Frosseri

 
Lördag, ooh fina lördag. Vad vore väl veckan utan dig!?
Fredag är dock min favoritdag. Då har man varit nyttig med jobb och måsten hela veckan, och man får med gott samvete släppa allt och bara vara lat. Och tro mig, jag är lat! Sen har man ju hela helgen att se framemot med :D
 
Idag blev det lite fika på Waynes med mini och goa tjejor.
 
Gotta!
 
Sara och Emma.
 
Supergravida Erika :)
 
Snygga mini lika telenörd som vanligt <3
 
Nu ska här bakas. Kärleksmums och chokladbollar får det bli! Och sen vankas det potatisgratäng och fläskfilè lagom till älsket kommer från jobbet. Frossa är väl en bra lördagsgörning! :D
 
-PussS
 
 
 

Wiinyy

Usch va jag inte orkar jobba idag..
Har ont av den förbannade visdomstanden, IGEN! Att den inte kan växa ut helt på en gång, istället för att sprida ut ondheten på flera månader.
Sen gör det ont i bröstandningen me. Kanske beror på att jag gick runt blöt igårkväll. Var ju Tjejkväll nere på stan, så när jag och Åsa skulle ner för att möta upp Sara & Jenny så spöregna det. Sen gick vi runt ett par timmar och på vägen hem spöregna det igen. Men är väl sånt man får räkna med nu under regn-hösten, att va lite småkrasslig typ hela tiden.
Får försöka motivera mig med att det är fredag, så när arbetsdagen är slut får man lov att gå hem och dö lite.
Åhh, fredag <3
 
-Puss i gnället!

Sömn är överskattat

Godmorgon lördag!
Däckade runt 10 igår, hehe. Har inte blivit så mycket sömn under veckan direkt. Isak har haft fullmåne; d.v.s att han inte sovit mer än typ 2 timmar i sträck en natt. Dagen därpå sov han breve mig, just med tanke på fullmåne-natten = inte mycket sova då heller ;) Och i torsdags flyttstäda jag med Åsa till närmare halv 12, sen festade Pelle och Totte till det, så vart lite gap & härj.
Hade det inte vart för att Isak och Linus kom upp vid halv 8 imorse och gapa FRUKOST! så hade jag nog sussat en stund te..
Men nu är det underbar lördag, så lika bäst att ta tillvara på dagen. Jag ska grejja klart i mitt kök, som ska bli vitt,vitt,vitt! :D
 
-PusssS

Mörkret faller på

Har precis vart nere till tvätten och slängt in det sista på torkning. Gött när det är klart!
Försöker även få mini att somna, men det är lättare sagt än gjort. Han ligger och läser Bamse och vill absolut inte sluta, även fast ögonen går i kors på honom. Man får va glad att han läser iaf, om man ska va positiv.
Medan han va på musikskolan förut så hälsade jag på lilla Ronja & Snickvald i studion. Testade att spela in några jinglar och det står rätt klart att jag inte ska satsa på radio när jag blir stor iaf ;) Men lite skoj va det.
 
Idag känns det lite konstigt. Vet inte varför eller hur, men konstigt bara. Lite som det där uttrycket en klok människa klämde fram för ett tag sen:
Allt är som vanligt, men inget är som förr...
 

Pic från fin-fina Varberg.
 
-PussssS
 
 
 
 

Solig lörda

Igår var det rena orkanen ute och idag är det gassande solsken igen. Det är inte bara människor som har humörsvängningar antar jag..
Har varit iväg på minis sista match på förmiddan. Oavgjort mot Milan blev det. Stolt kille som tog emot fin guldmedalj :)
 
Sen tvingade jag med en väldigt bakfull Ericsson ner på stan en sväng. Ville kolla in matmässan, som visade sig bestå av typ 5 tält med olika maträtter. Resten var godis och karuseller typ. Hitta inte nå skoj iaf..
 
Nu blire bort och hämta hem mini från Teo. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.
 
