Pappas dag

Halvt sliten av en heldag med ömmande hals på ett kaotiskt kontor. Har väl glömt hälften av allt jag skulle göra, men det lär jag märka först imorgon som tur är.
Har trippat ner till affären & inhandlat det som behövs för att göra min älskling nöjd i magen. Idag är ju hans dag, så vi firar med en sen middag, eftersom han för ovanlighetens skull jobbar stängning. I helgen firar vi ordentligt med klingande glas & folket ;D

             
                                                 Grattis på min älskade älskling! <3


Mammas dag!

Älskar dig oändligt mycket min älskade mamma. Om några dagar ses vi! :D





<3


Can we believe that airplanes...

Har spenderat dagen ihop med söta Jeanette. Bergvik, Ikea, lunch, massa andra affärer sen tacos, kaffe & babbel här hemma. Mysiga lördag :) Fick köpt mig en hel del grejer. Vem har en sån här lampa t.e.x...?

                      
Haha, Totte hatar den. Vafan, hänga en hink me skit i taket liksom. Ne, den va frän!
Lite film med pälski får det bli nu, och hoppas på att morgondagen blir lika topp som denna.

                       

-Pussskiii


so far

Lördagen inleddes med morgonprat i sängen med mini. Gud så skönt att hinna ligga och dra sig lite!
Nu har vi precis kommit hem från match. Dom mötte Tottenham idag. Förlorade, men dom var såå duktiga killarna :)
Nu blir det en tur till affärn så vi får nån lunch i magen, innan mini sticker iväg på kalajs.

-Pyss på lördag!


Bye bye birdie

Har vart nere på stan me mini, Ronja & Sveriges halva styrka av motorcyklister. Måste vart nån karavan & uppvisning lr liknande för när vi satt på Sibylla kom det typ 150 st dånandes förbi. 
Blev lite shopping till mig själv, presenter och leksak till mini. Och här hemma bjussa gubben på hemlagad thaimat. Lite starkt dock, men det satt fint i magen iaf :)
Nej, en efter-maten-cigg med Ericsson sitter nog fint nu. Sen får vi se om jag orkar ta berget av disk eller om jag hamnar i soffan breve älsk..

-Pusss


Hey soul sister

Morron!
Hade vart så gott att ligga kvar i sängen imorse. Spec eftersom Totte & Isakis är lediga idag. Men nästa vecka, då ska jag njuta av lite ledighet!
Jag är helt klar nu, så egentligen skulle jag kunna ta cykeln & dra iväg till jobbet. Men jag har blivit latare än latast så jag väntar nog in bussen. Som tar typ 10 min dit jag ska. Illa.. Måste börjar röra på mig alltså, sämre kondis finns nog inte, haha.
Efter jobbet e jag nog sugen på att shoppa lite. Och jag måste ju ändå ner & köpa present till Totte & Teo så :)

Ha en fin dag i solen!

                      


Prio?!!

Jag är sjuukt trött! Måste lära mig att få bättre sömn om nätterna. Somnar ju till tv:n runt 12-1. Får man bättre sömn utan tv? Fast har jag inte tv:n på så ligger jag bara och tänker på allt å ingenting halva natten och kan inte sova för den sakens skull. 
Tror jag börjar känna mig stressad. Inte stress som i att springa hit & dit hela dagen, utan stress i att räcka till. Hur hinner folk med allt i lagom nivå? Hur prioriterar man rätt?
Jag vill hinna vara en jättebra anställd, mamma, syster, dotter, kompis, flickvän & allmän medmänniska.. Men hur ska man lyckas knåpa ihop det på dom få timmar dygnet består av? 
Bara jobbet, Isak & dem vardagliga tingen fyller ju ut den största delen av dagen. Isak är, och kommer alltid vara, prio 1 så på den fronten är jag nöjd. Men resten då?!
Jag vill hitta en fungerande balans i allt, så inget hamnar utanför liksom.. Jämt nu har mina underbara vänner kommit ganska långt ner på prio-listan, och det gillar jag inte alls! Jag vill alltid finnas där utan att behöva "köpa mig själv tid" till det. Gaah!

Människor där runt om på jordklotet, hur gör ni!!?

                      

<3

Önskar jag kunde göra så mycket mer än vad jag kan..
Önskar att det räckte med att jag slöt mina ögon & hoppades riktigt innerligt..
Önskar att du förstod vidden av ditt handlande under alla dessa år..
Önskar att jag hade makten att få dig att inse, förstå..
Önskar att det var mig du ville öppna dig för..
Önskar att det var mig du kunde ty dig till..
Önskar att vi var mer värda än det flytande giftet som bara förstör..!

