Måndag 30/8

Hallu.
Tänkte jag skulle ta mig en sovmorgon imorse, eftersom jag inte började förrän 11 & Isak inte kunde väcka mig. Men kunde jag det..? Nej, självklart inte. Vaknade vid halv 8 och kunde inte somna om. Så blev en lugn & stressfri morgon iaf.
Ericsson kom förbi, så jag åkte med henne till jobbet.

Efter jobbet kom hon, Jea & Lisa och hämtade upp mig. Åkte och käkade på BK, sen hem till mig. Sen har vi suttit här hela dan och tjötat, lekt datanördar och spelat tv-spel. Blir väl att vi gör det en stund till. Ska väl skjutsa Jea och Lisa tillbaka till Kil sen, så blir min flicka kvar här över natten. :)

Fattar inte varför, men jag kan inte ladda upp bilder..!!? Undrar om det är något fel på min sida, eller om det är blogg.se ... :O!

Puss på Isak

Jag sitter här och väntar på att Dexter ska börja. Jag missade ju det i måndags, så nu ska jag ta mig tusan hålla mig vaken, så jag inte gör om samma misstag igen.

Känns en aning öde och tyst här för tillfället. När snuttisarna är hemma brukar det vara highlife i princip hela tiden. Isak leker, gapar & skriker, och Totte gapar & skriker på att Isak ska ge sig med att gapa och skrika, haha. Sen är Totte expert på att dra igång varenda ljudsak vi äger & har; datorn, tv:n både här & på Isak`s rum, tv-spelet. Sen kanske min fon spelar musik och bandspelaren är igång.
En markant skillnad mot hur det är nu iaf. Nästan så det susar av tomhet i huvudet ;D
Det är väl sånt man kan behöva emellanåt kanske, men jag trivs faktiskt ganska bra med lite kaos runt mig. Eller iaf lite livat liksom.

Jag sänder en liten stor Godnattpuss till min älskaste Isakalack! <3

Done

Heey, redan klar med mitt måste-göra. Gick riktigt fort idag, härligt!
Närmast vankas det förmodligen dusch.
Undrar om det går någon bra film på tv ikväll..? Förmodligen inte..

Söndag 30/8

Hej i blåsvädret.
Är ju ren orkan ute nu. Tur att man står lite stabilt på jorden iaf ;)
Jag har precis vinkat av mina pojkar, som nu skulle bege sig mot kusten. Dem stannar väl där ett par dagar bara, men jag slår vad om att det kommer kännas tomt redan imorgon. Brukar bli så. Jag har dock en hel del jobb den här veckan, så det kanske inte blir så mycket sitta-ensam-tid. Sen kanske Ericsson skulle komma hit några dagar med, så då har man ju sällskap också :)

Idag måste jag ut med sista helgsdistriktet, sen har jag inga mer planer. Tänkte jag skulle hunnit ner på stan och kolla present, men dom stänger väl snart eftersom det är helg, så får se om jag hinner det imorgon. Nu ska jag väl se om jag hittar något frestande i kylen iaf. Är rätt hungrig. Som vanligt :D

-Puss på Världen


Tv-Spel

Mätt & trötter blev jag nu. Drog en pizza framför Con Air med älskling nyss.
Den filmen är absolut en av mina favortifilmer. Den har ju funnits med ett tag, för jag minns att jag och min barndomsvän Anna brukade kolla på den. Gillar den fortfarande lika mycket nu som jag gjorde då ;)

Jag ska väl gräva i godispåsen lite till. Sen blir det väl spela lite tv-spel med älskling när han har kommit ut ur duschen. Han och Isak åker till Hamburgsund imorgon och blir där några dagar; så jag får passa på att pussas lite med honom nu.
Lilla Isaken sover som en ängel inne på sitt rum. Eller ja, han snarkar som ett helt sågverk, men han ser iaf ut som en ängel, hehe. Pluttis <3

-Puss på Världen


Datorn tillbaka :)

Äntligen har vi fått tillbaka datorn :). Den har varit inne på rehab i några dagar..
Har omformaterat alltihop och uppgraderat lite, så vi får hoppas den funkar bättre nu. Ska försöka ladda ner lite musik, för den glömde jag att spara innan vi lämnade in den. Känns ju lite tomt utan det nu, hehe.

Ska kolla vidare här lite. Ericsson tjata om att jag måste gå med i Farmville eller nåt liknande på FB. Haha, får väl se vad det är för dret ;P

-Puss på Världen

Varit på stan

Totte verkade ju inte vilja åka med mig till Jysk imorse, han vägrade ju kliva upp överhuvudtaget.
Så jag mötte upp Lina på stan & kikade lite där istället. Alltid när det är något speciellt jag vill ha, så hittar jag det aldrig :/. En svart gardin var det enda. Hoppas den räcker till vårt fönster i storarummet bara..



Fick tag på en höstjacka till Isak också, och eftersom han är så fixerad vid dinosaurier så köpte jag en liten sån med :)

Vill ha-Kamera

Kollade runt lite på nätet & hittade en kamera på NetOnNet som jag vill ha!



 

Det är en: Fujifilm Finepix Z33WP, undervattenskamera & kostade bara 1990:-.
Inte för att jag brukar bada så ofta, men man skulle ju kunna ta riktigt fina bilder med den. ;)


 


Tisdag 25/8

Orkade inte uppdatera något mer igår. Var inte sugen på att sitta framför datorn överhuvudtaget så..

Idag är jag ledig så hade tänkt mig att försöka få med mig hanen till Jysk, IKEA eller något liknande. Är himla sugen på att hitta lite nya gardiner & andra inredningssaker. Jag skulle behövt gå på stan också, och se om jag kan hitta en present till Ericsson. Hon fyller ju på måndag... Hmm, har inte en susning om vad jag ska köpa bara. Men något bra hittar jag säkert på.
Nu får det iaf bli frukost!

