SVT Play

Idag har det varit en mycket lång dag, med en del oväntade moment. Men så är det ibland. Veckan i övrigt har iaf gått ganska fort känns det som. Redan torsdag imorgon! Det innebär jobb 8-16, sen är det ju några dagars ledighet. Tack Jesus för att du dog & uppstod sådär lyckat ;P. Fan vad skönt det ska bli. Och på fredag ska vi hämta hem min underbara lilla varelse :) Fredan blir en planerad mysdag med andra ord. Bara krama och pussa isönder honom!! 

Innan jag lägger mig och dör i sängen ett slag, så måste jag kolla på Andra Avenyn. Hann ju inte se det förut. Vi får hoppas våran sega turbodator låter mig göra det bara..

-Älskar mina vänner! <3

My name is Earl


Go kvälla.
Flyttstäd stod på arb.schemat idag. Därför känner man sig nu lite öm i kroppen. Men skönt att få lite variation på jobbet iaf, börjar tröttna som aset på att varje vecka är den andra lik. Lunchade & hängde med Ericsson därefter. Jeanette & Ellekari kom förbi en sväng också. Sen har jag varit iväg och solat & handlat lite. 
Och nu saknar jag min lilla pluttis. Fick pratat med honom en sväng förut; Vad "vuxen" han låter i tele. Saknade mig gjorde han iaf, skönt att höra :) Men trivs med att få träffa vovvarna, hela släktet & sin häst Wicki, gör han allt. Bara 4 dagar kvar tills han kommer hem nu. Så jag ska nog stå ut! 



-Puss på Världen 


Vecka 12; Barnmässa

Ja, veckans nya grej avklarade jag och Isak igår. Vi skippade gympan och drog istället iväg till Barnmässan. Det fanns riktigt mycket olika grejer där borta som man kunde roa sig med, både som bebis,småbarn & småbarnsförälder. Isak testade på en del saker & stötte på några olika "djur". Spöket Laban skulle vara där också och vi letade runt efter honom. När vi väl hittade honom vågade inte Isak gå fram, utan blev livrädd. Hehe, sötnöt. Men vi ska absolut dit nästa år igen, så får se om den annars så modiga killen, vågar sig fram då ;)

 
Isak kramar om kaninen Miffy :)


Vi stötte även på en Trygg Sköldpadda :D


Hoppborgen var självklart uppskattad.


Astronauten :) (Petar näsan va?)


Akrobater från Cirkus Mimilus uppträdde.


Fick sig ett flygplan.

   
Och utanför stod det brand-och polisbilar man fick inspektera.


Barnledigt+Kalas

Nu är vi hemma igen. Har precis varit och lämnat av Isak. Han ska vara nere hos Tottes föräldrar i Hamburgsund under veckan nu. Så vi mötte upp Bengan halvvägs. Kändes allt lite vemodigt att se pluttis åka iväg motsatt håll. Hur tusan ska jag klara mig 5 dagar!? Kommer ju klättra på väggar & få psykbryt.
Men för hans del är det väl kanske lite skönt. Att få lite "semester" och slippa vara på dagis hela veckan, eftersom vi ändå bara jobbar. Ja, i värsta fall får vi väl hämta hem honom tidigare om det gör för ont i hjärtat.
___________________________________________________________________________

Och igår var ingen vanlig dag, för igår var det Carros födelsedag! <3
Självklart innebar det kalas hos gumman.


Blåser ut ljus & pappa Bosse sitter brevid :)


Glufsande Isak & Eddie i bakgrunden.


Carro & Sofie :) Jimmie & vovven Moa i bakgrunden.


Syskonskaran! Och skräll att linslusen skulle vara med ;P


Mina 2 bästaste!


