smälter bort

Stekhett! Lagom skönt att jobba utan luft & med ett litet stycke feber. Har bäljat vatten som aldrig förr iaf, och den som uppfann micropauser är jag för evigt tacksam till.
Har precis tagit mig en svalkande dusch, och alldeles strax kommer taxi-Ronja hit. Sen bär det av på grilldate med jobbet. Självklart följer min trogna följeslagare Isakis med. Kan hända att jag slänger honom i plurret också.

En vecka kvar till semester! :D

Pusss!


Morning glory

Åhh, jag sakta men säkert räknar ner dagarna till min semester. 9 arbetsdagar kvar, sen smäller det! Varberg, Göteborg, Hamburgsund & kravlösa dagar ihop med mina favoriter. Gaah, vad jag längtar!! Låt det gå fort fram tills dess :D

Jag borde verkligen sitta & plugga nu. Har det lilla provet på våran kurs imorgon, och alla kapitel bara flyter runt i huvet på mig. Ska jag hetsplugga eller bara låta det gå som det går imorgon? Mja, får se hur det blir efter jag nattat skrutte. Känns som jag har helt andra saker på tanken nu ändå, så vete tusan hur bra det går att koncentrera sig...


                  Jag är så glad att väldens bästa människa är just min människa! 
                                 
                    
                                                                   <3


Midsommar

Hallo.
Igår fick jag vinka av lillasyster som drog sig hemåt med 4-tåget. Gick därifrån med en klump i halsen, usch vad jag inte tycker om att säga hej då :( Men nu vet jag iaf att det inte är flera månader tills vi ses igen, utan bara några veckor. Därefter mötte jag upp Carro & tog en fika på Waynes. Jimmie mötte upp oss och efter lite prat, drog jag mig hemåt och sov bort huvudvärken en stund.

Idag har jag hunnit plugga lite, duscha, byta bil med Ronja & Niklas & börjat med käk. Tack till midsommarmat!

                  
                            Förra midsommarn firades på M-Skogen & hos Maggie :)




Handla nästa

Tiden går. För dom som inte visste..
Veckan har gått i ett tu, och underbart är väl det med syster vid min sida :D
Om mindre än 3 veckor har jag semester, huur underbart!
Ja, tiden går & vi passar på att njuta medan vi förstår att det är så det ska vara.




-Pusss



Älsklingshelg

Helg med favoriterna fick det bli. Jag & smulis drog till Boda i fredags & hängde med våra finingar. Stannade kvar över natten & for hemåt vid 4 igår. Då kom mamma, Joar & Cassis hit :) Mamma & Joar drog sig dock hemåt en stund senare, men älskade syster e kvar. Vi låter väl fantasin flöda och får se vad vi hittar på resten av dagen idag.

-Puss på alla mina älskon! <3


SRY-kurs

Tar mig en liten paus innan jag sätter igång att plugga lite. Går nu en kurs som hålls på kontoret. Riktigt roligt faktiskt! Ledaren är helskön, han varvar liksom massa arbetssätt & står inte bara & maler fakta hela tiden. Ett riktigt skönt gäng med folk är det också. Och massa intressanta ämnen som vi går igenom, bl.a service & företagande, stress, ergonomi & konflikter. Rätt intensivt & tidspressat, så hoppas verkligen jag kommer klara provet om 2 veckor. Kan faktiskt säga att om alla ledare/lärare var som honom skulle jag lätt sätta mig bakom skolbänken igen. Så fort jag kommer på vad jag vill bli då såklart..

Skulle promenerat lite på kvällskvisten, men regnet faller & åskan har mullrat. När jag faktiskt tänkte vara lite hurtig så vill vädergudarna annat tydligen. 

Fyller på med lite Melissa Horn här så länge.. Ha en skön onsdagkväll!

-Pusss


 


Sommar!

Den här helgen har det andats sommar.
Igår blev det ju härj med Ericsson, Nogge & barna i sköna Boda. Elle & Jocke har precis flyttat dit med, så hann töla med dom. Sen avslutades det hela med badminton. Inte lätt i blåsten ;)


     

                  
                  

Och idag hade skrutte sista matchen inför sommaren. Han kommer nog bli målis tror jag, grymma onge!
Sen for vi vidare hem till Maggie, och ner till Fisketorp där det blev bad & grillning. Sen har solen fått värmt oss resten av kvällen. Schööna sommar.
En pizza skulle inte sitta helt fel nu..

-Pussskki

round

Tjobelii.
Sitter här ett stycke mättare & med mildare huvudvärk. Vaknade när Totte skulle upp te jobbet imorse. Han lyckades försova sig. Vilket jag också har lyckats med 2 gånger den här veckan. Ne, det där med sömn funkar fortfarande inte som det borde. Men en vacker dag.. ;)
Ska nog snart dra oss ner mot stan en sväng. Sen får det bli en tur till Boda & mina sötisar där borta :)

-Puss på lördag!



Samlar kraft

Kass update senaste veckan. Den har liksom gått i ett så först idag har jag hunnit landa. Har precis tagt 1 1/2 timmes disk, roligare kan man nästan inte få va, haha.
Lillfisen har lyckats dra på sig öroninflammation, men vi tackar syster Jenny & smärtstillande för att han slutligen lyckades somna igår. Min tvättkorg svämmar över, så ska kolla om det finns nån tvättid jag kan roa mig med ikväll. En lagomt rolig dag ida alltså, men orkar faktiskt inte med nåt annat. Tröttt!
Får se om min kamera vill samarbeta med mig, så jag kan slänga upp bildbomben jag lyckats samla på mig.

-Pyyssss


Hey ho, lets gooo

Jag känner mig riktigt laddad inför arbetsdagen. Snortrött iofs, men att det vankas 5 dagars ledighet när den väl är slut, känns rätt taggande! Det blir att fort hinna hämta skrutte på dagis och hem å hämta packning, för kl 16 rullar tåget ner mot Varberg :D Ska bli så skönt att träffa mitt släkte igen, har inte gjort det sen nyår.

Så nu ska jag bara lyckas få upp den där ubertrötta ungen jag har. Hoppas han kommer vara lika trött på tåget sen.

-Pussssss!



RSS 2.0