-PuSsssA
 

Soffdag vore

Gott med fredag!! :D
Lite drygt att börja kl.10 bara, eftersom jag ändå behövde gå upp 7 för att göra Isak klara och lämna honom på skolan. Så nu väntar jag mest in tiden för att kunna åka iväg till jobbet. Och jag blir bara mer och mer trött...zzzzz... Världens orkan ute idag med, mörkt och regnigt.
Ne, man vill hellre krypa ner under en filt i soffan med massa gotta och en skön film. Planen för ikväll kanske!?
 
-Puss på allas fredag
 

Onsdagen

Oont i magen. Det var vällan ovanligt. Blir nog inte många knop gjorda idag; dumma kagge!
Får hoppas det blir något bättre tills föräldramötet börjar sen.
Idag följer Totte med mini till fotbollen. Är sista träningen nu, sen avslutning på lördag och därefter slut för säsongen. Lite skönt ändå, å slippa ställa klockan varje lördag för den sakens skull ;) Det är ju sjukt vad mycket svårare det är att komma upp ju mörkare det börjar bli ute. Tycker man känner sig trött och seg mest hela tiden nu. Men det går nog över snart, för hösten är faktisk en riktigt mysig årstid :)
 

Jag och älskade syster förra hösten <3
 
-PuSsS

Kräftskiva

Ja i häljas slog vi ihop nubbeglasen och gottade oss med massa kustenkräftor. Med underbara människor såklart :)

Puss på alla mysiga!
 
Idag har det varit lite jobbeli, lite musikskola för mini och en titt i Åsa & Markus renoveringsprojekt. Det får väl strax bli sängen kanske. E egentligen för pigg för att sova, men way för trött för att hitt på nöe.
Bärbar dator så älskade spotify kunde följt med mig till sovrummet vore ju...
 
 -Kramor
 
 
 

Bra-tänk

Och så är det sådär som det brukar vara när man är hemma en hel dag utan å göra nåt.
Att man tänker. Såntdär bra-tänk, när jag planerar upp hur jag ska gå tillväga med allt jag vill få gjort.
Hur jag ska lägga upp en sparplan för att kunna åka på den där resan, hur jag ska gå tillväga för att hitta det där drömboendet, hur jag ska komma på vad jag vill jobba med, hur jag borde ringa någon veterinärklinik och se om man kan bli volontärarbetare o.s.v o.s.v.
Det är så himla bra och man känner drivet i att finally ta tag i det liksom.
MEN, för det finns ju allti ett MEN, att gå från en tanke till en handlig är ju tydligen för avancerat för mig. Det blir liksom att jag bara trillar in i vardagsrutinerna igen och ingenting av allt mitt bra-tänk blir just mer än en tanke.
 
Såå störande! Jag önskar att jag vore lite mer slagkraftig så saker och ting kunde bli gjorda.
Jag får försöka bygga på den egenskapen lite.
Ja menar, herregud, jag säger heela tiden att jag ska skaffa ett nytt leg till veckan. Fortfarande inte gjort! Och det gick ut i oktober förra året.. 
Slutsatsslutarum: Veronika får skärpa sig
 
 

Summer has ended

Rastlös i bött!
Mini har vart lite småförkyld nån vecka och idag small det te med feber. Så har blivit en dryg hemmadag med att kurera honom. Har på min höjd varit nere till affären och pantat och köpt lite nyponsoppa. Nyponsoppa är ett måste när man är sjuk; har varit det i alla tider.
 
Liten tillbakablick på den finfina sommaren som kom,såg och segrade <3
 


 



 
'
Puss på den!
 
 
 
 
 

Ekooo..

Jahapp. Här var det ett tag sen man kikade in.
Sommaren har varit underbar, men kort. Får slänga upp massa sköna sommarbilder när (om) jag orkar senare ;)
 
Har varit nere en tur på stan idag. Inhandlat Echinagard, för att vägra bli förkyld igen!, lite smink och grejor till mini. Snart får jag roa mig med att städa akvariet redit ordentligt. En lite firre kolade häromdagen och hamnade där han var kommen; i vattnet i den vita porslinstronen. Kraken. De röda börjar oxå se lite hängiga ut, så känns som det kan bero på ofräscht vatten.
Men först får jag väl se om det går att få med mini och Hampus ut i solen en sväng. De neerdar tv-spel alldeles för mkt!
 

En schöön kusten-bild <3
 
 
 
 

RSS 2.0