31/3-11

I´m so sick and tired, of always being sick and tired...

Känns som jag är trött för jämnan nu. Jag brukar allti liksom vakna till liv så fort klockan ringer halv 6 på möran. Nu håller jag på att försova mig varje dag, eftersom jag snoozar minst en timma. Why? Jag borde kanske testa det där med att sova 8 timmar/natt. Men vem gör det egentligen? Då måste man ju lägga sig kl.22 för att hinna med..

Ne, jag behöver nog en stor dos semester tror jag :D Jag och gubba kom överens om att ta 2 veckor i juli. Jag hoppas det är okej med jobbet.
Funderar på att ta långhelg vid påsk, och sen en långhelg till efter det så jag kan hinna ner till mitt släkte. Några klämdagar borde det väl finnas som man kan mixtra lite med ;)

Jag vill förövrigt att min skatteåterbäring dimper ner i brevlådan med glada besked.
Annars känns detta som en riktigt bra dag! :)

                             


29/3-11

Åhh vad jag vill att min Isakis ska bli som vanligt igen.
Den lilla energibomben som är överallt hela tiden. Som börjar babbla innan han knappt hunnit vakna och fortsätter tills han slocknar. Som blir rastlös på en halv sekund och slänger leksaker överallt.
Nu är han mest som en säck potatis. Sätt honom i ett hörn och han sitter kvar tills man flyttar på den. Typ.
 
Han vill fortfarande inte äta något. Han hade fått i sig lite kalops & potatis förut, men det kom en liten hulk så var det borta igen. Nu ligger det några makaroner & en halv korv i tarmen och simmar runt. Han har ingen feber, men är totalt orkeslös. Jag vet inte vad jag ska göra!? Försöker väcka honom nu så han kan ta sig ett bad lr dusch. Det kanske kan pigga upp lite.

MysIsak, bli mitt busiga barn igen!!

   



Lilla Isakis <3

Usch, vilken bläig helg det här blev..
Lillfisen blev inte ett dugg bättre igår; han fick inte i sig nån vätska & febern bara steg. På kvällningen började han yra som bara den också, och vi kände att vi inte bara kunde sitta och se hur dåligt han mådde, så det blev en tur till sjukan. Träffade jättegulliga läkare & sköterskor där. Det visade sig att han var uttorkad och salthalten i kroppen var alldeles för låg, så vi fick stanna kvar över natten så han fick dropp. Febern steg till 40.2 också, så det kändes skönt att vara på ett ställe med kunnig personal liksom.
Imorse var allt bättre med honom, eller ja, mer stabilt iaf. Han är såklart jättesliten, men känns gott att veta att kroppen har ämnena den behöver. Imorgon hoppas vi han vill äta och dricka som vanligt.
Nu ligger han i vår säng och sover lilla prinsen. Jag ska orka mig in i duschen, käka lite & ikväll får det nog bli tidigt isäng. Sov bara 2 timmar nu när vi kom hem, så känner mig lagom fräsch ida.

                                      Min lilla snuffis i sjukstugan.

          



Sjukt

Men godelidag!
Har jag en underbar helg och gör grymt roliga saker tro :D !?

Njee. Lilla mini lyckades ju få magsjukan igår. Han började runt 10 på möran, och vid 11 på kvällen hade han spytt 19 ggr. Så fort han tog en klunk, kom det upp lika fort. Vi fick mata honom med tsk för att få i honom vätskeersättning på kvällen. Fick ju inte heller stanna kvar, men till slut gav det med sig & han fick somnat iaf.

Idag har han inte hulkat en enda gång, men har skyhög feber som bara stiger & han vill knappt ha nåt att dricka. Jag hoppas att alvedonen börjar verka snart, för börjar bli lite orolig om jag inte får i honom något. Det finns liksom inget kvar i kroppen på honom, efter att han spytt galla igår kom det bara skum.. Usch..

Jag har käkat vitpepparkorn som det vore godis, tvättat sönder mina händer & sanerat allt han varit i närheten av. Försvinn nu jädra vidriga bakterier!