Huvudvärk, blää

Sista jobbpasset för veckan är slutfört. Så nu tar vi helgen! Har mumsat i mig lite kassler, ris & b-sås nyss.
När jag kom hem från jobbet, så drog Totte iväg till sitt. Han jobbar stängning både idag & imorgon. Så vi får vänta med att umgås till söndag, hehe. För imorgon blir det först gympa med Isak, sen ska jag möta upp Ericsson och sen vidare till Carro & gratta henne på dagen. Har inte köpt något än bara. Så jag får luska lite på vad tusan jag ska ge henne.
Hann med stan en fortis idag iaf, och hittade några linnen till mig. Som vanligt enfärgat förstås ;)

                        
                                                        Från BikBok4st för 199:-

Billigt är bäst!
Nu ska jag hämta hem min lilla pluttis från dagis. Ska se om han bara vill softa lite med mig, innan vi hittar på något bus.

-Puss på Världen

Filmtajm


Har varit en lång dag ida. Och löning. Därav den långa dagen antar jag, hehe.
Mötte upp Jeanette efter jobbet och lunchade lite ihop. Maten på IKEA är toppen! Tog en tur till Biltema efter det, sen hem & hämtade mini ifrån dagis. Sen när Totte kom från jobbet, så for vi iväg till Bergvik och shoppade lite.
Lite käk på Max, sen slutligen Willys innan jag landade här hemma.
Nu ska jag gosa ner mig i sängen brevid min trötta samboraj & kika på en av filmerna jag köpte: Eternal Sunshine-of the spotless mind. En komedi med Jim Carrey jag aldrig hört talas om tidigare. Får se om den är bra eller inte. Om jag orkar hålla mig vaken vill säga ;)

Puss & Godnatt!


Morrn Morrn

Isak verkade lite piggare framåt eftermiddan igår, och sista gången jag kollade febern så var det inget. Så vi testar att lämna honom på dagis idag, och får hoppas han inte blir hemringd.
Jag har nu käkat lite frukost, fixat ett ansikte & är väl beredd att dra ner mot stan, till bussen som tar mig till dagens jobbpass. Ser ut som det kommer vara lite ljusare ute idag, och inte lika "höstigt" som igår.
Imorgon skulle det tydligen bli riktig vår och den varmaste dagen hittills i år. Får väl se om det kommer stämma.

Men nu måste jag packa väskan lite innan jag pyser.

Ha en skön dag!


Ser inget, Hör inget, Vet inget





Tisdag 23/3

Helvete, jag knackade antagligen inte tillräckligt hårt på trät igår.
Buttade till Isak innan 7 imorse, ingen reaktion.
Försökte strax efter 7, ingen reaktion.
Vid halv 8 var jag nästan irriterad på honom & sa att nu måste han upp och börja göra sig iordning. Han tittar på mig med glansiga ögon och säger: att han vill baara sova. Tar fram termometern, och jomenvisst, feber. Totte började jobba vid 6 imorse, så jag hade ju inte så mycket annat val än att ringa jobbet. Fan! Jag som skulle haft en ny kund+flyttstäd idag. Hoppas verkligen han kryar på sig under dagen iaf. Bara han får vila & dricka mycket vatten, så brukar det faktiskt gå över ganska fort på honom.
Och apropå vatten; Vårat ska tydligen vara drickbart nu, utan att behövas kokas innan. Men jag känner ändå att vi väntar en extradag innan vi tar det direkt ur kran. Bara för att vara på den säkra sidan liksom.

Mjoo. Dagen får väl helt enkelt gå ut på att kurera killen. 
Promenad ikväll Ronja!!? Kommer nog vara lite rastlös då ;) 

-Pussorr


Måndag 22/3


Måndag avklarad.
Har mest bestått av jobb och sen fläng, innan vi landa här hemma & käkade Tottes köttfärspaj. Brukar inte tycka om paj med mat i annars. Med blåbär & sånt kan gå bra. Men mat i paj har jag aldrig riktigt förstått mig på. Men den var faktiskt riktigt god :)

