On and In

En riktigt seg måndag har passerat. Eller snarare en seg Veronika låter måndan passera. Känner i kroppen som att jag är på väg att bli sjuk, men jag orkar inte med det just nu.
Kände så hela dagen igår, då jag flyttstädade med min bebisfyllda Carro och senare på kvällen hade spel-tajm med Åsa och dom. Och på jobbet idag har liksom energin varit i bött. La mig en timma innan jag hämtade minimys från skolan, så jag förhoppningsvis orkar va vaken med honom nu ikväll då älsket jobbar stängning.
 
Over and Out!

Kl 21.21

Jag har precis kollat på lite Isak-Bio här hemma. Han släckte ner överallt och drog igång lite Kalle Anka. Totte är Långben, Isak är Kalle och jag är tydligen Musse. Himla fin familj, aight!
Har varit lite på slöfronten här idag. En tur till Maggie, handlat lite, tvättat och träffat Åsa typ. Det blev nog nåt glas apa för mycket igår med Jeanetti ;) 
Måste införskaffa säsong 4 av Dexter snart med, för jag har redan avverkat de första säsongerna. Vill hinna nörda innan det blir vår ute, känns så deppit att leka tv-nörd när det är strålande sol fram till kvällskvisten. Vet inte varför jag tycker det. Kollar aldrig på tv under dagarna heller, just för att det känns så fel. Men nu är det kväll och då kan man va geek. Så fort vi nattat mini så ska vi kolla Boogeyman 2; grymt bra "skräckis"!
 
Puss på min finfina Jeanetti <3
 

RSS 2.0