Off

Idag har rent ut sagt vart en skit(ig) dag. Jobbat 9 timmar med feberförkylning. Jag är bokstavligt talat död.
R.I.P mig själv. Ni hittar mig begravd i soffan!


Regnig lördag

Godelimorgon!
Jag och min mini har nog attackerats av samma virus. För förkylt var det här. Får hoppas det hinner lägga sig till måndag morgon iaf.
Mitt släkte dök upp här vid 9 igårkväll. Dom hade lyckats fastna i liknande roliga bilkö som jag & Ronja gjorde på vägen därifrån. Så resan tog närmare 6 timmar för dom, hehe. Tjöta lite & så innan vi nattade oss. Gubben min skulle upp å jobba 6 imorse, så fick va lite tyst här hemma da.
Nu är mamma och morgan ute en sväng, min mini spelar lite tv-spel, och jag försöker väcka syster. Segväckt sate det där!
Senna får det bli frukost, och förhoppningsvis en tur till IKEA när det öppnat. Här ska införskaffas lampa till Isaks rum. Så det blir lite ljus i vårt hus.

-Puss!

Ska jag bli sjuk..?

Ja, det kan man undra. För vilken pina det var att gå till jobbet imorse. Huvudet sprängdes & halsen ömmade. Nu är det bättre i huvet, men halsen är fortfarande muppig. Känns konstigt i näsgommen liksom. Men det känns ju jämt som jag ska bli sjuk, så orkar inte ta för allvarligt på det.

Efter jag hämtade Mysak från dagis, så drog vi ner till stan. Fixade lite ärenden, och sen kliade det i fingrarna på mig. Det gör det alltid precis efter löning. Det där Ha-begäret blir rysligt starkt. Väldigt lätt att impulsshoppa massa skit då. Fast idag kom jag inte hem med något till mig själv, utan bara till hanarna. Men vafan, jag har ju hela helgen på mig (som Åkes chef skulle sagt ;D).
Mamma ringde på förmiddan & frågade om dom kunde komma hit under helgen. Så det blir en familjehelg nu med andra ord. Jag som hade tänkt hoppa städningen den här veckan (brukar ägna mina fre-em åt det), får nog tänka om. Får iaf ta och röja undan lite, om Morgan ska studsa omkring med sina kryckor här. Annars är chansen ganska stor att han åker hem på söndag med två gipsade fötter, hehe.


-Puss



Bedövad

Gaah, jag är så himla jättehungrig! Och äta kan jag inte göra. Var hos tandläkarn förut & lagade ett hål, och är fortfarande bedövd i halva käften. Är så rädd att bita sönder kinden eller tungan om jag käkar, för jag känner ju inget förrän efteråt, hehe. Får vänta ett par timmar till så har det nog gett med sig.
Min lilla Mysak har slocknat på soffan, riktigt sliten liten parvel idag. Vi har ju flängt en del efter jobbet, så inte så konstigt kanske. 
Ehh, får kolla om det finns nå flytande i kylen så länge. 

 

Bedövad

Gaah, jag är så himla jättehungrig! Och äta kan jag inte göra. Var hos tandläkarn förut & lagade ett hål, och är fortfarande bedövd i halva käften. Är så rädd att bita sönder kinden eller tungan om jag käkar, för jag känner ju inget förrän efteråt, hehe. Får vänta ett par timmar till så har det nog gett med sig.
Min lilla Mysak har slocknat på soffan, riktigt sliten liten parvel idag. Vi har ju flängt en del efter jobbet, så inte så konstigt kanske. 
Ehh, får kolla om det finns nå flytande i kylen så länge. 

 

Ikea

Åhh, vad sugen jag är på att göra om på Isaks rum. Nu har vi iaf rensat bort massa överflödiga leksaker & skit. Så nu sitter jag och kikar på lite nya möbler till honom. Jag gillar verkligen produkterna Mammut, som Ikea har.

                                                                                                        
Hur söta är dom inte!?
Fast känns som det kanske är något alla redan har, å det är ju lite tråkigt. Får kika vidare och se om jag hittar något annat, annars blir det nog dom. Gubben kommer snart från jobbet, så tänkte jag skulle vara snäll att göra lite käk. Så ikväll blir det nog pizza med andra ord ;D
Lyssnar förövrigt på Ronja just nu. Ja, jag har kopplat in 92,2-Karlstad Rocks. Lite skoj :)


Hej Trocadero..

och gött är det med..
Har varit i princip jobb hela dagen för min del. Så nu sitter jag här med en illa dunkande huvudvärk. Lyckades få en elgitarr i huvet förut, good work! Väntar som vanligt in min favvosnubbe på 6:an nu.
Under veckan får det nog kanske bli lite golf, träning, playdates & kompishäng. Får se vad vi får plats med i tiden som bara ruusar. Tänk, syrran började gymnasiet idag. Hon som alldeles nyss var en liten skitunge som bara svansade efter mig, hehe. Stort!
Alla blir så stora. Och jag tycks inte bli större än ögat förmår att visa. Känns så iaf. Fast jag blir ju inte mindre heller, så det är väl inte så illa ändå kanske.
Ehh.. Ska nog ta mitt dravel med min dravellyssnare nr1 istället för att dravla här. Eccon, svara!!


