Tjöttis

Nu är väl sommaren på väg att bli till höst iaf. Har ju regnat & blåst hur mycket som helst hela veckan. På onsdan var det sol & varmt, men då jobbade jag till 8, så det spelade ingen kvitt. Var ute i parken med Jessica & dom förut, och det kändes som man skulle flyga iväg. Ja, sommaren har gått alldeles för fort iaf.
Men här inne är det sjukt varmt. Har värsta skallebonk & min sabla axel ömmar, och kvavheten hjälper inte direkt till att göra det bättre. Är jag lite morrig tro..? Ne, är nog mest trött. Totte hade hyrt med sig 3 filmer hem efter jobbet, så jag antar att det är det som gäller ikväll. Och snart käka lite kletig pastaröra, mums!




Sitter & lyssnar på underbara Mimikry. Detta är en av deras bästa låtar :)

-Puss

Hår kvar - Check!

Som jag sa, snuttis verkade lite piggare framåt kvällen. Vet inte om det beror på alvedonen, men vi får hoppas det är tillfrisknad! Medan jag har kurerat honom har jag hunnit med en del här hemma. Plockat undan, diskat, dammsugit, beställt digitaltv, fixat bankärenden & hunnit njuta en stund av solen (underbara balkong). Hade inte fantasi eller ork nog att möblera.
Nu på kvällen har jag hängt med Ronja. Hon fick äran att färga håret på mig igen :)



Så nu är utväxten borta & underhåret är svart. Och vi tackar för att håret sitter kvar ;D
Nu får det bli en nattmacka och sen kika lite på tv, innan jag ska försöka sussa sött.

-Puss på Världen & min underbara Mysak <3


Mysak sjukis

Jahopp, så blev det vändning på denna dag innan den ens knappt hunnit börja. Är hemma med lilla Mysak som lyckats få feber :( Så typiskt, han kunde väl haft det igår när Totte ändå var ledig. Ännu en nackdel & tråkig sak med att våra familjer bor allt för långt bort. Annars hade man ju haft en backup iaf.
Blir väl att kurera honom så gott det går, och hoppas på att han blir dunderfrisk redan ikväll. Han brukar ju som tur e inte vara sjuk länge. Får väl passa på att tvätta, städa & diverse när jag ändå kommer vara låst till lägenheten.


Hittade bild på telen, när vi hade vårt sovrum/storarum i Isaks sovrum. Ganska mysigt, men man blev ju galen till slut för att det var så trångt( och stökigt!). Isak dock, var nöjd med friheten att han fick vardagsrummet helt som sitt.

Sugen jag blev på att möblera om igen då. Men vet inte riktigt hur. Har väl redan haft det på alla möjliga sätt. Får fundilera lite på det..


Regnrusk

Har varit ute & traskat i regnet i närmare 2 timmar. Lite mysigt när det bara duggar sådär lite lätt. Och när man har en Ronja brevid sig blir det ju såklart också mysigt ;)




Innan dess hade jag lite matte här hemma med snosis. Han plockade på sig en mattebok i affären förut, så det var bara att köra på. Och han är faktiskt grymt duktig det lilla pyret. Vi får hoppas han håller intresset vid liv ända tills han börjar skolan. Vore guld!

Nu väntar jag bara på att mitt älskade Dexter ska börja. En timme kvar dock. Hmm. 
Tror jag tar en livlina och ringer en vän så länge.

:)


Tv-Spel

Just nu sitter Totte & Isak så här:


Dom försöker förstå sig på det nya Sonic Tennis som Isak valde ut att han ville ha idag. Vi får väl se hur länge Tottes tålamod håller ;)

Har tillbringat dagen hemma hos söta Carro denna regninga söndag.
 

Sötboll hitta en Smurf :)


Gubben som han leker med heter Don Dummo. Tydligen rysligt elak. Haha


Pälski <3

Haha, nu har Totte förflyttat sig till duschen. Såå långt va hans tålamod med andra ord ;P Mamma-lugn-&-sansad får nog ta över istället. Får försöka göra en tidig kväll sen me. Mycket jobb står på schemat under veckan!

-Pussor


Jag & Liten <3

Har haft en mys- och shoppingdag med min lilla smulis. Drog till Våxnäs och kollade väl i princip allt som var öppet där. Kom hem med lite grejer te lägenheten, spel & 2 radiostyrda bilar. Så är det icke-regn imöra testar vi dom ute hos Frun.  
 


Mötte upp Totte när vi var klara, så tog han lite lunch tillsammans med oss.
Nu är det Alien 2 på tv. Såg 1:an igår, men missade slutet. Kanske måste kolla på skiten idag med. Bara för att.. Hah.


Yesterday

Såg ut såhär efter jobbet..


Lekte med Linda & Adrian :)


Rix Fm-Festival. Sämsta kameran & alldeles för mkt folk.


En glad Åsa :)


Brudar ja inte minns namnet på, haha.


Pluppen i röd tröja ska föreställa Eric Saade.

