Vbg

Jag njuter för fulla muggar här nere i det superblåsiga Varberg. Mycket till sommarväder kan man inte kalla det, men spelar ingen kvitt. 
Fördriver dagarna med älskade släktet genom att spendera pengar; självklart på Gekås, men även på små mysiga marknader, äta good mat & allmänt bara ta dagen som den kommer. Wunderbaart!
Hanen kommer hit imorgon och stannar några dagar här oxå :)
 
 
Nu blire frulle och dusch, sen väcka lille Cassisen! - Pusss
 

Sista dagen av måsten

Den här tiden imorgon så har jag precis landat framme i Varberg. Åhh, låt det bli imorgon jättefort nu!
Mitt huvud har redan tagit semester känns det som. Kanske för att det vart riktigt fint väder några dagar nu.
Igår blev det en tur till Bomstad med Gbg-packet som var på besök här i Karlstad. Därefter nån öl, pizza och fotboll här hemma. Och massa mys med Viktor. Hjälp vilken underbar unge!
 
I söndas va det dretväder, så då blev den tur till Leklandet me dom istället.
 
 
 
Ne, nu måste jag hoppa in i duschen och tvätta av mig dagens jobb. Sen packa lite väska! Hinner nog se nåt avsnitt av Andra Avenyn oxå ;) <3
 
-Pusss

Soft

Åhh, vilken sommar det har varit idag :D
Blev halvdag på jobbet, så efter en svalkande dusch blev det en glass i gräset nere i stan med bra människa. Därefter grillning med grabbarna och sen har vi kastat barnet i sjön (vi plockade självklart upp honom efteråt!)
 
Sol, folk som går omkring med brunbrända axlar, grönt gräs och smockfullt på varenda uteservering. Ja, det liksom spritter lite i kroppen när man får den där sköna sommarkänslan. Nu fattas bara MIN semester, men bara nåågra dar till sen är det dags.
 
Dax att natta mini, sen ska jag krypa till kojs och lyssna på lite kärlek för öronen!
 
 
-Puss
 

RSS 2.0