Julbak in my ass

Här kommer lite tips och tillvägagångssätt på hur man lyckas med julbaket:

Se till att affären har slut på rispuffar så du inte kan göra rischoklad. Glöm även att köpa grädde, så knäcken skiter sig, och ha ägg som gick ut för en månad sen i kylen så du får smörja in Finska Pinnarna med smör istället. 

Ha inte i lika mycket mjöl som det står i receptet till dom, men lyckas med att få dom mjöliga & degiga ändå!


För att lyckas med ChokladKola krävs inte mycket. Se till att slänga ihop ingredienserna, och koka endast så lång tid som det står. Gör kulprov, där kolan stelnar innan den knappt hunnit ner i vattnet. För att få upp den ur plåten sen, värm på en varm platta & var jävligt snabb med att dela den. Eller snarare, försök klippa så gott det går.

P.S. Kan också användas som mordvapen!

Och eftersom rispuffarna var slut, så använd mandelmassa istället. Ta den smälta blockchokladen och häll över. Detta blev faktiskt lyckat. Men se till så ni faktiskt gillar mandelmassa någorlunda också...



Och det klassiska pepparkakshuset. Se till så att vissa delar är trasiga redan när ni öppnar förpackningen. Låt det ta 20 min att smälta sockret, för att sedan låta det stelna i kastrullen på 2 röda. Släng kastrullen!
Gör om proceduren med sockret och lyckas :) Förstör några fler bitar på huset, bränn dig lite lätt på handen & glöm att sätta dit skorstenen. Dekorationen gör du enklast med kristyr som kommer ut ur fel ände på tuben, och glöm för guds skull inte att den måste ha gått ut i Januari detta året. Smaken av gammalt lim är underbar!



Slutsats!?

Jag & Åsa bör inte satsa på en karriär inom konditori, och det räcker fan med att julbaka en gång om året.


Kommentarer
Postat av: syster

låter som att julbaket gick bra du ;) kanske skulle bett cassandra om hjälp istället ;d hahhaha <3

2010-12-20 @ 19:46:22
URL: http://cassiieee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0