Bertman

Jepp, infon sprider sig. Han heter inte Batman, han heter Bertman! Det ni, har jag lärt mig från mitt kloka barn ;D

Idag har det varit en sån där flyt-dag.
Jobbat 8-16, hoppat hage med Isak, varit ner till Kroppkärrssjön & plaskat fötterna, käkat Donken & hunnit med ett corepass på Friskis med Emma. Diskat & sorterat tvätt, så snart ska jag kika lite på tv å se om det finns nåt skoj.

Vad tusan ska vi göra på midsommar..? Har ett par förslag, men är inte vidare sugen på nåt jämt nu.. A ja, vi bestämmer oss väl på torsdag kväll vad som sker. Eller fredag morgon. Så snabba som vi är!




Kryssningen

Det slutade inte som Titanic, alla överlevde helgens kryssning. En del mindre levande än andra, men det var ju ganska självförvållat ;) haha. Det var iaf en grymt rolig & mysig helg med dunderskönt folk! Riktigt lyckat. Vi skickar dagens ros till underbara chiefen Irina, som fixade detta till oss. Nu är jag dock tröttare än jag var igår, så orkar inte skriva egentligen. Vill bara flytta mig en meter över till sängen, så jag kan börja snarka inom kort.
Några pics först da:


På bussen till Sthlm.


Fikapaus på vägen.


Väntar på att få gå ombord.


Väl framme, var det tydligen nåt skitstort bröllop som pågick..? ;)


Linda var inte alls full. Hon vara bara glad.. Haha.


Riktigt god tre-rätters :)


Goa och glada Änglar :)


Haha. Bara för att Ronja & Emelie äärrr.


Å så bara för att Ronja & Jag äärrr.


Anna, Åsa, Emelie & Tuva öser.


Åsa, jag & en palm :)


Bugg i dansbandsbaren.


Åland!


Frukostbuffè. Mums!


Ähh, orkar inte mer. Mitt huvud sprängs snart i 1004 bitar.
Godelinatt!


Taggar

Här sitter jag med ett litet hål i huvet. En nagelsax hängande på en krok och en Veronika = Inte bra kombo!
Förutom den lilla incidenten, så har det vart en ok dag. Jobb fram till 12 bara, sen kom Tottes pappa hit och umgicks resten av dagen. Har inte blivit att vi träffat honom sen feb lr nåt, så det var trevligt.
Och imöra blir det kryssning med jobbet. Känner mig väl lite halvsugen, men det får vi hoppas övergår till helsugen imöra. På kryssningen alltså, inget annat.. Haha.
Ska kanske packa en liten väska, med lite dret man behöver med sig. Om ja hittar nån.

Skräll att det inte ska gå att ladda upp bilder här heller! Så är det ju varannan gång jag tänkt göra det.
Och Spotify bara muppar sig för mig, även fast jag installerat den nya precis jämt på nyssen!
Kanske lika bäst jag lämnar arean runt datorn, innan tangenterna flyger iväg också!

-Puss Hej


Halva veckan gjord?

Hell vad den här veckan har gått fort. Kan inte fatta att det redan är torsdag imorgon. Känns snarare som tisdag. Men jag klagar icke ;)
Klagar heller inte på det underbara vädret som gör att man känner sig piggare och betydligt gladare. Hängde med min flicka till Boda, efter en tur med Isak i parken förut. Chill, mys & tjöt som vanligt. Är så glad att jag har hittat så underbara vänner! Ända ifrån första stund så har den där knäppa, udda, oplanerade, knasiga människan satt sitt tassavtryck i hjärtat på mig. Själsfrände kan man kalla det. Trots att vi är varandras motsatser, så är vi så ruskigt lika. ÄLSK på min älskade Ericsson!

          

Känner mig inte vidare trött nu. Kanske tar disken & en matbit innan jag studsar isäng.. Jupp, så får det nog bli.

-Puss på Världen

14/6-10

Jaha, då var det måndag igen. Fast det gör inget. Känns som söndag, eftersom jag är ledig idag. Dagis är stängt, för dom har planering inför sommaren, och Totte jobbar, så jag får så snällt vara hemma med mini. Och jag gråter inte. För idag är det ju sommar ute igen :) Inte lika grått och regnigt som det varit under helgen.
Och vad har jag gjort under helgen då..? Hmm.. Hittar inte ihåg, så mycket vettigt är det nog inte.
Igår blev det shopping med Jeanette iaf. Jag lyckades hitta mig en skön munktröja på Carlings & lite underkläder och så på HM. Köpte ett par shorts till Totte där också. Och en hårfärg till mig, så utväxten försvinner. Jag tvingar Åsa att slänga in den i huvet på mig när hon kommer senare idag.
Strax får det bli lite lunch, innan vi tar med filten och lite fika och sätter oss ute. Ikväll kör nog jag och Ronja ett gympapass också. Skulle gjort det igår egentligen, men det slutade med en kvällspromenad. Works det med!
Så ja..
Puss och Hej da!