Sova helst

Hjälp vad trött jag e! Snoozade nästan en timma, så kom upp strax innan 7 här. Börjar 8, sen är det jobb några timmar innan helg. Hoppas timmarna går fort.
Har en sån där envis huvudvärk igen. Fett jobbigt. Jag tror vi måste köpa en bekvämare säng, så man sover lite bättre under nätterna. Utomhus är det iaf som dagen nu, riktigt ljust och sådär lagom friskt. Kanske jag vaknar till liv av promenaden sen. A ja..

-Puss hej!


24/3-11

Halluu!
Dagarna bara susar förbi som vanligt. Känns som man knappt hinner vakna innan det är kväll igen.
Vårdag och helg imorgon, wunderbaum! Och min hane är faktiskt ledig :) Äntligen kan vi hinna orka umgås lite. Känns som det var ett tag sen, även fast vi bor ihop.

Sugen på att göra stan, så imorgon passar ju fint när pengarna trillar in ;)

Jag och syster pratade om kärlek och sånt häromdagen. Att utseendet faktiskt har betydelse. Utsidan gör insidan intressant och bla bla bla.. Så man förstår väl varför jag fastnade för Totte va:

                    
                                                              
                                                         -Puss på snyggpelle


BB nästa

Idag har vårkänslorna sprudlat här hemma. Efter stök inomhus så sanerade jag balkongen lite. Fick bort allt granbarr bl.a ;P Sen åkte vi till Blomsterlandet & Plantaget och införskaffade lite vårblommor & lite fröer och sånt. Kanske fortfarande e för kallt, men det märks om dom överlever. 
Härligt med sool iaf!

Ikväll hoppas vi väl iaf att Nicky åker ur BB. Uuu vilken störande och jobbig människa. Har inte skaffat mig nån riktig favorit än. Gillade Cilla, men hon fick ju dra tidigt tyvärr.. Simon verkar ju vara helskön iofs. Och Gurkan såklart.  
A, godispåsen i sängen framför det får bli avslut på den här söndan :)
     
-Pusss
                  


Vovve

Jag kollade på ett program igår där en familj fick umgås med 6 hundar under en vecka. Allteftersom valde dem bort hundar, och i slutet fick dom välja en som skulle få bo kvar hos dom. Åhh, vad mysigt det skulle vara med en vovve :) Både jag och Totte vill lätt skaffa hund en dag. Jämt nu känns det inte som rätt läge för det tyvärr. Bor i en rätt trång lägenhet, på 3:e våning nästan mitt i stan, så miljön är väl inte den bästa. Sen ska man ha tid att aktivera den varje dag, ha råd med allt vad det innebär och sen vore det fint att ha en liten backup som kan ställa upp om man behöver åka iväg. Så mja, vi har bestämt oss för att vänta tills allt det där klickar.
Vad vi skulle skaffa för ras tror jag också kan bli ett svårt beslut. Vi är rätt överens om att inte ha någon skällande lite plutthund iaf.

                                            
                                         Totte vill jättegärna ha en Siberian-Husky.


                                  Jag kan tänka mig bl.a BorderCollie, Golden eller Schäfer.


Städtime

Det blev en riktig slappiskväll igår. Efter maten la jag och Totte oss i soffan med Isak och kollade på Kalle, Musse, Långben-De 3 musketörerna. Och somnade. Slumrade väl en timma, sen fortsatte vi vara soffpotatisar inpå småtimmarna.
Imorse vaknade jag till av att mini bänglade runt i sängen. Det var så himla ljust & soligt, så jag trodde klockan var minst 11. Den var kvart i 7. Yeyy. Borde skaffa svarta persienner & hänga sopsäckar över eller nåt. Men eftersom jag ändå är vaken tidigt nu, så får jag ta och sätta igång med lite städning. Blev ju inget av det igår. Vet inte vart jag ska börja bara.. Damm yr runt överallt, ja har inte dammsugit på säkert 2 veckor, halva köket är fullt i pantpåsar, det är saker jag måste få upp till förrådet (julgransfoten ex.), ligger reklam & papper och leksaker överallt och ja.. Görningsbrist har jag ju inte iaf. 


 

Pomelo

I söndags var ju jag och Isak iväg till Scalateatern och kollade på "Pelle Svanslös".
Idag fick det bli Arenan och titta på "Pomelo-Den lilla elefanten". Det var en dockteater, och i början tyckte jag det var lite halvskumt. Men sen fastnade man för det och den var faktiskt himla gullig. Isak gillade den med så det vart ju lyckat. Efteråt fick barnen hälsa på djuren också :)

     
     
     


     
Sen hängde vi i lekparken där borta en stund, innan vi gick hem till Ronja & Niklas.