Och min lilla vän..
Dig önskar jag att jag kunde ta under mina allt för förstörda vingar..
Isolera från verkligheten, om så bara för ett ögonblicks sekund..
Få dig att inse ditt värde & din betydelse..
Tillsammans blir vi en hel.. Glöm aldrig det.





Gotta keep smiling

Hallå höst! Vart tog det fina vårvädret vägen!? Blåst, kallt & säkerligen regn. Tur att man ska jobba, så det egentligen inte spelar någon kvitt. Men det sabla vädret har gjort mini snorförkyld. Han har dock ingen feber, så det får bli dagis ändå. Hoppas han orkar med det hela dan bara.



Imorgon kommer efterlängtade lönen! <3

-Puss


Moonday

Idag har det vart måndag, som vilken annan måndag som helst. Jobb 7-17, hämta mini, lek, käk, telesnack, dusch & vips är klockan 21. Nästa måndag vill jag göra något oförutsägbart & annorlunda! Något som inte kräver så mycket energi, men som ändå ger en känsla av tillfredställelse.
Förslag & tips mottages tacksamt!

Gårdagen blev inte riktigt som planerat :( Blir så när massa skit händer bra människor. Hoppas det slutar bra iaf, finns inte chans till något annat egentligen.. Puss till mina starka tjejor!




Headick

Uuää, känns som det var jag som var ute igår och inte Totte. Har fetinghuvudvärk & känner mig helt tjock i huvet. Jag hoppas det beror på att jag gnisslat tänder eller nåt, för jag orkar fan inte bli förkyld igen!
Jag & mini ska bege oss ner mot stan nu iaf, och hoppa på bussen till Kil. Blir häng med Ericsson och dom en sväng innan skruttes uppvisning. Hon kanske kan bota min åkomma.
Ha en skön söndag!

-Pusss


Winner

Hejja! Idag vann Liverpool matchen med 5-4. Det var dom värda efter förra gångens fetingförlust.

Tramsboll som målis


:)


Stolta killen!


Efter matchen drog vi iväg & slängde hyllan som stått i bilen en vecka. En tur till Bergvik & Pelle blev det me. Strax ska vi ner på stan en sväng, men måste bara vila magen efter lunchen lite först. Man får ju se till att vara mätt & belåten, när det är sista dan på jorden å allt ;P


sovmöra

Idag var jag uppe före tuppen (dvs Isak). Kände mig skitpigg när jag vakna. Fram till jag kolla på kl som var 05.26. Försökte somna om, men efter 20 mig gav jag upp. Har plockat bort rena disken, sorterat tvätt, noppat ögonbryna & suttit här. Nu har dock mini kommit upp, så vi ska strax ta och käka lite frulle.
Vid halv 11 är det fotobollsmatch igen. Får se om Totte orkar sig upp eller om vi tar och cyklar bort. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda, känns som det kommer bli en bra dag :)


                                    
                                       Vore inte jättefel med en riktigt god hotellfrukost nu!




Sweet child of mine

Det här med sömn är bra överskattat ibland. Jag slocknade runt halv 1 igår och vid 4-tiden kom Isakis in till oss. Han somnade om på en halvtimma, men inte fasiken kunde jag göra det. Han va ju varm som ett element ungen! Än så länge är jag rätt pigg ändå, men efter jobbet sen kommer nog tröttheten. Han ligger fortfarande kvar och sover dock. Får ta och rycka lite i honom nu, så vi kommer iväg.
Puss på fredag!



Waving flag

Har precis kommit hem efter en stressig jobbdag & en trevlig fika med Åsa. Isakis var ju på musikskolan, sista gången för terminen. På söndag blir det uppvisning, kommer bli skoj :) Nästa termin satsar vi nog på musikal för honom, min lilla teaterapa. 
Vore skoj om jag också kunde hitta någon rolig hobby lr fritidsaktivitet. Men vad..? Kanske skulle sätta igång och träna igen. Nån gång.. Haha.

                         
                                  Pic från förra sommaren, då Åsa lärde mig spela schack.



Älska mig

När jag och syster var och tittade på New Moon på bio för tusen år sen, så var det en film dem visade reklam för. Vi båda fastnade för den och sa att den skulle vi se så fort den kom ut. Självklart tog det väl en kvart innan man hade glömt vad den hette, men nu hittade jag den! Jag har dock sökt som en oxe för att lyckas hitta nåt ställe jag kan tanka ner den ifrån, men det gick ju mindre bra. Den finns ingenstans.. Jag får leta på nåt hyrställe & hoppas att jag hittar den där.

