27/2-11

Tro`t eller ej, men det ska faktiskt bli skönt med måndag imorgon. Nu kan livet återgå till det normala igen. Känner fortfarande lite krassel i bihålorna & täppta öron, men nu kör jag på som superpigg.
Har hittat mitt hem idag :D Tog hit Emelie, så hon & Isak sysselsatte sig, medan jag hann dona. Snart kommer nog hela lägenheten var full i tvätt istället, för den jävla torktumlaren var ju trasig idag. Ha egen tvättstuga vore.
Ha eget hus vore. Mycket som vore..


        Snyggboll hade byggt en tårta till mig häromdan <3 



Lukta gott!

Har inte varit utanför lägenheten nånting sen i tisdags morse, så idag tvingade hanen med mig till Bergvik. Han behövde byta in ett spel som inte funkade. Jag passade på att köpa mig världens goaste parfym samtidigt. 

                                
I love it!

Nu börjar jag bli aningen rastlös känner jag. Innan har jag varit för trött för det, men nu vänder nog det hela :)
Imorgon får det nog bli en längre promenad, så länge det inte är snöstorm. Närmast får det bli någon mat. Riktigt sugen på sushi, men får se vad det blir. Slänger nog ett öga på Mello ikväll med.


-Pussor!



25-årsdagen!

Okej, en vecka sent men ändå..
Firade ju min 25-årsdan på lördan istället för söndan förra veckan. Dagen inleddes med att jag tog med mig ett gäng kompisar till Chaosevent i Skoghall. Där vankades det nämligen 5-kamp. Vi delades in i två lag.
Jag, Jeanette, Totte & Martin blev ett lag - The Hobbits. (Killarnas påfund, eftersom jag & Jea var dubbla strlk av dom :D). I det andra laget var Ericsson, Nogge, Åsa & Tony - The Giants. (Bara för att vara tvärtemot).
Sen var det dags för tävling!


Totte & Nogge inledde Sumobrottningen.




Jeanette & Ericsson va fighter 2.


Det gick inte så bra för Jea, haha.


Martin & Tony.


Jag & Åsa. Attaaack!


Va hände!?


Sen var det dags för yxkastning.








Därefter körde vi Jätteskidan!




Jag fick inge kort på vårt lag, men vi vann den här grenen & gjorde snyggaste vurpan på varann när vi hade kommit in i mål :D

Gren 4 var blåsrör:









Sista grenen ut var Känguruboxning. Inge lätt alls, för man behövde hoppa hela tiden också, haha.



Jeanette och Ericsson.


Nogge & Martin.


Jag & Åsa.

Tyvärr vann Jättarna med några yttepoäng. Men skit sam. Det va skoj iaf :D!


Sen vart det käk & chill under dagen, och på kvällen lite kalajs här hemma.






-Puss på 25 år!




trött i ögat

Åhh, vad jag hade hoppats på att vakna upp återställd idag. Men icke. Bihålorna ömmar fortfarande och huvet gör ont. Sen att jag mår illa också behöver vi ju inte gnälla så mycket på. Suck. Jag som hade tänkt att ta passet hos min torsdagskund idag, så jag slipper missa allt för mycket jobb. Får se om det lättar under dagen så jag orkar mig iväg dit senare.
Annars kanske jag skulle spara kraft till att ta hand om min egen skit här hemma.. Igår blev det diskat iaf. Jag fick lite panik när jag såg en fetingspindel trippa runt i slasken, uäähh!

Ne, om jag skulle ta och kolla in stylebytyra lite. Hon har ju 15% rabatt på hela sitt sortiment, så man kan nog hitta mycket skojigt billigt. Lönen kom ju igår och eftersom jag inte orkar mig iväg till nån affär skulle nätshoppning sitta fint :D


Still dead

Jahapp. Dag 4 av den sabla virusattacken. Det känns som jag har dragit igenom alla förkylningssymptom man möjligen kan drabbas av. Idag har det satt sig på mina bihålor. Jätteont i näsan, ögonen, kinderna, tinningarna, tät i huvet & lock för öronen. Det måste väl ändå vara slutspurten nu, annars blir jag nog lite tokig och ni kommer snart hitta mig i ett hörn, vaggandes fram & tillbaka i en krama-mig-själv-tröja.

Jayy, hör av mig när humöret & piggheten infinner sig lite mer positivt.

          
                                                    Stenbron i Karlstad  26/12-10
 


Haat!