Vet inte om Isak är på väg att bli sjuk eller något också. Han hade sovit en timme här hemma. Och senast han napa på dagen va ett par månader sen. Sen när vi åkte iväg så satt han bara helt tyst i bilen & sa inte ett knyst på typ en halvtimme. Och alla som känner eller har träffat Isak vet att han aldrig är sån. Det är full rulle, energibomb, dygnet runt annars. Han har dock varit lite piggare sen vi kom hem, men ändå inte lika mycket "upp i taket" som han brukar.
Hoppas verkligen inte det dyker upp någon feber, då både jag & Totte har jobb hela veckan. Har liksom inte råd att stanna hemma. Och någon barnvakt i sikte har vi ju sällan. Sen gör det så ont i hjärtat att se honom helt utslagen & orklös, kraken. Så jag kan väl *knacka i trä* i förebyggande syfte ;)

Funderar på om jag ska mysa ner mig i sängen med lite chips & börja läsa boken jag köpte häromdagen:

          
 
När jag kom hem med den frågade Totte om jag hade något i görningen. Sist köpte jag ju Babysug, och nu denna. Haha, han kan vara lugn, jag har inga såna tankar i min planering jämt nu.

Men jag brukar alltid läsa så tunga böcker annars. Verkligehetsbaserade, hemska böcker om barn som blivit misshandlade eller utsatta. Vet inte riktigt varför jag fastnar för såna hemska böcker, för jag sitter känslig & äcklad som få, men ändå vill jag läsa dom. E jag störd tro..?
Men på senaste har jag inte klarat av det. Jag har mått så dåligt bara några kapitel in i såna böcker, fått svårt att sova och kan inte slå meningarna ur huvudet. Så därför kände jag att jag behövde läsa något lättsamt, påhittat & humoristiskt. Så då passar såna här böcker skitbra :)

Ska in och ge Isak en nattpuss innan jag sätter min kvällsplan i verket. 

-Puss på Världen

 

Catch me if you can

Söndag, söndag, söndag.
Helgerna går allt för fort. Under veckan vankas det en del långa jobbdagar, så idag får man väl bara ladda inför det. Var iväg på familjegympan imorse, hann ju inte med det igår. Så vi traskade dit i snöslasket (när man tror våren är här för att stanna, kmr det mer snö!). Härlig start på dagen. Sen fick det bli en städ/tvättdag. Precis lika tråkigt som det låter. Men skönt när det väl är gjort iaf :)
Snart kommer stora hanen hem från fotbollen, så får vi se vad vi hittar på då.

Ha det gott. Pussor


Riktigt gamla godingar :D

Cecilia Vennersten - Kapten Nemo


JaP - Min vän





Påsk på G

Har precis mumsat i mig en Calzone Grande. Mumma.
Totte fick sitta brevid & tråna, då han för tillfället går på sopp- och shakediet. Dom har startat en tävling på hans jobb om vem som kan gå ner mest i vikt på 2 månader. Och han är fast besluten att vinna den potten.
Så jag får väl säga; Dutti ponke! Än så länge vill säga ;)
Och apropå pott, så vann jag inte ett skit på min Lången. Blev typ X i alla matcher så det sket sig totalt, haha.

Idag har jag och Isak varit ute och plockat påskris och börjat dekorera inför högtiden. Kanske i tidigaste laget, men strunt samma. Man börjar ju julpynta 4 veckor innan det är jul så..




Intressant bild på ris i påse ;D







Hade velat haft en svart vas med svarta, vita & gråa fjädrar i att ställa i storarummet också. Ska jag nog pyssla ihop framöver.


Vecka 11; Lången

Happ. Veckans nya grej fick bli att testa å spela på Lången.
Något som Totte gör för jämnan, så nu tyckte jag det var dags för mig att pröva lyckan.
Om jag förstod rätt så kunde man spela på både fotboll & ishockey där, så jag tror jag blandade dom lite.

