisit till Bergvik, promenad/cykeltur med Isak & Totte, städande och tvättande, så är det sängen som hägrar. Ska faktiskt lägga mig i tid för en gångs skull, så jag iaf har en liten chans att vara relativt pigg när alarmet tjuter kl.6 imorgon.

Fast det känns lite tomt i magen..
Okej, en skål med havregryn & mjölk innan sängen.

Och en fortkoll på FV, så inget dör under natten, sen sängen.
På riktigt den här gången!

-Sussa sött Världen   

Dagens skratt

Jag fick tag på Cissi, så jag kunde låna den där nedra cykelpumpen.
Här är händelseförloppet ^^:

Cissi skriver: Jag & Anders ska till affären, så vi kommer förbi dig med pumpen.
Jag svarar: Okej, danke.
15 min senare ringer hon:
Cissi: Hej, vad gör du?
Jag: Ne, inte mycket.
Cissi: Okej, för vi står här utanför och fixar din cykel. Kom ut och rök då!
Jag går ut. Cissi står brevid Anders som pumpar febrilt.
Cissi: Hej. Visst är vi snälla som servar dig med detta. (-GörStolt)
Jag: Ahh, Jo det var väl snällt av er.. Fast min cykel står DÄR borta.. -Pekar på Min bike.
Cissi: Ehh.. Jaha.. Oj da.. Men Anders, sluta pumpa då för fan, det är ju fel cykel!.. Shit va pinsamt..

Haha!! Kan tillägga att jag har riktigt låg humor, men gud vad roliga dom såg ut :D
Och någon nöjd granne fick jag nog på kuppen. Eller fundersam ;)



Söndag 6/9

Jaha ja, då var det redan söndag då. Shit vad den här helgen har gått fort, även fast jag i princip inte gjort ett skit :O.

Jag har iaf lyckats smitta ner min lilla Isak me förkylning. Det small till på han först igårkväll. Han blev helt täppt i näsan & helt skrovlig i halsen (om nu skrovlig ens är ett ord). Han somnade inte förrän vid 12-tiden inatt. Sen vaknade han till vid 5 imorse och tyckte att jag skulle sätta på tv-spelet till han, haha. Icke, blev att jag stoppade om honom i sängen, och han somnade faktiskt på två röda.
Sen klev han upp vid 9 och då fick det väl vara morgon för mig med.. Motvilligt kan jag lova..

Snart ska jag väl äta lite frukost. Vid den här tiden i vanliga fall har jag redan hunnit äta 2 frukostar och lunch. Det märks när man inte är på topp ;)
Därefter måste jag ut med den förbannade reklamen, om det nu blir uppehåll i regnet nån gång.
Sen får jag ge mig ut på cykelpump-jakt också. Nej, jag har fortfarande inte fått pumpat mitt bakhjul; är såå snabb ibland. Men nån sate måste väl ha en pump hemma.

A ja. Lite frukost blir det nu som sagt.

-Puss på Världen

Hösten är bra :)

Gud, vad många det är som klagar på hösten. Bortsett från att de alltför många mörka timmarna kan göra en aningen deppig, så gillar jag faktiskt hösten. Luften blir friskare & jag gillar det här lite kyligare klimatet. Det är ganska fint när löven ändrar färg till rött och allt. Och man får äntligen packa på sig lager på lager med kläder och kan börja använda dem gosiga mys-tröjorna igen.



Som den här tröjan jag hittade på HM för bara 199:-. Kommer jag nog investera mig en, för den såg ju urskön ut att ha på sig :)

-Puss på Hösten


Lördag 5/9

Godelimorgon!
Varit vaken en stund, men.. Halsen fick sig ingen healing under natten. Ömmar fortfarande till tusen. Känner mig dock lite piggare i huvudet idag.
Regn & rusk ute nu, precis som föregående dagar. Tycker synd om dom som är i Oxhälja (stoor marknad i Filipstad), den här helgen. Fast hade jag känt mig kryare hade jag nog också velat dit, oberoende vilket väder det var.
Dagens planer är kurering av mig. Och eftersom jag ändå bara blir hemma, så kanske jag ska försöka städa undan lite & tvätta (om orken infinner sig). För under veckan som varit har jag inte rört ett finger på den fronten kan jag lova, hehe.

Nu sitter min lilla Isak & spelar tv-spel, Cars. Han har verkligen fastnat för det där. Så en stund till innan frukosten kan han väl få nörda ;)



-Puss på min Isak <3

PeekABoo säger Isak <3

-Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyys...!! Och så får man helt enkelt föreställa sig min ljuva stämma till det också.. Eller förresten, nej vi skippar den delen ;D
Men här i den trångbebodda 2:an i utkanten av centrum-KD har det sannerligen varit mysfredag.



Det bästa på bordet är romröran. Älskart!
Min hals mår dock bara sämre & sämre för varje minut som går.. Blir nog att röka nattciggen nu, sen införskaffa sig den där nödvändiga sömnen och hoppas på att halsontet mirakulöst har försvunnit när jag vaknar imorgon.