Usch, skjut mig.
Det här är lätt den sämsta veckan på hela året. Totte inledde ju sin förkylning i fredags förra veckan, och han ligger fortfarande där inne & hostar. I tisdags drog jag på mig omgång 2 av den jädra mongoförkylningen. Mår jag bättre idag? Nej! Snarare sämre. Vaknade upp med ömmande hals till råga på allt. Och jag trodde termometern var trasig, men mamma sa att man tydligen kan ha undertemp, så jag har tydligen 35.3, skumt. Hur länge pallar det att hålla på liksom...
Var ju meningen att Cassis skulle kommit hit under veckan, eftersom hon har lov. Det fick vi ju tyvärr ställa in :(
Sen hade vi planerat en tripp till Hamburgsund under helgen som kommer, men det får vi också ställa in :(
Lägenheten ser ut som att en atombomd har landat och stannat kvar allt för länge. Det står disk sen i fredags här, tvätt sen 3 veckor tillbaks & saker och skit överallt. Snuskit.

Isak är den enda som är pigg & kry som en nötkärna (peppar, peppar får man väl säga). Och stackarn har bara vart hemma med två lik te föräldrar hela veckan. Speciellt vid såna här tillfällen vore det skönt med en släktning nära till hands. Som kan gå ut med honom i parken en sväng eller nåt, så han slipper sitta inne rastlös och bara glo på tv hela dagarna. När jag blir frisk ska jag åtgärda honom, han får välja precis vad vi ska göra, kraken. I eftermidda har han sin Musikskola, så jag ska se om jag kan hitta nån vänlig själ som vill traska dit med honom.

A fyy, vilket klagoinlägg det här blev, men allt är ju bara bajj jämt nu. Vill ha en riktigt dunderkur som tar bort alla värdelösa baciller och göra mig megafrisk!

Nu har snutte fått i sig frukost, så jag ska vila mig en stund till.




Måndag 21/2-11

Fy vilken seeg dag det har varit idag. 9 timmar på kontoret kändes som minst 14. Men är så mycket att göra med det nya systemet, så hjärnan kollapsar lite till slut känner jag.
Min mage verkar inte riktigt vilja samarbeta heller. Igår kändes det som jag hade träningsvärk hela dan, och det har fortsatt idag, mixat med illamående. Tycker min mage muppar alldeles för mycket. Kanske borde se över mina kostvanor lite eller nåt. Nån gång..

Ikväll börjar Ullared igen. Vill se! Ska iväg och testa streetdance med Ronja och Joanna vid 8, men får väl kanske kika på nätet om det dyker upp där senare.
Ska se om min dundersjuka gubba vill ha hjälp me nåt innan jag rotar fram en bra träningskläd.

-Puss!


Hej 25-år!

Ja, idag vaknar man upp som 25-åring då. Känns inget alls, men det brukar det ju inte göra när man fyller år nu för tiden. Firade mig hela dan igår, så jag slänger nog upp en bildbomb i ett senare inlägg. 
Snart får det nog bli att hämta upp Isakis så fort Totte blivit lite mer körduglig. Så måste jag väl köpa en liten tårta, annars lär nog skrutte bli ledsen. Hehe.

-Puss!

17/2-11 22.28

Mötte upp Ronja & Snickarn efter Isakis Musiktajm. Käkade en burgare, färgade ett hår & fick en lektion i hur man trimmar hår på snällast vis. Not! ;) 
Min snutte somnade direkt huvet hamnade på kudden nu, gott. Brukar vara låånga nattningar annars. Nästan så jag hinner somna innan honom, hehe.
Får la se om det finns något ovettigt på tv:n, efter jag ätit en liten kvällsmacka och snosat på Totte.

          
                                        Folket för några helger sen :)




Back on track

Har precis kommit hem från jobbet. Känns skönt att vara tillbaka på banan igen :) Känner mig fortfarande jättetrött, precis som jag knappt sovit på hela veckan. Har kanske sovit för mycket..? Tacka vet jag powerking iaf!
Fick sms av gubben. Nu börjar han känna sig dålig, hostig och seg. Men vi tillåter inte att han blir sjukis nu, det är vi överens om. Jag måste ju fylla år i helgen, och då har vi inte tid med mer sånt.

Nu får det bli en sen lunch, sen hämta skruttis & dra vidare till Musikskolan.

-Pusski!


Sova? Vara vaken?

Yeyy, äntligen är jag på bättringsvägen. Tempen har legat på stadiga 38 grader idag, och jag har känt mig ganska pigg faktiskt. Körde en mjukstart på jobbet, med ett kort förmiddagspass. Kändes dock som ett heldagspass, men imorgon måste jag väl ändå vara helt hundra..!? Kör på iaf, så får vi väl se hur det slutar.

Ja tycker det är störande att vi inte kan koppla datorn till våra högtalare. Tänkte ta disken, och det blir lättare när man har lite musik från Spotify ljudandes i bakgrunden. Inte ens hörlurarna till telen hittar ja, så ja kan köra radio där. Näe, inte ok!

Är sugen på att gå ut & ta massa fina bilder, men orkar verkligen inte. Får ta det under helgen kanske.