-Puss på Världen

Ny vecka

Mm, måndag morgon. Ställde kl på 6, men vaknade vid 5-tiden. Snoozade, men kunde inte somna in helt. Så lite trött nu. Cykelturen till jobbet kommer förhoppningsvis göra mig lite piggare.
Ska pussa hejdå till Isak, sen får jag dra.

-Puss på Världen

Smycken

Hittade en bra sida med smycken på nätet. Fanns ganska mycket att välja på och det var billigt & fraktfritt :)
Beställde 2 armband som kommer dimpa ner i brevlådan under veckan.

     

Sidan hittar ni Här 

Ivan Ukhov ;)

Jag är inte så intresserad av friidrott, och har inte kollat på det ett dugg i år.
Skulle någon dock bete sig som Ivan Ukhov gjorde förra året, skulle jag förmodligen bli tvungen att se det ;D haha



Roligt eller bara tragiskt?

Sundayy

Morrn. Eller ja, det var morrn för ett par timmar sen. Har lyckats bli klar med ett distrikt nu iaf :). Only one to go.
Jag hade så rätt igår. Somnade närmare vid 1-tiden. Fastnade ju framför American History X. Älskar den filmen, trots att man kollat på den tusen ggr. Grymt bra!

Är det bara min dator, eller är det vajsing på blogg.se, för listorna med mest aktiva och det som brukar stå på högersidan visas inte överhuvudtaget..?! Irriterande..

Grillat

Hej hallå.
Igår var det höst ute och idag var det vårväder. Undrar om det blir vinter eller sommar imorgon då..?
Har varit en lugn och skön dag ihop med mina pojkar. Vi åkte iväg en sväng och kollade runt lite. Var på ÖB och handlade hem lite nödvändigheter & proviant.

Nu på kvällskvisten startade vi grillen och fixade flintasteken. Kanske var det den sista grillningen för i år, vem vet.



Lillpluttis har somnat, och jag & Totte pimplar lite vin. Ska väl mysa en stund till med honom, innan det blir sängen snart. Måste ju upp tidigt imorgon med den helvetes förbannade reklamen! :S
Men känner jag mig själv rätt, så kommer snart bli tidigast 1 lr nå.

-Puss på Världen

SnabbUpdate om igår

Färgen blev fin i huvet :)
Pizzan blev grymt god :)
Och Twilight var riktigt bra :)

    

Fredagsmys med Carro

Totte & Isak hämtade upp mig efter jobbet. Åkte en sväng till Willys & Bergvik, sen hem. Isak hade valt kläder och klätt sig själv idag. Det syntes kan jag lova ;). Han hade dragit på sig en alldeles för stor ocr urtvättad sov t-shirt, och han hade roffat åt sig ett par byxor av de kläder jag plockat ur hans garderob, storlek 86. Till det hade han sandaler. I regnet. Haha, vacker syn kan jag lova.

Nu sitter jag här med lite färg i huvet. Carro kom hit förut, så hon fixade det. När jag tvättat ur det ska vi göra hemmagjord pizza, sen blir det nog film & lite sånt mys ikväll. Får se om vi lyckas bränna ut filmen från hennes dator först bara. Blir jobbigt och kolla på den lilla skärmen hela tiden. Tänkte jag skulle få tummen ur och äntligen se Twilight, som hela världen tjatar så mycket om. Får väl se om det är något för mig.

-Puss på Världen


Off to work

Får ta och dra på mig de sista kläderna, sen drar jag till jobbet.
Regnar ute idag, så jag lämnar cykeln hemma & tar bussen istället.

-Puss på Världen


Tips från coachen

Måste bara tipsa om en riktigt bra dokumentär jag såg igår. Taxibekännelser i New York som gick på 1:an kl. 22.45.
Dom hade satt in en dold kamera i en taxibil och chauffören började prata med passageraren. De lyckades trigga igång ett samtalsämne och allteftersom började passagerarna bekänna både det ena och den andra.

Det var en man som jobbade som polis, på brottsroteln, tror jag det var. Han berättade om hur hans jobb påverkat honom under alla år. Han kunde inte sova mer än 3-4 timmar per natt p.g.a alla hemsheter han sett.
Sen var det en tjej som jobbat som prostituerad i 21 år! Och hon verkade trivas bra med sitt liv, och hade en riktigt skön attityd faktiskt.
Man fick även träffa på en annan tjej som också var prostituerad. Hon gick även på droger, och var inte nöjd med livet. Hon bekännde t.o.m att hon mördat sin pojkvän, efter att han torterat henne rejält.

Så man fick höra ett och annat. Grymt bra var den iaf!
 


För er som missade den, så går det i repris på 1:an den 25/8 kl. 23.40.

Kladdkaka

Ända sen jag kom hem från jobbet, så har Isak tjatat om att han vill baka. Så eftersom jag var så himla sötsugen, så grejade vi väl det. Kladdkaka fick det bli; mumma!




Det bästa av allt är väl att slicka skålen ;)






Dagens middag 20/8


Finally blev ...

Finally blev datorn ledig så jag kunde smita hit :). Totte la sig på soffan en stund, ser ut som han ska somna till lite snart, hehe. A ja,
Jag jobbade förmiddan idag, sen cyklade jag direkt hem. Efter att jag hunnit ta en halv disk, så kom Åsa hit och umgicks en stund.



Åsa, & självklart behövde lilla linslusen dyka upp på bild också  :)

Efter daten med henne så handlade vi lite & åt middag. Och nu är nutiden här. Hehe.
Känner mig riktigt sötsugen, så funderar på om jag ska ner till affären och köpa mig nåt gott. Vissa har ju lyx med en affär 20 m ifrån porten. Kan dock bli lite väl lyxigt; och dyrt! ;D

-Puss på Världen

Torsdag 20/8

Åhh, det hade varit riktigt gott att få ligga kvar i sängen pch snooza ett tag till. Men imorgon är det ju fredag, så snart är helgen här :)
Jag har precis fått i mig och Isak lite frukost. Hade varit gott med en hel buffè att välja på känner jag.