En fredagkväll igen vore..

Sitter & lyssnar på en massa dance-musik på spotify, och blir snuskigt sugen på att dra ut på krogen & härja.

   
   
   

Nästa helg, så kanske.. :)


Jobb snart

Det blev i2 ett par timmar igår. Vi lyckades klara oss undan regnet, men blev istället attackerade av sisådär 700 ettriga getingar. Det är verkligen en grej jag hatar med sommarn, alla äckliga småkryp! I övrigt var det väl mysigt där. Dock lite mindre än vad jag väntat mig, och jag glömde bort att köpa sockervadd. Får se om vi hinner dit en sväng efter jag slutat jobba sen, så jag får en sån iaf :)
Kvällen igår spenderade jag nere på radion med Snickarn & MiniRonja. Sen käka dom här & kolla på rätt kass film med Sällström och Persbrandt. Jag däckade inne hos Isak runt 1-tiden. Och väcktes runt 7 av att han skulle nörda matte. Jättesugen på att tänka logiskt klocka tidigt på morgonen. Inte!

Nu ska jag stoppa i mig lite mat innan jag pyser. Bilder från igår får komma sen.

-Pusss


Höst

Oj vad jag har drömt mycket inatt. Kommer dock inte ihåg exakt vad nu, men vet att jag vakna till ett flertal tillfällen under nattens gång. Runt 8 var det inte meningen att jag skulle snooza mer iaf. Tottes tele ringde, så nu fick han jobba hela dan igen :( Och min Ericsson ringde mig & var lagom glad på folk. A ja.. Får bli bort till i2-martèn en sväng med dom under dagen. Så får jag se om Ronja hann bli med dit imorgon. Är inget vidare marknadsväder ute direkt, men nu är det ju officiellt höst, så då får man vänja sig.
Jag gillar faktiskt hösten, och våren. Mysigaste årstiderna på sitt egna lilla vis.

                                                    -Isak, en höstig dag <3
                  


Fredag :)

Åhh härliga fredag, vad efterlängtad du var!! Och riktigt skön dag har det varit. Slutade jobbet redan vid 11 och blev upphämtad av Ericsson med gubbe & barn. Dom stannade kvar här en stund på lite mat & härj.
Sen har jag städat & tvättat lite, och däremellan dök Åsa & Emelie upp en sväng. Emelie har jag knappt sett sen gymnasiet, så var riktigt skoj å se henne. Får hitta på något nästa gång hon besöker KD igen.

Nu har jag en gapig unge i ena örat, och en liten kramp i min mage. Ska nog gosa ner mig i soffan en stund och hoppas på att det går över. Senna blir det mys med hanen när han kommit från jobbet.

-Puss på Fredag!


Hatar 3:s internet!!

Jag sitter här; trött, hungrig och luktar fotsvett.
Så jag får väl tvätta en fot, äta en mat, och inte sova. Ska bort till Friskis ikväll & leka hurtig igen. Har ju kört vanligt gympapass, core & spinning tidigare. Så ikväll har vi bokat in oss på aerobics. Får vällan se om det är skoj.

 

Älskar fortfarande

 



I rensartagen

Ja, här rensas det på för fullt. Hittills har jag hunnit hiva 3 kassar i Myrorna-containern & fyllt 3 kassar som ska te soprummet. När syster var här, så kom vi fram till att hälften av alla mina skåp/garderoben inte kunde stängas p.g.a överfullhet, så jag kände att det behövdes. 
Jag har ju så himla svårt för att slänga saker. Som en vit vinterjacka jag köpte på Vero Moda när jag var sisådär 15 år. Den användes flitigt kan jag lova. Men senaste åren har den bara hängt i garderoben med hål genom alla fickor, en trasig dragkedja, småhål lite här & var och värsta oljefläcken över hela ryggen. Ändå tog det emot att slänga den förut.. Skumt d dära. Men tur att jag inte är som Samlarna dom visar på 3:an iaf. Huua!
Nu ska jag fortsätta.


Bananflugor

Häromdagen hittade jag en rutten nektarin i fruktskålen. Och med den kom ungefär 25000 bananflugor. Så nu har dom invaderat hela köket.. Jag har ställt fram ättika på ett fat, för det har jag hört att dom gillar att drunka i. Men inte tusan funkade det. Hur får man bort dom?!
Nu satte jag i en sån där fluglampa (med ultraviolett ljus som dom ska surra in i, få en stöt, och dö), så jag hoppas verkligen det fungerar. Det lär jag väl märka när jag kommer hem från jobbet.
Chipp Hej!


