TV

Den här lördagen började med ett riktigti i-landsproblem.. Våran tv i storarummet är död! Kaputt! Ostartbar!
Den funkade som den skulle igårkväll, men idag har musten liksom sugits ut ur den. Så jag har bett om tips på fb, och kanske att vi får köpa oss en platttv istället. Hänga med lite i teknologiutveckligen vore väl inte helt fel. Nu ska jag bara försöka få ett hum om vad som är vad, i djungeln av alla tusen tv-apparater!




Lunch

Hemma på lite lunch nu. Får bli rester från igår; potatisgratäng, grekisk sallad och grillat. Fläskfilè och flintastek, mumisch! Älskar att våren är här :D
Igår lyckades jag få ihop en date med Bea också. Det var väl på tiden! Det blev en glass i solen, och en tur på stan med massa babbel. Jag kom inte hem med så mycket mer än ringar, för ovanlighetens skull..

Isakis vaknade vid 3 inatt och tyckte att det var morgon. Han ville äta frukost och när han inte fick göra det så började han leka inne på sitt rum. Försökte få han att somna om, så han lyssnade på band en sväng. Vid 5 kom han in till oss och snavlade lite innan han äntligen somnade. Så när klockan ringde vid halv 7 var han inte allt för pigg. Men han hade lyckats bli av med huvudvärken idag iaf. Han hade jätteont nästan hela dagen igår, kraken :(
Antingen beror det på glasögonen, för dom nya kmr inte förrän till veckan. Eller så har vi flängt för mycket sen han kom hem från kusten. Helgen kommer nog bli lugn iaf. Har inte råd med så mycket annat känner jag.

                       

Mjaa, lite mat i magen nu, innan jag möter upp Marie och fixar veckans sista jobb.

-Pysss

Saknar mamma idag!

Jag är riktigt sugen på att packa väskan och bara dra ner till mitt underbara släkte i Varberg! Saknar dom som bara den. Och jag saknar känslan man får när man är där nere. Slippa alla måsten och krav.
Är en månad kvar tills jag har möjlighet att dra dit dock.. Om inte Totte ska sabba mina planer genom att flytta fram sitt firande av sin b-day en helg. Jag hoppas på inte!
Ne usch, 5 månader är för lång tid. Vill ha möjlighet att träffas varje vecka..


                                                          Aj lööv Jo Purjos!! <3
             

Ska dra iväg mitt molokna mig bort till Jenny och se hur hon överlever med våra 2 galna barn.
-Pusss


Måndag, fast tisdag..

Gottigott. Vi har precis glufsat i oss lite thaimat här. Våran matbudget är inte att leka med kan jag lova ;) illa!

Har införskaffat några solcellslampor som vi ska få upp på balkongen. Finns ju inget uttag där ute, och lite ljus vill man la ha på kvällen.
Skulle verkligen behöva köpa nåt bättre golv och snyggare möbler med.
Får ta och göra det lite vårfint nån dag framöver.

Nu ska jag försöka planera min vecka lite. Jag brukar vara rätt duktig på det. 
Att det sen blir som man planerat är en annan femma..

   
                                


-Puss!
'


Marten

Lediga måndagar är vädra guld :D
Maria & Bengan kom hem med vårt hjärta igår, så vi hann med sista dagen på i2-marten med honom idag. Vi fick liv i Ronja & Niklas också så dom hängde på.














Efter det slappade vi ute i solen, och nu har vi precis fått i oss årets första påskmat. Sista dagen gillt ;)
Mindre sugen på att återgå till jobb imorgon igen. Hade inte vart helt fel och varit ledig en vecka till. Eller några månader..

-Puss i Påsk


Redo på kvälla

Den här lördan har jag varit skamligt oeffektiv. Suttit på solen och balkongat hela dagen. Käkat pasta- och rostbiffsallad och bara degat. Somnade en liten skvätt också ;) Nu ska jag ställa vinet på kylning och ta en dusch, så jag är människa när våra 2 göterborgare kommer hit för middag :D

Snodde några bilder av Carro från igår:

Sara, Totte, Emelie, Markus, Carro, Ronja, Åsa & Pelle på Koriander


Totte skålar med Siepen


Carro behövde också hejja :)



Tack alla människor för en värd kväll!