- Men istället fick det bli en tallrik flingor & mjölk ;) 

Efter jobbet idag så har jag inga som helst planer. Får se vad det blir. Det rullar ju in lite pengar på kontot, så kanske vi åker iväg och handlar lite om hanen är pigg på det. Snart ska jag iaf cykla iväg till dagens jobb.
Hoppas alla får en underbar dag!

Tatuering

Nu när jag har varit med Emelie så blir jag så sugen på att tatuera mig. Hon har ju hur många som helst.


Jag har redan bestämt mig för en som jag ska göra en vacker dag. En på Sanskrit, där det ska stå Isak. Jag tycker Sanskrit är riktigt snyggt. Det enda är att jag inte riktigt förstår mig på deras alfabete, för man kan inte översätta ex. A till en bokstav där. Det har att göra med synonymer & hur man uttalar det och såna saker. Får nog ta mig en grundlig titt på det där, så man vet att tatueringen får den betydelse man verkligen är ute efter.
Att den ska sitta på ena sidan av nacken har jag också bstämt mig för. Det lutar åt högersidan tror jag. Kommer nog bli himla bra den dag jag väl gör verklighet av det ;)




Eller varför inte göra som Rihanna & tatuera fingret.
Hon har även en tatuering på Sanskrit...

   

                     
                                                                        

Uppskattad :)

Nu har jag precis ätit lite kvällsmat och är redo att bara sega.
Kom hem ifrån Kil med halv 9 bussen. Hemma möttes jag av varmt välkomnande. Isak sprang ner för trapporna, öppnade porten & kramade om mig rejält. Hehe, goding. Han hade tydligen blivit jättesur när det var Totte som hämtade honom på dagis idag ;P. Men det känns kul å veta att man är uppskattad av sitt lilla hjärta <3

Har iaf haft en mysig dag med underbart folk :)


 
                      Jag & söta Emelie tidigare idag

Leker me Ericsson

Tjibeli tjibeli tjo, jag snubbla på min vänstra sko ;)
.
Är hemma hos den bästa i Boda jämt nu. Vi ska väl måla lite bord och sånt nödvändigt idag. Men det slutar nog med att vi inte gör det, hehe..
Testkör hennes nya dator nu, medan hon spelar Bejewld, eller hur det heter.



Söta lilla Emelie hos mig på förmiddagskaffe förut :)

Har fler bilder, men tog ju inte med mej sladden dumt nog.
Nu ska jag väl ha en liten dataskola med Ericsson om hon kan slita sig från spelet.

-Puss på Världen


Morning

Godelimorgon.
Har druckit mitt morgonkaffe & rökt min morgoncigg, sminkat mig & klätt på mig. Så nu sitter jag och äter lite frukost och sen blir det jobbet. Har bara ett kortpass idag på 3 timmar.
Efter jag slutat kommer Ericsson. Vi ska kolla upp en praktikplats hon va lite sugen på, och fixa in musik på hennes nya dator, sen blir jag nog med henne till Kil.

Jag vill också ha en dator. En egen bärbar. Så slipper man sitta och vänta på att Totte ska bli klar med alla tusen spel han dagligen spelar. Man får sitta typ 5 min här & 5 min där. Kanske något jag kan önska mig i julklapp ;).
Hehe, börjar redan tänka på julen, ja. Det känns faktiskt inte allt för avlägset.. Är redan becksvart ute när kl. är 10 på kvällen & det börjar faktiskt bli kyligt. Så hösten är iaf på god väg.

Btw, så har nya Metro kommit ut. Det är i princip den enda dagstidning jag läser. De har ändrat look till lite grönare & fräschare. Jag gillar den nya. Men jag har upptäckt 2 - med den. Det ena är att dom helt har tagit bort hososkopet för djurens stjärntecken. Sen har dom lagt lösningen till Sudokut på samma sida där Sudokuplanen är :S.



Och där fick man veta vad jag tycker är viktigast i en tidning ;D haha...

Vilken dagstidning brukar du läsa?

-Puss på Världen


Onsdagskväll

Dagen har fortsatt i samma glada anda som tidigare :). Fast jämt nu känner jag mig lite tröttis också. Under helgen som kommer ska jag INTE ställa alarmet kl.6 iaf. Ska försöka sova läänge då!

Vad konstigt det är också. Jag kan sitta och komma på hur mycket som helst att skriva om här, men så fort jag sätter mig och verkligen ska skriva, så känns det som jag fått hjärnsläpp. Det liksom bara försvinner. Helt blank i huvudet.

Ähh, får väl gå bort en stund igen, så kanske det kommer tillbaka ;D


Happy Face

Idag är Veronika glad :D. Vaknade upp på helt rätt sida & dagen har bara flytit på i samma anda.
Tisdags-kunden jag har är supergoo, så jobbet var helt okej. Sen har jag helt underbara chefer, som verlkigen bryr sig om sina anställda på ett ärligt sätt. Me like!
Totte har också varit på bra humör och sånt smittar av sig kan jag lova. Och Isak, Ja, han är väl alltid glad och uppåt den lilla energibomben.
Härligt med dagar som bara flyter.

Kom nyss tillbaka från lite solning i solariet. Va flera månader sen jag var där. Men sommaren börjar faktiskt nå sitt slut känner man. Har varit kyligt i luften & blåsigt hela dagen. Och man ser t.o.m att löven börjar blir bruna. Illa, illa..

Ska stoppa i mig lite Start & Fil nu. Gottans!

-Puss på Världen

Nåt fel är trasigt :S

Gud vad irriterande när grejer krånglar. Nu har datorn börjat muppa på allvar. Den är hur seg som helst & funkar inte riktigt som den ska. Vi får helt enkelt lämna in den och formatera om hela alltet.
Sparat alla bilder på skivor, sen kan resten av dreten som ligger i burken lika gärna kastas tycker jag.

Dagens diss är alla grejer som ska gå sönder, eller leva sina egna liv. Som datorer & bilar då  "(
Kostar dyyrt!!