                      
                                     Vatten från diskhon - Januari 2011 (Hej fantasi liksom.)




Mysak

Hej världen.
Hela hjärtdagen spenderade jag i sängen. Tyvärr inte på det mysiga sättet, utan med 39 graders feber, frossa & olidlig huvudvärk. Var nog därför jag mådde lite halvdant redan i söndags.. Idag har jag lika mycket feber, men har iaf försökt hållt mig vaken lite mer. Har precis slumrat en timma, så ska se om jag kan hålla mig till kvällen nu, så jag får sova hela natten.
Min mini var hemma igår och vama (vård av mamma). Mestadels för att jag kände att jag verkligen inte skulle orka iväg och hämta honom från dagis. Totte jobbade ju stängning så det hade jag vart tungen te. Och gud så go han e min lilla smulis. Runt 12 kom han in till mig och sa att jag behövde äta frukost, det måste man när man är sjuk. Mm, orkar inte, muttrade jag. Så sprang han ut i köket, och kom tillbaka med ett glas ljummet vatten & en limpmacka med 20 kg smör på ena halvan. -När man är sjuk får man frukost på sängen, ät nu mamma. Haha, va ju bara att mumsa i sig det. Sen la han sig i sängen brevid mig och läste massa böcker, för sånt ska man göra när någon är sjuk tydligen.
Nu börjar han dock bli alldeles för rastlös, och tycker bara att jag är megatråkig. Men imorgon får det bli dagis för honom, och jag själv ska försöka tvinga mig iväg till jobbet. Orkar inte va sjuk mer!!


Huvvvee

Usch, känns som jag drack hinkvis med alkohol igår, även fast det inte var en enda droppe. Har haft äcklig huvudvärk ända sen jag steg upp ida. Inte ens herr Alvedon tycks hjälpa.. Och jag känner mig megatrött även fast jag sov typ 7 timmar inatt. Ska nog stoppa i mig lite lunch och vila en stund innan vi går till Therese & Per. Ska bli kul att se hur dom gjort om "våran" lägenhet.




Mello me Åsis

Igårkväll blev det lördagsmys med Åsa. Melodifestivalen stod på schemat. Brukar inte kolla på det egentligen, men tänkte ge det ett försök i år. Vi tyckte väl inte direkt att det var någon "wow-låt" med igår, men Brolle är ju så supercharmig så tur att han gick vidare iaf. Förra lördan tyckte jag att den okände Rasmus Friberg hade en ganska bra låt med, men den gick ju inte ens till andra chansen. Det kommer väl säkert bli nån jädra skitlåt som vinner hela dreten..

  

  

-Puss på sötnötarna

I mitt kök

Ända sen jag fick en kossa-mugg av mamma som liten, så har jag tyckt om att ha kossor i köket. Massa stora, betande, muande saker. Jo, hade jag ett tillräckligt stort kök, så varför inte! ;D
Jag har lyckats samla på mig några söta inredningssaker.

    

     

   

  

De flesta har jag faktiskt fått av mamma. Undra vad hon hittat för skoj i år..?


(Testar ett tidsinställt nu, får la se om det funkar.)



Klippt


Så hääär mkt hår försvann det när Irene var här och klippade topparna på mig idag. Välbehövligt kan jag lova! Ska försöka göra det oftare än en gång varannat år framöver. Min lilla mini tjatade till sig en klippning han också, haha.


Han sitter nästan som i trans under tiden. Han borde klippas dygnet runt, så det blir chill på honom. Han har fått en liten lekstund med lektanten Ronja idag iaf :D Och lite fika me.




Nu ska vi fortsätta spela lite spel här & njuta av underbara, fina lördag! <3


Födelsedagspresent

Om jag frågar vad folk tror att jag vill ha i present i år, så tror jag inte nån kommer svara rätt.
Jag önskar mig nämligen en biljett till Ericsson Globe den 2:a april i år. Eller ja, två biljetter kanske så jag kan dra med mig en polare :D



Konståkning är nåt av det finaste som finns. Vill se live!


...

Idag är jag inte på humör. Jag var det imorse när jag vaknade. Sen sjönk det när jag kom till jobbet. Sen steg det när jag kom hem från jobbet, och nu har det sjunkit igen.. Jag är precis klar med min tvätt som hade legat & myst i 4 veckor. Nice! Så nu kan jag officiellt ta helgen iaf :) Det blir jag, godis, dricka, en säng, film & en Totte när han kommer hem från innebandyn. Sitter som ett smäck just nu.
Och så hoppas vi att jag vaknar upp på bäst humör imöra istället!