Mys me hanen (Dexter Morgan)

Har precis stoppat barnet i säng, och Totte har förberett lite gotta till oss. Ska strax slå mig ner framför tvn & invänta Dexter, smaskandes på tonfiskröra & baugetter. Känns sådär lagom perfa nu :)
Har varit borta hos min Ronja en stund under kvällen, och kikat på deras utlandsfoton. Vore verkligen inte fel att dra iväg nån vecka! Jag är inte så mycket för badning & det där stekheta klimatet, men att få uppleva en helt annan miljö & kultur är det som lockar mig. Så åka till något halvvarmt ställe då det inte är högssäsong skulle nog sitta som ett smäck. Men det hinner jag med i framtiden då jag är miljonär. För klart jag kommer bli det en vacker dag. (Skiii.. Som Cassis skulle säga ;P)


Lite av det jag fick med hem från Gekås :)


Gekås

Mestadels av gårdagen spenderades i bilen. Jag & Ronja skulle ju skjutsa hem Cassis till Varberg, och sen passa på att kika in på Gekås. Hanen jobbade så min mini följde såklart med på roadtripen också. Begav oss härifrån runt 10, och var framme där nere vid halv 3. Vi hann gå 2 timmar där inne, och det räckte väl nästan. Hittade en del av det jag tänkt iaf :)

                             

        

                

På hemvägen fastnade vi såklart i värsta kön tack vare vägbygge. Så va hemma strax efter 12 inatt.
Nu har jag precis käkat lunch och ska snart pysa iväg till jobbet.



Superhjältekonsert

Ja, idag har varit en stor dag för min älskade Mysak. Han har fått träffa riktiga hjältar. Superhjältar som flög ner till jorden för att hitta universums underbaraste barn. Och tro det eller ej, men dom fanns faktiskt just här i Karlstad. 
Supersnällasilversara & Stålhenrik besökte Mariebergsskogen :)

                        

                        

                        

Var riktigt mysig underhållning, med ett stycke humor och massa fin musik med bra budskap i till alla förväntansfulla ungar som satt där. Om jag någon gång skulle behöva skaffa nanny till Isak, skulle jag göra allt för att få hit ubermysiga Sara!


(Jag & Totte har bestämt att köpa ny kamera, så man kan föreviga vissa ögonblick aningen finare. Och skarpare. Och på mer nära håll.)


Morrn

Väcktes av Tottes alarm vid 7-tiden. Sen for han iväg till jobbet, och somna om gick ju inte. Mina lustiga grannar tycker det är jättekul att leka nattklubb klockan tidigt. Ris till dom!
Har trampat cykel en stund på morgonen. Nu vete tusan vad vi ska hitta på innan jag & Isak kollar in Superhjältar i eftermiddag. Får försöka bolla lite med syster & se om vi kommer på nåt skoj.

-Puss


Kort & Feeding Frenzy

Okej, det blev ingen kvällis för oss. När Totte erbjöd sig att köra bort te katta, så lät det som ett frestande förslag. Jag får lov att vara lite lat idag tycker jag.
Så istället fick det bli en spelkväll här hemma.

 

Störande att vi inte har några roliga spel till Xbox`et, blir mest att jag kör på demosarna. Därav fisken som är till för 4-åringar egentligen. (Men det är faktiskt ganska kul.) 
Nu ska vi nog bli ännu slöare & dötitta på Batman eller något liknande en sväng.


Hemmafru

Jupp, det kan man kalla mig idag. Älsket är på jobbet & Cassis e på stan med en polare, så jag & min Mysak har grejat hemma idag. Okej, Isak har väl mest bara tjötat huvet av mig sen 7 imorse, men ändå. Har följt efter minsta lilla steg jag tagit typ. Vet inte om han bara är rastlös eller mammig. Det sistnämda brukar han väl inte vara vidare ofta, så jag får väl bara gilla läget antar jag. Ska snart ner till tvättstugan igen, och sen blir det väl fram med dammsugaren. 
Ikväll tänkte jag tvinga med syster bort & mata Pysen. Lite kvällspromenader är aldrig fel :) Så länge vädret inte släpper fram 20 ton regn när man är ute förstås.



 


Maat

Lite av det som åkt ner i tarmen under veckan :)







Idag får det bli hederliga köttbullar, potatis, brunsås & lingonsylt.