Och icke att förglömma, så har min nedra visdomstand börjat spöka igen. De resterande 3 har kommit upp & den 4: e växer sakta men säkert, och väldigt smärtsamt! Betala för tandvård kommer inom kort bli ett måste. Damn att det ska vara så förbaskat dyrt det med bara. Låt det kosta lika mycket som ett läkarbesök;250 spänn är lagom. För att sen åtgärda allt som säkerligen behövs i min käft, kommer kosta multum.
Begär billigare tandvård!

-Puss på Världen & allt dess onda


Nomy- This is who I am

Okej, bara en till då ;)



Några låtar

Tänkte delge Världen vad det är mina öron älskar så himla mycket =) !






Det är lite synd att han inte har så många musikvideos. Men det är som sagt musiken som är det underbara!

Om F.B & döden

Njee, Filippa Bark igår var inte riktigt som jag hade förväntat mig. Jag trodde det skulle vara en humor-sketch, men det visade sig ju vara deep shit. Handlade om mobbning och sånt ju. Var väl rätt okej. Vissa scener ansåg jag väl bara vara störda, men helheten visade en ganska allvarsam föreställning ändå.
Tycker dock hon passar mer in i rollen som humor-tjejen faktiskt.

Nu proppar jag huvudet fullt med Nomy´s underbara röst. Tänkte jag skulle fortsätta med det ett tag till innan älski-Isak kommer hem & proppar mitt huvud fullt med hans underbara stämma istället ;D

Filippa Bark!

Sveriges roligaste brud kommer på 1:an om typ tio minuter. Filippa Bark & döden.
Skulle jag få välja en kändis att bli kompis med, skulle det lätt bli henne! :D

Pics Söndag 17/8

   

                      

     

                        

En del av huvudpersonerna i Min Värld <3

Heldag i Boda

Godelikväll :)

Idag blev det Boda hela dagen. Bortsett från tiden jag sprang i trappor mellan 8-10 imorse da ;S
Vi har väl gjort det vi brukat göra; lyssnat på gapande galna barn, druckit te & rökt alldeles för mkt, babblat med folk & tagit oss en tur med bilen.
Nogge tog sig en kik på våran bli oxå, och hans förslag var att vi skulle.. Hmm.. Va fan hette det nu då.. Göra något test på typ varje, hmm, Jag hade det ju på tungan jämt nyss : / .. Men det var nån grej man kunde använda för att testa allt, så man fick reda på vart felet satt iaf. För våran bil bara "hostar" hela tiden, speciellt så fort man sätter i en högre växel än 4:an. Värdelös skitbil. Jag tycker vi ska åka till Tyskland och skrota den istället, så får vi iaf 27000 för den. Om den nu uppfyller kriterierna för det. Den är över 10 år, som var ett av kriterierna iaf.

Jag ska jämt bara natta barnet en fortsväng, sen slänger jag upp lite bilder från dagen <3


Old shit

Förr hade jag perioder då jag skrev dikter dagligen. Den eran är förbi, men som tur är har jag sparat ihop min egna lilla portfolio. Den ligger i tryggt förvar här hemma; men att dela en eller annan med världen kan väl inte skada.


Planering+Veronika= NoNo

Hmm, den där breaken blev lite längre än planerat. Den är med andra ord inte slut ännu.
Men kände mig som en riktigt latis idag. Fast det är jag väl iofs varje dag.
Skulle man få önska sig en superkraft, skulle min nog bli att genomföra det jag planerat, vara mer aktiv liksom.
För väldigt ofta tar slappheten överhand och jag bara skiter i grejer. Ingen vidare bra egenskap, men jag är medveten om att jag funkar så iaf.

Jag som hade tänkt att cykla bort till Carro en sväng idag. Känns som det var tusen år sen vi sågs nu. Men det började ju regna, så jag hoppade det. Får se om jag hinner med det en stund imorgon istället. Efter Boda kanske..

Ska kika klart på Family guy & snaska lite jordnötsringar nu  =)

En plan

Yeayy, finally är ett distrikt av helgsjobbet färdigvikt & sorterat. Tog mig bara 2 timmar. Nu tar jag en break innan jag ger mig in på nästa.

Under tiden ska jag kolla upp en grej på nätet. Jag har nämligen en plan. En plan som kan bli så himla bra, om den bara går i lås ;)

-Puss på Världen

Trots

Kroppen säger: Jag har ont, gå & lägg dig!!
Huvudet säger: Orkar inte tänka mer nu, sov!!
Sunda förnuftet säger: Jag behöver sömn!!

Undrar vilken del av mig som vägrar lyssna på dessa..?

Testar igen da

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/905964/?claim=manqd5r7uuc">Följ min blogg med bloglovin</a>

AA kanske kmr på tv :D

Middan var grymt god. Hanen kan om han vill ;)

                               
________________________________________________________________________________

Jag pratade med Ericsson nyss & vi diskuterade kära AA, (Andra Avenyn), och tydligen så skulle Kim göra en egen serie. Riverside skulle den heta, och bara visas på webben, som en serie med fokus på hans liv då.
Så jag funderar på om det kanske är det som jag och många andra har fattat fel om. För det har ju sagts att AA hade för låga tittarsiffror så det skulle läggas ner; men dem avsnitt som redan var inspelade skulle visas klart på tv. Så när säsongspremiären är den 8 (?) september kanske man får se det på tv ändå =).
Och fram till nästa säsong, som då borde bli säsong 4, så kanske tittarsiffrorna har ökat så pass mycket att dom fattar att dom absolut ska ha kvar det på tv. För annars hamnar det bara på webben :(.
Åhh, hoppas verkligen att jag har fattat fel så det blir så!!


Helg

Och härmed förklarar jag helgen påbörjad :D

Jobbat 8-17 idag. Direkt efter jobbet behövde jag åka tillbaka till kunden jag hade på möran, för jag hade ju lyckats låsa in min mobil hos dem. Himla smart jag. Men tur att dom bodde såpass nära mig iaf :). Och när jag racear med cykeln går det ju ännu fortare ;)Ja, Cassis, jag har kommit in i det här med cykling nu, så det går skitbra!