Glad Påsk

Ja, Glad Påsk. Har sovit bort halva dagen, så nu är min plan att bli människa igen innan A-K & Håkan dyker upp. Så jag hinner få ordning på hemmet & inhandla lite skit.

Igår vart det förfest hemma hos Åsa, med massa folk. Runt halv 12 tog bussen oss till stan och vi stack vidare mot Koriander. Första gången jag var där, och det funkade väl. Massa dans till 90-talsmusik, massa drickande, lite tjafs, Totte shottade med Peter Siepen & ännu mera dans. Självklart avslutades kvällen på Sibylla innan vi såg till att alla folket kom hem, och vi själva slutligen däcka. Mjo, idag mår jag nog lite som jag förtjänar.

Och jag kan inte sluta tänka på hur söt min lilla mini måste vara som påskgubbe idag.. Imorgon kommer mitt <3 hem igen!!!


Låångfredag

Good morning Vietnam!
Jag sitter här, förkyld som vanligt. Hur länge ska jag vara hostig och snuvig da?! Seg förkylning eller har jag fått pollen. Ehh, under dagen får det allt försvinna.
Idag lyckades jag sova till halv 10 :O Vaknade dock till vid 6 & halv 8, men jag kunde somna om iaf. Sköning!
Startar dagen med en dusch, innan vi börjar greja med massa grejer.

-Pusss!


På tu man hand

Inväntar min hane. Ikväll får det bli en myskväll. Var längesen vi umgicks bara vi 2 liksom. Får passa på nu :)

                         

Tänkte hitta lite skön musik att lyssna på medan jag lagade mat. Haha, jag hittade skivan "Birgittas Hits". Mamma lyssnar verkligen på ALLT, för herre vilken salig mix av musik. Nu är det Anton & Affe som sjunger, var ett tag sen man hörde dom. Det funkar, vi kommer nog i rätt stämning, haha. Ha en skön torsdag!!


                       
                                     Fick en söt påskteckning av Sascha förut, gotunge :)


Idag e ingen vanlig dag..

.. för idag är det Viktors födelsedag! Grattis på gullungen!



Liten skrutte fyller 2 år. Hade jag bott närmre hade jag nog lånat honom varje vecka tror jag :D
Men under helgen ska jag allt snosa!!


Skärtorsdag

Åhh, jag har lyckats förlägga min lilla kamera nånstans. Störande! Vet inte om den kanske ligger kvar i Tottes bil, eller vart den har rymt hän. Tur att jag snart ska börja plocka lite här hemma, så får vi hoppas den dyker upp.
Tänkte jag skulle börja avverka lite grejer på min lista, för det blev det inte mycket med igår. Min söta Ericsson hämtade upp mig efter jobbet, så blev det en tur till Skt och sen vidare till Boda. Käkade lite, kollade in pågående renoveringen av huset & babblade med folk. Sen på kvälla blev det att hon hängde på hit och sov här.

Och nu börjar en långhelg! Bra skit, det där med påsk & röda dagar :)
Det kommer garanterat bli en bra helg, det känner jag på mig.

            
                       Förra året var vi på påskparad med mitt galna barn  <3


-Pusssss

Måste göra...

Det var ett givande föräldramöte igår. Vi fick träffa föräldrarna till dem barn som Isak ska gå med, och man fick lära känna hans fröken lite bättre. Sen fick man veta hur en dag i skolan ser ut, och vi tyckte verkligen det verkade passa våran sötnos. Han har ju börjat intressera sig för det mesta som dom gör där första tiden, så det kommer nog bli bra :)
Efter mötet hann jag hem och tog disken, sen blev det kvällspromenad med Ronja innan jag avslutade kvällen framför Desperata. Perfa!

Nu på möran har jag skrivit en måste-göra lista som jag tänkte påbörja efter jag slutat idag. Jobbar ju till 5 så vi får se vad mycket jag hinner med, men.. Det fanns en hel del jag ligger efter med:
- Storhandla
- Köpa present till Maria
- Börja köpa presenter till Isak
- Få upp hatthyllan på väggen
- Plocka upp hyllan under sängen till förrådet
- Få bort en byrå te tippen
- Ringa Försäkringskassan
- Ringa dagis
- Panta
- Rensa ur Isaks kläder
- Deklarera

Usch ja, vissa grejer borde jag gjort när vi flytta in här typ.. Men nu ska jag borsta en tand, sen sticka till jobbet.
Ha en fin onsdag!

