Vattenlös

Vaknade upp vid halv 8 imorse av att Isak gapade att det inte kom något vatten ur kranen.
Kollade, och det kom inget vatten ur någon kran. Ringde felanmälan & det visade sig vara en vattenledning som börjat läcka någonstans. Så i princip hela KD & Hammarö var utan vatten.
Som tur var va inte Skattkärr drabbat, så efter ett par timmars jakt efter dunkar & hinkar (folk var ju som galna efter dessa grejer!), så åkte vi dit & lassade upp med närmare 30 liter.
När vi väl var hemma igen runt 12, så hade vi återfått vattnet. Men man uppmanas ju att inte dricka det, så tur ändå att vi har drickbart med nu.

Ja, gud vilken skön start på dagen. Man kan inte tro att man blir så handikappad utan vatten egentligen. Men man kan ju inte göra kaffe (det viktigaste på morgonen (; ), laga käk, tvätta sig eller ens gå på toa. 
Vi ska vara glada att vi lever i ett land där vatten inte är en bristvara, utan finns i alla hem. 
Fast är man van att gå 2 mil varje dag för en hink vatten, så tänker man väl annorlunda. Vi har ju inga begränsningar vad gäller detta. Just förutom när det händer saker som dessa.
Kanske är lite nyttigt, så man får ett annat perspektiv på saker & ting.

Men ska jag vara ärlig så kommer jag förmodligen ha glömt bort detta tänket när ledningarna är lagade, och vattnet funkar som det ska igen. Det ligger liksom i människans natur att fungera så..


Kommentarer
Postat av: PHOTOS BY NATALIA.

sv: härligt att höra :)

jo allt är fint här, mätt som tusan :D

KRAM.

2010-03-20 @ 14:32:55
URL: http://nataliasoder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0