Nu borde jag ta tag i städningen här hemma. Har skjutit på det alldeles för länge känner jag. Min gubba slutar vid 6, så då får det bli lite taco-mys! Gud vad skönt det är med lördagar :D





Poem from the past




Ja, vi har väl alla varit 15 år & deppiga nån gång..


Happy face

Heeelg!! :D
Färdigjobbat efter sista passet ihop med Marie. Känns gött.
Synd att våren ute har blivit vinter igen, men det kmr förhoppningsvis ge med sig snart.
Är hungrig som bara den, men vet inte riktigt vad jag vill fylla tarmen med. Hmm. Per Moberg kan väl svänga förbi här en snabbis å slänga ihop något till mig tycker jag!

Ne, ska ta och ringa min flicka och sen njuuuta av ledigheten. 


                 
                                          Söt bild på min sötaste sötsak <3


Snart helg :D

Det är ju helt livsfarligt att sätta sig här vid datorn. Vi har ingen riktig datastol, utan bara en vanlig stol i trä tillfälligt. (Tillfälligt för oss blir nog närmare 2 år..) Iaf, den är som ett jädra pussel. Benen åker ur, och trägrejorna på sidorna måste man också banka rätt innan man sätter sig. Och det är lätt att glömma kan ja säga..

 
Jag jobbade borta vid sjukhuset idag och turligt nog så hade Ericsson ett möte där som var slut samtidigt som mitt pass. Så vi hann med en liten lunchdate på Donken.
Blir svårt att hinna träffa folk nu för tiden har jag märkt, riktigt tråkigt. Dagarna säger bara POFF så är dom slut liksom. Om en stund ska jag iväg och hämta skrutte, sen vidare mot Musikskolan och efter det hinner vi väl äta innan jag börjar tvätta. Så varvar jag det med dusch, disk & nattning, sen kommer den här dagen vara slut liksom. Moget! Tacka vet jag helg iaf :) Ska nog se om vi kommer iväg så Isak får testa sina nya skridskor då. Hej Bambi, kan jag tänka mig ;)

                      
                                            Puss på min fina vännor som jag saknar!!




DH!

Men herre, jag höll ju nästan på att glömma. Världens bästa serie kör ju igång ikväll igen! :D

                  
                             
                                   Jag kommer sitta bänkad med massa gotta iaf!


Grillat

Härlig dag idag :)
Haft en skön dag på kontoret, hann med en hel del känns det som. Totte & Mysak kom och hämtade upp mig efter jag slutade. Så vi drog iväg och handlade, sen vidare till Mariebergsskogen. Där åkte grillen fram och så spenderade vi några timmar där. Härligt! I slutet kom det fram en äldre utländsk man till grillplatsen. Det är tydligen den persiska nyårsaftonen idag, så dom skulle göra soppa och fira, hehe. När vi va på väg hem såg vi hur det bara vällde in folk.
Gott nytt på dom!

-Pussss



Kameraprobs..

Jag sitter här och blir helt tok för att överföringen från kameran inte funkar till datorn! Det har aldrig varit några problem annars; bara satt i sladden, valt importera bilder och vips så ligger dom där i en mapp. Men nu vägrar det samarbeta med mig och hittar inte ens filerna på kameran. Wtf!? Jag ska försöka få tag på Emma och se om hon kan fatta vad det är som är fel..

Är dans ikväll kl. 8, men den får jag hoppa den här gången. Totte verkar ju alltid få stängningar på måndagar och idag har jag inte lyckats hitta någon barnvakt. Får ta igen det som tusan nästa vecka, och hoppas på att Ronja & Joanna kan ge mig lite privatlektioner under tiden ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen, innan Mysak får slängas i badet.

-Pusss Heeej

Inredning

Jag är så sugen på att hitta snygg inredning nånstans och göra om helt & hållet här hemma.