- Pussss

Tisdag so far..

Hej & Hallå!
Min näsa fortsätter snörvla. Ge sig, jag blir tokig på huvudvärken jag får!
Och tyst som aset är det hemma, efter en kvart här. Har käkat en pirog i tysthet med hanen. Fysingen. Vi drar mot systemet, sen på föräldramöte. Sen hittar vi väl på något annat, så vi slipper tänka på hur mycket vi saknar mini.

-Pussski

Hamburgsund- Tur & Retur

Japp, i söndags blev det roadtrip i det fina vädret. Vi satte oss i bilen runt 11 och var framme på den fina kusten vid halv 2. Det bjöds på smörgåstårta eftersom Basse fyllde 21. Sen hann vi med en glass i solen & träffade lite släkte till Totte. Sen snoosade jag så mycket jag kunde på min lilla mini! Åhh vad tyst det är här hemma utan honom. Mysbollen! Kommer bli så himla skönt när han kommer hem igen <3









Monday ends

Godelikväll.





Efter jobbet idag så stack vi iväg till M-Skogen med Åsa & Pelle. Där vankades det grillning & garv hela kvällen :)
Nu är jag trött som få, ska bli skönt att gosa ner sig i sängen brevid älsket & bb.

-Puss!





Sol & Pizza

Vilken himla skön vårdag det har varit :D
Har vart ute största delen, hemma hos Maggie en sväng & sen handlat lite. Strax kommer gubben från golfen och då blir det pizza och myys! Jag kommer krama ihjäl Isak ikväll, eftersom han åker imorgon. Känns vemodigt, men jag får försöka sysselsätta mig under veckan, så jag inte hinner sakna honom så mycket.
Ska ta och packa klart väskan nu, så det är klart te imöra.
Känns som det kommer bli en tidig kväll för mig, den sabla förkylningen verkar jag inte alls få bukt med. Hur jävla mycket snor ryms det i en näsa egentligen?!!


ledig :O

Heyy. Vad gör jag hemma kl 10 på en fredag?!
Jo, jag är faktiskt ledig idag. Helt oplanerat. Båda mina kunder bytte dag, så det blev slut på jobb. Har nog inte hänt på sisådär 1 år. Känns skönt. Hade ju varit skönare om min förkylning inte hade gjort mig fett trött i huvet. Men lite ärenden och tandläkarbesök med mini ska hinnas med iaf :)
Och igår vann ju vårat braiga FBK guld, så får se om vi orkar oss ner till torget senare för att bevittna lyckan.
Annars ska jag nog mest satsa på att bli helt frisk!

-Puss på fredag!


Snoor

Tjaa.
Shit vad megatråkig ja e. Jag bloggar verkligen ALLTID på kvällen. Oftast runt den här tiden, eller vid 10 innan jag segar ner mig i sängen. Hur hinner folk göra det under dagen? På helgen förstår jag, men under veckodagarna da.. Har alla datorer & ledighet på sina jobb lr? Ehh, jag får försöka bli bättre på det. För nu blir det oftast samma saker jag skriver, eftersom jag är på samma stadie varje gång. Fattar ni?
Typ som nu. Jag har jobbat, vart på musikskola med mini, käkat & nu gormar Totte & Pelle på hockeyn och jag ska strax hoppa in i duschen. Kul liv!

Försov mig imorse. Igen. Som tur var ringde Ericsson vid 7 och väckte mig, annars hade jag nog snarkat på ett tag till. Jag måste antingen skaffa en bettskena som gör att jag inte gnisslar tänder, så jag slappnar av när jag sover. Eller så måste vi helt enkelt köpa en sköön säng. Den vi har nu är bara hård och bläig.