A ja, va massa fler, men orka. Har slutat jobbet & tar nu helg. Där med bastu! Hämta barnet blir nu.

-Puss Heej

Hi Hallo

Känns som det varit en låång da. Riktigt skönt att den snart är över.
Tänkte avrunda med lite gottis & en film med Totte.
Pyret nanar gott i sängen nu. Finally fick jag honom att somna i någorlunda tid. När dom kom i måndags slockna han inte förrän 12. Och igår trodde jag han skulle däcka tidigt, eftersom han & Saga härjade fram till 7 på kvällen. Men icke, då somnade han halv 11. Heldagen på dagis gjorde nog susen med andra ord ;)
Imöra blir det jobb till 4, sen träffa Linda & Adrian innan jag nog sticker ner till RixFm och kikar lite. Får hoppas det förblir fint väder.

Vill ha pengar! Och vill ha ledigt, så jag kan göra allt jag vill, för dom pengarna jag vill ha. Gee mig!



 Sötnosen kollar in Hotrod-bilar på Kornhagen :)


19/7-10

Det blev ledigt idag me. Började dagen med morgoncykeltur till Kroppkärr & mata katt. Sen vidare till en kund & vattna lite. Efter käk träffa jag Cissi & sen blev det stan med Ronja. Och snart måste jag iväg & mata katt igen, hehe. Vädret ser aningen ostabilt ut, så vet inte om jag vågar ge mig iväg på cykeln. Kommer väl garanterat värsta störtskuren då. Men känns rätt meningslöst med buss dit. Får nog stå ut med att bli lite blöt.
Ikväll kommer mitt hjärta hem! Som jag saknat honom. Nu får det dröja innan han försvinner från mig så länge igen. Mysunge!

-Puss

Godelinatt antar ja

Wollie Bollie.
Veckan efter ledigheten har flytit på, utan att vara allt för ansträngande. Och idag har vi ju t.o.m haft luft ute. Lyx! Tack regn & åskgudar som kirrade det igår. Har vart hos Åsa ida, och sen rensat balkongen. Så nu e den fin & somrig igen :) Antar att den fällande hunden ovanför lär ha dragit ner massa kilo hår tills imorgon igen, men skit sam. Imorgon vill jag bara soola & njuta efter jobbet, får se hur mycket jag hinner med den planen. Ska bege mig mot sängen nu iaf och hoppas på att kunna somna snart. Känner mig helt dampig & rastlös egentligen.
A ja. Pussooor!


Chill på en ö i Sundet :)


Hemma igen

Har vart på kusten & gottat i sommarsolen under helgen.
Trött som ett as nu, och mina ben är helt uppätna av alla mygg! Minst 15 bölder förskönar mig. Men det får man stå ut med. Ska se om jag kan få väckt gubben, så han får sett finalen som börjar nu. Viktigt med denna fotboll ibland.
Lilla miniskrutten är kvar där nere. Jag beräknar få psykbryt onsdag-förmiddag. På eftermiddan har jag hamnat på hispan, om inget oförutsett sker. Bara så jag fört den infortmationen vidare.

Yolanda Be Cool - We no speak Americano  Jag är lika fast som alla andra..



Tisdag 6/7

Idag sov mini till halv 9. Gött! Man får t.o.m lite sovmorgon på ledigheten :D
Än så länge har jag hunnit varit på stan, sen lunchat & umgåtts med Åsa. Hon har lärt mig spela schack. Fan vad skoj.

 
 
Snart ska vi åka iväg så Isak får bada lite. Och ikväll är vi sugna på att grilla, så får se om vi gör det.

Systra åkte hem igår. Kändes bra tomt efter henne, men sommaren är inte slut, så mer kommer vi förhoppningsvis hinna ses.


Folket i söndags. Följde med dom till Boda en sväng :)


På kvällen blev det kubb. Snyggt! ;P


Paus mellan tykningarna.

Ja ja, nu ska jag dra fram en liten badbralla. Och då menar jag verkligen liiten. Hehe, minirumpa.

Puss Heej


Sommar!!

Morrn! Va ett tag sen jag kikade in här. Midsommar har hunnit passera med stormsteg och jag är snart inne på min semester :D Gjorde mina sista 7 timmar i fredags och nu väntas alltså en heel vecka av ledighet. Underbart!
Syster kom hit i onsdags-natt. Vi har hunnit tralla runt på stan, käka på Antep, kolla på Eclipse, haft nattliga samtal & igår spenderade vi årets hittills varmaste dag på Mariebergsskogen med mini. Shit, vad hett det var. Fanns ju ingen luft att fylla lungorna med nånstans. Gott att det är lite blåsigare & luftigare idag alltså, hehe.


I lekparken häromdan.


Kääk!


Minigolf på M-Skogen. Cassis satsade hårt ;)


Isak var jätteduktig <3


Följde med tåget runt Marieberg.


På båtbussen på väg hem :)

Så himla skönt med sommar! Nu ska jag se om jag kan få liv i den där systern. Ericsson & Jennifer ska komma hit senare för lite syskon-date.

-Puss Hej!

RSS 2.0