Konstig fredag

Mm, idag har det varit en konstig fredag. Inte så att det har hänt något konstigt, men den har liksom känts konstig. Som att hela lägenheten flyttats till Skellefteå eller nåt. Lite annorlunda. Ehh, kan inte sätta fingret på hur jag menar, men konstig iaf. Ok, konstig!

Kvällen har inneburit mysis med Isak. Spelat lite, mumsat socker, kollat Planet Sketch, och slutligen mysat till hans sängläge lite (slängde ett lakan över sängen och kallade det koja). Så snart sussar han nog sött min lilla prins. Tänk att en så liten människa kan få mig att känna så mycket. Helt otroligt & obeskrivligt. Och lite magiskt me..
Den stora hanen får mig också att känna en hel del. Idag är det väl mestadels frustration. Från hans sida dock. Tror han har lite pms faktiskt. Då är det bäst att hålla sig undan. Fast det är mycket roligare att driva & tära lite på det dära argmolnet som flyger över hans huvud. Vi kör på det. Imorgon vaknar han nog upp och är len i mun igen, det brukar gå över ganska fort.

Jag vill göra något livfullt. Något levande. Jag vill åka luftballong. Eller så :)


Snurriga Värld

Ja, dagen har bestått av yrsel och illamående. Usch och blä! Ska iväg på tisdag och förhoppningsvis få svar på varför min kropp totalstrejkar med jämna mellanrum.
Ska iaf försöka komma i säng i tid ikväll. Och hoppas på att det inte kommer en nerkissad Isak som väcker mig 4 på morgonen. Det var ingen sköning att vakna till imorse ;) Lilla plutten da. Hans hosta är bra mycket bättre nu iaf, skönt det!

Häromdagen fick jag äntligen tummen ur att ladda över mina bilder från fonen till datorn. Shit, va ju kort tagna för 3 år sen. Riktigt kul, så slänger upp några :)


Isak & Alex när vi övernattar i Skt för läänge sen. Han har ju napp :D


Tårta :)


Jag & Isak va på Cirkus med Ericsson & Rickard :)


Vi e ute på fisketur me folket.


Min lilla systra va me oxå :)


Isak & lilla Nellie.


Haha, Isak hjälper te på helgsjobbet ;)


Sötaste påskkärringen ever! <3


En solig bild på min Jeanetti.


EgoPic. Haha


Isak hade en period då han somna vart som helst, när som helst..


Min lilla sötepöte :)


Isak kör traktor me Joar.


Såå liiten pluttiplutt! <3

Nu ska jag ta och sätta mig och softa lite. Helt slut i kropp och sinne!
-Pussss

Nationaldagen

Sitter här och mumsar i mig lite hallonkräm och kall mjölk till frulle. Molnen försvann lika fort idag, så att vara ute är ju ett måste sen. Jag brukar inte vara en sån där sommarmänniska som blir lyckorusig & svävar på moln när man känner att årstiden är nådd. Men den här helgen har jag varit grymt salig över det. Igår gick jag runt och var puttinutt hela dagen, så Totte trodde väl att jag var sögnast i hela stan, haha. Det enda som fattas är att veta att ledigheten ligger runt hörnet. Men det hörnet är ju närmare 4 veckor bort, och det känns inte lika lockande..


Efter en heldag ute tog jag en drink i väntan på att hanen skulle bli klar me maten, igår.


Totte kirrar biffen. Lr ja, fläskfilèn :)


Gott med min godingar <3


Och idag är det ju nationaldagen också. Hur firar man det då? Jag kan inte minnas att jag gjort det nå vidare på senare år. När jag var mindre och gick i lågstadiet så vet jag att det inföll samtidigt som sommarlovet, och då brukade jag vara hemma hos bästisen Linda & käka jordgubbstårta, hissa flagga, sjunga & allt. Sen i tonåren så var det ju bara ännu en anledning till att supa sig redlös.
Men nu vetetusan hur man firar det.. Jag får se om nån människa har något bra förslag på detta.

Nu måste jag ge mitt hostande barn sin medicin, innan han spyr upp lungorna. Det visade sig vara inflammerade luftrör som bidrog till hostande skiten. Lilla kraken.

-Puss Hej

Hej Morgon

När jag tittade ut imorse blev jag helt besviken att himlen var full av moln. Nu ser det dock ut som det börjar klarna, så kanske att det blir en lika fin dag som igår ändå :) Då satt jag & min skrutte ute flera timmar efter jag kom ifrån jobbet. Sen efter lite fläng till Willys, Bergvik & Carros jobb, så blev det gott grillat i Boda.









Isak fick ta sig en liten tur på motorcykeln också. Vi försökte övertala Totte att testköra, men det var så längesen han gjorde det nu, så han vägrade ju. Bara han kör ett par gånger så han kommer in i det, så har Nogge lovat att skaffa fram en till så vi kan ta en liten roadtrip nånstans. Skulle ju vara supermys!

Idag ska jag försöka tvinga med mig Totte att åka båtbussen KD-runt. Med tanke på att vi inte känner någon med egen båt i närheten, så skulle det ju sitta perfa en dag som denna :D Sen blir det väl lite grillning och sånt me.

-Puss på Världen

RSS 2.0