Valborg

Hajjlååå!
I slutet på förra veckan såg min mini ut ungefär såhär hela tiden:




Chillkille med andra ord. Riktigt förkyld, men nu börjar det ordna upp sig :)


Har haft en helg med mina älskade flickor <3 
I lördags kom Jea hit på käk. Sen va vi och grattade Ronja som fyllt 22 och sen körde vi helnatt med Donken & film. Vi såg The Thunnel, och ett tips är att inte se den. Riktigt kass.

I söndags kom Ericsson med tillhörande barn hit. Och hör & häpna; vi inledde daten med maat! Men ärligt, va ska man göra annars..
Sen fick grabbarna grus busa lös lite innan vi drog ner på stan, köpte upp halv Hemköp och sen spenderade eftermiddan i biomörkret framför Lorax (mycket bättre än lördagsfilmen.) Bara för att slippa det fina vårvädret liksom..

Ikväll är det Valborg. Ifall någon missat det liksom.
Älskade hanen jobbar. Jätteskräll! Så jag och miniMe ska till M-Skogen med familjen Isaksson.
Kommer nog bli mys! Ännu mysigare att veta att man är ledig imöra. Jag <3 Röda dagar!

-PussssS


25th all month looong

Välkommen underbara löning! Du kom inte en dag för sent vill jag lova ;D

Mötte upp Carro på stan efter jobbet och slösade bort några kroner. Lite smink, luktagott & Gofika fick det bli. Ska hitta någon söting som vill slänga i lite färg i mitt livlösa hår med. Behöver klippa mig snart igen. Tycker inte om sånt, gillar inte att vem som helst flaxar med saxen i närheten av mig.
Nu ska jag pussa lite på min alldeles jätteförkylda lilla mini innan han ska sussa sött!

Dagens människa = Irene. Fin människa!

- PUSSSS


Måndag

Imorse kändes det usch, fy och blä! Precis som varje måndag.
Nu känns det skönt, härligt och oblä. Precis som varje måndag.
Försöker ändra morgoninställningen, men det vill sig liksom inte. Men på em. är det ändrat, så jag får väl bara leva med att det är så ;)

Har planterat lite blommor som jag köpte med från i2-marten igår. Nu ska det bannemig bli vår på riktigt, inge mer snö och minusgrader nu! Jag vill lyckas få världens djungel på balkongen i år. En alldeles egen liten oas. Men med mina gröna fingar, så lär väl den första blomman dött innan jag planterat klart den sista..

Ska snart kolla på Joar & Ola-Conny. Stört roliga purjon ;D Man blir ju ändå lite avis för att de flyger och far lite varstans. En vacker dag är det min tur. Då ska jag ta världen med storm och se allt som är värt att se, överallt!

               

                                                            -Pussss

Ons 17/4-12



Snosade på denna lilla mysbiten igår. Guu va bebis luktar gott!
Min mini vill verkligen ha ett litet syskon här hemma. Men nja.. Det får vänta ett par år faktiskt..

Nu har jag den där magiska timmen igen ;) Älsk jobbar & lillälsk sover förhoppningsvis snart.
Synd att jag känner en liten känsla av otillräcklighet inombords, så jag inte kan njuta lika bra av den bara. Vet inte varför jag känner så just nu.. Och det är inte med en del, utan lite av allt liksom; på jobbet, som syster, dotter, mamma, vän & flickvän. Störit!
Vill ha nån som backar upp vid såna tillfällen. Som liksom förklarar på ett sätt så jag kan lösa det själv. En såndäringa mentor, en livscoach. En Ulla helt enkelt.
Kanske man skulle se om hon har tid för en kopp kaffe snart.. :)

Halo - Haley James Scott <3


Vi hade iaf tur med vädret..

Oj vad dyngmätt jag e! Potatis, torsk & äggsås har lagt sig som ett lock i magen på mig. Tydligen på Totteman också, för han somnade på ett kick. Han kom ju iofs i säng efter 6 imorse och jag tvingade upp honom vid 12. Han fick följa med på promenix till M-Skogen ihop me mig, Ania, Magda & alla små minisar. Var stekande sol hela tiden vi var där, och precis när vi kom hem så började det regna igen. Lyckat!

Snart ska jag ägna mig åt den massiva högen med tvätt, sen planera kommande vecka lite. Har liksom blivit rutin att jag gör det varje sönda nu för tiden. Rätt skönt och veta hur man ska lägga upp det, så man inte hamnar i det värmländska träsket där "jag gör det imorgon" lätt blir en vana ;)

                                                               Mini är grymma killen :)
                                
            
Vart nere i affärn helt själv igen & köpt mjölk. Om stolthet hade ett ansikte, så skulle ni behövt se honom ;)
                              

- PussssS



En annandag

Påsken kom, var och är nu förbi.
Påskgubbe har vandrat runt i Karlstà, ägg har målats, 2 kg godis har förtärts (minst!) och jag har bara njutit av umgänget från ett par underbara :)
En dag i frihet kvar. Wihoo!

Syster har somnat så fint på soffan. Ska jag väcka henne tro? Eller ska jag låta henne sova bort sin förkylning så hon orkar dela tha freedom med mig imorgon.. det är frågan.

                                                                Pöckon kör egopic ;D

                         

                                                      -PussssssssssS


Snälla förklara..

God kväll!

Sitter här nyduschad & nyäten och väntar på att hockeyn tar slut, så Desperarta kan börja. Love it!

Har vart en konstig dag på jobbet. Som det brukar nu för tiden alltså. Får hoppas det blir mer okonstigt när vi har flyttat till nya lokalen, för som det är nu känns det som man gör hur mycket som helst, men ändå inte kommer någonstans..
Hämtade iaf upp mini på radion efter den konstiga dagen. Lektant Ronja fick låna honom en sväng. Det var han nöjd med. Imorse sa han att han älskade henne, hehe. Kärleksfull unge det där, Mysaken <3
_____________________________________________________________________

Charta 77 - Snälla förklara
Lika bra nu som för 10 år sen. Tass i tass med Ericsson för allti&allti&allti...

-Pusss!







RSS 2.0