Jag satsade 30kr på första raden som löd:
Blackpool-Crystal        X
Queens Pr-Swansea    1
Nurnberg-Hoffen H      1
Vancouver-Detroit       2

Sen satsade jag 20kr på nästa rad:
Arsenal-West Ham      1
Wykombe-Exeter        2
HV71-Timrå                1

Så nu får jag hålla utkik på text-tv och se om jag drar hem storkovan ;D
Ytters minimal chans, men ändå.


Vattenlös

Vaknade upp vid halv 8 imorse av att Isak gapade att det inte kom något vatten ur kranen.
Kollade, och det kom inget vatten ur någon kran. Ringde felanmälan & det visade sig vara en vattenledning som börjat läcka någonstans. Så i princip hela KD & Hammarö var utan vatten.
Som tur var va inte Skattkärr drabbat, så efter ett par timmars jakt efter dunkar & hinkar (folk var ju som galna efter dessa grejer!), så åkte vi dit & lassade upp med närmare 30 liter.
När vi väl var hemma igen runt 12, så hade vi återfått vattnet. Men man uppmanas ju att inte dricka det, så tur ändå att vi har drickbart med nu.

Ja, gud vilken skön start på dagen. Man kan inte tro att man blir så handikappad utan vatten egentligen. Men man kan ju inte göra kaffe (det viktigaste på morgonen (; ), laga käk, tvätta sig eller ens gå på toa. 
Vi ska vara glada att vi lever i ett land där vatten inte är en bristvara, utan finns i alla hem. 
Fast är man van att gå 2 mil varje dag för en hink vatten, så tänker man väl annorlunda. Vi har ju inga begränsningar vad gäller detta. Just förutom när det händer saker som dessa.
Kanske är lite nyttigt, så man får ett annat perspektiv på saker & ting.

Men ska jag vara ärlig så kommer jag förmodligen ha glömt bort detta tänket när ledningarna är lagade, och vattnet funkar som det ska igen. Det ligger liksom i människans natur att fungera så..


Softish

Nu har jag precis stoppat barnet i säng. Vi har haft lite fredagsmys med Piff & Puff, godis, massa kramar & diskussioner om det mesta. Härligt!

Dagen har rullat på i ett, sådär som det ska vara sista dan innan helgen.
Jobb, en tur på stan, hälsat på hos Maggie & rensat ur förrådet lite. Finally fick jag tummen ur för det ;)
Ska ta det sista där imorgon, sen kanske man kommer in med åtminstone en fot där nere.

    
Käkade tjocka våfflor förut. En tur i brödrosten, sen är dom kanongoda!

Närmast blir det att inta soffläge & käka lite baugette med kycklingröra. Prisa fredagar. Den absolut bästa dagen på hela veckan.
Eller hur?!


Doktor Isak

Jag lekte doktor med Isak förut. Och helvete vad han får mig att garva den lilla ungen :D

Jag skulle vara patient & han doktor. Jag knackar på dörren & stiger in. Han hälsar på mig med fel hand och uppochner dessutom. (Måste även tillägga att hans namn var Ben. Och inte engelskt som Bään, utan verkligen Ben.)
Dr Isak: Jaha, och vart har du ont?
Jag: Ja doktorn, jag har så fruktansvärt ont i huvudet..
Dr Isak: Men nej mamma, där kan jag inte laga. Du måste ha ont nån annanstans.
Jag: Ok, men då har jag jätteont i armen då.
Han känner på min arm.
Dr Isak: Ja, jag känner vad ont det gör. Stackars dig.
Han plockar fram ett bräde med massa bokstäver.
Dr Isak: Nu ska du säga alfabetet.
Jag: Mhmm. Men min arm då?
Dr Isak: Ja, den va ond. Men säg alfabetet nu.
Jag rabblar upp det, men gör vissa fel, bara för att se om han e me.
Dr Isak: Okej, det här var ju ingen syn. Du måste nog få glasögon.
Han springer ut & hämtar min solbrillor.
Dr Isak: Ha på dig dom och kom tillbaka om 3 dagar. Så får jag se om armen mår bättre då.