Jag har burit upp mina 200 kg med reklam, och det känns i ryggen. Hoppas det inte blir allt för fint väder under helgen. Blir så himla varmt att gå ut med skiten då. Vilket jag förövrigt hatar!
Men på söndag kan det ju bli fint, för då skulle vi nog dra till Boda.

Nu håller min hane på att göra lite mat. Helstekt fläskfilè med portvinssås & rostad potatis står på menyn. Hoppas det smakar lika gott som det låter :)

-Puss på Världen

Fantasifulla husbyggen

När jag nån gång i framtiden blir husägare så vill jag ha något lite annorlunda hus. Inte det typiskt svenska röda med vita knutar, (trots att det är mysigt det med (: ). Hittade några bostäder där ordet udda kan ha blivit liite av en överdrift:










Skulle jag behöva välja mellan dessa 4, skulle jag nog köra på huset som hänger på huset  ;).
Svårmöblerat? Tro`t, hehe..

Torsdag

Idag blev det jobb 8-16.30, så jag kom hem för en liten stund sen. Har hunnit äta lite av Totte`s lyxmidda; Makaroner & fiskbullar. Skum kombo ;P. Men det var faktiskt ganska så gott.
Kl e ju redan 6, så jag vettefan om jag orkar dra igång med att göra nåt nu. Jobbar likadant imorgon med, så får väl iaf se till att stoppa mig i säng i normal tid.
Mmm.. Men nu ska jag nog iaf socialisera mig med telen, så får jag väl se om tröttheten vänder.

-Puss på Världen


Jag vill gå UPP i vikt!

Jag har alltid varit en tunn människa. Jag är ju inte vidare lång heller, 1.62, men några extrakilon hade allt behövts på kroppen. Jag har vägt som mest 58 kilo. Och då var jag gravid med Isak i 9:e månaden. En vecka efter förlossningen såg jag ut precis som innan jag blev gravid.
Jag har heller aldrig varit den som tränat, räknat kalorier eller tänkt på vad jag stoppat i mig överhuvudtaget. Jag kan helt enkelt inte gå upp i vikt!! Och jag vill alltså ha kilon i form av fett på kroppen, inte muskler.

Jag blir så trött på all den här jädra massproduktionen om hur man kan gå ner i vikt. I alla tidningar, tv, radio: Så går du ner 10 kilo på 2 veckor, Testa den nya superdieten, Blir sommarsnygg och bla, bla, bla.

Vi som är pinnsmala och faktiskt vill ha dom där extrakilona får helt enkelt stå ut med att bli fett diskriminerade i dagens samhälle. För inte tusan hittar jag information nånstans om hur man kan Gå upp 10 kilo på 2 veckor.

Söthögen <3



Den finaste lövhögen jag nånsin fotat  :)

Vilken hårfärg ska jag ha..?!

Jag blir galen på mitt hår! Jag tycker inte om det så som det är nu. Men jag har ingen aning om vad jag ska göra med det...!? Det enda jag absolut inte vill göra är att klippa det kort. Funderar på blondt igen. Men jag brukar ju ångra mig efter nån månad & sen färga tillbaka till brunt ändå.



Ett pytteminiurval av det senaste jag gått runt med. Vart ser jag mest människa ut? Hjälp!! ;D

Onsdag 12/8

Tjo.
Trilla nyss innanför dörren. Jeanette kom hit på kaffe imorse efter sitt tandläkarbesök. Sen följde jag med henne tillbaka till Kil. Fikade & tjöta med Frida & Robin. Sen hämta Ericsson upp oss och vi åkte mot stan igen.
Dom ska komma hit med Alexander efter dom är klara på sitt möte sen.
Hinner jag plocka lite här hemma innan jag hämtar upp plutt från dagis också. Men ska nog börja med att  göra lite käk först!

-Puss på Världen

Natta

Nu har jag kikat klart på Metro, en riktigt bra film med Eddie Murphy.
Nu ska jag krypa ner i sängen, så man får någorlunda med sömn iaf.

Godelinatt.

Bonden <3



Min privata lilla modell poosar i Valinge när vi var i Varberg för 2 år sen.

Pssst..

...kika in på syrrans blogg & kommentera da:  cassiieee.blogg.se   =)

Göra slut-Med en kompis?

Detta är inte en fundering som jag undrar över för personlig vinning, för jag trivs jättebra med dem underbara vänner jag har, utan jag undrar bara rent generellt; Hur gör man slut med en kompis?
Det är ju inte samma sak som att göra slut med en partner, där man kan dra dom vanliga klyschorna: Det är inte dig det är fel på utan mig, Jag behöver vara själv för att ta reda på vad jag vill, Jag har hittat nån annan, Det känns som vi har växt ifrån varandra m.m. Eller kan man det? Vi har växt ifrån varandra - Det kan ju vara en ganska vanlig anledning till att man känner att vänskapen lika gärna kan kvitta. Men har man verkligen samma slags mod att vara så pass öppen & ärlig mot en kompis..? Jag tror man är lite mer varsam, man vill liksom göra slut utan att såra.

Dom gånger jag känt att jag faktiskt inte har något utbyte eller glädje, av att ha kvar en människa i mitt liv, har jag nog mer försökt få det att försvinna genom att låta det rinna ut i sanden. Man slutar höra av sig, och försöker personen ifråga höra av sig till mig så dissar jag. Att man är upptagen när dom vill ses, inte har hört telefonen eller liknande. Jag har inte sagt ärligt att Jag vill inte umgås med dej längre, fatta!, utan man liksom förfinar det. Ibland händer det ju att man stöter på varandra ändå, som på stan ex. Klart man stannar och samtalar, säger att det var längesen man sågs, och att vi får ses snart igen. Men sen hör man självklart inte av sig ändå.

Vad finns det för andra sätt då.. Som verkligen funkar alltså..?


Hemma igen

Blev att jag åkte hem igen. Kom väl hit för en halvtimme sen ungefär. Har hunnit ta en fetingdisk och ska väl snart göra lite mat tänkte jag.