Vill verkligen ha en sån klädhängare. Riktigt snygg!
Och vore gött med en sammanhängande tv-bänk, för vi har så mkt saker som bara står på golvet nu. Fina tavlor är jättesvårt att hitta. Har letat sen vi flyttade in här, men mina väggar är fortfarande stentomma.
Kanske får ta en sväng ner till Gekås, där man kan hitta mkt fint till ett bra pris :) Fast möbler finns kanske inte där? Hittar inte ihåg..
Vi var på Ikea igår en sväng, och det är ju nästan så man bara vill sno med ett rum hem. Så är allt redan klappat och klart liksom. Mja, jag får försöka tänka ut vilken stil jag vill ha vart innan jag börjar köpa. Sovrummet är iaf helt färdigt om jag gillart  ;)




Chill

Tjipp.
Det blev inget Mimikry för mig igår. Efter jobb från halv 8 te halv 6, så dog jag lite. Efter en tur till Ikea, lite pizza & kebab & koll på Big Brother vill säga. Alla spelningar borde vara på lördagar, så man hunnit bli människa igen.
Vaknade iaf upp pigg & lycklig idag, så jag är nöjd :)
Härligt väder ute, så efter lite lunch snart, så drar jag nog med mitt förkylda barn och njuter av solen.

-Pusss på lördag!

I <3 familjen

Har precis kommit in från slasket. Fryser om mina tossingar. Har gått runt med blöta strumpor hela dagen, inge nice. Håliga gympadojjor passade sig inte idag tror jag.

Min lilla skrutte har fått sig en redig förkylning nu också. Kanske våra bakterier som hoppar på honom lite sent. Helt täppt och rinnig i nosen, och skrålig i halsen. Han var inge pigg alls på att gå upp imorse, och dagen har gått i ett för honom. Direkt efter dagis vid 5 drog vi till Musikskolan. Så nu ligger han och myser framför en film. Hoppas han kommer vara pigg under helgen. För förhoppningsvis kommer mamma & syster upp en sväng :) Har inte träffat dom sen nyår, så vore gott att få umgås med mina älskon!

              
                                                       Old Pic <3


               

                                                  -Puss!

9/3-11

Statusuppdatering:
Nyduschad.
Har Aguilera sjungande i örat.
Massa hungrig.
Lite orolig för hur op gått för Alex.
Röksugen.  

Delivered.


Dancing time

Som tur är har dennan tråkiga månda ändå gått ganska fort. Jag har dock dragits med en jobbig huvudvärk dom senaste timmarna som inte verkar vilja släppa. Vet inte om det beror på sömnbrist eller vad det kan vara. Men efter jag lekt hiphopare ikväll, så får det nog bli en tidig kväll i säng iaf. Efter Big Brother såklart ;) 
 
                                              

Jag har tänkt på en grej också.. Varför har vi W i vårt alfabete egentligen?
Hur många svenska ord finns det som börjar på W liksom..? Jag kommer nog inte på ett enda.. Eller?!



Monday morning

Usch å fy å blä, vad osugen jag är på att jobba idag :(  Man skulle haft 2 halvtidsjobb, så det blir lite variation på det hela. Vete tusan vad det andra skulle va bara.. Och att jag är trött som ett as gör ju inte saken bättre. Min skrutte kom in till oss vid 4 imorse och började babbla. Vid 5 gick jag upp och tog mig en dusch, men inte blev jag piggare av det. Och nu ligger han där inne och snarkar brevid Totte, för dom börjar sent idag. Lyx! Sjyst att han somnar om så fort han fått upp mig.
Mmm, en helt vanlig måndag med andra ord. . .




Solsidan

Blöö, har precis slängt i mig massa god thaimat, så nu är jag dödsmätt. Att man fortsätter äta även fast det säger stopp liksom..
Idag blev det en tur till IKEA med fröken Ronjis. Jag köpte mest nödvändighetssaker. Nya knoppar till mina köksluckor fyndade jag. Synd bara att dom knopparna jag hade innan var dubbelt så breda, och har lämnat kvar märken efter sig, som var jävligt osnyggt. Får se om man kanske kan täcka över det skavda med typ tippex..? Eller heter det så. Det vita man kletar på när man ska täcka över en text.. Hmm..


    

Grejset jag köpte. Och självklart väldoftande värmeljus också. Det är väl något man alltid får med sig därifrån.