                          


Onsdag!

Maat! Jag väntar på att hanen ska komma hem från sitt jobb. Jag har fixat till sån däringa färsk potatis som vi ska mumsa på. Ihop med gräddfil & gräslök såklart.

Har haft mycket givande samtal med Cassis idag. Så många när, hur, varför, vad, vem vi ställde oss. Blev nog inget klokare alls egentligen, men det var ändå givande på något sätt. Eller hur, smulis?!




Tisdag 17/5

Imorse vaknade jag inte upp riktigt lika emo som igår. Hade fortfarande lite feber, men det kändes som jag piggade på mig allt mer under dagen på jobbet.
Regnet har öst ner & åskan har mullrat på. Riktigt höstväder. Som tur var va det uppehåll under tiden mini hade sin fotbollsträning. Söta dom e grabbarna :)

Närmast ska jag få barnet i säng, och sen ta en varm & låång dusch.
Btw, ett grymt bra tips till alla torrbollar där ute är Nivea Soft. Jag vet inte hur många olika hudkrämer jag provat, men alla har bara svidit, kladdat & inte återfuktat för fem öre. Men finally hittade jag rätt grej!

                                  

-Pusss


Feber

Blöö. Började dagen med att må illa, som jag alltid brukar. Sen spydde jag, vilket jag aldrig brukar. Näst efter ormar är det det absolut värsta som finns. Som att inte det var nog hade febern tagit över kroppen med. Totalt värdelös skitdag! Och utomhus är det så soligt & skönt. Ne, idag känner jag mig emo.
Hej då!


Kalajs

Hej å hå. Vart tog dagen vägen? Jag vaknade ju precis å nu är det snart kvällen..
Förmiddan bestod av att göra tårta, bunkra upp med kakor & möblera om lite för att sedan invänta 12 gansters som invaderade lägenheten. Maskeradkalas stod på schemat, och hördes vi inte i hela trapphuset kan man undra vad väggarna är gjorda av. Min egen lilla Spiderman verkade nöjd med dagens skörd iaf, och har nu återigen hamnat framför tv-spelet. Han kör stenhårt på helg-regeln kan jag lova.
Jag ska få väckt min lata gubbe så han kan få göra lite mat till mig nu. Det lutar åt tacos. Sen ber vi en liten bön för att det inte är måndag imöra..

                   

-Puss på Spindeln!


Saknar dig - stora lillasyster <3





Äntligen lördag!

Hej Morgon.
Jag däckade rätt snabbt igår och har sovit typ 8 timmar inatt. Kommer inte ihåg när jag gjorde det sist, men ändå var jag inte utvilad när jag vaknade. Kanske borde skaffa en bettskena så jag kan slappna av under natta.
 
Gubba började jobba 7 imorse och min lilla mini sitter & nördar tv-spel nu. Igen. Jag ska försöka att få lite saker gjorda innan jag spelar, för annars kommer jag bara fastna där jag me :P
Tvätt, städ och få upp saker till förrådet står först på listan. Ja, jag är såå snabb på att plocka upp grejer dit. Men det är liksom allra längst upp i porten brevid så man drar sig lite för det.

Lite pics från veckan:

                                                             Isakis & Emelie
                     
                                                
                                        Sötnötarna & Ania vid "den vita klippan".
                      

                                                           Skrutte fyller år :)
                      
                    
                                                        Öppnar paket :)
                     

                                                       Grillat är godast!
                    

                                                   Ha en sköön lördag!




Wii




Jag och skrutte fastnade framför tv-spelet ett par timmar. Jäklar vad skoj det är!

Härligt med fredag, men mindre härligt att jag haft jätteont mellan revbenen sen jag vaknade. Precis i mitten där det delar sig gör det liksom ont så fort jag hostar, andas djupt eller bara vrider kroppen. Är kanske nån nerv som hamnat i kläm, men i så fall får den gärna vara oklämd imorgon.