Det blev inte att jag tog så mycket kort igår. Jag som annars brukar va jädrit duktig på att dra fram kameran varje sekund, hehe. Blev några när vi var och kikade på Ericssons färdigtapetserade lya bara typ:

                      
Blev snygg färg på tapeten :)    Terese & Jennie-som inte vill va me på kort ;)



                                      Och ett på linslusen såklart <3

Synd att jag inte tog kort när ovädret kom fram. För hell vad det åskade & blixtrade igår. Har inte sett värre väder på hela året. Det regnade som om man satt under ett vattenfall och mullrade & hade sig. Sånt är riktigt mysigt :). Vi satt ute på verandan och kollade in det. Live-tv ;)

Nu tror jag bestämt min lilla knatt har slumrat till. Blev himla tyst där inne på hans rum. Sliten krake.
Ehh, jag får väl ta och göra nån nytta kanske. Är ju ändå inte riktigt min dag idag, känns det som.

-Puss på Världen


Boda

Ja, nu sitter jag här i Boda.
Efter massa krångel igår så tog jag med mig isak på bussen & åkte mot Kil. Ibland blir jag bara galen på vissa människor!!!
Nogge hämtade iaf upp oss där, så åkte vi till Boda.
Flängde runt lite till kil igen & lämande av Jennie och handlade, sen tillbaka hit. Kollade film och spelade tv-spel & sånt.
Sen vaknade man imorse vid 7 av att en kåt Kiiro stod & gnydde (ericssons hund). Grannarna har löptikar..hehe..
Nu hr vi käkat frukost & grejat. Ericsson står i duschen jämt nu, sen ska vi bege oss mot Kil igen för att hämta upp folk, sen blir det stan. Jag och Isak ska väl hem då.. Inte så himla sugen på det, men, men..
Skriver om jag kommer hem eller ej senare...

-Puss på Världen

Andra Avenyn

Från vad jag har förstått så kommer inte Andra Avenyn att gå på tv till hösten, utan det kommer enbart visas på Svt-Play.
Anledningen till detta är att dom har för låga tittarsiffror, eftersom dom flesta kollar det på nätet istället, så dem har inte råd att sända det.
Är det så dem menar, så förstår jag inte riktigt deras resonemang där.
Varför inte strunta i att ha det uppe på nätet då, utan bara visa det på tv!? Missar man något avsnitt så brukar det ju ändå gå i repris på svt24 senare samma kväll, eller visa alla avsnitt i repris under helgen.
Det är ju ändå en populär serie, så skulle dem göra så, är jag övertygad om att det kommer bli höga tittarsiffror.
Jag vill ha det kvar på tv:n iaf!!!


Sömnbrist jämt idag

Hola.

Veronika är trött som ett as nu. Men jag tror det börjar slå över ;)
Jag var självklart tvungen att fastna framför D-Tox inatt. Och den var inte slut förrän vid 2, så jag kom nog i säng vid 3-tiden.
Imorse vaknade jag upp vid 7, av att Isak kollade barnprogram & Totte satt och knappa vid datorn. Han hade alltså inte gått och lagt sig än då. Så vi åkte iväg och handlade vid 8 för våran kyl verkligen ekade. Flängde runt och var hemma igen vid 10.

Nu lagar jag lite mat. Blir stuvad potatis & bacon. Kollade ju på Per Moberg igår, så behövde testa hans recept. Han är grym på att laga mat. Får hoppas det smakar lika gott som det såg ut.

Sen kommer Ericsson hit & hämtar upp mig också, så blir jag med till Kil. Sover nog där inatt. Tottes Martin från Gbg skulle komma hit, så dom ville väl vara alena med.
Ska vi chansa på att Isak blir med mig ;O..? Farligt om Totte skulle ha han själv en sekund eller två, hehe..

Laga klart maten blir nu!

-Puss på Världen

Hon på 50-lappen


Jag har aldrig haft en susning om vem bruden på 50-lappen är. Men när jag lyssnade på Rix häromdan fick jag reda på det. Det är tydligen en känd operasångerska vid namn Jenny Lind. Så när sedeln återinfördes -96 så fick hon pryda den.
Nu skulle det tydligen göras en musikalfilm om henne också, (liknande ABBA`s), där musiken skulle fixas av Mika.

Ska detta höra till allmänbildningen bland folk lr...?
För jag är nog snarare allmänt obildad i vissa lägen ;D

Lördagskväll

Damn vad den här dagen har gått fort.
Och jag har ju inte direkt gjort något roligt eller så, som brukar göra att tiden flyger förbi..
Totte som kom upp vid halv 5-tiden dock, hans dag har väl bara börjat nu, haha.

                   
                        Jag & sötis var ute i parken förut :)


        Älskaste Ericsson & Nogge kika förbi en sväng :)

Jag och Ericsson har planerat tjejmys på tisdag. Hennes lägenhet är äntligen helt klar nu. Så jag hoppas det blir av. Och hoppas jag får vara fortsatt ledig på onsdag så jag kan nana över där me :)

Lite nytta

Orka möblera om i den här värmen da!
Njee, tar nog det ikväll eller imorgon istället. Har dock rensat lite i garderoben. Försvann en hel del, både för mej & Isak. 
 
Blev ju lagom snyggt i hallen; men Isaks grejer får hamna i Afrika-containern och mitt ska ja se om Cissi tjejer vill ha nåt av.

Åt potatis och fisk till middag idag. Hittade en snyggvepotato ;) :




Men nu är det på tiden att det där mansfolket vaknar till liv tycker jag. Det är så lätt att få upp han ur sängen. Noot!

-Puss på Världen

Lördagsmorgon

Åhh härliga lördagsmorgon. Man är ledig, kan sova hur länge man vill, allt är kravlöst & tystnaden kan man inte annat än njuta av.