Ne, nu måste jag slänga ungen min i säng, plocka fram en glass & kolla in Solsidan. Tycker varje avsnitt kunde vara minst 2 timmar långt :D



Film

Hej hopp solstrålar.
Vaknade upp för en dryg timma sen, men hade gärna sovit ett tag till känns det som. Min morgonpigghet verkar mysteriskt ha försvunnit.. Gårdagskvällen spenderades med älskling och Martin. Vi kollade på The Unborn (eller ja, det slutade med att jag satt själv för Totte behövde aktivera Martin så han inte skulle somna). Den handlade iaf om en brud som blir hemsökt av sin ofödda tvillingbror. Inte så läskig, men lite snuskig ändå. Jag är inte så mycket för excorsistfilmer där dom vrider huvet 190 grader å skit längre.

                

Vid halv 2 dök Åsa och Pelle upp, sen drog dom sig hemåt strax därefter, och jag landade i sängen.

Nu har jag precis slängt i första tvätten. Det vanliga söndagsnöjet liksom ;P Ska se om jag kan få upp hanen, så jag hinner prata med honom innan han sticker till jobbet.

-Pusss


Lördag 17.35

Lovely lördag. Blev ett par timmar på stan. Hittade bara ring & armband som vanligt, men lillskiten plockade på sig lite kläder & leksak. Underbart med sol ute. Nu kan all snö smälta bort, så min älskade årstid kommer på riktigt!
Har återigen hittat ett hem under all skit här. Ska snart dra Isak från tv-spelet & gå ner till affären, så vi kan fixa lite tacos te älskling kommer från jobbet. Ikväll blir det nog bara häng med muppiga folk tror jag. Är bra sugen på att åka ner till mina underbaringar i Varberg. Får kanske försöka planera in en långhelg snart ;)

            
            
                                  Isak och Ronja på väg från la stada förut.
            Haha, Isak följde efter 2 brudar som han trodde var vi till vänster där
:D



Goddag vår :)

Ja, idag känns det att våren verkligen är på G. Vaknade av att solen lyste igenom persiennerna och ville få upp mig ur sängen. Nu har jag precis avnjutit lite frukost med min mini :) Strax får det bli att pysa ner på stan och möta upp Ronja. Var ett tag sen jag shoppade, så hoppas jag hittar lite skoj idag. Hoppas alla får en uberskön lördag!!

-Pusss


Spelningar

Nu har jag fått den tandlösa lillskrutten i säng. Japp, på dagis lossna den, så nu ligger bissen i ett glas brevid honom. Den skulle vara där, så han kunde se när tandfèn kom ;) Va elak man är egentligen; lurar i ungarna att en massa påhittade personer finns. Undrar vems idè det var från början egentligen..

Försöker hitta vart jag kan köpa biljetter till Mimikry. Emma sa att dom skulle spela på Ankan nästa helg, och självklart vill jag dit & se dom. Hjalle & Heavy med co is the shit!
Det är så många spelningar jag vill gå på. Nomy vore ju det ultimata, men har aldrig sett att han kör live nån gång. När han gör det vill jag vara på första parkett!
Metallica ska till Götet framöver, och det vore ju också grymt! Åhh vad glad och sprallig jag blir bara jag tänker på det. Känns nästan som det är fredag idag :D


             
                                       Apropå sprallig å glad liksom.. haha


Everlast

Herregud, varför har jag aldrig älskat Everlast förrän nu! Underbart!!


Black Jesus


       White Trash Beautiful


 What it`s like



Back on track

Japp, nu är jag sannerligen med i matchen igen. Och det känns gööttt! 
Det var "lov" från dansen igårkväll, så den är tillbaka nästa vecka. Undra hur mycket av stegen jag kommer komma ihåg då. Får kanske köra en liten reminder under veckan, innan allt försvunnit ur mitt minne.
Idag körde jag jobb 7-17, så jag iaf har chans att komma ikapp liite. Så nu kurrar magen, och nån mat stod det ju inte på bordet till mig här hemma (chock!). Så får bli en sväng till affären. Pannbiff & potatis låter smaskens.


                    
Isak har en superlös tand igen. Dom 2 senaste han blivit av med har Totte fått dragit ut med tång,haha. Även nu håller Isak på å tjatar om att han ska göra det. Skumma barn. Men snart kommer nog tandfèn ;D

-Pusss

RSS 2.0