-Puss på Världen (ingår bakterier där så var aktsam)

BeroendeSpel

Okej, jag måste nog motvilligt erkänna att jag är beroende...
Kan liknas vid dom gångerna jag suttit framför Sims, med blodsprängda ögon & alldeles för få timmars sömn. Även om man vill kan man bara inte sluta; man måste förbättra sin Sims-gubbe & få upp alla "stolpar" till det högsta.
Njae, riktigt så långt har det kanske inte gått än, men jag kommer förmodligen hamna i det stadiet så småningom. Och vad är det då som har fått mig att fastna i träsket? Jo, det jädra Farmville på FB. Jag är alltså en bonde som ska ta hand om en farm. Hur löjligt låter inte det då..? Men ack, så förbannat kul det är!! ;D haha



Så här ser min farm ut.. Än så länge iaf. Ska upp ett par levlar te ;)

Not well yet

Idag är Veronika inte på topp. Förutom några ärenden som behövdes uträttas på förmiddan, så har jag i princip bara segat idag. Sovit en skvätt på soffan, läst lite bok för Isak & nördat datorn. Ericsson`s virus slog till som en liiten bomb mot mig. Varm, dåsig, ont i halsen & ett huvud som spränger. Kan det finnas mer roliga känslor en fredag..!?
Ne, förmodligen inte. Hoppas dock på en väldigt kort förkylning, då jag inte har råd att vara borta från jobbet. Men jag ger det helgen, sen får det vara nog!

Ikväll blir det mys med Totte iaf. Han har som vanligt, när han varit nere på sin kust, bunkrat upp med skaldjur & goda röror som kan mätta våra magar & ge oss smaklig njutning ;). Iofs är allt detta inte ens hälften så gott när man e sjukis, men jag ska allt försöka trycka i mig och njuta så gott det går.
_____________________________________________________________________________

Pic från häromdagen när vi racea tv-spel:


Vila snart blir!

Nu har jag förmodligen både pussat och kramat sönder min älskade Isak ;).
Dom kom till Karlstad lagom till jag slutat jobbet, så jag mötte upp dom på järnvägsstation. Härligt att se Isak så glad över att se mig ;D haha. Så nu är det som det ska vara här hemma.
Tror dock att jag börjar bli sjuk eller nåt. Är helt tung i huvudet, jättetrött och har ont i hela kroppen. Ericsson har väl säkert smittat mig, för hon hade feber igår & idag ju. Jag har inte tid att vara sjuk nu, så jag hoppas det försvinner iaf.

_________________________________________________________________________


Bilder ifrån middan igår med tjejorna. En liten glasstårta blev det oxå, för att fira
Ericsson :). Sov över båda 2, så blev sen kväll. <3



Onsdag 2/9

Hemma i min sköna fotölj igen och gud så gött det e. Jag jobbade ihop 12 timmars arbete, på 9 timmar istället. Himla effektivt, men damn vad det känns i ryggen nu :S

Imorgon kommer mina pojkar hem igen också :D. Fick prata med Isak lite förut i telen, och då kände jag verkligen hur mycket jag saknade honom. Inte ofta jag är 3 dagar utan mitt hjärta..

När jag kom hem nyss möttes jag av mina söta tjejor, som stod i köket och fixade middagsmys till mig :). Dem hade städat & diskat åt mej också. Sånt kan jag nog lära mig att ta emot varje dag ;P
Blir snart god middag med andra ord. Innan dess hinner jag kolla Farmville en sväng tror jag ;O

-Puss på Världen


Work

God Morgon!
Det blev ganska tidig kväll igår, jag slocknde väl runt 1-tiden.
Men jag känner mig ändå mäkta trött idag. Snart bär det av till jobbet. Slutar första passet vid 11, och börjar det andra vid 12. Får se va länge det håller på. Skulle vara bra om det kunde sluta innan 5 iaf, så jag hinner gå bort till cykelverkstan och be att få låna en cykelpump. Haha. Har inte ens det hemma, och mitt bakhjul är helt tomt på luft. Himla tur att ställena jag ska till idag ligger med gångavstånd härifrån.
Sen får vi se om Ericsson bestämmer sig för att stanna en dag till, för då kanske vi kan dra iväg och sola lite med.
Men nu är kl visst redan halv, så jag får nog slänga i mig lite frukost och börja bege mig.

-Puss på Världen

Älskade Ericsson 22 år! <3

Har nyss fått mina tassar innanför dörren. Skönt!

Väckte skrutta imorse med en kopp födelsedagste & ett morgonpaket. Eftersom jag inte hade hittat nån present till henne, så tog jag plock ur mitt "presentskåp". Såna där saker man köper, utan att veta vad man egentligen ska ha dom till. Himla bra när en födelsedag dyker upp & man inte fixat nåt ;)
Sen for vi båda iväg vid 10-tiden till våra tråkigheter(jobb & praktik).

Jag slutade vid 6-tiden. Kom hem, sen skjutsade vi Ellekari till Kil, och fastnade hos Ina på hemvägen. Tjötade med henne, Natta & lite folk fram tills nu typ.
Så nu värmer jag lite mat till mig & flickan, för det suger verkligen i tarmen.
Sen kommer vi förmodligen nörda FW en stund innan vi tar natten. Att hon har fått mig att fastna för den här skiten ;S



Ericsson ville Inte va med på morgonkort ;P

- Puss på Världen


RSS 2.0