Apropå ingeting, så tycker jag att det är allt för många människor som får hemska sjukdomar eller går bort nu på senare tid :( Folk jag var väldigt nära för bara ett par år sen. Och även om man inte umgås med dom så mycket idag, finns dom ju alltid kvar i hjärtat på något vis. Dom ska liksom leva, även om vi inte delar så mycket av livet ihop längre. Tragiskt.. Hoppas att ödet inte vill ta 2 själar till, låt dem få stanna ett tag.. <3

-Pusss
 


I´m alive

Och jag funderar på om det ska börja åska vilken sekund som helst. Har varit fett kvavt idag, så nåt skumt ligger i luften.
Min lilla prins har fyllt 6 år och vi har firat honom hela veckan kan man säga. Det blir lite utspritt med släktet & folket. Under helgen vankas det barnkalas och sen får det vara nog, haha. Han fick sig ett WII i present, och jisses vad nöjd han blev. Nu får han äntligen spela sitt Mario Kart som han tjatat om. Och att jag tycker det är bland det roligaste spelet som finns hade absolut iiingetiing med saken att göra att vi köpte det. :D Nu ska jag bara införskaffa Sims på det också så är jag fulländad på den fronten.

Har härjat hela dan, så nu ser jag framemot att käka lite rester från vår grillning (revben, fläskfile, sallad, potatisgratäng m.m) i soffan. Hade inte suttit fel med lite thai/kina-mat heller. Åt på Nya Peking med Kenta igår. Mumma! Jo, mat är lätt på min topp-5 lista över värda saker.


          




Utee





Jättekul att kolla in grabbarna spela fotboll imorse. Dom är ju så himla söta! Att Isaks lag (Liverpool) förlora med sisådär 13 mål spelar väl mindre kvitt ;)
Efter det så följde Teo med hit en sväng och busade lös. Sen har vi bara varit ute resten av dagen. Fan vilket skönt väder. Hoppas det är lika fint imorgon med. Då blir det nämligen stolpjakt...

-Pusss på sol



Uppe tilja

God morgon!
Hade en trevlig kväll med Åsa & Pelle igår. Blev hemmagjord pizza, film & godis.
                  
                                                       Den va riktigt rolig :)

Nu har vi precis fått i oss frukost och Totte har hoppat in i duschen. Om en stund ska vi dra oss mot Örsholmen, där det vankas fotboll. Ska bli kul att få se skrutte springa omkring. Fotbollsmorsa nästa! ;)


Fredag :D

Schööna fredag. Ibland susar veckorna bara förbi alltså. Vi har precis varit till ÖB med Pelle och införskaffat grejor till Isaks kalajs. Är ju nästa helg, men skönt att ha det avklarat. Jag hann med en tur på stan förut också, så nu är hans presenter klara. Kan inte fatta att han verkligen fyller 6 snart, helt sinnes!

Ikväll blir det mat-film-spel-häng kväll med syskonen Hildebrand. Perfa inledning på helgen. Och vi ska faktiskt hyra film, det var ju tusen år sen eller nåt. Får inte hoppas Totte har sett alla bara, den filmnörden.

-Pusski!


Heyy hoo

Ekoo..! Har vart lite kass med uppdatering den här veckan. Jag har knappt hunnit varit hemma något.
Ska bli gott med helg imorgon. Idag har jag varit så trött, så jag hade helst bara velat slänga mig i säng direkt efter jobbet va klart vid halv 5. Men icke. Det fick bli musikskola med mini, tur & retur till Kärne och köpte present, in och hämtade postpaket, handling på willys, vattning av Ronjas bebisar & slutligen donken. I paketet jag hämtade upp var det kort jag hade beställt. Ca 100 st, bara 3000 to go då, om jag ska få bort alla mappar jag fyllt på på datorn. Mycket roligare att ha dom i album som man kan bläddra i faktiskt. Ja, det där ska jag trixa med imorgon. Nu blir det självklart BB! :D


                 Jag och min vackraste mini-prins! <3 (& Cassis som gömmer sig tror ja..?)
      


Drömmer mig bort..

Hallolooloo!
Idag har vart en halvt effektiv da. Jag har hunnit med tvätten, städat, plockat undan påskpyntet & planerat Isaks kalas litegrann. Sen har jag och snutte vart ute på cykeltur mellan regndropparna, och även kramat Ronja hejdå. Hon åker ju till Rhodos en vecka den grisen! Inte ett dugg avis här va..

Ikväll vore det mys att dra hit en polare, stoppa i sitt gotta & dega framför en film.
Nej men just det, vi har ju ingen tv i storarummet! På tisdag hinner vi nog iväg och kika på en. Tydligen ska det vara en 46tums-plasma-hd-led-lcd-megamonstersak. Mm, jag e med och betalar så får Totte sköta resten. 


               Jag vill bara vara ledig & njuta av varma och kravlösa dagar. Är snuskigt jobbtrött!!
            


RSS 2.0