Hahaha. Besök hos den doktorn gav mig inte annat än kramp i magen!



Torsdag 18/3-10

Gud va gott. Vaknade upp utan huvudvärk & relativt pigg idag.
Känns knappt motsträvigt att jag ska jobba 8-16. Känner mig på toppenhumör!




Freedom






Hello Sunshine

Ja, solen fortsätter att lysa som bara den. Gud vad underbart!
Blir ju nästan ren sommar på dagarna. Kvällarna är dock kallare. Det konstaterade jag & Ronja under våran kvällspromenad igår.

Sitter här & äter frukost nu, medan Totte & Martin snarkar ikapp. Dom är så högljudda när dom kommer ihop, att det slutade med att jag delade säng med Isak inatt. Kan inte fatta att en så liten människa kan ta så mycket plats, haha.
Har en rätt slapp dag på jobbet ida. 2 timmars lunch också. Funderar på om jag ska få tummen ur och börja rensa förrådet sen. Hade tänkt göra det under helgen, men det blev liksom inte av. Som vanligt när jag tänkt göra något. Kommer nog hitta en hel del smått & gott där nere skulle jag tro. I princip alla grejer vi hade i lägenheten på Krp ligger packat där nere.
Så ja, det får jag roa mig med efter jobbet sen :)

-Puss på Världen

Barnprogram var bättre förr!

Tänkte köra en liten nostalgitripp.
För visst tusan var barnprogrammen betydligt bättre förr!


  Härliga familjen Jetsons :)


Top Cat var ju underbart.


Fanns det nån bättre hjälte än Super Ted..?!


Scooby Doo kommer väl alltid leva kvar :)


Och likaså Bumbibjörnarna.


Och ni måste väl minnas Rai-Grottpojken!


Skurt satt jag som fastklistrad framför :D


Många glada skratt blev det åt tokiga Yogi Bear.


Och även Bo-Ko ;)


Men några av mina största favoriter var ju lätt Smurfarna.

Vilket var ditt favoritbarnprogram?




The Pojksnopps






Sushi

Sitter här & tinar mina händer. Har varit ute ett tag nu i snön med mini. Han hittade några kompisar som han kunde leka kurragömma med :)
Och jag hoppas solens strålar nådde ner till mitt bleka ansikte lite. Skulle vara skönt om man kunde börja få lite färg nu.

Ruskigt sugen på sushi är jag också!



Jag får nog försöka övertala hanen att vi ska käka det när han kommer från jobbet.
Perfekt lördagsmat!

Vad brukar ni käka på helgen?




Gympa= Gillades!

Smulis tyckte gympan var riktigt skoj :)
Och världens gulligaste instruktör var med också. Skaffade ett medlemskört till honom på en gång. Så nu får det bli hurtigt varje helg för honom.


Isak är den gråa pricken i mitten brevid ledaren :)

Men nu är nog våran fiskgratäng klar. Så ska slänga i oss den, innan vi förmodligen drar ut en sväng igen.

- Pussor på Världen

Hej hopp

i Svingelskogen.
Igår slocknade jag som en stock runt 12-tiden.
Sen kom Isak upp på lite nattprat runt 4, men annars fick vi sovit till halv 8 idag. Skönt!

Solen närvarar idag me, det tackar vi för. Totte har stuckit till jobbet och jag & mini har fått i oss lite frukost.
Snart ska vi bege oss mot Friskis&Svettis, så ska han få testa på lite barngympa. Eller ja, Familjegympa heter det. Men jag kommer nog mest sitta och kolla på, har en sån där ond huvudvärk igen.
Har det ganska ofta. Jag funderar på om det har något med mina öron att göra. Känns som jag har lock i dom typ hela tiden, och med jämna mellanrum knastrar det i dom (typ som man har knäckebrödssmulor i dom).
Eller så beror det på mina störda visdomständer som ömmar nästan jämt.
Ja men gud, vad massa fel det var på mig helt plötsligt då, hehe.