Hurtbulle

Sitter & väntar på att hanen ska se klart en film, så jag & Cassis kan spela lite tv-spel. Inte för att vi har några roliga, men det var väl bland det minst ansträngande vi kunde komma på jämt nu.
Man kan nästan tro att jag har gått & blivit hurtig på senare dar. Igår golfade jag & Totte med Åsa & Pelle i ca 3 timmar, efter jobbet idag strosade jag runt på stan med Cassis i massa timmar och förut var jag iväg på spinning med Ronja. Undrar om jag kommer vara lika effektiv imorgon eller om ömheten slår till lite här och var då ;)




Jag ser ju nästan rysligt proffsig ut. Var det den banan jag fick 15 slag på tro..


Hemma

Var en skön, men väldigt snabb helg hos släktet. Nu e man tillbaka i verkligeheten. Syster tog jag dock med under armen ;) Varit ute i solen och sparkat lite boll och snart får det bli mat. Fläskfilè a là Totte bjuds det på här. Får se om det blir en tur till vattnet med.

Jag har så många bra idèer i mitt huvud jämt nu. Får la se om jag kan göra annat än pannkaka av det.

- Puss

Vbg

Har ganska nyss varit ute på kvällspromenix med modern. Lite hurtig får jag försöka göra henne under tiden jag är nere. Och det finns så många mysiga cykelvägar här att spaltsera omkring på.
Idag har det varit en riktig sommardag. Morgonen var gråmolning, så den spenderade vi med att åka runt & kika, sen handla lite i Falkenberg. På hemvägen sprack det upp & blev 30 grader vindstilla supervarmt. Därefter kom Anna-Karin & Håkan med barna hit från Göteborg & hejjade.


Fikastund har guld i mund :D


Sötnosarna <3



Och ett dopp i havet hann vi med efter att dem varit här ett par timmar. Och med vi, så menade jag inte mig. Haha. Badkruka så in ii.. Kan inte hjälpas.

Imorgon kommer det nog också bli full rulle, eftersom vi måste hem redan på måndag. Hade varit skönt att hunnit med några fler dagar här nere. Men, men, så är det.
Mysaken har redan somnat så gott i Jojos & Joars säng, och jag ska la ut i köket & vara social med min systra en stund.

-Puss Puss


Tåga

Packa pappas kappsäck. Nästan klart. Fast min & Mysak`s då förstås. Om en timme rör vi oss ner till tågstationen, och åker till fristaden Varberg över helgen. Och jag håller en tumme för att SJ inte krånglar med något denna gång, utan låter oss komma ner när vi ska under rätt omständigheter. Inte som när Cassis var med: "Vi ber om ursäkt för förseningen, att toaletten var trasig och att cafèvagnen var ur funktion. Men hoppas ni har haft en trevlig resa, och åker med oss snart igen."
Mm, borde dom nästan använda som slogan faktiskt.

-Puss Hej!

Extreme Makeover






15 MIN SENARE




Fotboll

Har precis tryckt i mig lite mat ifrån Max, så nu är jag nog mätt & go en stund te. Totte hade beställt nån fetingburgare med bacon & massa mojs på. I påsen låg ett Greenmeal. Bruden i kassan tyckte nog att det behövdes lite nyttigheter till den tjocka magen, hehe. Och nyttiga har vi varit idag. Tog en tur till skolan & spelade lite fotboll förut. Jag & Totte träffade en gång var. Isak alltså. Tåligt barn är bra att ha ;)

Och nu på kvällskvisten har vi varit & inspekterat Åsas nya lya. Riktigt mysigt & fint. Nu blev vi bra sugna på att flytta igen. Vi brukar bli det med jämna mellanrum (lr jättejämt), men vi kommer liksom aldrig så långt som till flytt-stadiet. Hitta-söka-kika. Sen slutar det. En spark i rumpan skulle vi behöva. Varsågod att kicka någon!
  
                                               
                                      


Hotell liggaren

Hej hopp. Har precis vart ute med Mysak i parken. Vi har tävlat i allt som finns i en lekpark tror jag, hehe. Och det slutade med att jag fick håll på vägen hem. Måste verkligen komma igång med träningen. Lättare sagt än gjort, men..

Igår fick Isak vara hos Maggie på kvällen. Tindra & Linnea var där också, så det gick ingen nöd på honom direkt. Jag & Totte hade fått biljetter till Hotell liggaren, så åkte iväg till Mariebergsskogen & kikade på den.






Den var riktigt rolig. När den värmländska snubben kom in skrattade jag så jag grina. Lätt att vi kommer gå iväg på mer sånt, när det dyker upp nåt. Och när jag blir stor vill jag se lika fräsch ut som Carina Lidbom. Hon har ju inte förändrats ett dugg sen Sunes Sommar.
Nu ska jag se om mini har gjort sin del av våran deal. Han städar sitt rum, så spelar jag ett spel med honom. Nice ;)


RSS 2.0