13/4-11

Försökte psykfriska mig igår. Alltså tänka att idag ska jag vakna upp pigg och dunderfrisk :D Funkade tyvärr inte, har blivit mongoförkyld istället. Men ingen feber iaf, och då orkar man ju vara människa ändå. Isak är lika bacillerad som mig, så vi kan ju iaf kramas på som vanligt ;)
Har inte blivit så många knop gjorda efter jobbet. Tänkte ta disken från i fredags, men fick bara ihop den i en hög sen tröttnade jag. Och vår 3-veckors tvätt lyckades jag samla i badrummet, sen tröttna jag på den me. Skulle vilja ha ett extrarum som används enbart för att ställa undan all skit i. Vore en riktigt bra städsak!
Nu måste jag stoppa i barnet lite hostmedicin, innan allt inom honom flyger ut :S

-Snorpuss!

                   


Sängen

Vad gött d ska bli att bädda ner sig i sängen framför Desperata. Var en lång dag på kontoret, med möte direkt efteråt. Ville bara springa därifrån och dunka huvet i väggen eller nåt, haha. Jag tror tyvärr att min förkylda barn har smittat mig med dumma virus. Wtf, inte igen liksom. Stoppa i sig massa vitminer och leva på Treo är nog bra grejer det :)

Fick tag på Tottes mamma igår med. Det kommer bli en heel vecka utan Isakis :( Han ska dit på söndag, och sen kommer han inte hem förrän söndan därpå. Känns inte helt okej, men ibland har jag inte så mycket att säga till om..

Ne, måste hinna sno med mig en piggelin innan jag dyker ner i sängen! Får hoppas Totte & Pelle inte överröstar min tv bara.


-PUSSS


Uscha

Uuuää, idag har jag mått illa precis hela dagen. Brukar ju göra det på möran, men sen liksom lättar det. Men inte idag. Har känts som det suttit i halsen hela tiden. Ska nog försöka lägga mig och chilla om ett tag, så kommer det förhoppningsvis gå över. För imorgon väntar en låång dag på jobbet, så vore skönt om det var borta då.
 
Ska se om ja får tag på svärmoren strax. Dom ville låna barnet ett par dagar, så får se om vi kan få ihop det lite. Skulle bli tomt utan honom, men han har inte vart där sen i typ somras, så han längtar ju litegrann. 

-Puss heej 


Kalaskväll

Woop woop.
Har precis vinkat av Carro, som spenderat hela helgen här. Nice! Hon fick hänga lite med Mysak igår, för det var ju 49-årsfirande för Ronja och Marie som gällde då :D Inledde med lite förfest här hemma vid 4 med gubben, Åsa, Pelle, Martin & Sara. Sen drog vi vidare till b-day barnet numero uno; Ronja. Var i studion med hennes syskon och co en sväng, innan vi stack vidare hem till Marie. Några timmar senare blev det stan och Tempel. En del tappade vi bort på vägen, vilket man alltid lyckas göra, hehe. Det var en konstig kväll, men helt värt det. Några shots för mycket, så idag har vi väl varit allt annat än pigga, men.. Tog inte ett enda kort, och tur är väl det, herregud.
Haha, ja man måste nästan vart med för att fatta.

-Pusss på Ronjis och Marieis!


Friday i`m in love

Sitter här och är nyfärgad i huvet. Finally är utväxten borta! Har varit en riktigt vårig dag ida, trots stormen. Känns helt underbart med helg! Är så mycket jag vill hinna med, men vi får se vad det blir av den.
Har bunkrat upp med massa gotta nu, godis, chips, dricka. Blir Big Brother om ett tag såklart. Och min fina Carro är här och njuter med mig. Kan fredan bli bättre liksom!?

-Puss


time to work

Igår blev det häng med Ronja efter Isaks musikskola. Lite Bergvik, lite pizza & lite hockey me Totte och Pelle. Så himla seg match, så jag hann t.o.m se Big Brother emellan, hehe.
   

Idag kändes det som jag hade feber när jag vaknade. Var helt varm och hade skitont i huvudet. Jag blir ju som ett element när jag sover och var fett trött, så berodde nog mest på det. Hoppas jag!
Känns som jag kan röra handleden lite bättre idag, men det gör fortfarande ont när jag tar i. Så får se hur bra det kommer gå på jobbet.
Ha en fin fredag gott folk!