Haha; Njaee, riktigt så kanske det inte går till här ;P. Visst är jag ledig, men resten stämmer inte riktigt. Den där älskade skapelsen jag gjort tvärvägrar att sova på morgonen ju. Igår somnade han inte förrän halv 10, men ändå ska han vakna runt 7. Vilken tur att jag är en relativt pigg morgonmänniska ändå ;)

Idag skulle jag behöva diska, städa, tvätta, rensa ur garderober & bla bla bla. Lusten är för liten, så jag hoppar nog det jämt nu. Däremot ska jag nog möblera om i vårt vardagsrum/sovrum. Var inte så längesen jag gjorde det, men varken jag eller Totte kan somna utan tv:en, & som jag möblerat nu så måste man flytta den 2 meter varje kväll för att kunna se den från sängen. Frågan är bara Hur jag ska möblera...? Jag har förmodligen gjort det på alla sätt som rimligen går. Jag har ju t.o.m haft Isak´s rum här, så blev hans lilla sovrum vårt vard.rum/sovrum.
Skulle behöva en 3:a! Men dom är ganska dyra eftersom det är så pass centralt. Och flytta från det här området vill jag inte heller, för jag trivs himla bra & vill ha kvar Isak på det dagiset han går på nu.

Men iaf, jag får försöka tänka lite kreativt ang. möbleringen.
Jag kan lova att vårat golv är aningen slitet. Jag är ingen hulk som orkar lyfta soffor & tunga glas-skåp precis. Det draas fram över golvet. Vackert ;D

-Puss på Världen

Nät igen da

Tjo.
Vi har varit datafria här i tre dagar nu :). Vi har ju 3-kontantkort och har inte laddat på det igen förrän idag.
Och tur har det ju varit med vädret också dom senaste dagarna här. Har passat på att varit ute & solat och njutit.
Drog fram poolen till Isak igår igen. Bor man nästan mitt i stan, så funkar det skitbra med en liten pool på balkongen, hehe. Det enda jobbiga är att bära in & ut alla hinkar med vatten. Men whatever ;D
I övrigt har jag väl mestadels bara jobbat & umgåtts me polare.

Idag har det varit full rulle, så jag är stentrött. Men det är fredag, så jag ska allt hålla mig vaken ett bra tag till.
Hamnfestivalen är i stan nu också, det är väl sista dagen för det imorgon. Har inga pengar direkt, men får se om jag kikar ner dit något imorgon ändå. Kan vara kul att se vad dom har att erbjuda i år liksom.
Ingen fantasi jämt nu, så...

-Puss på Världen

Tidsfördriv a la mobil

Ett litet kik på Veronikas käraste tekninska ägodel  :)

Har --->
       

SMS
Random pick:

18 i Inkorgen: Oj, då drog du den en bra bit. När ska du iväg då? -Totte
36 i Inkorgen: Åh fan :) Rent och fint ;) Ja kollar på Bolibompa:) Kul d du. Ska vi aldrig ringa & röka snart? Puss  -Ericsson
158 i Inkorgen: Ja :) Men är blöt som ett svin :(  -Cassis
343 i Inkorgen: Hej :) Haha ne ja sitter nere vid brandstation så ne. fast sett han några gånger när han åkt förbi ;)haha -Ida
574 i Inkorgen: Hej gumman. Vad ska du göra i helgen? Puss  -Emelie
775 i Inkorgen: Haha. Ne okej. Det blir våran lilla hemlighet ;) Puss  -Ericsson
811 i Inkorgen: Kanske Dalarna och Marstrand. Annars bara må. Kaffe någon dag? -Lina
939 i Inkorgen: Aha. Okey. Va bra. Hoppas den funkar bättre denna gång. :) ja det gjorde jag men jag tänkte att jag ringer när jag kmr hem. Är hos Veronica nu. :) Puss  -Jeanette

18 i Sända Poster: Skillanden mellan erotisk & pervers: Erotisk är du om du kittlar din flickvän mellan benen med en ankfjäder. Pervers är du om du stoppar in hela ankan!  -Nogge
 36 i Sända Poster: Okej, jobba på lugnt nu då. Pussa  -Älskling
158 i Sända Poster: Tjo gumman. Ring igen, va nere i tvättstugan :) Puss  -Carro
343 i Sända Poster: Skulle ja sova bara för att din tele blev cp lr..? Ne, ja kollar på Dexter. Puss  -Älskling
574 i Sända Poster: Tjo. Va gör ho ra da? ;P Pussa  -Ericsson
775 i Sända Poster: Tjo hej gumman. Får ni nån ordning på bilen lr? :) Pussa  -Jeanette

Kontakterrrr
Random pick:
1. Anna K - Carros dagispolare. Partypingla ;)
11. Carro Hem - Frugans hemnr me andra ord :)
22.
Ida - Gymnasiefavvon & 2-barnsmamman :)
33. Joar - Mammas kille. Den snällaste genom tiderna!
44. Linda Skoghall - Sjyst arbetskamrat =)
55. Robin Jeas - Jeanettis hane såklart
66. Tandläkare Haga - Ett ställe jag aldrig besöker numera ; /
77. Åsa - Gymnasiebrutta som jag jobbar ihop med nu. =)

Musikspelare
Random pick:
Nr 15: 800 grader, Ebba Grön
Nr 48: Knock on wood, Donna Summer
Nr 73: Sagan om Konungens återkomst, Highlights
Nr 92: Kick it, Toniee
Nr 117: Rebel Yell, Dope
Nr 160: En björn & en tiger, Charta 77
Nr 187: Curly Sue, Takida

Ajja. Rökpaus!
Innan jag hittar på nå annat.


Körkort. -Nepps..

Det där onda mellan revbenen har fortfarande inte gått över. Nu har det snarare spridit sig ner mot magen också, och känns lite som kramper. Fattar inte vad det kan vara. Är det magkatarren som är på väg tillbaka blir jag galen. För jag har väl inte ätit nå konstigt.?..A ja.. Det ger sig nog snart.