         Vackra vinterland - Gubbholmen 26/12-10




Bed Rull

Har vart kasst me det häringa skrivandet under veckan. Har liksom inte haft nån lust. I största del (så säger man väl inte..?) har jag väl bara jobbat, träffat en å annan vän & pussat på min lilla skrutte. Han skulle ha vart iväg på Musikskola idag egentligen. (Tänkte göra honom till en superstjärna som kan tjäna in storkovan åt mamsen (; ) Men ledaren där var sjuk ida, så det blev inställt. Lika bra det, eftersom jag kom hem från jobbet 20 i 6, så vi hade ju missat det ändå, men.. Hehe.

Jag har fått i mig en halv pizza & en Red Bull så snart blir det väl människa av mig igen. Ska nog studsa in i duschen me, så jag blir en väldoftande människa också.

Imorgon är det freedag!! :D


7e Februari 2011

Men tjena vinter. Har trillat ner flera kg snö här idag. Tar det aldrig slut liksom!?
Måndan har som vanligt bestått av jobb. Jag och Ronja kör bra teamwork iaf, har fått mycket gjort. Och imorgon kommer det bli ännu mer :D
Har massa ont i magen nu. Ska se om min skrutte vill nattas utan protest, så jag kan hoppa in i duschen sen.

Och idag fyller ju 2 underbaringar år också!

                                    Svärmor Maria! :)



                         Och bästa Anna-Karin :)


Kram på dom!!

Hemma-Fix

Illa att helgen alltid går så himla fort. Gårdagen bara sa "poff", så var den slut.. Jag hann med städning här hemma, kalas hos Linus för Isaks del, en träff med Cissi, möblerade om vardagsrummet & Mello på kvällen.
Idag vill jag fortsätta med operation-fixa-hemmet. Ronja dyker upp om en stund, så ska vi vara tekniska å få ihop en tv-bänk. Sen kanske jag kan tvinga med henne till Ikea ;) Vill ha nya köksknoppar och nån jättestor tavla. Det är fortfarande jättetomt på väggarna.
Och jag skulle vilja måla om i hallen också. Vill inte ha blått där som Totte valde. Jag vill ha rött :D Men det får allt bli ett senare projekt.
Nu ska jag slänga ihop lite kycklingmojs och koka lite Couscous. Har vart sugen på det sen jag gick och la mig igår.

-PUUUSSS


Nostalgia!

Igår tog jag och mannen fram fotoalbumen från förr. Förr räknas för oss två som tiden med en nyfödd Isakis. Ohh, va mysigt det var då! När han var så plutteliten. Tur att kameran åkte fram en del även då. Så gott att titta på, minnas & prata om såhär i efterhand. Och i hans "Första Bok", hade jag skrivit upp nästan allt vi gjorde under det första året. Vi umgicks en hel del med Ida, och mitt släkte som bodde här. Sakna!

Och ikväll gör musiken mig nostgisk. Dock ytterligare längre tillbaka i tiden. Hittade några gamla skivor som jag gjorde runt 15-års åldern. Och herre vad kul allt var då! Minns när man satt hemma på en fredag kväll och kom på vid 22-tiden, att här kunde man inte sitta & ruttna. Ut och festa! Utan både pengar, skjuts eller dricka.. Men man ringde bara några samtal, så fixade sig allt på en halv kvart. Iväg & gled heela natten, med hög musik och skönt folk. Hemma vid 7 på möran och sov till 4, och nästa kväll var det samma visa igen :D Blev kanske lite väl mycket under vardagarna, men det sket man ju i. Åhh, tänk att få vara 15 igen. Bara för en dag liksom. Ta med mig Ericsson & Carro under armen, och rewinda en liten stund. Tack för min tonårstid! Även fast det blev lite knas ibland ;)




Onsdag 2/2

Jag har kommit fram till att jag nog älskar Rihanna lite. I princip alla hennes låtar är helsköna och rösten är riktigt unik. Jag skulle nog kunna ge en halv tå för att kunna sjunga så. Den lilla i så fall. Eller tappar man balansen lite då kanske..? Hmm, den brevid lillen kanske. Ähh, hon e riktigt bra vilket som :)

Jag gör typ helst allt för att slippa ta disken nu. Tog en feting i söndags, och nu är det meegaberg i heela köket. Känns som vi är en hel armè som bor här ibland, och inte bara 3 pers liksom. Kanske skulle behöva mig en "ängel" här hemma också. Heyy Ronja! ;)

Har vart en jättebra dag på jobbet idag. Skönt kortpass på förmiddan, och efter lunch med kompis, hade jag ett givande möte med underbara Yvonne. Det går framåt och hon är så positiv och ger en motivation, så det är topp.
Hann med en tur på stan & fika med min mini och Carro efter det också.

Ska nog ta mig en sköön dusch och sen invänta gubben som ska tillaga lite varma mackor till oss. Wunderbaum!

-Pusss på flytiga dagar


RSS 2.0