Ska sluta gnälla & plocka fram lite gympakläder istället.

-Puss på lördan

Kwella

Nu är vi hemma, mätta & belåtna.
Var ute i lekparken med mini. Inte vidare lätt att leka bland 1 meter snö överallt, men ändå.
Sa hej till Ronja en sväng, och sen kom Totten från jobbet. Han får hoppa in och jobba imorgon med.
Lite tråkigt på en lördag, men det blir ju pengar iaf. Och dom är alltid välkomna!

Blir det något över efter räkningar & all nödvändig skit den här månaden, så måste jag göra något.
Bara ta en dagstripp nånstans, så man kommer bort från detta Karlstad.
Får luska lite på vad man kan hitta på.

Nu får det bli lite chips, dipp, godis & något att vila ögat på.
Ha en skön fredagskväll!

-Pusski

Läsa

Innan jag gör klart mina måsten, så jag kan ta helgen, börjar jag med en paus.
Tänkte varva lite tvätt med att sitta på balkongen & njuta av solen, samtidigt som jag ska börja läsa boken jag köpte häromdagen.



Emma Hamilton har allt man kan önska sig. En kul och sexig man: James. Världens bästa väninnor: Lucy & Jess. Föräldrar som har hört det mesta och kan hantera det. Och sminkösjobbet hon alltid drömt om.
Men en dag inser Emma att hon desperat vill bli mamma. Hon har tidigare lagt mycket energi på att INTE bli med barn. Nu ägnar hon plötsligt lika stor kraft år att försöka bli gravid. Trots sex vid rätt tidpunkter, den rekommenderade kosten, märkliga yogaställningar och huvudvärk p.g.a att hon stått på huvudet efter sex för att hjälpa de förvirrade spermierna att simma åt rätt håll, blir hon inte gravid. Men Emma ger sig inte...


Rescencenterna (eller hur det heter) jämförde Emma i boken med en blandning mellan Carrie Bradshaw & Bridget Jones.
Då kan det väl inte bli annat än roligt iaf :)

Anka IQ

Det sägs att varje gång man får ett slag i huvudet, förlorar man 3 hjärnceller.



Undra vad många gånger Anna Anka har drämt huvet i väggen...?


Snökaos?

Linus och Jessica har varit här under kvällen. Bra uttröttning för Isak. Han slocknade direkt efter kvällsmaten.
Jessica sa att det skulle bli snökaos imorgon. Va fan, jag som har vant mig vid att det ska vara vår nu. Eller att vintern iaf är på väg bort, inte att det ska komma mer. Ja, man kommer antagligen märka vad det blir.
Hoppas på sol under helgen ändå.

                                

Imorgon är det fredag. Wihoo! Tycker faktiskt att veckorna går ganska fort ändå. Skönt det!
Skulle vara gott om man kunde hinna lämna KD en stund också. Åka till Vbg eller kanske Gbg.
Bara så man hinner längta hem lite. Får se om man kan ha råd med ett äventyr inom en snar framtid.

-Pusssoorr


Catching up

Vad skönt det känns när onsdagen är över. Då vet man att det alldeles snart är helg igen :)
Och fredagar brukar jag jobba till senast 1, så det känns riktigt soft.

Vilket underbart väder det har blivit dom senaste dagarna! När solen kommer fram och steker på njuter man ju för fulla muggar. Jag tycker nästan det räcker så här. Jag är inte mycket för den där hypergassande värmen som blir under högsommaren.
Nej, precis så här får det gärna fortsätta vara. Resten av snön kan väl försvinna, så det gröna orkar sig fram, men annars är jag nöjd.

Idag blev det Barntimmarna för Isak. Har varit uppehåll 2 veckor, så han var riktigt nöjd :)
Och sen kom Lotta & Tobias hit en stund och hälsade på. Trevligt!