Efter jobbet, hämtning av Isak och lite middag, så kom Ericsson & Jeanette hit. Dem hade varit på IKEA, så stannade till här och tjöta ett par timmar.
Sen skulle dom till Mekonomen för att köpa lite grejer till bilen som krånglade.
Undrar om jag nånsin kommer få tummen ur att ta körkort. Det handlar inte så mycket om lathet, eller att det kostar en del, utan det är helt enkelt att jag inte vill. Jag har inte ett uns lust att ens försöka. Så det skulle känns meningslöst att plugga, övningsköra och sen betala för det. Även om jag skulle klara av det så tror jag inte jag skulle nyttja det något vidare. Jag som har lokalsinne som en getpung typ. Skulle aldrig vilja köra själv. Eller jag skulle nog inte våga köra med folk i bilen ens, med rädsla för att krocka & säkerligen skada nån i så fall.
Så nej, körkort är inget jag suktar efter inom den närmaste framtiden. Hade varit skönt om vissa människor som tjatar om det kunde fatta hur jag tänker bara...

-Puss på Världen

Gäsp

Åhh gud va skönt det hade varit att få sussa lite till idag. När jag väl hade somnat sov jag himla gott. Lilla pluttis kom upp vid 5 imorse, men han somnade snabbt om brevid mig i sängen.
Duschen jag tog gjorde mig lite piggare iaf, så ska väl orka med den här dagen också, hehe.
Har jätteont längst ner mellan revbenen typ, vet inte varför. Men det känns typ som träningsvärk eller nåt. Hoppas det går över snart, för grymt störande är det.



Jag & min fjantis Isak idag <3

Ska väl se till att min lilla människa får lite kläder på sig, så vi snart kan bege oss till dagis. Så fort vampyrerna är slut på sommarlovsmorgon förstås ;)

-Puss på Världen

Nomy

Några sköna låtar att lyssna till när mörkret faller på (lika sköna på dagtid ofc):

o Return - Bye, Bye Johnny
o Sober - Karu Kari
o Kenta - Just idag är jag stark
o Pink - Family Portrait
o Nomy - Begrav mig nu

Alla låtar med Nomy är ju helt underbara. Jag har inte haft någon "Idol" sen BSB-tiden typ ;P, men nu kan man nog stoppa in Nomy i den kategorin.
Jag har försökt kolla runt om han ska turnera här hemma i Sverige nån gång, men hittar inget om det. Bara för att man blir känd kan man ju inte glömma bort sitt hemland, så jag hoppas han kommer göra det nån gång. Jag får försöka hålla utkik :)

Tacksam :)


Jag är glad att jag har så många underbara människor i min omgivning :) <3

FortSkriv

Hemma från jobbet nu.
Precis som jag förutsåg igår, så somnade jag på soffan ;D. Kan slå vad om att det blir samma ikväll, hehe.
Nu suger det i tarmen, så måste göra lite mat till mig och pluttis.

-Puss

Beroende

Shit, jag tror jag börjar bli lite datanörd.
Jag sitter & skumläser igenom hur många bloggar som helst på kvällarna.
Det känns verkligen som jag börjar bli lite beroende :O
Men det är ju hur kul som helst! ^^
Följ min blogg med bloglovin

Toarullar

Jag bara undrar...

Varför gör dom rutorna på toapappret så himla korta? "Perforeringen" mellan varje ruta är ju minimal. Vilken människa använder endast 1 sån ruta...? Även om man ska torka upp något man spillt så räcker det ju inte, blir ju blött rätt igenom hur fort som helst.

Något jag funderat på ett tag bara...

Skrattande bebis

Älskling begav sig mot Örebro vid 5-tiden förut. Hann äta lite middag och så innan dess iaf.
Sen har jag och Isak solat lite på balkongen, sen mest bara segat. Känner mig orklös idag, så får bli lungt resten av dagen också.

Hittade det här på youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=HttF5HVYtlQ&feature=email

Tänk om en annan kunde vara så lättroad ;D
(Jag vet inte hur man lägger in klippen direkt..?)

-Puss på Världen


Guten Morgen

Yrheten gick över igår, även om det tog sin lilla tid. Berodde nog mest på att jag var trött, för trots att jag sovit 2 timmar under dagen, så somnade jag som en stock vid halv 1 inatt.

Isak har precis hoppat ner i badet. Därefter ska vi väl äta lite frukost innan jag motvilligt måste ut med den jädra reklamen. Är så trött på det. Kommer nog inte dröja allt för länge innan jag slutar med det faktiskt.
Sen måste jag se om det finns en tvätt-tid under dagen, så vi får tvättat Tottes jobbkläder. Han ska iväg sen och jobba i Örebro några nattskift. Så jag och pluttis blir själva här hemma. Då kommer jag säkert ha jättesvårt för att somna, brukar ha det när jag ska sova själv.

Ja, ja. Nu vill Isak inte bada mer. 5 minuter var tydligen nog för idag.

-Puss på Världen

Rastat Barnet ;D <3

Dagen har gått väldigt fort idag tycker jag. Kan bero på att min lilla vilostund varade i 2 timmar. Var nog tröttare än jag kände mig från början.
Sen passade vi på att vara ute med Isak medan vädret var fint.

       

Har känt mig yr i huvudet några timmar nu. Vet inte vad det kan bero på, men hoppas att det går över snart iaf.

-Puss på Världen

Gårdagen

Det blev att jag och Carro åkte till Ericsson igår. Hon och Jeanette hämtade upp oss, så vi for dit på eftermiddan. Drack lite te, babblade, kedjerökte & spelade tv-spel. Och barna busade för en hel armè. Lät som dom skulle riva sönder hela huset, haha.
Vi var väl hemma igen vid 10-tiden. Då blev det att stoppa Isak i säng. Själv kollade jag lite på filmen på tv4+; Jacksons 5-An American dream, eller vad den hette. Missade början och jag somnade i soffan i slutet (skräll!) men annars tyckte jag den var bra. Jag får be Totte ladda ner den, så jag får sett hela.



Rickard, Isak & Alev spelade bl.a lite biljard igår.



Jag & mina brudar <3 (Nogge använde zoomen;som är skiit..)

Men nu måste jag dra mig ner till affären och köpa lite bröd, så vi kan äta frukost här hemma.

-Puss på Världen

RSS 2.0