-Pusss


Bror stor

Sen igårkväll har jag lyckats slänga spagetti på hela köksgolvet, tappat disk överallt, spillt ut en kaffekopp över hela mig, tappat tändare, förstört saker på jobbet och precis nyligen blötlagt soffan av juice.
Har jag förvandlats till Demolition Man? Nee, min sabla handled har börjat värka som aset. Och det är höger också, vilket jag inte verkar fatta, för jag försöker hela tiden använda den. Vi får hoppas min inlindning gör den lite mer stabil nu iaf.
So far har det vart en riktig jävla skitdag, men man får väl hoppas det kan vända..


                      Och Grattis på min bror som fyller nästan gubbe idag!

                          


Idag e ingen vanlig dag...





...för idag är det Ronjas födelsedag. Hurra, hurra, hurra! Grattis min fina människa!
På lördag ska vi fira som bara den :D


Nu är jag alldeles nyduschad, och min gubbe kom precis hem från affären. Pringles & Bravo Äppeljuice till mig!

-Puss


Taggad

Ska vi ut och dansa hela natten..!?












Ullared

Och nu börjar måndan lida mot sitt slut. Som måndagar brukar göra, har den bestått av jobb & vardagsbestyr. Har precis kollat sista avsnittet av Gekås. Haha, kändes fan lite sorgligt. Så skön serie. Och man blir ju lika sugen på att dra ner dit och köpa massa onödig skit, varje gång man kollar på det. Mm, det får nog allt bli en liten tur dit under sommaren :)

Har blivit ett par trippar dit med massa sköna tjejor :)
 
  



                              

Söndagsmys

Ja, idag har jag och min mini söndagsmyst hemma hos Carro. Snackat skit, flötat pizza & kollat in Bosses & Mias bröllopsvideo bl.a. Jag fick lånat med mig "I rymden finns inga känslor" hem, så får se om jag slänger på den senare ikväll.
Jag är riktigt sugen att gå på bio, men får ta det när älsko inte jobbar stängning. (Vilket oftast e alltid!) Den dära Black Swahn ska vara bra sägs det, så kanske den.
Nu ska jag försöka röja upp lite här hemma. Bomb som vanligt precis överallt. Fattar inte vart alla grejer kmr ifrån!




Segis

Har vart en riktig slappisdag här idag. Skönt med det ibland. Jag och mysisen har segat, käkat & bara varit. Hanen jobbar ju bara på som vanligt. Vi beräknar hinna ses på tisdag igen, hehe.
Om en snart börjar Big Brother som ja missa igår. Fram tills dess glanar jag på "She`s the man". Sådär lagomt skön film :) Trocadero, gotta, en soffa med mig placerad i får göra min lördagskväll. Imorgon återgår jag till att vara människa igen!

-Pusss

 

Friday night

Morrrn! Idag mår jag faktiskt som jag förtjänar; Jättebra! Lite trött, men det beror mest på att barnet tycker min sovmorgon ska sluta 9 varje dag. Igår vart det en riktigt värd kväll. Den innehöll liksom allt det som en bra kväll ska innehålla:
Ett gäng underbara brudar, lite teknisk support (20 min för 4 pers att öppna en vinare är väl helt ok!?), massa garv, skitsnack, för mkt alkohol, dans natten lång & Sibylla som nattkäk. Vi bytte in Tempel mot Ankan, vilket visade sig vara ett bra val. Kameran verkar aldrig vilja åka fram på krogen, men dessvärre alltid innan...

 

 



                         -PUSS!

Heej Huset!

Åhh, idag jobbade jag bara till 1, fatta vad skönt. Mini var pigg som en orkan och ruschade järnet på dagis.

Första april idag med och några luringar har jag hunnit med. Åsa skrämde jag halvt ihjäl genom att säga att jag sett nakenfoton på henne på FB. Haha, hon ringde och var helt nojig stackarn. Gubben min lurade jag genom att säga att semestern nog skulle blli inställd, då jag fått 9000:- i restskatt. Damn, vad sur han blev på systemet. Han skrattade inte ens när jag sa att jag skojja, undra varför ;)
Får se om jag hinner med några mer prank innan dagen är slut.

Nu får det bli lite fredagsmys med Isakis en sväng. Senare ikväll vankas det vinpimpling hemma hos Anna.
Härliga fredag! 
                             


RSS 2.0