Men nu ska jag in och tvätta fötterna innan jag studsar i säng.
Min fotsvett är inte att leka med just nu. Tro mig!

Tisdag

Sitter faktiskt & lyssnar på Brittan jämt nu. Det var ett tag sen.
Tänker man inte på vem hon har blivit, så är musiken faktiskt helt okej.

Har kört några låtar med Pink också. Family Portrait är absolut bäst med henne.
För vem tusan har den perfekta familjen egentligen. Vi har inte ens något fejkat foto på det, haha.
Ja, fy tusan..

(Blir cp-störd på att skitsidan vägrar ladda upp bilder emellanåt; Morr!)

Ska chilla en stund till innan Jeanette kommer hit & lyser upp lite..

-Pussor

Vecka 10: Gympapass

Jag och Ronja har varit riktiga hurtbullar idag.
Vi drog iväg på ett gympapass-medel förut.
Trodde jag skulle avlida, med tanke på att jag knappt rört mig sen gymnastiken i grundskolan.
Men det var faktiskt helt okej och man fick flåsat lite,
men vi tog oss igenom den intensiva timmen.
Kanske vi kommer fortsätta med.
Det blev iaf det nya för den här veckan :)


mkfdsah

Tog mig en slurk av den dära Chi San. Smakade blä, och piggare känner jag mig inte heller.
Kanske tar en stund innan det verkar, vad vet jag.

Nu väntar jag iaf på att SuperSnabbaSilverRonja ska höra av sig, så vi kan pysa ner till stan en sväng.
Måste ju hitta en present till lilla Rickard, som vi ska på kalas hos i eftermiddag.

Lite sol & frisk luft kanske väcker dom slumrande hjärncellerna där inne.
Man få hopps om int annt!

Tired

Son of klöver. Ett riktigt brädkliv.

Ja, det var det sista Totte sa innan jag vaknade imorse.
En konstig dröm jag inte minns ett skit av. Förutom just den meningen då.

Väcktes iaf av att en liten kropp kröp ner under täcket. Han petade lite på mig & sa att det var morgon nu.
Tittade på kl. som visade sig vara 6. Vi har inte samma uppfattning av vad morgon är direkt.
Ronja & Niklas va här igår och spelade kort & stre till närmare 3 inatt.
Men Isak ville inte inse att morgonen kunde vänta ett par timmar till.
Så det var väl bara att gå upp då!

Totte köpte hem den där Chi San häromdagen, så jag får kanske testa att ta en hutt av den & se om det sker något mirakulöst.

Eller så kanske man skulle testa det där med 8-timmars sömn nån gång me ;) Hehe


Hej Härliga Lördag

Vaknade upp som en piggelin imorse.
Kan ju bero på att det blev en ganska tidig natt. Kvällen avslutades väl inte riktigt som vi hade planerat, men den började helt okej. Så det var väl en ganska lyckad kväll iaf :)


Lite myskäk med brudarna.


På G.


Så här sur blev Isak när han inte fick va me på kort. Haha.


På Nöjes :)


Jag & söta Cissi :)


Fröken Jenssen kom igång senare än väntat. Men grym vart hon ändå!


:)


Och gitarren åkte fram den med :)


Tack för en mysig kväll tjejor! <3

Nu blir det lite städ, innan middag & sen nog ut i det soliga vädret.
-Puss på Världen


Vecka 9: Amanda Jenssen

Veckans nya grej kommer att äga rum om några timmar.
Nämligen att kolla in Amanda Jenssen när hon spelar på Nöjes.



Fick biljett av Ericsson när jag fyllde, så ikväll blir det kalas för hela slanten :)
Hon är ju riktigt grym, så ska bli skitkul att få se henne live.
Kommer absolut knäppa massa bilder som jag slänger upp imorgon!
Nyduschad är jag nu iaf, ska bara slänga på mig ett ansikte, så dyker dom snart upp här.

Trevlig fredag!


Fredag! :D

Tog mig en paus i disken för å slänga in några rader här.
Idag har det varit jobb, och sen en sväng på stan. Vi har precis tryckt i oss lite käk, och nu håller jag som sagt på att diskar. Roligt värre!
Ikväll blir det utgång med Ericsson & Cissi. Vi får hoppas det blir skoj :)
Känns som jag skulle velat slumra nån timme, så jag orkar med natten. Men känns inte som jag kommer hinna med det.
När Totte är klar i duschen ska vi till Bergvik. Sen kanske förbi Susanne och kolla en byrå hon lagt undan åt oss.
Därefter kanske vi hämtar upp Ericsson i skt. Sen hit igen & plocka undan lite, och ladda med lite tacomys ikväll.
Men får se vad som hinns med.

Nu grinar det överkativa barnet!

So Long

Hungrig

Tjoloo.
Har precis kommit hem från Claratappen. Var där på lite intervju för att se om jag fick lämna blod.
Supertrevligt bemött blev jag & allt gick jättebra.
Men inte blev jag tömd på något blod inte..
Ne, jag låg 2 kilo under minimumvikt för att få göra det. Fanskap!
Får hoppas jag kan lägga på mig det, så återkommer jag dit.

Idag har det varit jobb te halv 2, sen hämta upp mitt galna barn på dagis. Därefter pyste vi hem och hämtade upp pulkan, sen blev det ut i backen med Linus m. familj i närmare 2 timmar.
Sen hem & inväntade Totte från jobbet, och så mötte jag upp Carro på stan en fort innan blodintervjun da.

Har inte hunnit äta än, så det känns som det är prio 1 jämt nu. Vill ju inte hamna i feberkoma igen liksom.
Och jag känner mig inte riktigt på topp idag heller :(
Ska bara ringa Eccon & diskutera fredagen lite först.

-Pusski på Världen

Massa sömn

Efter den här dagen kan jag ju konstatera att jag inte lider av sömnbrist.
Känns som jag har sovit för ett helt år. Shit vilken slöhög man blir när kroppstempen stiger ett par grader.
Löjligt egentligen. Ontet i halsen kommer och går, så jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det.
Nyponsoppa is good shit iaf!

Och det finns faktiskt en liten ljusprick i denna annars så värdelösa dag.
Jo, visst är väl Isak en ljusprick alla dagar. Speciellt idag när han har trallat på sin egenkomponerade sång: Rumpeaffär rumpeaffär, kom ska du köpa rumpooor! Haha, gölli min lilla tokskalle :)

Men det var faktiskt inte honom jag syftade på jämt nu.
Nej, det var att säsongspremiären av Desperata är ikväll. Yeäyy!



Som jag har längtat! Blir lite nyponsoppa framför det snart, sen tar jag nog natten igen.

-Pussor

Sjuk

Igår var jag dyngtrött hela dagen. Efter jag kom hem från jobbet la jag mig och sov i 2 timmar, och när jag vaknade visade det sig bero på feber. Blä!
Känner mig inte mycket piggare idag heller.

Jag har nästan aldrig sjukskrivit mig från jobbet, just för att det känns som det blir så mycket krångel om man behöver vara borta en dag.
Så jag förberedde dom redan igår, så dom skulle hinna få in någon på mina pass. Det var ju lugnt och så.
Men när jag prata med dom idag var det inte alls förberett, och det slutade med att jag fick ta min förmiddagskund på måndag istället. På min lediga dag, där jag redan hade planerat in andra saker. Störande!

Nu vet jag ju alldeles säkert att jag ALLTID ska tvinga mig iväg. Att det är ett jobb man inte får vara sjuk på.
Så imorgon skiter jag i om jag har 40 grader, det är jobb som står på schemat. Och idag får jag helt enkelt vila så mycket jag bara kan..

-Puss på Sjuka Världen 


RSS 2.0